12 gun sonra hayırlı haberlerini almak nasip etsin Allahımsaol canım döndük evdeyiz.
Çiçek iyi haberini bekliyoruzkızlar allah razı olsun bebişlerim inşallah beni bırakmaz, zazacım 2 embriyo transfer edildi 6 tane donduruldu, 1 hafta evvel 8 di kalınlık sonra ne oldu bakmadık, 3 tane embriyo istedim ama 2 de ısrar ettiler kaliteler çok iyi diğeri riskli olur dedi embriolog, öyle diyince siz bişey diyemiyorsunuz zaten. doğrusu o numaralandırılmış embriyolara dikkat etmedim ama kaliteleri çok iyi dendi.
sıkıntı yapma bende de aynı oluyordu bu arada hayırlı olsun transferin canım güzel haberlerini bekliyorum .kızlar ya bu progeston jel 3 tane başladım bunlar geri geliyor 2 saat sonra, iyice ileri sokmaya çalışıyorum ama olmuyor galiba yarın selda hnmı arayıp sorsam mı bi bende mi böyle oldu bu deli olacam, yani 3 taneden 1 tanesi geliyo gibi posa olarak
Hayırlı olsun çiçek , hamilelik müjdeni de duyalım inşallah . canım transfer öncesi e2 değerin kaç çıkmıştıkızlar allah razı olsun bebişlerim inşallah beni bırakmaz, zazacım 2 embriyo transfer edildi 6 tane donduruldu, 1 hafta evvel 8 di kalınlık sonra ne oldu bakmadık, 3 tane embriyo istedim ama 2 de ısrar ettiler kaliteler çok iyi diğeri riskli olur dedi embriolog, öyle diyince siz bişey diyemiyorsunuz zaten. doğrusu o numaralandırılmış embriyolara dikkat etmedim ama kaliteleri çok iyi dendi.
saol canım inşallah, estradol 14 çıkmıştı canım.Hayırlı olsun çiçek , hamilelik müjdeni de duyalım inşallah . canım transfer öncesi e2 değerin kaç çıkmıştı
ÇİÇEK HİÇ STRES YAPMA OLUCAK İŞ BU ŞEYLERE BAKMIYORkızlar aşırı yoğunlardı sanırım 15 kişi felan transfer oldu dahada fazla olabilir, hade sizi hazırlayalım dediler 4 kişilik bir koğuşa girdik ben baya dumur oldum hiç beklediğim gibi değildi doğrusu, tabi bu geçici yerleriymiş yeni hastaneleri yapılıyormuş, neyse transfer olduk herkese yarım saat verildi yarım saati dolduranı çıkardılar, biz oteldende ayrıldığımız için kaldık öyle, akşam 9 da birde uçak yani 10 saat açıkta kaldık. allahtan araba kiralamıştık arka koltukta yattım. yani baya maceralı oldu bir sakınca olmaz diyor doktorlar artık inanacaz. rabbim tüm emek sarfedenlerin yüzünü güldürsün.
Hiç üzülme bende transfer sonra 10 Saat havalanından mahsur kaldım o gece bomba patlamış uçaklar iptal olmuş öylece git gel 2 ucak değiştim ama sonuç kızım geldi çok şükür inşallah sonucun benim gibi güzel olur hayırlı olsun canımkızlar aşırı yoğunlardı sanırım 15 kişi felan transfer oldu dahada fazla olabilir, hade sizi hazırlayalım dediler 4 kişilik bir koğuşa girdik ben baya dumur oldum hiç beklediğim gibi değildi doğrusu, tabi bu geçici yerleriymiş yeni hastaneleri yapılıyormuş, neyse transfer olduk herkese yarım saat verildi yarım saati dolduranı çıkardılar, biz oteldende ayrıldığımız için kaldık öyle, akşam 9 da birde uçak yani 10 saat açıkta kaldık. allahtan araba kiralamıştık arka koltukta yattım. yani baya maceralı oldu bir sakınca olmaz diyor doktorlar artık inanacaz. rabbim tüm emek sarfedenlerin yüzünü güldürsün.
ADETİN 2 GÜNÜ E2 TAHLİLİ İSTİYORLAR VE SONUÇ SONRASI TEDAVİYE BAŞLIYORLARkızlar adetin kaçıncı günü çağırıyorlardı??????????
istanbuldaki yere yani ön kontrole adet çok önemli değil, hitin istanbulda olduğu bir gün gidiyorsun, hit gerekli tahlilleri vs söylüyor, sonra adetin 2. günü e2 bakılıp ilaçlara başlanıyorkızlar adetin kaçıncı günü çağırıyorlardı??????????
Can'ım geçmiş olsun. Okuyunca üzüldüm içini ferah tut. İnşallah hiç birşey olmuyacak ve bebişin Zamanında gelicek. Rabbim gönlüne göre versin inşallah dualarımız seninle.Teyzelerimize bu gün güzel haber veremiyorum bizim rahim ağzı yetmemezliginden dolayı erken doğum tehditimiz var yarın sabah hastaneye yatıyorum inşallah bebeğim biraz dayanır erken gelmez bu gün celeston başladık çok üzüldüm dua edin bize kızımı sağ salim kucağıma alım
HAYAL CANIM SENİ TANIYANDAN İNAN HER GÜN DUALARIMDASINTeyzelerimize bu gün güzel haber veremiyorum bizim rahim ağzı yetmemezliginden dolayı erken doğum tehditimiz var yarın sabah hastaneye yatıyorum inşallah bebeğim biraz dayanır erken gelmez bu gün celeston başladık çok üzüldüm dua edin bize kızımı sağ salim kucağıma alım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?