Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

İNŞALLAH BİR HAFTA SONRA KALP ATIŞINI DUYARSIN
12 HAFTASINDA CİNSİYETİNİ ÖYRENİRSİN
38-40 HAFTASINDA KUCAĞINA ALIP KOKLARSIN
AMİİİİİN

İnsallah can, cumlemize
Benim ki 506 dı değerim herkes ikiz dedi ama bende de tek kese görünmüstü .Eğer 12 gün değeri yüksekse ve bebek tekse kesin erkek diyorlardı bende tuttu oğlum olacak inşallah bir ihtimal senin ki de erkek olabilir çünkü aynı gün test yaptığım bir arkadaşın 450 küsür dü şimdi ikiz kızlara hamile hayırlısı olsun bi tane olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.

Saol papatya, dedigin gibi hayirlisi olsun saglikli olsun..

Hayırlı olsun canım inşallah herşey gönlünce olur

kızlar hitin hastanesine en yakın uygun bir otel tavsiye edermisiniz, geçmiş mesajlarda görmüştüm ama not almamışım :/

kızlar allah razı olsun bebişlerim inşallah beni bırakmaz, zazacım 2 embriyo transfer edildi 6 tane donduruldu, 1 hafta evvel 8 di kalınlık sonra ne oldu bakmadık, 3 tane embriyo istedim ama 2 de ısrar ettiler kaliteler çok iyi diğeri riskli olur dedi embriolog, öyle diyince siz bişey diyemiyorsunuz zaten. doğrusu o numaralandırılmış embriyolara dikkat etmedim ama kaliteleri çok iyi dendi.

Transferin hayırlı olsun. Rabbim inşallah bebişlerinle dönmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…