İNŞALLAH BİR HAFTA SONRA KALP ATIŞINI DUYARSINSistalar, bugun ultrason yapti doktor uc emriyodan biri tutmus, daha yeni yeni tutuniyor dedi..kalp atisi icin haftaya cagirdi..13 gun kan degerim 493 tu acikcasi ikiz falan sanmistim...ama olsun birede raziyim yeterki bu sonuna kadar gitsin... her seferinde diger etabi beklemek ne zor boyle...korku ve stres basiyor insani ...uc sanstan.geriye bir .sans kaldi.onuda elimden almasin.kader..
İnsallah can, cumlemizeİNŞALLAH BİR HAFTA SONRA KALP ATIŞINI DUYARSIN
12 HAFTASINDA CİNSİYETİNİ ÖYRENİRSİN
38-40 HAFTASINDA KUCAĞINA ALIP KOKLARSIN
AMİİİİİN
Benim ki 506 dı değerim herkes ikiz dedi ama bende de tek kese görünmüstü .Eğer 12 gün değeri yüksekse ve bebek tekse kesin erkek diyorlardı bende tuttu oğlum olacak inşallah bir ihtimal senin ki de erkek olabilir çünkü aynı gün test yaptığım bir arkadaşın 450 küsür dü şimdi ikiz kızlara hamile hayırlısı olsun bi tane olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.İnsallah can, cumlemize
Saol papatya, dedigin gibi hayirlisi olsun saglikli olsun..Benim ki 506 dı değerim herkes ikiz dedi ama bende de tek kese görünmüstü .Eğer 12 gün değeri yüksekse ve bebek tekse kesin erkek diyorlardı bende tuttu oğlum olacak inşallah bir ihtimal senin ki de erkek olabilir çünkü aynı gün test yaptığım bir arkadaşın 450 küsür dü şimdi ikiz kızlara hamile hayırlısı olsun bi tane olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.
Hayırlı sağlıklı olsun bebişin rabbim sonuna kadar sağlıkla büyütsün inşallahTeyzeleri benim minnak erkekmiş
amin canım çok sağolHayırlı sağlıklı olsun bebişin rabbim sonuna kadar sağlıkla büyütsün inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah herşey gönlünce olurSistalar, bugun ultrason yapti doktor uc emriyodan biri tutmus, daha yeni yeni tutuniyor dedi..kalp atisi icin haftaya cagirdi..13 gun kan degerim 493 tu acikcasi ikiz falan sanmistim...ama olsun birede raziyim yeterki bu sonuna kadar gitsin... her seferinde diger etabi beklemek ne zor boyle...korku ve stres basiyor insani ...uc sanstan.geriye bir .sans kaldi.onuda elimden almasin.kader..
Canım tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahamin canım çok sağol
Saol canim, insallah...Hayırlı olsun canım inşallah herşey gönlünce olur
evolve park ama hastaneden ayarlattır kendin gidince daha pahalı 2 kişi kahvaltı dahil 180 tl gecelikkızlar hitin hastanesine en yakın uygun bir otel tavsiye edermisiniz, geçmiş mesajlarda görmüştüm ama not almamışım :/
Hayırlı olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.Ben de başlıyorum transfer hazırlıklarına çok şükür bu ay. Anne olmak bize de nasip olur inşallah.
Dualarımız seninle transferin gerceklestimi arkadasımKizlar selam, ben kibrisa geldim hayirlisiyla 10 gibi transferim olacak dua edin lutfen rabbim anne olmamizi nasip etsin.
SAĞ SALİM BEBİŞLERİNE KAVUŞ İNŞALLAHKizlar selam, ben kibrisa geldim hayirlisiyla 10 gibi transferim olacak dua edin lutfen rabbim anne olmamizi nasip etsin.
CANIM BİR ŞEY SORUCAM SANA KAÇ EMBRİYO VE HANGİ KALİTEDE TRANSFER OLUNDU SANAKizlar selam, ben kibrisa geldim hayirlisiyla 10 gibi transferim olacak dua edin lutfen rabbim anne olmamizi nasip etsin.
Transferin hayırlı olsun. Rabbim inşallah bebişlerinle dönmeyi nasip etsin.kızlar allah razı olsun bebişlerim inşallah beni bırakmaz, zazacım 2 embriyo transfer edildi 6 tane donduruldu, 1 hafta evvel 8 di kalınlık sonra ne oldu bakmadık, 3 tane embriyo istedim ama 2 de ısrar ettiler kaliteler çok iyi diğeri riskli olur dedi embriolog, öyle diyince siz bişey diyemiyorsunuz zaten. doğrusu o numaralandırılmış embriyolara dikkat etmedim ama kaliteleri çok iyi dendi.
saol canım döndük evdeyiz.Transferin hayırlı olsun. Rabbim inşallah bebişlerinle dönmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?