Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Haklısınız ama ne bileyim bu ulaclar devam ettigi surece kime gidebiliriz sizlerin bilgisi varmi bu progesteron estradiol ne zamana kadar surecek

Haklısınız ama ne bileyim bu ulaclar devam ettigi surece kime gidebiliriz sizlerin bilgisi varmi bu progesteron estradiol ne zamana kadar surecek
size transferden sonra iki sayfa kağıt veriliyor biri ilaçların kullanımı hakkında biri de transferden sonrası için bilgiler içeriyor bazı ilaçlar 8 haftaya kadar kullanılıyor bazısı dogurana kadar ama her insanın bünyesi farklı ilaçları sizi takip eden Dr a söyleyin zaten bir sıkıntı yoksa 8 haftada vitaminler hariç kesecektir.Varsa bir problem daha uzun kullanmanız gerekecek bunu da sizi rakip eden Dr belirleyecek.

Merhaba arkadaşlar bende daha önce Mersin de 3 defa başarısız tüp denemesi geçirmiş biriyim Şimdi Kıbrıs ı arastırmaya başladım. Girdiğim çoğu site ya yumurta ya sperm dönörlü. Kıbrıs'ta eşimle ben kendi örneklerimizle, elde edilen kendi embriyomuzla güvenli bi tedavi istiyoruz. Sorunumuz sperm azlığı 4 milyon sayıyla 2 defa kimyasal gebelik geçirdim. Aranızda yaptıranlar var rica etsem tedavi aşaması, ücret, güvenilirlik, nerde yaptırılmalı yazabilirmisiniz. Herkese şans diliyorum...

Canım senin Kıbrıs a gitmeme gerek yok ki Kıbrıs ta donasyon yapılıyor özelliği o, yoksa aman aman iyi olduğu için gidilmiyor, eğer sen mersinde memnun degilsen başka tüp bebekte çok iyi Ankara istanbulda hekimler var, Kıbrıs normal tüp bebek fiyatlarını bilmiyorum ben,

Doğru aslında. Bende bilemiyorum herkes bi akıl verince iyice kafam karıştı. İstanbul Ankara araştırim o zaman. Çok teşekkür ederim cvp için.

HOŞ GELDİN ARKADAŞIM ÇİÇEK KARDEŞİM DOĞRU SÖYLÜYOR EĞER ÖZ ÖRNEYİNİZLE DENEMEK İSTİYORSANSA BAŞKA MERKEZLER ARA KIBRIS HEM PAHALI HEMDE LÜKS BİR YERDE DEĞİL
BENİM EŞİMİNDE SPERM SAYISI AZ 5 MLN 11 DENEMEDE 2 SAĞLIKSIZ GEBELİK YAŞADIM
SONRA YAŞIMI BAHANE ETİLER YUMURTAM KALİTESİZ DEDİLER KIBRISTA YUMURTA DONASYONUNA GELDİK BURDANDA İLK DENEMEDE YİNE SAĞLIKSIZ GEBELİK ELDE ETİK YAŞIM 42 OLDUĞUNDAN ARTIK YUMURTA DONASYONUNDAN YAPIŞTIM
SEN GENÇ BİRİSİSENSE TAVSİYEM İSTAMBUL ŞİŞLİ PROF SEMRA HM
BAHÇECİ İSTANBUL
ANKARA HAKAN YARALI
İSTANBUL DR BÜLENT URMAN BUNLARI ARAŞTIR
BAŞARILAR

Çok teşekkür ederim. Araştırıcam söylediğiniz doktorları. Umarım sizde mucizenize tez vakitte kavuşursunuz. Kimsenin evi pudra kokusuz kalmasın

PELİNCİM VE ÇİÇEK İNŞALLAH SİZDEDE HER ŞEY YOLUNDA
Tesekkur ederim zaza Allah insallah seninde muradini verir ben kalp atımı için bekliyorum henüz bir belirti yok sadece cok cabuk yoruluyorum ve cok uyumak istiyorum yaşlada ilgili olabilir bende 40 im bazen diyorum gecti aslinda esime diyorumki denemesemiydik gozum almiyor bazen de cok heyecanlaniyorum sanirim psikolojim bozuk oldukca fazla hormon yuklendim ne bileyim bu olay yordu beni burada sizden baska bien yok etrafimda bu gebeligi ve ozel durumu eşimin ailesi tepki gosterecek canım ona sıkılyor bebek ya bize benzemezse esimin ailesi sıkıntılı eşim bile tedirgin ikizlerimi olursa nasil söylerizin derdine düstuk her yönden sıkışmıs vaziyetteyim kusura bakma iclendim biraz transfer sonrasi yakin ölümler yasadım hasta oldum tekrar hasta oldum baksana bu bombalar patliyor canlar gidiyor halep agliyor ulkemiz perisan durumda boyle bir dunyaya ya bir canli getirmek offfff cok üzgünüm zaza cokkkkk

Pelincim senin bukadar duygulu olman normal hamileliktendi üzme kendini
Allaha bol bol şükr et ve dua et
İçindeki yavrulara kanı sen veriyorsun
Senin kanından canından insan şekli alıyorlar
Hiç kimseye bir açıklama zorunda değilsin
Bu senin bebelerin
Ülkemize kalınca çok üzücü olay
Allah şehitlerimizin ailesine sabır versin
Ama bu ülke ta eskilerden çok şehit verdi
Kötü düşünüp piskolojimi bozma
Hep pozitiv düşün
Bebişlerinide kendinide üzme
Allaha dua en büyük teselli
Allaha emanet olun

Kalp atışını aldık biz, pelin şen daha evvel din benden niye almadiniz gittiğiniz yerin ultrason u eski olabilir, pelin şen belki de ilk denemede pozitif aldığım için henüz benimseyemedin, o kadar emek harcayan varki pozitif alamayan dusuk yapan, dogruusu bende çok emek harcadim pozitif mucize gibi geldi bana ama pozitif hiç biseymis mühim olan devamı, başkalarının ne dediği umuurumda deil bilmesi gerekmiyor kimsenin, kardeslerimin içinde anne babama hiç benzemeyen var kimsenin aklına bisey gelmez, biz öyle sanıyoruz ama kimsenin umurunda deil inan, bebeklerin benzeme muhabbeti sadece laf olsun konusulsun diye yapılan bisey, standart tüp bebek yaptık de geç işine niye açıklama yapasin.

Sevgili ciçek yaprak ve zaza iyiki buradasiniz ve varsiniz konuşabildigim duygularimı paylaştıgim tek yer çicek yaprak biz direk hite gittik 5 haftalikti sadece keseyi gosterdi 2 hafta sonra tekrar gel dedi onümuzdeki hafta gidecegiz sen ilk gittigindemi gördunuz kalp atışinı sen demi hite gittin bebekler kac haftalikti benim tahminim su anda hamileligim 6 haftalik bir diyorum baska bir doktora gidiyim yada hite gidiyim esimde sabret hitte devam edelim diyor karışmıs vaziyettim ne yapmaliyim bilmiyorum sizce keselerin bos cikma ihtimali varmi hit boyle bir seyden şüphelense söylerdi heralde diye düşunuyorum

Bildiginiz iyi bir kadin dogumcu varmi isim verseniz bana

Canım bende hite gittim 6 haftalık dedi, ben 5 saniyodum, bana alttan baktı o yüzden duymuş olabilir

HAYAL ARKADAŞIM AKLIM FİKRİM SENDE
NASILSINIZ ANNE KIZ?
İNŞALLAH İYİSİNİZ VE EVDESİNİZ
Arkadaşım hastaneden 15 gün sonra kendi istegimle çıktım özelde yatıyorum sepsis enfeksiyonu yara yeri absesi diyerek tedavim devam ediyor bebekte aynı yerinde unverste hastanesinde kuvezde ne iyi ne kötü demiyor doktor süt sagip götürürüm okadar yatıyor canım orda bu gün kimlik aldım ona inşallah kızım büyür gelir kucağıma dualarınızı eksik etmeyin kızıma esma nur ismini koyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…