HİÇ BİR PROBLEM YOK SADECE TRANSFERİN 4 GÜNÜ TEST YAPTINzaza yavrum ama bana 5. gün dediler ilk gün sayılmaz demediler yaa, ne olcak şimdi ben yanlış bişey mi yaptım
PELİN NASIL OLDUNSagolun hite mesaj yazdim kbb ye gitmemi onerdi
zaza aynen canım bu değerler bişey ifade etmiyor başka doktorlar bakmıyor bileHİÇ BİR PROBLEM YOK SADECE TRANSFERİN 4 GÜNÜ TEST YAPTIN
YANİ 5 GÜNE DEĞERLERİN BİR AZDA YÜKSEK GÖSTERİRDİ
AMA İNAN BU DEĞERLER BOŞ YERE VERİLİYOR
ARKADAŞIM CRİNON JEL SABAH AKŞAM KULANIYORDU
5 GÜN TEST VERDİ P4 9.8 ÇIKTI HİÇ BİR ŞEY ARTIRMADAN DEVAM ETİ TEDAVİSİNİ HAMİLE VE ÇOK ŞÜKÜR HER ŞEY YOLUNDA
DARISI BAŞIMIZA
PELİN ALLAH BU ÇEKTİKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAHBen bugün doktora gittim arkadaslar serum taktilar atesi engelleyemedim .yutaktaki bademcikler şişmiş doktor hayret etti serum taktilar hemen ne selda hn ulasabildim ne de doktor beye nazmiye hanima ulasabildim en sonunda ates transfere zarar verebilirmis cok uzuldum gercekten o kadarcok emek harcadimki bu transfere hem maddi hem manevi .Benim bugun 11 gunum ben bugün Betahcg testi yaptirsam sonuc verirmi sizce .normalde pazartesi dediler yaptir diye
Teşekkür ederim zazaPELİN ALLAH BU ÇEKTİKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH
11 GÜN SONUCUN AZ OLSADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖSTERİR
İNŞALLAH GÜZEL SONUÇ ALIRSIN BİZİDE KENDİNİDE MUTLU EDERSİN
Geçmiş olsun Hayal umarim Serklaj'a gerek kalmadan iyileşirsin xTedavide olan arkadaşlar hepinize bol şans ve uğur diliyorum bende 22 haftada çok kötü boğaz enfeksiyonu ve ateş geçirdim doktor bana largopen hap verdi 3 gün kullandım geçti boğazım sesim bile çıkmıyordu ama serum iğne yapmadım sprey vardı boğaz için onuda kullanmadım insalah birsey olmaz size bizde yatıyoruz şimdilik haftaya çarşamba rahim ağzı ölçülecek tekrar gerekirse sekilaj yapacaz
Ay yavrum ikinize de birlikte uzun ömür diliyorum mücadeleci bi kız olcak annesi gibiHerkes dua etsin arkadaşlar ben bu gün antalyada Akdeniz unverste hastanesinde sezeryanla 730 gr kızımı dogurdum şuan kuvezde Yenidoğan ünitesinde malesef durduramadık 6sm rahim ağzı açıldı yapacak bir şey yok sizlerin duasını istiyorum
Allahım yardımcınız olsun prenses güçlü bu kadar mucadele etti bundan sonrasında da annesini yalnız bırakmayacak dualarımız sizlerleHerkes dua etsin arkadaşlar ben bu gün antalyada Akdeniz unverste hastanesinde sezeryanla 730 gr kızımı dogurdum şuan kuvezde Yenidoğan ünitesinde malesef durduramadık 6sm rahim ağzı açıldı yapacak bir şey yok sizlerin duasını istiyorum
Cok emin ellerdesin, Akdeniz Üniversitesi bu konuda bir numara herkesin de bildigi gibi..350 Gr lik Azra bebegi yaşatmışlardi ki senin kızın iki katı kiloda..Tebrik ederim, umarim hersey yolunda gider ikiniz icin de, iyi habeleriniz dileklerimle xxHerkes dua etsin arkadaşlar ben bu gün antalyada Akdeniz unverste hastanesinde sezeryanla 730 gr kızımı dogurdum şuan kuvezde Yenidoğan ünitesinde malesef durduramadık 6sm rahim ağzı açıldı yapacak bir şey yok sizlerin duasını istiyorum
Rabbim kızına ve sana uzun ömürler versin. Allah yardımcınız olsun. Bu zor günlerde geçicek inşallah içini ferah tut. Güzel haberlerini bekliyoruz ALLAHA emanet olun.Herkes dua etsin arkadaşlar ben bu gün antalyada Akdeniz unverste hastanesinde sezeryanla 730 gr kızımı dogurdum şuan kuvezde Yenidoğan ünitesinde malesef durduramadık 6sm rahim ağzı açıldı yapacak bir şey yok sizlerin duasını istiyorum
Allah yar ve yardımcınız olsun evladına ve sana hayırlı uzun ömürler nasip etsin yüce mevlam .Tedavide olan arkadaşlar hepinize bol şans ve uğur diliyorum bende 22 haftada çok kötü boğaz enfeksiyonu ve ateş geçirdim doktor bana largopen hap verdi 3 gün kullandım geçti boğazım sesim bile çıkmıyordu ama serum iğne yapmadım sprey vardı boğaz için onuda kullanmadım insalah birsey olmaz size bizde yatıyoruz şimdilik haftaya çarşamba rahim ağzı ölçülecek tekrar gerekirse sekilaj yapacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?