[
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ
[/TD]
[TD]SEBEP
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme temmz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.denem
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70
[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk denem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLARR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN OLURSA BİLGİLERİNİ YAZARSA EKLERİM İNŞALLAH BU LİSTEDE HERKES HAMİŞ KALIR
Selam Haz29, sen beni merak mı ettin kıyamam canım çok sağol :)) güzel geçti çok şükür 2 embriyo transfer edildi eğer tutarsa ikizlerim olcak Allahın izniyle :))
Selam canım. Bende kahverengi lekelenmeler olmuştu korktum ama doktorum sakin ol test gününü bekle dedi. O tutunma lekesiymiş canım. Ama Allah korusun devamı gelirde adete dönüşürse o zaman sonuç negatif olur zaten. Ama sen içini ferah tut ve test gününü bekle. Ayrıca transferinin 9. günüymüş test günün ne zaman canım?
cumartesı yapacağım testımı cnm :)
Kızlar nasılsınız ben geldim :)) Bugün transferin 6. günü ve 29 haziran test günüm. Transferden sonra 1 gece kaldık sadece hemen eve döndük daha doğrusu dönmek zorunda kaldık eşimin işleri nedeniyle. Şimdide yatıyorum evdeyim hiçbişey yapmıyorum :))
Kızlar nasılsınız ben geldim :)) Bugün transferin 6. günü ve 29 haziran test günüm. Transferden sonra 1 gece kaldık sadece hemen eve döndük daha doğrusu dönmek zorunda kaldık eşimin işleri nedeniyle. Şimdide yatıyorum evdeyim hiçbişey yapmıyorum :))
gülercim sağol iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlikCanım nasılsın? Bak Meltemede 2 embriyo transfer edilmiş bence sanada 2 embriyo vercek HİT :))
canım 29 haziran benimde doğum günüm bak annelrimiz aynı gün doğurmuş biziayy hadi hayırlısı...bu arada 29 haziran benim doğum günüm.senden güzel haberler duyarım inşallah dahada mutlu olurum :)))
evet iş falan yapma kendini yorma.göz açıp kapayasıya geçsin zaman...
gülercim sağol iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
bencede bana da 2 tane verilir herhalde ikiz annesi olmakta ayrı bir duygu olur heyecanlandım hamişlik nasıl gidiyor canım
bu arada bilgilerin eksik yazsan listeye eklesem önün açık durmuşta canım
canım 29 haziran benimde doğum günüm bak annelrimiz aynı gün doğurmuş bizi
ayy hadi hayırlısı...bu arada 29 haziran benim doğum günüm.senden güzel haberler duyarım inşallah dahada mutlu olurum :)))
evet iş falan yapma kendini yorma.göz açıp kapayasıya geçsin zaman...
wayy bee aynı gün doğum günleriniz ne güzel bi tesadüf :)) Canım benim yaş 33, Sorun yumurta rezerv azlığı, 3 tüp bebek negatifim var önceden. Yumurta donasyonu yaptırdım ve hamileyimdarısı başınıza tüm kızlar
[/TABLE]
KIZLARR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN OLURSA BİLGİLERİNİ YAZARSA EKLERİM İNŞALLAH BU LİSTEDE HERKES HAMİŞ KALIR
herkese merhaba.. biz de doğal olsun diye paralanıp olmayınca bari aşılama ee hadi tüp derken yumurta donasyonuna kadar geldik. sonumuz hayır olsun artık. daha nerelere götürecek yol bizi
sorum şu: karar aşamasındayım ben şu anda.. donasyon, evlat edinme ya da evlatsız hayata devam?
siz karar aşamasında neler yaşadınız kimlerle paylaştınız? bizde daha kimsenin haberi yok.. insanların tepkileri nasıl oluyor.. off zor işler.. kafamın iiçinde bir sivrisineğe yer yok. ağzına kadar soruyla dolu
beni de alın aranıza lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?