Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Canım bende 4bc kalite embriyo ile hamile kaldım takılma buna

günaydın arkadaşlar evet eski bir konuyu hortlatıyorum, geriye dönük forumu şimdiye kadar 2 kere okudum, sevgili zaza dediklerine katılıyorum tabiki, önce kendimizi tanıyıp bu konuda araştırma yapmak en iyisi, kendi tecrübelerimi bende yazacağım, ben ilk 4 sene evvel bir deneme yaptım kıbrısta başka bir hastanede, onunda başarı hikayeleri var iyi bilinen bir yer doktoru isim vermiyim ama nezaketi ve samimiyetiyle meşhur bir beyefendi, ben tedavim sırasında mesela hiç bir hemşireyle muhatap olmadım hep kendi aradı takip etti. beni o hazırlamadı hani diyorsun ya kendi şehrimizde rahmimizi hazırlayalım heh aynen onu ben yaptım, memorial hastanesi profesörü dr cem bey bilen bilir işinde çok iyidir b.caddesinde kendi muayenehanesinde oldum takibi, özel ilgilendi. bu sürçte beni muayene ederken muhakkak kıbrıstaki doktorumu arayıp bilgi verdi, paslaştılar. her şey yapıldı hiç bir sorun görünmüyordu ama netice sonuçsuz kaldı. negatiften sonra doktorum aradı ve gerçekten şaşırdım o gün seninle transfer olan 2 hasta pozitif oldu çok umudum vardı dedi:))) acemi olduğum için neden donmuşlarım kalmadı bana neden bu kadar az embriyo ayırdınız demek aklıma gelmedi bu oraya olan güvenimi derinden sarstı zaten.hasılı, olaya böyle baktığımızda biz ne yaparsak yapalım konu geliyor embriyo kalitesine, biz biyerlerimizide yırtsak embriyo konusu kapalı kutu bilmiyoruz nedir ne değildir tamamen ellerindeyiz. gelelim nisan ayındaki denememe daha evvel sütten ağzım yandığı için dedim türkiyede zincir olan bir hastanedir bu daha güvenilir olabilir (tahmin ettiniz hangi zincir) diye orayla görüştüm doktor hanımla, ve hikayemi anlattım, bana nasıl donmuşunuz olmaz genç donorlerden donmuş bırakacak kadar embriyo alınır dendi ve benim kalbimi fethetti:))) yani ben düşünüyorumki oh ne güzel baştan konuştum hiç değil negatif çıkarsa arkada donmuşlarımda var:) neyse, başladık ilaca milaca ama orda da bir sorun olduğunda hemşireyi arıyorum açmıyor bunlar sadece whatsapp tan görüşüyor durum mesajınada sadece whatsapp yazmış hemşire hanım. yazıyorum geri dönüş 2 gün sonra oluyor vs vs. geldik donor zamanına aradı emriyolog yumurta toplayacağız dedi iyi dedim, 10 yumurta topladık tmm ddim. 4-5 gün sonra aradı 2 emriyonuz oluştu diyince ben heralde bayılıyorum dedim gerisini siz düşünün. hatta diğer foruma yazdım napayım bi akıl verin diye o stresle şaştım kaldım, saolsun arkadaşlar iptal et vs vs dediler bende saf sanki elimde kontrat var senet imzalamışım gibi stres yapıyorum, evet safım. aradım doktoru iptal ediyorum dedim ve baştaki konuşmalarımızı hatırlattım hanımefendiye, ve en az yarım saat dil döktü tekrar yeni donorle başlayalım gibilerinden. güvenim sarsıldığı için istemedim. sonrada işte hit e başladım. ordaki sorunuda zaten yazmıştım. özet geç diyenlere:))) buralar malesef güven üzerine kurulu değil, aramayın. kendi takibinizi kendiniz yapın girin forumlara okuyun araştırın elinizden geleni yapın ama her neticeye hazırlıklı olun.

KARDEŞİM MALESEF BU İŞ KAPALI KUTU VE BİZİ NE BEKLİYOR BİLEMEYİZ
DÜŞÜK YAPTIM 4AB VE 4BB EMBRİYOLARI ACABA RAHİMİ KÖTÜ
EMBRİYOMU SAĞLIKSIZ EN DÜZÜNÜ ALLAH BİLİYOR
EMBRİYOLAR İÇİMİZE KONULDUKTAN SONRA ORASI BİR SIRLAR ALEMİ
ALLAHIM OL DESİN HEPİMİZE VE ANNELİYİ TATIRSIN İSTEYEN HER BİR KADINA

dilek isim vermek doğru mu bilmem ama tahmin ettiğin.
KARDEŞİM BURDA HER BİR ŞEY HEPİMİZE ÖNEMLİ İSİM VERİN EĞER RAZI KALMADINISA
DİLEK ARKADAŞIMI ÇOK CANINI YAKMIŞ BERK DEDİYİNİZ
3 GÜNLÜK EMBRİYOLARI TRANSFER YAPMIŞ YERDE KALAN EMBRİYOLARA DONMASINA İLAVE ÜCRET İSTEMİŞ 5000 EUROSUNU ALMIŞ NEGATİVİ ALDIKTAN SONRA ZOR GÜCÜNE DOKTORA ULAŞMIŞ ODA İKİNCİYİ YAPALIM 4500 EUROYA NAKADAR ACIMASIZ BİR İNSAN
ZOR GÜCÜNE TOPLANAN O PARALARI YİYEMİYİCEKLER
DİLEK ÇOK ÖZÜR DİLERİM ADINDAN KONUŞTUĞUM İÇİN

üzüldüm, malesef benimkide olmamıştı bana dediği blast embriyoydu ama ne kadar doğru tabi bilmiyoruz artı bana zaten donmuştan felan bahsetmedi bile, negatiften sonra aradı ügün olduğunu dedi 15 gün sonra felanda hemşiresi tekrar düşünürmüsünüz diye aradı direk hayır dedim. bende 5 bin vermiştim. sanki ağaçtan topluyorz 15 gün sonra tekrar düşünürmüsünüz diye soruyorlar vicdansızlar.

SENİ HİÇ DEĞİLSE ARADILAR DİLEK KENDİSİ BUNLARI ARAYIP BULAMIYORDU
SÖYLESEYDİN BEDAVA YAPIYORSANIZ RAZIYIM BAKARDIN AĞIZLARINDAN NE ÇIKIYOR

Zazacım arkadaşım benim herseyimi bildigin için benim adıma yazmakta hiç bir sakınca yok canım gün icerisinde giremiyorum anaokulu öğretmeniyim ben evet isim yazmakta sakinca yok arkadaşım banada söyledikleri şu sizinle transfer oolanlarin 4u tuttu sizinki neden tutmadı ben onlarinda tuttuguna inanmıyorum hep aynı politik cevaplar

Mart ayında 5bin eouro vverdim ben şunu öğrendim bizi gönderen doktorlar Kıbrıs'a iyi paralar alıyorlar aracı olarak arkadaslar malesef olan bizen oluyo ben maddi manevi bittim

Mart ayında 5bin eouro vverdim ben şunu öğrendim bizi gönderen doktorlar Kıbrıs'a iyi paralar alıyorlar aracı olarak arkadaslar malesef olan bizen oluyo ben maddi manevi bittim
sende ben gibi olmuşsun canım, berkte 1. hitte 2., hit te donmuşların vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…