- 6 Haziran 2016
- 122
- 83
- 13
Hayal canım rabbim inşallah bir an evvel kucağına almayı beraber evinize gitmenizi nasip eder esma nurunla güzel bir hayatınız olur, buna inanıyorum masallah güçlü bir kız o.Arkadaşım hastaneden 15 gün sonra kendi istegimle çıktım özelde yatıyorum sepsis enfeksiyonu yara yeri absesi diyerek tedavim devam ediyor bebekte aynı yerinde unverste hastanesinde kuvezde ne iyi ne kötü demiyor doktor süt sagip götürürüm okadar yatıyor canım orda bu gün kimlik aldım ona inşallah kızım büyür gelir kucağıma dualarınızı eksik etmeyin kızıma esma nur ismini koyduk
İsmiyle yaşasın allah şifa versin inşallah en kısa zamanda yuvana bebeğinle dönersinHayal canım rabbim inşallah bir an evvel kucağına almayı beraber evinize gitmenizi nasip eder esma nurunla güzel bir hayatınız olur, buna inanıyorum masallah güçlü bir kız o.
Rabbim şifa versin her zaman dualarımızda ve aklımızdasın. İsmiyle büyüsün inşallah. Rabbim esma nurunla güzel kızınla eve dönmeyi nasip etsin inşallah.Arkadaşım hastaneden 15 gün sonra kendi istegimle çıktım özelde yatıyorum sepsis enfeksiyonu yara yeri absesi diyerek tedavim devam ediyor bebekte aynı yerinde unverste hastanesinde kuvezde ne iyi ne kötü demiyor doktor süt sagip götürürüm okadar yatıyor canım orda bu gün kimlik aldım ona inşallah kızım büyür gelir kucağıma dualarınızı eksik etmeyin kızıma esma nur ismini koyduk
ismiyle yaşasın arkadaşım çok güzelmiş prensesin ismi dualarımdasın Rabbim ikinize de acil şifalar versin inşallah .Arkadaşım hastaneden 15 gün sonra kendi istegimle çıktım özelde yatıyorum sepsis enfeksiyonu yara yeri absesi diyerek tedavim devam ediyor bebekte aynı yerinde unverste hastanesinde kuvezde ne iyi ne kötü demiyor doktor süt sagip götürürüm okadar yatıyor canım orda bu gün kimlik aldım ona inşallah kızım büyür gelir kucağıma dualarınızı eksik etmeyin kızıma esma nur ismini koyduk
HAYAL OKUYARAK GÖZ YAŞIMA BOĞULDUM CANIMArkadaşım hastaneden 15 gün sonra kendi istegimle çıktım özelde yatıyorum sepsis enfeksiyonu yara yeri absesi diyerek tedavim devam ediyor bebekte aynı yerinde unverste hastanesinde kuvezde ne iyi ne kötü demiyor doktor süt sagip götürürüm okadar yatıyor canım orda bu gün kimlik aldım ona inşallah kızım büyür gelir kucağıma dualarınızı eksik etmeyin kızıma esma nur ismini koyduk
ÇİÇEK GÖZÜN AYDIN OLSUNKalp atışını aldık biz, pelin şen daha evvel din benden niye almadiniz gittiğiniz yerin ultrason u eski olabilir, pelin şen belki de ilk denemede pozitif aldığım için henüz benimseyemedin, o kadar emek harcayan varki pozitif alamayan dusuk yapan, dogruusu bende çok emek harcadim pozitif mucize gibi geldi bana ama pozitif hiç biseymis mühim olan devamı, başkalarının ne dediği umuurumda deil bilmesi gerekmiyor kimsenin, kardeslerimin içinde anne babama hiç benzemeyen var kimsenin aklına bisey gelmez, biz öyle sanıyoruz ama kimsenin umurunda deil inan, bebeklerin benzeme muhabbeti sadece laf olsun konusulsun diye yapılan bisey, standart tüp bebek yaptık de geç işine niye açıklama yapasin.
M77 PAPATYA BEN ASLINDA ORAYI DÜŞÜNDÜM EŞİM RAZI OLMADI DİL BİLMEDİĞİMİZ İÇİN
İNGİLİZCENİZ YOKSA TERCUMAN TUTMANIZ LAZIM ONA İLAVE PARA
AMA ŞİMDİ ARTIK BİZ HARCADIĞIMIZI HARCADIK YANİ KIBRISA GİT YAPTIR YE İÇ KAL NERDEN BAKSAN
6500 EURO ÇIKTI BİZDEN BELKİDE ÇOK
ŞİMDİ İKİNCİYE İNDİRİM YAPTIKLARI İÇİN GÖZÜMÜZÜ ORA DİKMİŞİZ
AMA SİZ YAPTIRMADINIZSA VE MADİ SIKINTINIZ YOKSA DÜŞÜNE BİLİRSİNİZ İVİ CENTİRİ
HATA DİYORUM KEŞKE BİZDE ORDA YAPTIRSAYDIK
77 PAPATYA BEN ASLINDA ORAYI DÜŞÜNDÜM EŞİM RAZI OLMADI DİL BİLMEDİĞİMİZ İÇİN
AMA ŞİMDİ ARTIK BİZ HARCADIĞIMIZI HARCADIK YANİ KIBRISA GİT YAPTIR YE İÇ KAL NERDEN BAKSAN
Mper77 PAPATYA BEN ASLINDA ORAYI DÜŞÜNDÜM EŞİM RAZI OLMADI DİL BİLMEDİĞİMİZ İÇİN
Merhaba canim ben de ocak ayinda kibrisi hit dusunuyorum. Ama esim eger tutmazsa ikinciye de ucretsiz yapacak yada indirimli olan bi yer olsun diyor . Sizin gittiginiz merkez neresi ve olumsuz olursa ikinci deneme icin ne77 PAPATYA BEN ASLINDA ORAYI DÜŞÜNDÜM EŞİM RAZI OLMADI DİL BİLMEDİĞİMİZ İÇİN
77 PAPATYA BEN ASLINDA ORAYI DÜŞÜNDÜM EŞİM RAZI OLMADI DİL BİLMEDİĞİMİZ İÇİN
ol Halil
Canim benim esim de guvensiz. Yani para icin ikinciyi yaptirsinlar diye negatif yapabilirler diyor. O yuzden siz bastan konustunuz mu ? Dediginiz gibi mi prosedur yani fiyatCanim bu konu biraz karisik cunku kisisel uygulama yapiyorlar.Emin ol Halil beyi bile asiyor bu durum.muhasebe somurebildigi kadar somuruyor seni.ilk donasyon 5000eu ikinci 1500eu ucuncu 1000 eu.devamida 1000eu
İLK DENEMEM HALİL BEYDE 5000 EURO ARTI FİZİK TEDAVİ LAZIMSIZ BİR YÖNTEM 250 DOLARCanim benim esim de guvensiz. Yani para icin ikinciyi yaptirsinlar diye negatif yapabilirler diyor. O yuzden siz bastan konustunuz mu ? Dediginiz gibi mi prosedur yani fiyat
Boyleyse cok iyi Zaza74 ben ingiltere de yaşıyorum. Gecen ay tup bebek icin ankarada bi doktora gittim. 2 yumurtam gelisti fakat o da bilmiyorum neden doktorun verdigi ilaclara cok mantıksız geldi . Durdurdu ve sondu dedi. Sonra bizden 6500 euro kibrista yumurta donasyonu onerdi israrla. Doktor adini da söylemiyor. Ben en iyi Hit mis o mu diye israrla sordum gitme o ..... dediİLK DENEMEM HALİL BEYDE 5000 EURO ARTI FİZİK TEDAVİ LAZIMSIZ BİR YÖNTEM 250 DOLAR
İKİNCİ DENEMEME DONMUŞLARA 1000 EURODAN FAZLA VERMİYCEM
Fizik tedavi nedir canim kusura bakma hic bilgim yok inan ki bi de yumurta icin ayrintili bi test varmis genetik sen onu yaptirdin mi ne düşünüyorsun bu konudaİLK DENEMEM HALİL BEYDE 5000 EURO ARTI FİZİK TEDAVİ LAZIMSIZ BİR YÖNTEM 250 DOLAR
İKİNCİ DENEMEME DONMUŞLARA 1000 EURODAN FAZLA VERMİYCEM
hemen hemen Kıbrıs'ta bütün kliniklerle görüştüm yumurta donasyonu için ama bu fiyatta hiçbir klinikle karşılaşmadım tabi emriyo donasyonu ise onun fiyatını bilemem ama Kıbrıs'ta en pahalı yumurta fonasyonunu yapan Halil bey oda kendisine en yakın klinik ile 250 euro fark var arada şöylede birşey var eğer tutmama gibi bir durumda en makul fiyati alan yine Halil bey zaten Halil beyi tercih etmemin başlıca sebeplerinden biri de bu dediğin gibi arkadaşım bizim derdimiz evlat ama sektör en fazla hastayı sömürmeye yönelik sektörlerin başında geliyor heleki yurt dışında yaşıyorsanız daha da sömürü artıyor heryönden tırtıklamaya çalışıyorlar sanki siz orada havadan kolay kazanıyorsunuz gibi .Bana öyle geldi ki tavsiye eden Dr un kendi payını da katmış araya düşün araştır emin ol ki bir Dr sana daha yakın geliyor ve ona yöneliyorsun Rabbimin izni ile biran önce vicdanlı bir Dr la karşılaşırsında evladına kavuşursun. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.Boyleyse cok iyi Zaza74 ben ingiltere de yaşıyorum. Gecen ay tup bebek icin ankarada bi doktora gittim. 2 yumurtam gelisti fakat o da bilmiyorum neden doktorun verdigi ilaclara cok mantıksız geldi . Durdurdu ve sondu dedi. Sonra bizden 6500 euro kibrista yumurta donasyonu onerdi israrla. Doktor adini da söylemiyor. Ben en iyi Hit mis o mu diye israrla sordum gitme o ..... dedi
Yani cesaretimi cok kirdi. Acayip bi sektor var canim anladın mi . Esimde bunlar bize para icin herseyi yapar diyor. Cok zor durumdayim. Eger ikinciye boyle fiyat garantisi veriyorsa ancak deneriz. Senin surecin ne asamada canim tesekkurler aciklayici cevabin icin
amh testi yumurta rezervinizi ve kalitenizi gösteren basit bir kan testi canım.fizik tedavi de rahim için yapılan bir tedavi bende yaptırdım ilk denememde ama faydasını görmedim buradaki çoğu arkadaş gibi zaten eğer transfer edilecek emriyolar kaliteli ise ve Rabbim nasip ettiyse tutunuyorlar benim rahim kalınlığım 7mm di düşük bir olasılıktı ama şükür tutundu yavrum.Fizik tedavi nedir canim kusura bakma hic bilgim yok inan ki bi de yumurta icin ayrintili bi test varmis genetik sen onu yaptirdin mi ne düşünüyorsun bu konuda
Canim benim durumumu ne kadar iyi anlamissin inan icimi cok rahattin. Bizde esimle boyle dusunduk. Aradaki farki diktor kendi icin istedi. Bide Hit hakkında gercekten inanilmaz seyler dedi bence ona gitmeyim diye. Ben hic tup bebek denemedim bile 1 asilama yaptim. Olmadi zaten cok bastan savma yapildi. Esim tup bebek icin guveni yok yasim 40 esimde sorun yok . Ilk evliligimden 2 yasiyan cocugum var bu ikinci evliligim ve esimin hic cocugu yok ve istiyor . Ben cok karmaşık duygulardayim. Resmen hayatimiz alt ust oldu bu surecten . Eşim güvenmiyor tup bebek doktoruna cunku hep bana donasyon onerdi. Biz normal deneyip yeni yilda Hite gidicez . Artik caremiz kalmadi. Normal yolldan olursa diye 2 ay süre verdik kendimize. Sagol canim iyi dileklerin icin . ALLAH HEPIMIZE EN KISA ZAMANDA İNSHALLAH IKIZ BEBEKLER VERSINhemen hemen Kıbrıs'ta bütün kliniklerle görüştüm yumurta donasyonu için ama bu fiyatta hiçbir klinikle karşılaşmadım tabi emriyo donasyonu ise onun fiyatını bilemem ama Kıbrıs'ta en pahalı yumurta fonasyonunu yapan Halil bey oda kendisine en yakın klinik ile 250 euro fark var arada şöylede birşey var eğer tutmama gibi bir durumda en makul fiyati alan yine Halil bey zaten Halil beyi tercih etmemin başlıca sebeplerinden biri de bu dediğin gibi arkadaşım bizim derdimiz evlat ama sektör en fazla hastayı sömürmeye yönelik sektörlerin başında geliyor heleki yurt dışında yaşıyorsanız daha da sömürü artıyor heryönden tırtıklamaya çalışıyorlar sanki siz orada havadan kolay kazanıyorsunuz gibi .Bana öyle geldi ki tavsiye eden Dr un kendi payını da katmış araya düşün araştır emin ol ki bir Dr sana daha yakın geliyor ve ona yöneliyorsun Rabbimin izni ile biran önce vicdanlı bir Dr la karşılaşırsında evladına kavuşursun. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.
Allah bebisini hayırlısıyla kucagina almani nasip etsin cnim cok sevindim. Amh hic yapmadi doktor. Istedigim halde ankarada belli zaten zayıftır yumurtan yasina gore dedi . Iste ben de bilmiyorum bekliyoruz yeni yilda kibrisa gitcez. Donasyonunu nasil sectin canim . Basari orani ne veriyor doktor acaba ? Sorularım hic bitmiyo di mi kusura bakma lutfen sagolamh testi yumurta rezervinizi ve kalitenizi gösteren basit bir kan testi canım.fizik tedavi de rahim için yapılan bir tedavi bende yaptırdım ilk denememde ama faydasını görmedim buradaki çoğu arkadaş gibi zaten eğer transfer edilecek emriyolar kaliteli ise ve Rabbim nasip ettiyse tutunuyorlar benim rahim kalınlığım 7mm di düşük bir olasılıktı ama şükür tutundu yavrum.
Benim de durumum sizinle benziyor canim. Yumurtam var ama kalitesizmis bi kez norml.hamile kaldim 2.5 aylik öldü simdi doktor yumurta donasyonu onerdi .yasim 40 bilmiyorum acaba denesem mi yoksa tup bebek mi denesem aklim cok karisik sen nasil karar verdin canimHOŞ GELDİN ARKADAŞIM ÇİÇEK KARDEŞİM DOĞRU SÖYLÜYOR EĞER ÖZ ÖRNEYİNİZLE DENEMEK İSTİYORSANSA BAŞKA MERKEZLER ARA KIBRIS HEM PAHALI HEMDE LÜKS BİR YERDE DEĞİL
BENİM EŞİMİNDE SPERM SAYISI AZ 5 MLN 11 DENEMEDE 2 SAĞLIKSIZ GEBELİK YAŞADIM
SONRA YAŞIMI BAHANE ETİLER YUMURTAM KALİTESİZ DEDİLER KIBRISTA YUMURTA DONASYONUNA GELDİK BURDANDA İLK DENEMEDE YİNE SAĞLIKSIZ GEBELİK ELDE ETİK YAŞIM 42 OLDUĞUNDAN ARTIK YUMURTA DONASYONUNDAN YAPIŞTIM
SEN GENÇ BİRİSİSENSE TAVSİYEM İSTAMBUL ŞİŞLİ PROF SEMRA HM
BAHÇECİ İSTANBUL
ANKARA HAKAN YARALI
İSTANBUL DR BÜLENT URMAN BUNLARI ARAŞTIR
BAŞARILAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?