Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Hoş geldin aramıza inşAllah iyi haber alırsın tezlikle
P4 değerin düşük ama bu gebe olmadığını göstermiyor okundunsa yorumları başlarda bir arkadaşın p4 4.40 çıkmıştı ikizlere hamile şimdi
Hitin tedavisinde progestan fitil olarak kulanılıyor yetmese iğneye geçiyor

P4 15 üstü çıkanda progestanın dozu aynı kalıyor
15 altı 4*4*4 artırıyor
Kızlar progestan 100mg 4 fitil koymaktansa 200 mg alın 2 fitil koyun daha kolay
İnşAllah ben tedaviye başlasam crinon jel kulanıcam daha komforludu geriye akmıyor emilimi daha hızlı

zazacım saol canım benim allah razı olsun, sabırla bekleyeceğiz artık, ben jel dedim ama pregeston 200 kullanıyorum 2x3 olarak, bu gün yükselttik onuda, evet haklısın mesela berk bey bana crinon kullandırmıştı. 200 lük progestan daha az sızıntı yaptı, pek fitil gibi görünmüyor ya fitil diyesim gelmedi :)

ama şu var o iyimi yani daha iyi olsa hit onu vermez mi? sen bence hite sormadan yapma canım

ama şu var o iyimi yani daha iyi olsa hit onu vermez mi? sen bence hite sormadan yapma canım
Ben zaten burda hazırlanıp ora hazır gidicem ve burdakı dr ne yazarsa onun tedavisiyle devam edicem
Arkadaşımda öyle yaptı
İlki hit dediklerini yaptı
İkinci denemesinde burdan hazırlanıp giti
Şuan hamile darısı bize

ay inşallah canım cümlemiz inşallah

ÇİÇEK VE PELİN ARKADAŞLARIMIZ BİR BELİRTİ VARMI
GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ KIZLAR

Pazartesi betahcg testinden sonra gebelik kesinleşiyormu problem çıkıyormu bunlar sürekli kafamda açıkcası .çift attı doktor yüzde 80 tutar dedi . bebeklerin ikiside tutarmı cevaplarsanız çok sevinirim
PELİNCİM KAÇ EMBRİYO TRANSFER OLDU VE HANGİ KAKİTEDE DEDİLERMİ
RAHİM KALINLIĞIN KAÇTI TRANSFER ÖNCESİ

zaza, hemşire olabilecek her belirtiyi sayıp bunlar ilaçlardan kaynaklıdır dediği için belirti olarak ne kadar görmemiz lazım bilemiyorum, bende kasıklarım şiş ve arada bişey batıyo gibi oluyorum özellikle fazla dolandığımda, göğüslerim şiş ve ağrılı, arada midem yanıyor , sabahları iştahsızlık ama daha sonra korkunç bir iştah var. bunlar ilaçlardan oluyormuş öyle dedi hemşire. o yüzden çok umut bağlamak istemiyorum.

Arkadasim bende bundan 4 ay once ayni sorunu yaşadım progesteron 7 çıktı igneye gectiler gunde iki tane igne oldum yuruyemiyodum artik oyle aciyoduki 12 gun sonra negative sonuc aldim ins sen iyi sonuçlar alırsın
PELİNCİM KAÇ EMBRİYO TRANSFER OLDU VE HANGİ KAKİTEDE DEDİLERMİ
RAHİM KALINLIĞIN KAÇTI TRANSFER ÖNCESİ
Rahim kalınlığı 10 du .çift attılar ama bu progesteron kafamı karıştırdı 7 günde 5.50 olması kötümü ne olur bir fikriniz varsa söyleyin Selda göre sorun yok

Rahim kalınlığı 10 du .çift attılar ama bu progesteron kafamı karıştırdı 7 günde 5.50 olması kötümü ne olur bir fikriniz varsa söyleyin Selda göre sorun yok
canım onlar gebelik için bir ölçü değil stres yapma, bir ölçü olsa ondan karar verilir gebemisin değilmisine. mesela hitten başka doktorlar onları ölçtürmüyor öyle düşün.

Belirtiler iyi sonuca gösteriyor kasıklarda batma en birinci belirtidi
Bende öyle oluyor

Sen neden 5 günü baktırmadın e2p4?
Embriyoların kaç taneydi ve hangi kalitede demedilermi
Stres yapma eğerki hamilesin progesteron vurduğun iğneden artmış
Birde bugün kan

Bu bilgiler verilmedi bana sadece saglikli 4 embriyo kaldı ikisini transfer ettiler 2 si donduruldu acikcasi kalite konusunda bilgim yok e2 p4 icinde 7 gun aldiracaksin kanini dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…