- 6 Haziran 2016
- 122
- 83
- 13
Canım diğer tarafta pelin müjdeyi verdi hamileymis çok sevindim, bende 2 gün sonra inşallah iyi haber alırım canımÇİÇEK NASILSIN?
PELİNCİM SENDEN NEHABER
KIZLAR SEVİNDİRİN BİZİ
HAYALCİM ARKADAŞIMIN AKRABASI AYNI SENİN GİBİ 25 HAFTALIK SEZERYANLA DOĞURMUŞ 600 GR
VE ŞİMDİ O 600 GR BEŞ BUÇUK YAŞINDA-)
BİZİM KIZIMIZDA YAŞAYACAK VE ANNESİNİN BABASININ GÜZEL HAYIRLI SAĞLIKLI EVLADI OLUCAK
İNŞALLAH
DUALARIMDASINIZ
ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR KIZCIĞAZ ÇOK EZİYET ÇEKTİCanım diğer tarafta pelin müjdeyi verdi hamileymis çok sevindim, bende 2 gün sonra inşallah iyi haber alırım canım
Zazacim buda pr4 un gerçekten önemli olmadığını gosteriyor gebelik olusmasindaALLAHA ÇOK ŞÜKÜR KIZCIĞAZ ÇOK EZİYET ÇEKTİ
RABBİM KARŞILIĞINI VERDİ
PEEELİİİN GÖZÜN AYDIN KARDEŞİM
BEN TEDAVİYE BAŞLASAM İNŞALLAH P4 BAKTIRMIYCAMZazacim buda pr4 un gerçekten önemli olmadığını gosteriyor gebelik olusmasinda
Cok tesekkür ederim hepinize darısı sizin başınıza her şey gönlünüzce olsun ama hala cok erken gibi hayal gibi geliyorda bir sey olacakmış gibi geliyorALLAHA ÇOK ŞÜKÜR KIZCIĞAZ ÇOK EZİYET ÇEKTİ
RABBİM KARŞILIĞINI VERDİ
PEEELİİİN GÖZÜN AYDIN KARDEŞİM
CANIM DİĞER POSTAN DEĞERİNİN 1000 YAKIN OLDUĞUNU GÖRDÜM ÇOK SAĞLIKLI VE İKİZ DEĞERİNE GÖSTERİYOR MAŞALLAHCok tesekkür ederim hepinize darısı sizin başınıza her şey gönlünüzce olsun ama hala cok erken gibi hayal gibi geliyorda bir sey olacakmış gibi geliyor
Tesekkür ederim zaza inan daha hiç bir sey bilmiyorum panikteyim yüce Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin insallahCANIM DİĞER POSTAN DEĞERİNİN 1000 YAKIN OLDUĞUNU GÖRDÜM ÇOK SAĞLIKLI VE İKİZ DEĞERİNE GÖSTERİYOR MAŞALLAH
SAĞLIĞINA DİKAT ET STRES YAPMA BEBİŞLERİNİ DÜŞÜN
ALLAHA EMANET OLUN
Arkadaşlar durum daha kritukligini koruyor bu gün süt vermeye gittim gerçi daha hastanedeyim kendi ateşim yükseliyor ilaç tedavi devam ediyor kızım çok ufak doktorlar umutlu konuşmuyor ama allahtan çare kesilmez inşallah bebeğim hayata tutunur dualarınızı eksik etmeyinHaya canım arkadaşım teyzeleri kızımızı merak ediyor bir güzel haber yaz bize rahat edelim
Güclü ol kardeşim sen annesin güçlü olmalısınArkadaşlar durum daha kritukligini koruyor bu gün süt vermeye gittim gerçi daha hastanedeyim kendi ateşim yükseliyor ilaç tedavi devam ediyor kızım çok ufak doktorlar umutlu konuşmuyor ama allahtan çare kesilmez inşallah bebeğim hayata tutunur dualarınızı eksik etmeyin
Dualarımız seninle canım. İnşallah herşey yoluna girer 2 gün önce haberlerde izledim Bebek erken doğumla 500 gr doğmuş şimdi ise 2400 kilo olmuş sağlığıda maşallah yerinde senin kızında öyle olucak inşallah. Allahım şifa versin inşallah sana ve bebeğine.Arkadaşlar durum daha kritukligini koruyor bu gün süt vermeye gittim gerçi daha hastanedeyim kendi ateşim yükseliyor ilaç tedavi devam ediyor kızım çok ufak doktorlar umutlu konuşmuyor ama allahtan çare kesilmez inşallah bebeğim hayata tutunur dualarınızı eksik etmeyin
ben yaşadım ilkinde bnmki de kağıt gibiymiş 2 mm öyle olduğu halde transferim yapıldı böyle olup da tutan var mı diye sormuştum var demişlerdi bnmki tutmadı ikincisinde tam ölçü bilmiorum ama transfer sırasında sormuştum yine ince mi demiştim evet demişti ama bebeğim tutunmuştu yaniiiiiii her şey kısmet canımKızlar bu ay transfer için hazirlanmistim . Ama son 1 hafta kala iptal oldu.endometrium kalinlasmadi yeterinceaynı sorunu yaşamış olan var mı aranızda ?
hatta ben yine tutmayacak incecik endometriumla tutmaz diye o 12 günü o kadar rahat geçirdim ki çamaşır yıkadım kek pasta börek çörek yaptım daha neler neler kafana takmayacaksın gerçekten psikolojinin çok etkisi varben yaşadım ilkinde bnmki de kağıt gibiymiş 2 mm öyle olduğu halde transferim yapıldı böyle olup da tutan var mı diye sormuştum var demişlerdi bnmki tutmadı ikincisinde tam ölçü bilmiorum ama transfer sırasında sormuştum yine ince mi demiştim evet demişti ama bebeğim tutunmuştu yaniiiiiii her şey kısmet canım
Guclu ol canim, umudunu yitirme sakin, insallah bunlarida tez zamanda asarsin, bebeginle gule gule.cikarsin hastaneden..Ateşim 39 dan inmiyor ilaçlar seeumlar veriliyor dün kızımı gördüm çok küçük inşallah allah emegimi boşa çıkarmaz serum la kablolarla besleniyor bebek iyilesince süt vercem süt az az var insalah rabbim bize yardım eder
Allahım minik meleğini inşallah sana bağışlar sağlıklı sıhhatli güzel günlerini görürsünüz inşallahArkadaşlar durum daha kritukligini koruyor bu gün süt vermeye gittim gerçi daha hastanedeyim kendi ateşim yükseliyor ilaç tedavi devam ediyor kızım çok ufak doktorlar umutlu konuşmuyor ama allahtan çare kesilmez inşallah bebeğim hayata tutunur dualarınızı eksik etmeyin
HAYAL BÜTÜN GÜN AKLIMDASIN DUALARIMDASINAteşim 39 dan inmiyor ilaçlar seeumlar veriliyor dün kızımı gördüm çok küçük inşallah allah emegimi boşa çıkarmaz serum la kablolarla besleniyor bebek iyilesince süt vercem süt az az var insalah rabbim bize yardım eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?