Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

HAYALCİĞİM BENİM EŞİMİN KAN GRUBUYLA AYNI AMA ANKARADAYIZ NASIL VERE BİLİRİZ
BİR YOLU VARMI?

GÜNAYDIN BENİM KADER ARKADAŞLARIM
HAYAL BUGÜN RÜYAMDA SENİ GÖRDÜM ELİNDE BEBİŞİN ARTIK HASTANEDEN ÇIKTIN DİYORSUN
VE HER ŞEY YOLUNDA
İNŞALLAH RÜYAM GERÇEK OLSUN
HAMİLE ARKADAŞLARIMIZ BİZE GÜZEL HABERLERİNİZİ VERİN
PELİN ÇİÇEK KESELER GÖRÜNDÜMÜ?

Arkadaşlar daha hastanedeyim enfeksiyon oluşmuş yaramda selülit enfeksiyonu ateşim ondan çıkıyor yatıyorum bebeisim de Yenidoğan Yoğun Bakım da kilosu düşmüş 638 gr şimdilik bu kadar biliyorum dahası allah büyüktür rabbim bizleri korusun

Rabbim acil şifalar versin Can'ım. Her gün dualarımızdasın. Bebeğin ve senin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

ALLAHIM YANINIZDA OLSUN KARDEŞİM
DOĞUMDAN SONRA BÜTÜN BEBİŞLERİN KİLOSU DÜŞÜYOR 15-20 GÜNDE YENİDEN KİLOLARINI ALMAYA BAŞLIYOR
İNŞALLAH ANNE KIZ TEZ BİR ZAMANDA İYİLEŞİB EVE DÖNERSİNİZ
DUALARIMDASIN

Arkadaslar buraya doktorların personellerinin girdigi söyleniyor dogrumudur böyle bir şey benim buna oldukca canım sıkıldı hayir bence cokta ihtiyaćları yok böylesi özel bir yeden reklaam yapmaya

Hic kimseni
Arkadaslar buraya doktorların personellerinin girdigi söyleniyor dogrumudur böyle bir şey benim buna oldukca canım sıkıldı hayir bence cokta ihtiyaćları yok böylesi özel bir yeden reklaam yapmaya
boyle reklama ihtiyacı yokki Halil bey ve ekibinin işi gucu yok.burayami girecekler arkadaslar ya buna inanmayın asla

PELİNCİM BEN BURDAN TANIŞTIĞIM BİR KAÇ ARKADAŞLARIM VAR YANİ YAKINDAN TANIŞ OLDUK
İYİKİDE BU SİTEYİ BULDUM VE KARDEŞLER BULDUM KENDİME
O Kİ KALDI DOKTOR YADA PERSONELİN BURAYA GİRMESİNE GİRSİNLER
HER KES İYİ VE KÖTÜ TARAFLARINI SÖYLÜYOR DOKTORLARIN

Valla inşallah vardir, hatalarinida görürler, ama sanmıyorum ben, en azından hitin yoktur, diğer bazılarının vardı deşifre olmustular reklam yapmışlardı.

Çiçek yaprak gittin mi doktora nasılsın ben gittim keseleri gördük çok şükür ama arkadaşlar allak bullak vaziyetteyim kafam çok karışık günlerdir iki forumu okuyup duruyorum keselerin bo çıkma ihtimalide varmış öylemi arkadaşlar bu durumun başına gelen varmı henüz 5 haftalık gebelik 8 haftada söylerim dedi bize yine beklemek düşüyor progesteron fiilleri ile başım dertte geri geliyor ne yapsam yatsamda cok ileri isteme camasırıma iniyor yarım saat sonra ne olur bir cevap yazın

Gittim, keseler gorunuyor fakat kalp atimi için erken, pprogestan çok geri gelmiyor bende Dr la gorusup ağızdan alabilirsin belki

Kötü düşünmeyin arkadaşlar
İyi olucak her şey inşAllah

Kötü düşünmeyin arkadaşlar
İyi olucak her şey inşAllah
Teşekkürün ederim zaza inşallah üzüldüğüm taMAM hit benimle sohbet etmesin ama böyle soguk ve sert te davranması sorularımı tam sormadım bile oldu bitti getirdi nSıl kalktık alalacele devlet hastanesi gibi sorularımına sormak isterdim allah hepimiz in hakkında hayırlısını versin

PELİNCİM VE BÜTÜN BURDAKI KADER ARKADAŞLARIM HİTİN İŞİ TRANSFERE KADARDI
TRANSFER SONRASI KENDİNİZİ İYİ TAKİP EDEN DR BULUN
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

Evet arkadaşlar hit transferi yaptıktan sonra işi bitmiştir asla ilgilenmez yani ona gidecekler bunu bilsin, ve sunuda bilsin hit mucize yaratmiyor ekibi ve vericileri fazla. Doktordan ilgi isteyenlere asla tavsiye etmem. Embriyologu iyi verici yelpazeside geniş ve yumurta bolusturmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…