Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

heeyyy ağlama bakiim sen.. Neden ağlıyorsun arkadaşım bak yüzdün yüzdün sonuna kadar geldin işte. tamam kolay değil karar vermek bu yola çıkmak falan ama sen yolun sonuna geldin Rabbim yüzünü güldürcek inşallah (

hadi ya 3 kişinin de aynı gün.tesadüfe bakarmısınız ...günler aynı,kader aynı....hadi hayırlısı ilk olumlu sonuç alan ayağını sürümüş olsun hepimiz çocuklarımızı kucağımıza alabilelim hayırlısıyla....
ben 36 oluyorum.3 defa tüp bebek oldu.ama sonuç yok.sebepsiz infertilite.sorun yok güya ama sorun var.neyse bakalım hayırlısı .kan tahlillerini yaptırdım.ama rahim filmi çekilemedim.makina arızası nedeniyle bir dahaki aya çekilicem.ondan sonrada görüşmeye gitmek istiyoruz.geç olsun güç olmasın.2004 de evlendim o günden bu güne sabrediyorum.azıcık daha beklerim yeterki hayırlısyla sağlıklı sıhatle kucağımıza almak nasip etsin Allah ...

Selamlar arkadaşım, kesinlikle Rabbim sabredince mükafatını veriyor ben buna inanıyorum. Lütfen sizde inanın. İyi bi merkezde ve iyi bi doktorda iseniz içiniz tamamen rahat olsun. Gerisi inan Allahın takdiri. Yolun açık olsun inşallah güzel bebişlerin olsun

Kızlar selamlar,

Beni hatırlarsınız haziran ayının başında tedavim başlıyordu ve cinsiyet seçimi yaptırcaktım ama ailevi bazı durumlardan dolayı tedavim temmuza sarktı. Sizede yazayım dedim napalım geç olsun güç olmasın dimi ???... Nasılsınız maşallah hamileler var topikte ne güzel :))

Hatırladım tabi canım. Olsun dediğin gibi maddi manevi hazır olunca oluyor bu tedavi. Sizin hala ailelerin haberi yok dimi? Aman haa sakın söyleme sonra sizi ayırana kadar uğraşın o insanlar boşver...

Bu arada heeyyyyy herkese günaydın

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım, inşallah pozitif olacak. Şimdiden tebrik ediyorum. Benim de 2. tedavi hazırlıklarına başladık. Sanırım Temmuz başı ya da ortası gideceğiz. Hayırlısı bakalım.

Işıkcım günaydın tatlım. Senin bu dik duruşun ve güçlü oluşun beni hayran bırakıyor.. Gerçekten harikasın.. Ben kendi adıma bi dönem eve kapandım kimseyle görüşmedim. Ama senin ara vermeden yeniden ayağa kalkıp tedavine devam edecek olman harika bişey. Süpersin arkadaşım süper... Topiğimizin ennn güçlü kadını ilan ediyorum seni ve çoookkk öpüyorum

Son düzenleme:

Seni anlayabiliyorum insan mini çapta depresyon geçiriyor canım. Ama önemli olan kendini fazla kaptırmadan ayakta durabilmek. Aklına getirmemeye çalış. Ne bileyim aklına getirmemeye çalış güzel şeyler düşün hem şurda 3 gün kaldı. Allahın izniyle herşey güzel olcak rahat ol canım

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyoonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv azlığı
[/TD]
[TD]3başarısız tüp bebek yumurta donasyonuyla
hamile

[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
LİSTEDE YER ALMAK İSTEYENLER VARSA EKLERİM
İNŞ.LİSTMİZDE HERKES HAMİLE KALIR HAYIRLISIYLA
RABBİM EMEKERİMİZİ BOŞA ÇIKARTMASIN

Merhaba canım.... Güzel sözlerin için teşekkürler.... Dik durmak güçlü olmak zorunda hissediyorum kendimi. Benim ikinci maceram başladı. Dün E2 test sonucumu aldım. Nevin Hn. İlaçlarımın bazıları değiştirdi. DHEA ve bir de bant ekledi. 1 Temmuzda Kıbrısta olacağım gün aşırı fizyoterapi olacak. 6 Temmuzda da transferim olacak. İçimde bir his var inşallah bu sefer olacak. Önceki sayfalarda bir rüyamı paylaşmıştım. Eşim bana altın bir kolye hediye etmişti. Ucunda da makas vardı. Makas ikiz kız demekmiş. Düşünüyorum Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış diye düşünüyorum. Belki bu beni biraz güçlü kılıyor. Allah isteyen herkesi sevindirsin inşallah...

Kıyamam sana çok güzel yazmışsın inan gözlerim doldu okurken.. Evet Rabbim nasip etmeyeceği şeylerin hayalini kurdurmazmış buna çok inanıyorum ben.. Yazdığım gibi erken menopoz olduğumu öğrendiğimde ne kendiliğinden nede tüp bebekle asla çocuğum olmayacağını öğrendiğimde yıkılmış, çooookk uzun süre kimseyle görüşmemiştim. Hatta eşime boşanalım baba olmak en doğal hakkın dedim.. Ama o cümleyi kurmak ölüm gelmişti bana.. Allah razı olsun eşim o zaman ikimiz yaşlanırız dedi varsın çocuğumuzda olmasın dedi. Gel zaman git zaman donasyonu öğrendik ve eşim benden daha çok istedi. Sorular soruları kovaladı nasıl olcak, ya olmazsa, olursa bu çocuk kime benzeyecek falan... Şuan hamileyim haftaya inşallah kese görmeye gitcez. Yani diyeceğim bol bol dua et ben inanıyorum Rabbim sanada nasip etcek yüreği güzel arkadaşım...

kız yarın eda2626.nın test günü benim değil :)) benim daha 1 hafta var :))

senin nasıl gidiyor canım ilaç kullanıyorsun değil mi?

kız bende parmak hesabına girmiştim zaten anlamıyorum 5.gün embriyosudr çıkar hemen diye hesaplıyorum yaa valla bende diyorumki transferim yapıldıktan 4gün sonra test tutacam çıkar diye zaten biraz biraz anladım bu olyı sen öyle deuince hepten kafam kartışmıştı eda arkadaşımız listede yok sanırım yazsında bilgilerini eklesem

yok canım öyle 4-5 gün içinde çıkmaz sonuç. Eda her zaman yazmıyo bilmiyorum canım. Sen napıyosun ne zaman gidiyodun bi ilaç kullanıyordun diye hatırlıyorum ama aklıma gelmedi

Seninle aynı duyguları yaşadım. Ben evlendiğimde 37 eşim 40 yaşındaydı. İkimizin de ilk evliliği. Olmayınca ben de boşanmayı teklif ettim. Eşim de çocuk için evlenseydim 20 yaşında evlenirdim. Ben seninle yaşlanmak istiyorum demişti. Ama dediğin gibi bu yol gerçekten umut oldu bize. O da çok pozitif düşünüyor. İnşallah nasip edecek Allah. Senin için de inan çok sevindim. İnşallah ikiz olur hem de biri erkek biri kız. Keseler belli olunca buradan yaz lütfen. Çalıştığım için sürekli yazamasam da okumaya çalışıyorum. Kalbim hep buradaki arkadaşlarla birlikte. Kader arkadaşıyız hepimiz....Sevgiler.

yok canım öyle 4-5 gün içinde çıkmaz sonuç. Eda her zaman yazmıyo bilmiyorum canım. Sen napıyosun ne zaman gidiyodun bi ilaç kullanıyordun diye hatırlıyorum ama aklıma gelmedi
meltemcim hiç bilmniyorum ki valla zaten sen yazdın diye bildiklerimi bile karıştırdımm
evet ayda 1 iğne vuruyorum menepoza sokulmuşum temmuz 8de son iğnemi yapacam sonra temmuzun 18inde yumurta geliştirici iğnelere başlıycam herhalde ağustostada giderim ne heyecanlı bir durum valla
kız varmı değişik belirtilerin içinde enterasan şeyler dönüyormu bebeğin kendini hissetiriyormu sana inş.allahın izniyle haftaya hami,leyim yazarsın tabi eda arkadaşımzda

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyoonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv azlığı
[/TD]
[TD]3başarısız tüp bebek yumurta donasyonuyla
hamile

[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canlarrr listede yer almak isteyenler bilgilerinizi yazsınlar ekleyeyim
ŞİMDİLİK 3 HAMİŞİMİZ VAR Bİ KAÇ GÜNE İNŞ.DAHADA ÇOĞALIR DARISI BİZLERİN BAŞINA HAYIRLISIYLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…