Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Biraz evvel Selda hanım aradı yarın için, H.İbrahim bey istanbula gelecekmiş kontrol için çağırdı, hoşuma gitti benim için güzel gelişme ilgilenilmediğini düşünmek! biraz bulutlar dağıldı inşallah iyi geçer. okuyanlar için not düşeyim, yarın tedaviye başladığımın 1. haftası, 2 estrofem, 1 biestorn, 1 elevit, 1 balık y, 1 coraspin, ilaveten kendim aldığım dvit 15 damla, 1 selenyum ve nar suyu.

İNŞALLAH TEDAVİN İYİ SONUÇLANIR YARIN BÜTÜN SORULARINI VER UNUTMA
HATA KAĞITA YAZ UNUTMAMAK İÇİN YOKSA HALİLİ SONRA BULMAK ZOR OLUCAK
VEDE BÜTÜN SORULARDA CEVAPLARDA DOSYEYE KAYIT EDİLECEK

Merhaba kızlar ben çok kötü boğaz ağrısına yakalandım sesim kısilmıs doktor largopen 1gr ve sprey verdi evde ilaçsız tedavi ettim olmadı antibiotik kullanıyorum şimdi

Merhaba kızlar ben çok kötü boğaz ağrısına yakalandım sesim kısilmıs doktor largopen 1gr ve sprey verdi evde ilaçsız tedavi ettim olmadı antibiotik kullanıyorum şimdi
HAYALCİM GEÇMİŞ OLSUN İYİ YAPTIN ANTİBİOTİKİ KULAN KENDİNİDE BEBİŞİDE KORU
ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Benimde sürekli migrenim tutuyor neredeyse bir aydır çekiyorum. Minoset kullanıyordum doktor elinden geldiğince dayan dedi. Fazla kullanmamı istemedi. Ne zaman geçecek bu Ağrı'lar bilmiyorum

ALLAH SANADA ŞİFA VERSİN ARKADAŞIM

Allah razı olsun canım.
ARKADAŞIM ESKİ MESAJLARINI OKUDUM SENDE DONDURULMUŞLARDAN HAMİLE KALMIŞIN CANIM İLK TRANSFERİNDE EMBRİYO KALİTESİNİ HATIRLIYORMUSUN KAÇ TANE KOYULDU BİRDE DONDURULMUŞLARIN KALİTESİ VE KAÇ KOYULDU

Can'ım bana 2 tane transfer edildi ikiside 3bb 3bb İdi. Rabbim En kısa zamanda sizlerede hamiş kalmayı nasip etsin inşallah

Can'ım bana 2 tane transfer edildi ikiside 3bb 3bb İdi. Rabbim En kısa zamanda sizlerede hamiş kalmayı nasip etsin inşallah
AMİN CANIM
İLKİNDE HATIRLIYORMUSUN HANGİ KALİTEDEYDİ KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİYİNDE
TRANSFERİN 12 GÜNÜ 9.6 ÇIKMIŞTI BETA HCG

RABBİM SANADA VE HAMİŞ OLAN TÜM ARKADAŞLARIMIZA SAĞ SALİM DOĞUM YAPMAK NASİP ETSİN İNŞALLAH

Can'ım ilkinde 3cb 3bc idi.
CANIM SENDEMİ YUMURTA DONASYONU YAPTIRDIN?
ACABA NEDEN İLK KALİTESİZ EMBRİYOLARI TRANSFER EDİP DAHA İYİLERİNİ DONDURDULAR?
BENDE İLK TRANSFERDE 4AB 4BB TRANSFER OLDU HAMİLE KALDIM AMA DÜŞTÜ
ŞİMDİ DONMUŞLAR 4BC 3BB BUNLARIN TRANSFER OLUNMASINDAN KORKUYORUM
ÇÜNKÜ AYNI DONORDEN 4AB 4BB DÜŞTÜ DONMUŞLAR TUTMAZ DİYE KORKUYORUM
Can'ım ilkinde 3cb 3bc idi.

Can'ım bizim kendi embriyolarımız yani eşim ve benim.kendine stres yapma kötü düşünme için rahat olsun inşallah sonuç iyi olacak. Yazdığın embriyo kaliteleriyle bir çok hamile kalan arkadaşlar var. Kalitesiz ya da tutmaz diye düşünme. Ben ilkinde çok stres yaptım onunda etkisi oldu. İkinci transferde daha rahattım birde transfer olduğu gün 3 saat sonra uçağa bindim. Sadece dua ettim. Hayırlısını diledim. Heyecanını ve korkunu anlıyorum inan ki stres çok etkiliyor. Allah'ın izniyle inşallah sonuç iyi olacak

RABBİM BANA SABR VERSİN
HEYECAN ELİMDE DEĞİL MALESEF 12 DENEMEM VAR ARKADA
ALLAHIM BUNU SON ETSİN

Allah razı olsun hepinizden kızlar hafif bir iyileşme var çok şükür

tesekkur ederim bu hafta ici arayip net bilgi alicam

tabiki haklisin cok zor oldu benim icin bu karari vermek fakat hic tanimadigim bir kimsenin yumurtasini tasimaktansa oz kardesimin teklifini kabul ettim en azindan genetigimiz ayni kan gurubumuz ve ikiz gibi benziyoruz :) zaten organ nakli gibi dusunmek gerek yoksa icinden cikilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…