Çiçekcim bu değerler hamile olup olmadığını göstermiyorarkadaşlar 5. gün e2 320 pro 9.8 normalmidir
Hoş geldin aramıza inşAllah iyi haber alırsın tezlikleHepinize Merhaba yeni ulaştım bu sayfaya yorumları okudum uzun uzun yalnız olmamak iyi geldi bana arkadadlar hit in hastasıyım transferin 9 . gününndeyim 42 yaşındayım yumurta yetmezliğinden yumurta donasyonunu kabullendim watsaptan Selda hanıml konusmak bana yeterli gelmiyor cevapları beni tatmin etmiyor buradan sizlerle paylaŞam
yardımcı olurmusunuz. progesteron fitil yeterli gelmedi igneye geçtiler 7 günde 5.50 e2 190 sizce normalmi bu degerler igneninde 4 dozunu vurdurdum su an bacaklarım tutmuyor 10 günlük ikinci sorum ise bu progesteron tedavisi kac ay daha sürüyor
Çiçek sen krinon jelmi kulanıyorsun?jel kullanıyorum canım
zazacım saol canım benim allah razı olsun, sabırla bekleyeceğiz artık, ben jel dedim ama pregeston 200 kullanıyorum 2x3 olarak, bu gün yükselttik onuda, evet haklısın mesela berk bey bana crinon kullandırmıştı. 200 lük progestan daha az sızıntı yaptı, pek fitil gibi görünmüyor ya fitil diyesim gelmedi :)P4 15 üstü çıkanda progestanın dozu aynı kalıyor
15 altı 4*4*4 artırıyor
Kızlar progestan 100mg 4 fitil koymaktansa 200 mg alın 2 fitil koyun daha kolay
İnşAllah ben tedaviye başlasam crinon jel kulanıcam daha komforludu geriye akmıyor emilimi daha hızlı
Ben zaten burda hazırlanıp ora hazır gidicem ve burdakı dr ne yazarsa onun tedavisiyle devam edicemama şu var o iyimi yani daha iyi olsa hit onu vermez mi? sen bence hite sormadan yapma canım
ay inşallah canım cümlemiz inşallahBen zaten burda hazırlanıp ora hazır gidicem ve burdakı dr ne yazarsa onun tedavisiyle devam edicem
Arkadaşımda öyle yaptı
İlki hit dediklerini yaptı
İkinci denemesinde burdan hazırlanıp giti
Şuan hamile darısı bize
PELİNCİM KAÇ EMBRİYO TRANSFER OLDU VE HANGİ KAKİTEDE DEDİLERMİPazartesi betahcg testinden sonra gebelik kesinleşiyormu problem çıkıyormu bunlar sürekli kafamda açıkcası .çift attı doktor yüzde 80 tutar dedi . bebeklerin ikiside tutarmı cevaplarsanız çok sevinirim
Arkadasim bende bundan 4 ay once ayni sorunu yaşadım progesteron 7 çıktı igneye gectiler gunde iki tane igne oldum yuruyemiyodum artik oyle aciyoduki 12 gun sonra negative sonuc aldim ins sen iyi sonuçlar alırsın
Rahim kalınlığı 10 du .çift attılar ama bu progesteron kafamı karıştırdı 7 günde 5.50 olması kötümü ne olur bir fikriniz varsa söyleyin Selda göre sorun yokPELİNCİM KAÇ EMBRİYO TRANSFER OLDU VE HANGİ KAKİTEDE DEDİLERMİ
RAHİM KALINLIĞIN KAÇTI TRANSFER ÖNCESİ
Bugün 10 günüm ptesi beta hcg testi varRahim kalınlığı 10 du .çift attılar ama bu progesteron kafamı karıştırdı 7 günde 5.50 olması kötümü ne olur bir fikriniz varsa söyleyin Selda göre sorun yok
canım onlar gebelik için bir ölçü değil stres yapma, bir ölçü olsa ondan karar verilir gebemisin değilmisine. mesela hitten başka doktorlar onları ölçtürmüyor öyle düşün.Rahim kalınlığı 10 du .çift attılar ama bu progesteron kafamı karıştırdı 7 günde 5.50 olması kötümü ne olur bir fikriniz varsa söyleyin Selda göre sorun yok
Çok tesekkür ederim dünden beri psikolojim bozuldu seldayı aramakta istemiyorumcanım onlar gebelik için bir ölçü değil stres yapma, bir ölçü olsa ondan karar verilir gebemisin değilmisine. mesela hitten başka doktorlar onları ölçtürmüyor öyle düşün.
seldayı araman gereksiz onun yapabileceği bir şey yok canım, o şimdilik bir şey belli olmaz der.Çok tesekkür ederim dünden beri psikolojim bozuldu seldayı aramakta istemiyorum
Belirtiler iyi sonuca gösteriyor kasıklarda batma en birinci belirtidizaza, hemşire olabilecek her belirtiyi sayıp bunlar ilaçlardan kaynaklıdır dediği için belirti olarak ne kadar görmemiz lazım bilemiyorum, bende kasıklarım şiş ve arada bişey batıyo gibi oluyorum özellikle fazla dolandığımda, göğüslerim şiş ve ağrılı, arada midem yanıyor , sabahları iştahsızlık ama daha sonra korkunç bir iştah var. bunlar ilaçlardan oluyormuş öyle dedi hemşire. o yüzden çok umut bağlamak istemiyorum.
Sen neden 5 günü baktırmadın e2p4?Rahim kalınlığı 10 du .çift attılar ama bu progesteron kafamı karıştırdı 7 günde 5.50 olması kötümü ne olur bir fikriniz varsa söyleyin Selda göre sorun yok
Sen neden 5 günü baktırmadın e2p4?
Embriyoların kaç taneydi ve hangi kalitede demedilermi
Stres yapma eğerki hamilesin progesteron vurduğun iğneden artmış
Birde bugün kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?