Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

zaza yavrum ama bana 5. gün dediler ilk gün sayılmaz demediler yaa, ne olcak şimdi ben yanlış bişey mi yaptım
HİÇ BİR PROBLEM YOK SADECE TRANSFERİN 4 GÜNÜ TEST YAPTIN
YANİ 5 GÜNE DEĞERLERİN BİR AZDA YÜKSEK GÖSTERİRDİ
AMA İNAN BU DEĞERLER BOŞ YERE VERİLİYOR
ARKADAŞIM CRİNON JEL SABAH AKŞAM KULANIYORDU
5 GÜN TEST VERDİ P4 9.8 ÇIKTI HİÇ BİR ŞEY ARTIRMADAN DEVAM ETİ TEDAVİSİNİ HAMİLE VE ÇOK ŞÜKÜR HER ŞEY YOLUNDA
DARISI BAŞIMIZA

ARKADAŞLAR EURO VE DOLAR FECİ ARTIYOR
RABBİM TEDAVİDE OLAN VE TEDAVİYE HAZIRLANAN ARKADAŞLARIMA YARDIMCI OLSUN
HAMİLELERİDE KORUSUN VE ZAMANI GELİNCE KUCAKLARINA ALMAYA NASİP ETSİN BEBELERİNİ
HAYAL SEN NASIL OLDUN ARKADAŞIM BİZE GÜZEL HABERLER VER

zaza aynen canım bu değerler bişey ifade etmiyor başka doktorlar bakmıyor bile

Ben bugün doktora gittim arkadaslar serum taktilar atesi engelleyemedim .yutaktaki bademcikler şişmiş doktor hayret etti serum taktilar hemen ne selda hn ulasabildim ne de doktor beye nazmiye hanima ulasabildim en sonunda ates transfere zarar verebilirmis cok uzuldum gercekten o kadarcok emek harcadimki bu transfere hem maddi hem manevi .Benim bugun 11 gunum ben bugün Betahcg testi yaptirsam sonuc verirmi sizce .normalde pazartesi dediler yaptir diye

PELİN ALLAH BU ÇEKTİKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH
11 GÜN SONUCUN AZ OLSADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖSTERİR
İNŞALLAH GÜZEL SONUÇ ALIRSIN BİZİDE KENDİNİDE MUTLU EDERSİN

Tedavide olan arkadaşlar hepinize bol şans ve uğur diliyorum bende 22 haftada çok kötü boğaz enfeksiyonu ve ateş geçirdim doktor bana largopen hap verdi 3 gün kullandım geçti boğazım sesim bile çıkmıyordu ama serum iğne yapmadım sprey vardı boğaz için onuda kullanmadım insalah birsey olmaz size bizde yatıyoruz şimdilik haftaya çarşamba rahim ağzı ölçülecek tekrar gerekirse sekilaj yapacaz

ah kızlar rabbim herkese sağlık versin gönlümüzdekini nasip etsin kolaylıklar versin inşallah.

Geçmiş olsun Hayal umarim Serklaj'a gerek kalmadan iyileşirsin x

Herkes dua etsin arkadaşlar ben bu gün antalyada Akdeniz unverste hastanesinde sezeryanla 730 gr kızımı dogurdum şuan kuvezde Yenidoğan ünitesinde malesef durduramadık 6sm rahim ağzı açıldı yapacak bir şey yok sizlerin duasını istiyorum

Ay yavrum ikinize de birlikte uzun ömür diliyorum mücadeleci bi kız olcak annesi gibi

Allahım yardımcınız olsun prenses güçlü bu kadar mucadele etti bundan sonrasında da annesini yalnız bırakmayacak dualarımız sizlerle

Cok emin ellerdesin, Akdeniz Üniversitesi bu konuda bir numara herkesin de bildigi gibi..350 Gr lik Azra bebegi yaşatmışlardi ki senin kızın iki katı kiloda..Tebrik ederim, umarim hersey yolunda gider ikiniz icin de, iyi habeleriniz dileklerimle xx

Rabbim kızına ve sana uzun ömürler versin. Allah yardımcınız olsun. Bu zor günlerde geçicek inşallah içini ferah tut. Güzel haberlerini bekliyoruz ALLAHA emanet olun.

Allah yar ve yardımcınız olsun evladına ve sana hayırlı uzun ömürler nasip etsin yüce mevlam .

Hayal, gecmis olsun canim, allah omur versin kizina saglik versin, dualarim sizinle, umut ediyorum guzel haber vereceksin bize..

ÇİÇEK NASILSIN?
PELİNCİM SENDEN NEHABER
KIZLAR SEVİNDİRİN BİZİ
HAYALCİM ARKADAŞIMIN AKRABASI AYNI SENİN GİBİ 25 HAFTALIK SEZERYANLA DOĞURMUŞ 600 GR
VE ŞİMDİ O 600 GR BEŞ BUÇUK YAŞINDA-)
BİZİM KIZIMIZDA YAŞAYACAK VE ANNESİNİN BABASININ GÜZEL HAYIRLI SAĞLIKLI EVLADI OLUCAK
İNŞALLAH
DUALARIMDASINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…