Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

7. gün bakılması acaba embriyoların 3. gün transfer edilmesinden olabilir mi? pelin canım inan stres yapma bende yapıyorum ama sonra diyorum yapsam da yapmasam da sonuç değişmeyecek, stres bizim için iyi değil ve şu an hiç bilemiyoruz sonucu, benim 2. denemem bide.

Arkadaşlar cok kötü bogaź enfeksiyonu geciriyorum atesim yukseliyor butun vücudum agriyor isin kotusu paroldan baska ilac kullanamiyorum tam serumluk haldeyim ne yapmaliyim bu atesli duru transfere zarar verirmi

Arkadaşlar cok kötü bogaź enfeksiyonu geciriyorum atesim yukseliyor butun vücudum agriyor isin kotusu paroldan baska ilac kullanamiyorum tam serumluk haldeyim ne yapmaliyim bu atesli duru transfere zarar verirmi
Canım olacağı varsa olur, transferin pozitif sonuçlanır . Stres bence en olumsuz olanı . Unut herşeyi ve olumlu düşün .inşallah hamilesindir .

BUG
STRES YAPARAK KENDİNİ HASTALANDIRDIN
BOL SIVI TÜKET İDRARDAN ÇIKAR ÜŞÜTMENİ
GARGARA YAP TUZLU SUYLA
SPREY BİTKİ ÖZLİ MESELA PROPOLİ BOĞAZ ONUN BURUNUDA OLUYOR
ATEŞİN ÇIKSADA PAROL
ÇABUK İYİLEŞ BEBİŞLERE ZARAR VERMEDEN

zaza yavrum ama bana 5. gün dediler ilk gün sayılmaz demediler yaa, ne olcak şimdi ben yanlış bişey mi yaptım

böyle bir durum olursa bizi arayın dedi kliniktekiler, bence bir arayın, tutmasına bunun bir engel olacağını sanmıyorum.

ayrıca ilk 5 gün antibiotik kullanmadın mı nasıl enfeksiyon kaptın

Ben simdi seldaya mi mesaj cekeyim nazmiye hemşireyemi yoksa direk hite mi cok kotüyüm parol hikaye cok acil hastaneye gidip serum taktirmam gerekiyor

valla canım hepsine yaz istersen hangisi cevap verirse ama hite muhakkak yaz. çünkü kullanacağınız ilaçlarda hiti arayın yazıyordu bana verilen kağıtta

kullandığınız ilaçların dışında ilaç kullanımı gerekirse doktorunuza danışınız (dr halil ibrahim tekin 0542 866 6000) diye yazıyor. muhakkak ara.

zaten orda büyük ihtimal gebelik testi yaparlar. geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…