Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Malesef doktor sekilaj yani rahim ağzı dikiş 19 haftadan sonra pek etkilemez dedi tekrar proluton progestan başladık bebeğim 25 haftaya uyumlu ama iç organ taraması yarın yapılacak inşallah sorun yaşamayız en erken 27 28 haftada doğum yaşama şansı yüzde 20 var dediler kafam çok bunaldı bu gün serviks 20 mm yani 3 sm incelmiş buda preterm eğilimi erken doğum demektir sabah erkenden hastaneye yatıyorum allah ne yazmışsa hayırlısını versin inşallah hepinize çok teşekkür ederim kızıma dua edin

Geçmiş olsun canım Rabbim yardımcınız olsun zamanında gelsin minik prenses .

HAYAL ARKADAŞIMLA KONUŞTUM İKİZLERE HAMİLEYDİ GEÇEN SENE YAŞİ 44
28 HAFTASINDA RAHİM AĞZI AÇILMIŞTI DOKTORU BÜLENT URMAN AMERİKAN HAST DİKTİ RAHİM AĞZINI
VE 36 HAFTASINA KADAR HAMİLELİY

HAYAL ARKADAŞIMLA KONUŞTUM İKİZLERE HAMİLEYDİ GEÇEN SENE YAŞİ 44
28 HAFTASINDA RAHİM AĞZI AÇILMIŞTI DOKTORU BÜLENT URMAN AMERİKAN HAST DİKTİ RAHİM AĞZINI
VE 36 HAFTASINA KADAR HAMİLELİY
36 HAFTASINDA SAĞLIKLI BEBİŞLERİNE KAVUŞTU
İKİZLERİ ŞİMDİ 11 AYLIK
DARISI SENİN BAŞINA
BELKİ BAŞKA BİR DOKTORADA GİTSEN
İSTAMBULDA PROF BÜLENT URMAN

selda hanım güzel çıktı dedi ama progesteron düşük mü acaba moralim bozuldu

Hayal cok gecmis olsun..insallah kisa zamanda hersey yoluna girer, sen bize umutsun, dualarim seninle,bu zamanda herseyin caresini buluyorlar sakin umudunu yitirme, guzel haberlerini bekliyoruz..

selda hanım güzel çıktı dedi ama progesteron düşük mü acaba moralim bozuldu
Hayirli olsun insallah guzel haberini aliriz cicek, beklemek zor, ben transferden 15 dk. sonra dayanamayip tuvalete gittim, 13 gune kadar hicbir test yapmadim, sukur 13 gun pozitif aldim, bekleme suresinde, klasik muzik dinledim iyi geliyor, bazen kalabalik aile, arkadas ortaminda guzel kafa oyalayan zamanlar gecirdim, komik filmler izledim netten mumkun oldugunca uzak kalmaya calistim, hayal kurdum butun bunlari yapmak zordu, hatta bazen umutsuzlugada dusuyordum ama iste zorda olsa geciyor o bekleme suresi...insallah guzel haberlerini aliriz...pozitif dusun

vera cım dediklerini bende yapmaya çalışıyorum hatta unutuyorum pozisyonumu bazen sert hareketler yapıyorum tez canlı biriyimdir normalde de, aslında dediğin gibi çokta şeyetmemek gerekiyor neticesi için bizim çok ta yapacağımız bir şey yok, inşallah herşey hepimiz için yolunda gider ve anne oluruz canım. beklentilerimi hep düşük tutarım ama hayal de kurarım inşallah hayallerimize kavuşuruz :)

Hepinize çok teşekkürler canlar bu gün 2 doktor muayine etti serviks 3 .5mm dediler hastaneye yatmadik haftaya tekrar bakacaklar incelme devam ederse dikiş atacaklar rabbim cumlemizin yardımcısı olsun inşallah

Hepinize çok teşekkürler canlar bu gün 2 doktor muayine etti serviks 3 .5mm dediler hastaneye yatmadik haftaya tekrar bakacaklar incelme devam ederse dikiş atacaklar rabbim cumlemizin yardımcısı olsun inşallah
hayal sevindim canım, inanıyorum her şey yolunda gidecek sen stres yapma sakın kendine dikkat et.

Hepinize Merhaba yeni ulaştım bu sayfaya yorumları okudum uzun uzun yalnız olmamak iyi geldi bana arkadadlar hit in hastasıyım transferin 9 . gününndeyim 42 yaşındayım yumurta yetmezliğinden yumurta donasyonunu kabullendim watsaptan Selda hanıml konusmak bana yeterli gelmiyor cevapları beni tatmin etmiyor buradan sizlerle paylaŞam
yardımcı olurmusunuz. progesteron fitil yeterli gelmedi igneye geçtiler 7 günde 5.50 e2 190 sizce normalmi bu degerler igneninde 4 dozunu vurdurdum su an bacaklarım tutmuyor 10 günlük ikinci sorum ise bu progesteron tedavisi kac ay daha sürüyor

Pazartesi betahcg testinden sonra gebelik kesinleşiyormu problem çıkıyormu bunlar sürekli kafamda açıkcası .çift attı doktor yüzde 80 tutar dedi . bebeklerin ikiside tutarmı cevaplarsanız çok sevinirim

Arkadasim bende bundan 4 ay once ayni sorunu yaşadım progesteron 7 çıktı igneye gectiler gunde iki tane igne oldum yuruyemiyodum artik oyle aciyoduki 12 gun sonra negative sonuc aldim ins sen iyi sonuçlar alırsın

Pazartesi betahcg testinden sonra gebelik kesinleşiyormu problem çıkıyormu bunlar sürekli kafamda açıkcası .çift attı doktor yüzde 80 tutar dedi . bebeklerin ikiside tutarmı cevaplarsanız çok sevinirim
Evet testten sonra kanda yapılan değere bakıyorlar kesinlesiyo arkadaşım

pelinyuva merhaba canım, benimde bu gün 5. günümdü yaklaşık o oranları veriyorlar %80 tutar diye ama hitle ben bunu konuştuğumda 2-3 denemededir bu oran demişti, fakat bu şans işidir ilkte tutanda var 2. de tutanda, şimdilik sabredeceğiz ve göreceğiz canım. yani şu an kimse bilemez sorduğun sorunun cevabını.

Tesekkur ederim cevabin icin progesteron olarak ne kullanıyorsun peki fitilmi yoksa ignemi

Allaha çok şükür sana dedim dikişle bu iş çözülür üzme kendinide kızımızıda-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…