Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

arkadaşlar yumurta donörünün ilaca başlaması ve yumurta toplanma süreci standartmıdır herkeste aynımıdır ve kaç gün sürer

arkadaşlar yumurta donörünün ilaca başlaması ve yumurta toplanma süreci standartmıdır herkeste aynımıdır ve kaç gün sürer
DONÖRÜN TEDAVİSİ SÜRECİ 10-12 GÜN ONLARA NE KULANDIKLARINI BİZ GÖREMİYORUZ
AMA BİZ GENELİKLE HEPİMİZE AYNI ŞEY YAZIYORLAR
ESTROFEM
PROGESTAN FİTİL
KLİMARA FORT PLASTER
İMOM
ELEVİT
KORASPİRİN 100
BİOSTERON

merhaba hanimlar dunden beri barselonaya bakiyorum basari oranlari her 10 kisiden 9 gebe kaliyor buradaki merkezler hakkinda bilgisi olan varmi peki?

Merhaba herkese, bir ara vermek durumunda kaldim arkadaslar,
25 ekim evlilik yildonumumuzde yaptigim transfer bugun guzel ve supriz bir kar yagisi ile mujdelendi.
bundan sonrasi icin Allah kerim..
Oncelikle sunu belirteyim ve yanlis.anlasilmasin ben hit.e gidemedim cunku orda iki kez kibrisa gitmem gerekiyordu bu hem bana kulfetli hem yorucu gelecekti. baska bir merkezde yaptim.. cunku bulundugum yerde bir doktor burdan takibi yapip gionderdi. Endumetrium 10.4 tu transfer oncesi...kibrista asagi yukari butun muesseler ayni..resmi olrak guvence.yok yasal acik cok..yapabilecegimiz tek sey inanmak...biz umut yolculari kaderinin pesinden kosarak aliyoruz muradimizi, kimisinin kaderi gelir bulur onu, kimisi pesinden gider, velhassim benimkide oyle oldu..onlarca deneme, tonlarca ilac ama yumartam dollenmemekte inat.etti...benimde kaderimde bu var dedim ve 40 yasinda anne olmaya karar verdim..baskasinin yumurtasi olsun fark etmez..bunada cok sukur bin sukur, allah verenden de razi olsun..hic anne olamazdim donasyon olmasaydi..dort yillik mucadelemde ilk.kez iki cizgi ve pozitif aldim..oturduk agladik esimle...bu benim hikayem..bundan sonrasi umarim bizi hayal kirikligina ugratmaz simsiki tutunacagim belki bu benim ilk ve tek sansim...herkese sevgiler ve bol sans diliyorum...anne olmak istiyen her kadinin hakki bu bastirlmaz bir gudu...
Esenkalin

Gözün aydın canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah inan çok sevindim nasılda içten yazmışsın dikkat et bebişine olur mu tekrar tebrik ederim öpüyorum canım.

merhaba hanimlar dunden beri barselonaya bakiyorum basari oranlari her 10 kisiden 9 gebe kaliyor buradaki merkezler hakkinda bilgisi olan varmi peki?
Evet cnm bizim çok proflar oraya kongreye gidip bilgi elde ediyorlar merkezin ismi İVİ centre
Başarı oranı yüksek ama ücretide yüksek malesef
Çok güclü bir laboratuvarları var

Gözün aydın veracım Rabbim kucağına almayı nasib etsin bebişini berk elle versin inşAllah
Çok sevindim adına
Rabbim bu mutluluğu tüm anne olmak isteyenlere tatırsın)

tebrik ederim vera çok sevindim inşallah kucağına almayı rabbim nasip eder canım.

Hayırlı olsun can inşallah bebeğini kucağına alırsın

Evet cnm bizim çok proflar oraya kongreye gidip bilgi elde ediyorlar merkezin ismi İVİ centre
Başarı oranı yüksek ama ücretide yüksek malesef
Çok güclü bir laboratuvarları var
aslinda baktim ben kibrisla ayni fiyat alt taban 3 yumurta 4600 euro 8 yumurta 6800 euro ve buna orda yapilan tum testler dahil genetik( 250 euro ekstra sadece )dediginiz gibi laboratuvari cok guclu tedavi suresi 6 ile 12 gun arasi ve otel fiyatlarina baktim gecelik oda kahvalti 45 euro hastaneye yakin sanirim ispanya bana daha uygun geldi ...cunku tum takibi doktor kendisi yapiyor

77 PAPATYA BEN ASLINDA ORAYI DÜŞÜNDÜM EŞİM RAZI OLMADI DİL BİLMEDİĞİMİZ İÇİN
İNGİLİZCENİZ YOKSA TERCUMAN TUTMANIZ LAZIM ONA İLAVE PARA
AMA ŞİMDİ ARTIK BİZ HARCADIĞIMIZI HARCADIK YANİ KIBRISA GİT YAPTIR YE İÇ KAL NERDEN BAKSAN
6500 EURO ÇIKTI BİZDEN BELKİDE ÇOK
ŞİMDİ İKİNCİYE İNDİRİM YAPTIKLARI İÇİN GÖZÜMÜZÜ ORA DİKMİŞİZ
AMA SİZ YAPTIRMADINIZSA VE MADİ SIKINTINIZ YOKSA DÜŞÜNE BİLİRSİNİZ İVİ CENTİRİ
HATA DİYORUM KEŞKE BİZDE ORDA YAPTIRSAYDIK

IVI ile gorustum fakat kardesimi donor olarak kullanamiyorum merkez super yasal prosedurleri izin vermiyor dolayisi ile bu merkezi elemek zorundayim cunku ben tanimadigim bilmedigim bir kimsenin genetik yapisini vucudumda tasimak istemiyorum simdi prag ile gorusme yapcam eger kendi donorumu goturme hakkimi kullanabiliyorsam merkezle uygun olan tedaviyi secmeyi yapicam ..

Neden nardese izin yokmus acaba. İleride sorun yasanir diye mi? Mantiksiz da degil bence.

yasadigim yerde kardes kabul ediliyor oncesinde imza aliniyor ama burdan biktim kagit islerinden prosedurden ve yeterli olduklarina kanaat getiremiyorum kafam allak bulak yani off

Merhaba Papatya öncelikle umarım herşey gönlünce olur ama sana bir sorum olacak. Bildiğin uzere burada birçok kişi anonim donorle hamile kalmaya calisip kimi mutlu sonuca ulaşıyor kimi ulasamiyor ve bu asamaya gelesiye kadar da bircok maddi manevi zorluklari aşıyor. Sen yukarida'yabanci birinin genetiğini vücudumda taşımak istemiyorum'cumlen biraz 'strong' olmus gibi geldi boyle bir forumda. Ne dersin cok mu hassasiyet gösteriyorum? Sonucta bunlar kişisel tercihler, ben de ablamin veya kardeşimin bağışını kabul etmem ama edenlere de hic yorum yapmam.Sevgiler bol şanslar..

Benim içimde benim kanımla beslenen artık benimdir ve benim hem genetiyim hem canımdı
Bu benim düşüncem
Birde ailemizin derinliyine kim çıka bilirki eğer sülaleyi komple araştırsak içimizde iyiside var kötüsüde
Bir annenin karnından çıkan çocuklar huyu suyu aynı olmuyor
Bende kardeşimin bağışını kabul etmezdim
Sonucda benim yiğenim olucak
En iyisi hiç görmemek donörü
Eskiden hep görmek isterdim ama şimdi tam ters
Güzel akıllı olsun yeter
Aklıda camalıda veren Allah
Birde görüyorsun iki çirkin anne babadan öyle güzel bir çocuk çıkıyorki-))
En önemlisi Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin...

selam bahar amacim kimsenin tercihlerini sorgulamak degil benim sahsi fikrim ben tercih etmiyorum yani tanimadigim kimsenin genetigini tasimak istemiyorum ..kaldiki bunu organ nakli gibi dusunmek lazim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…