Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kızlar bu ay transfer için hazirlanmistim . Ama son 1 hafta kala iptal oldu.endometrium kalinlasmadi yeterince aynı sorunu yaşamış olan var mı aranızda ?
CANIM BENDE RAHİM AMELYATINDAN SONRA İSTENİLEN KADAR RAHİM KALINLAŞMIYORDU
BİLİYORSUN DÜŞÜK YAPTIM
SONRS HİSTEROSKOPİ YAPILDI BANA RAHİM İÇİ TEMİZ ÇIKTI
ŞİMDİDE 1.5 AY OLDU ADET GÖREMİYORUM TEDAVİYE BAŞLAYAMIYORUM
SENİN NEDEN RAHİM KALINLAŞMIYOR?
BENİM MİOM AMELYATI SONRASI VASKULER PROBLEMDEN DOLAYI

hayalcim inşallah gülüm her şey yoluna girecek sabırla bekle dualarım seninle rabbim yardım etsin.

ÇİÇEKCİM SENDEN BUGÜN GÜZEL HABER BEKLİYORUZ
İNŞALLAH SENLE BERABER HEPİMİZ MUTLU OLURUZ
zazacım teşekkür ederim iyi düşüncelerin için, testimi yaptırdım Allaha şükür pozitif, değerim 1300 çıktı. rabbim isteyen gayret eden herkese nasip etsin anneliği tabiki banada, şimdilik bekliyoruz neticesi güzel olur inşallah.

Hayırlı olsun canim Rabbim sağlıkla ilerlesin insallah

Hayırlı olsun Can'ım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

OLEEEEEEYYYYY ÇİÇEK GÖZÜN AYDIN
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
İKİZ DEĞERİ
BELKİDE ÜÇÜZ
ÇOK SEVİNDİM KIZLAR
ALLAH İSTEYEN HER KESİ SEVİNDİRSİN

Rahimle alakalı herhangi bir operasyon da gecirmedim ama anlamadım ben de canım . yumurta toplama öncesi 7.2'ydi.Bu ay 4 te kaldı

Gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin .Tebrik ederim .

Cicekcim gözün aydın Allahım bütün isteyenlere bu sevinci yasatsın çok sevindim :)

Rahimle alakalı herhangi bir operasyon da gecirmedim ama anlamadım ben de canım . yumurta toplama öncesi 7.2'ydi.Bu ay 4 te kaldı
CANIM HİSTEROSKOPİ YAPTILARMI?PARÇA ALDILARMI ENDOMETRİT VARMI YOKMU DİYE
EĞERKİ ENDOMETRİUM YANİ RAHİM ZARI İLTİHABI YOKSA DEMEKİ HORMON DENGESİZLİYİNDEN YARANAN BİR PROBLEMDİR
HİÇ ÜZME KENDİNİ NE OLUYORSA hayıra oluyor
BİR SONRAKI SİKLÜSE DENERSİN İNŞALLAH

Bahsettiklerinin hicbiri yapılmadı canım . Ama geçen ay doğum kontrol hapı kullandım e2 düşsün diye.belki de ondan oldu dediğin gibi zazacım hayırlısı inşallah cümlemiz için

Rabbim hayırlı uğurlu kucağına almayı nasip etsin canım

Herkese slm canlarım ben daha hastanedeyim amelyat esnasında bakteri kapmış olduk yani kan kültürü onu demiş karnımda enfeksiyon oluşturmuş kısacası tedavideyim kızıma da bu gün kan istediler kan arıyoruz B RH + antalyada yardımcı ola bilecek birileri varsa bana özelden yazsın Akdeniz unverste tıp fakültesindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…