HAYALCİĞİM BENİM EŞİMİN KAN GRUBUYLA AYNI AMA ANKARADAYIZ NASIL VERE BİLİRİZHerkese slm canlarım ben daha hastanedeyim amelyat esnasında bakteri kapmış olduk yani kan kültürü onu demiş karnımda enfeksiyon oluşturmuş kısacası tedavideyim kızıma da bu gün kan istediler kan arıyoruz B RH + antalyada yardımcı ola bilecek birileri varsa bana özelden yazsın Akdeniz unverste tıp fakültesindeyim
58 di benim de cnm.tedaviye başlandı ama kalınlaşma yetersiz oldu.E2 kaçtı arkadaşım benimde 59du tedaviye başladılar
Benim kalinlasti 12 oldu ama negative sonuç oldu arkadaşım58 di benim de cnm.tedaviye başlandı ama kalınlaşma yetersiz oldu.
Allah razı olsun canım çok şükür bulduk kanHAYALCİĞİM BENİM EŞİMİN KAN GRUBUYLA AYNI AMA ANKARADAYIZ NASIL VERE BİLİRİZ
BİR YOLU VARMI?
Hayal bebiş nasıl olduAllah razı olsun canım çok şükür bulduk kan
Rabbim acil şifalar versin Can'ım. Her gün dualarımızdasın. Bebeğin ve senin güzel haberlerini bekliyoruz inşallahArkadaşlar daha hastanedeyim enfeksiyon oluşmuş yaramda selülit enfeksiyonu ateşim ondan çıkıyor yatıyorum bebeisim de Yenidoğan Yoğun Bakım da kilosu düşmüş 638 gr şimdilik bu kadar biliyorum dahası allah büyüktür rabbim bizleri korusun
ALLAHIM YANINIZDA OLSUN KARDEŞİMArkadaşlar daha hastanedeyim enfeksiyon oluşmuş yaramda selülit enfeksiyonu ateşim ondan çıkıyor yatıyorum bebeisim de Yenidoğan Yoğun Bakım da kilosu düşmüş 638 gr şimdilik bu kadar biliyorum dahası allah büyüktür rabbim bizleri korusun
boyle reklama ihtiyacı yokki Halil bey ve ekibinin işi gucu yok.burayami girecekler arkadaslar ya buna inanmayın aslaArkadaslar buraya doktorların personellerinin girdigi söyleniyor dogrumudur böyle bir şey benim buna oldukca canım sıkıldı hayir bence cokta ihtiyaćları yok böylesi özel bir yeden reklaam yapmaya
PELİNCİM BEN BURDAN TANIŞTIĞIM BİR KAÇ ARKADAŞLARIM VAR YANİ YAKINDAN TANIŞ OLDUKArkadaslar buraya doktorların personellerinin girdigi söyleniyor dogrumudur böyle bir şey benim buna oldukca canım sıkıldı hayir bence cokta ihtiyaćları yok böylesi özel bir yeden reklaam yapmaya
Gittim, keseler gorunuyor fakat kalp atimi için erken, pprogestan çok geri gelmiyor bende Dr la gorusup ağızdan alabilirsin belkiÇiçek yaprak gittin mi doktora nasılsın ben gittim keseleri gördük çok şükür ama arkadaşlar allak bullak vaziyetteyim kafam çok karışık günlerdir iki forumu okuyup duruyorum keselerin bo çıkma ihtimalide varmış öylemi arkadaşlar bu durumun başına gelen varmı henüz 5 haftalık gebelik 8 haftada söylerim dedi bize yine beklemek düşüyor progesteron fiilleri ile başım dertte geri geliyor ne yapsam yatsamda cok ileri isteme camasırıma iniyor yarım saat sonra ne olur bir cevap yazın
Kötü düşünmeyin arkadaşlarÇiçek yaprak gittin mi doktora nasılsın ben gittim keseleri gördük çok şükür ama arkadaşlar allak bullak vaziyetteyim kafam çok karışık günlerdir iki forumu okuyup duruyorum keselerin bo çıkma ihtimalide varmış öylemi arkadaşlar bu durumun başına gelen varmı henüz 5 haftalık gebelik 8 haftada söylerim dedi bize yine beklemek düşüyor progesteron fiilleri ile başım dertte geri geliyor ne yapsam yatsamda cok ileri isteme camasırıma iniyor yarım saat sonra ne olur bir cevap yazın
Teşekkürün ederim zaza inşallah üzüldüğüm taMAM hit benimle sohbet etmesin ama böyle soguk ve sert te davranması sorularımı tam sormadım bile oldu bitti getirdi nSıl kalktık alalacele devlet hastanesi gibi sorularımına sormak isterdim allah hepimiz in hakkında hayırlısını versinKötü düşünmeyin arkadaşlar
İyi olucak her şey inşAllah
PELİNCİM VE BÜTÜN BURDAKI KADER ARKADAŞLARIM HİTİN İŞİ TRANSFERE KADARDITeşekkürün ederim zaza inşallah üzüldüğüm taMAM hit benimle sohbet etmesin ama böyle soguk ve sert te davranması sorularımı tam sormadım bile oldu bitti getirdi nSıl kalktık alalacele devlet hastanesi gibi sorularımına sormak isterdim allah hepimiz in hakkında hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?