Birseyler ters gidiyor gibiBu bilgiler verilmedi bana sadece saglikli 4 embriyo kaldı ikisini transfer ettiler 2 si donduruldu acikcasi kalite konusunda bilgim yok e2 p4 icinde 7 gun aldiracaksin kanini dediler
7. gün bakılması acaba embriyoların 3. gün transfer edilmesinden olabilir mi? pelin canım inan stres yapma bende yapıyorum ama sonra diyorum yapsam da yapmasam da sonuç değişmeyecek, stres bizim için iyi değil ve şu an hiç bilemiyoruz sonucu, benim 2. denemem bide.
çift derken? 2 embriyo verildi onu kastediyorsan, 2. denemem.Ciftmi seninde
ÇİÇEK BUGÜN TRANSFERİN KAÇINCI GÜNÜçift derken? 2 embriyo verildi onu kastediyorsan, 2. denemem.
6. günüm canım, cumartesi 10 da transfer oOZAMAN BUGÜN TRANSFERİN 5 GÜNÜ CANIM TRANSFER GÜNÜNÜ SAYMIYORSUN
ASLINDA SENİN P4 E2 GÜNÜN BUGÜN
İNŞALLAH HAFTAYA GÜZEL HABERİNİZİ DUYALIM
Canım olacağı varsa olur, transferin pozitif sonuçlanır . Stres bence en olumsuz olanı . Unut herşeyi ve olumlu düşün .inşallah hamilesindir .Arkadaşlar cok kötü bogaź enfeksiyonu geciriyorum atesim yukseliyor butun vücudum agriyor isin kotusu paroldan baska ilac kullanamiyorum tam serumluk haldeyim ne yapmaliyim bu atesli duru transfere zarar verirmi
STRES YAPARAK KENDİNİ HASTALANDIRDINArkadaşlar cok kötü bogaź enfeksiyonu geciriyorum atesim yukseliyor butun vücudum agriyor isin kotusu paroldan baska ilac kullanamiyorum tam serumluk haldeyim ne yapmaliyim bu atesli duru transfere zarar verirmi
böyle bir durum olursa bizi arayın dedi kliniktekiler, bence bir arayın, tutmasına bunun bir engel olacağını sanmıyorum.Arkadaşlar cok kötü bogaź enfeksiyonu geciriyorum atesim yukseliyor butun vücudum agriyor isin kotusu paroldan baska ilac kullanamiyorum tam serumluk haldeyim ne yapmaliyim bu atesli duru transfere zarar verirmi
Cevaplarınız için sagolun evet antibiyotik kullandım nasıl oldu anlamadım ates 39ayrıca ilk 5 gün antibiotik kullanmadın mı nasıl enfeksiyon kaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?