Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Çiçek iyi haberini bekliyoruz
Dualarımızdasın

kızlar ya bu progeston jel 3 tane başladım bunlar geri geliyor 2 saat sonra, iyice ileri sokmaya çalışıyorum ama olmuyor galiba yarın selda hnmı arayıp sorsam mı bi bende mi böyle oldu bu deli olacam, yani 3 taneden 1 tanesi geliyo gibi posa olarak

sıkıntı yapma bende de aynı oluyordu bu arada hayırlı olsun transferin canım güzel haberlerini bekliyorum .

Hayırlı olsun çiçek , hamilelik müjdeni de duyalım inşallah . canım transfer öncesi e2 değerin kaç çıkmıştı

kızlar aşırı yoğunlardı sanırım 15 kişi felan transfer oldu dahada fazla olabilir, hade sizi hazırlayalım dediler 4 kişilik bir koğuşa girdik ben baya dumur oldum hiç beklediğim gibi değildi doğrusu, tabi bu geçici yerleriymiş yeni hastaneleri yapılıyormuş, neyse transfer olduk herkese yarım saat verildi yarım saati dolduranı çıkardılar, biz oteldende ayrıldığımız için kaldık öyle, akşam 9 da birde uçak yani 10 saat açıkta kaldık. allahtan araba kiralamıştık arka koltukta yattım. yani baya maceralı oldu bir sakınca olmaz diyor doktorlar artık inanacaz. rabbim tüm emek sarfedenlerin yüzünü güldürsün.

ÇİÇEK HİÇ STRES YAPMA OLUCAK İŞ BU ŞEYLERE BAKMIYOR
BENİM BİR DR VARDI TRANSFER SONRASI HEMEN KALDIRIYORDU HİÇ 1 DAKİKA BİLE YATIRTMIYORDU
İNAN İKİZ HAMİLE KALANI BİLE GÖRDÜM
KENDİMDE BİR TRANSFERİMDE HAMİLE KALDIM AMA EMBRİYO KALİTESİZLİYİNDEN DÜŞÜK YAPTIM
RAHAT OLKİ RAHİM İYİ KANLA BESLENEREK EMBRİYOLARI KABUL ETSIN
STRESTEN KANDA PIHTI ARTIYOR KAN DOLAŞIMI BOZULUYOR
KENDİNİ VE KUZULARINI KORU
ALLAHA EMANET OLUN

Hiç üzülme bende transfer sonra 10 Saat havalanından mahsur kaldım o gece bomba patlamış uçaklar iptal olmuş öylece git gel 2 ucak değiştim ama sonuç kızım geldi çok şükür inşallah sonucun benim gibi güzel olur hayırlı olsun canım

ayy saolun kızlar ya içim rahatladı, aslında hiç yorulmadım ama işte 10 saat nerdeyse hiç yatmadım gerçi şimdide yatmıyorum

şunu belirtmem lazım ama hak yiyemem, o kadar yoğunluğa rağmen sizinle çok ilgileniyorlar ve çok nazikler ilgiden çok çok memnun kaldım, çok fazla elemanları var bu çok iyi, embriyologundan tut hemşiresi hasta bakıcısı çok ilgililer. hit aynı hit zaten ondan ilgi beklemiyoruz gerekli de değil zaten işi 5 dakika sürmüyor. netice nasıl olur bilmiyorum tabi iyi diyelim iyi olsun. doktorun ilgilisiyle de denedim netice alamadım. bu seferki transferim aşırı rahat oldu beni çok sıkıştırmadılar 500 cc lik bir su içtim o kadar, benim mesanem ufak ve su içtiğim an sıkışır sancı yapar hemşire bunu istemiyoruz içme gerekirse biz içeri su veririz dedi çok iyi oldu kuş gibi kalktım, diğer transferimde 2 saat kilitlendim çişimi yapamadım ve 2 saat sancıyla yattım korkunçtu. gidecek arkadaşlar belki telefonda ilgisiz görünüyorlardır hani sizi unuttular mı gibisinden hayır öyle değilmiş gerçekten. hatta ben telaş yapıp buradan yazmıştım bazı şeyler sanki es mi geçiliyor diye. yoğunlar fakat kontrol altında her şey yani sizi unutmuyorlar.

kızlar adetin kaçıncı günü çağırıyorlardı??????????
istanbuldaki yere yani ön kontrole adet çok önemli değil, hitin istanbulda olduğu bir gün gidiyorsun, hit gerekli tahlilleri vs söylüyor, sonra adetin 2. günü e2 bakılıp ilaçlara başlanıyor

Teyzelerimize bu gün güzel haber veremiyorum bizim rahim ağzı yetmemezliginden dolayı erken doğum tehditimiz var yarın sabah hastaneye yatıyorum inşallah bebeğim biraz dayanır erken gelmez bu gün celeston başladık çok üzüldüm dua edin bize kızımı sağ salim kucağıma alım

Can'ım geçmiş olsun. Okuyunca üzüldüm içini ferah tut. İnşallah hiç birşey olmuyacak ve bebişin Zamanında gelicek. Rabbim gönlüne göre versin inşallah dualarımız seninle.

hayal canım benim dualarım seninle inşallah yatarsın ve her şey yoluna girer, stres yapma bu durumu yaşayan çok var inşallah bebeğin zamanında gelecek. rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.

HAYAL CANIM SENİ TANIYANDAN İNAN HER GÜN DUALARIMDASIN
SAĞ SALİM BEBEĞİNE KAVUŞMANIZA DUA EDİYORUM
SIKMA CANINI HASTANEDE YAT DR KONTROLÜ ALTINDA
LAZIMSA ALTAN DİKSİNLER
İNŞALLAH KIZIN ZAMANINDA GELİR SAĞ SALİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…