Kızlar gün sayar oldum resmen( 24 haziran pazartesi Kıbrısa yolculuk var inşallah. iğnelerimde az kaldı Gonalf kullanıyorum burda bi hastanede takip ediliyorum. Yumurtalar iyi durumdaymış bakalım kaç yumurtam sağlıklı olcak merakla beklemedeyim bana dua edin kızlar olur mu içim bi tuhaf sürekli ağlayasım geliyor ne bileyim işte
wayy bee aynı gün doğum günleriniz ne güzel bi tesadüf :)) Canım benim yaş 33, Sorun yumurta rezerv azlığı, 3 tüp bebek negatifim var önceden. Yumurta donasyonu yaptırdım ve hamileyimdarısı başınıza tüm kızlar
hadi ya 3 kişinin de aynı gün.tesadüfe bakarmısınız ...günler aynı,kader aynı....hadi hayırlısı ilk olumlu sonuç alan ayağını sürümüş olsun hepimiz çocuklarımızı kucağımıza alabilelim hayırlısıyla....
ben 36 oluyorum.3 defa tüp bebek oldu.ama sonuç yok.sebepsiz infertilite.sorun yok güya ama sorun var.neyse bakalım hayırlısı .kan tahlillerini yaptırdım.ama rahim filmi çekilemedim.makina arızası nedeniyle bir dahaki aya çekilicem.ondan sonrada görüşmeye gitmek istiyoruz.geç olsun güç olmasın.2004 de evlendim o günden bu güne sabrediyorum.azıcık daha beklerim yeterki hayırlısyla sağlıklı sıhatle kucağımıza almak nasip etsin Allah ...
Kızlar selamlar,
Beni hatırlarsınız haziran ayının başında tedavim başlıyordu ve cinsiyet seçimi yaptırcaktım ama ailevi bazı durumlardan dolayı tedavim temmuza sarktı. Sizede yazayım dedim napalım geç olsun güç olmasın dimi ???... Nasılsınız maşallah hamileler var topikte ne güzel :))
Hayırlı olsun canım, inşallah pozitif olacak. Şimdiden tebrik ediyorum. Benim de 2. tedavi hazırlıklarına başladık. Sanırım Temmuz başı ya da ortası gideceğiz. Hayırlısı bakalım.
Sanada günaydın canım biraz geç oldu ama olsun idare et :)) elimden geldiğince ayağa kalkmamaya çalışıyorum artık yatmaktan belim ağrıdı ama diğer türlüde korkuyorum bebişlerime zarar gelcek diye( sen nasıl geçirdin bu transfer sonrasını neler yaptın yani? ben mi çok abartıyorum yoksa
cumartesı yapacağım testımı cnm :)
Kızlar gün sayar oldum resmen( 24 haziran pazartesi Kıbrısa yolculuk var inşallah. iğnelerimde az kaldı Gonalf kullanıyorum burda bi hastanede takip ediliyorum. Yumurtalar iyi durumdaymış bakalım kaç yumurtam sağlıklı olcak merakla beklemedeyim bana dua edin kızlar olur mu içim bi tuhaf sürekli ağlayasım geliyor ne bileyim işte
Yarın test günün canım, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
canımmmmmm inş.güzel haber verirsin YARINA LİSTEYİ DEĞİŞİRİM ÇITIR HAMİŞİMİŞİZ DİYE
Işıkcım günaydın tatlım. Senin bu dik duruşun ve güçlü oluşun beni hayran bırakıyor.. Gerçekten harikasın.. Ben kendi adıma bi dönem eve kapandım kimseyle görüşmedim. Ama senin ara vermeden yeniden ayağa kalkıp tedavine devam edecek olman harika bişey. Süpersin arkadaşım süper... Topiğimizin ennn güçlü kadını ilan ediyorum seni ve çoookkk öpüyorum
Merhaba canım.... Güzel sözlerin için teşekkürler.... Dik durmak güçlü olmak zorunda hissediyorum kendimi. Benim ikinci maceram başladı. Dün E2 test sonucumu aldım. Nevin Hn. İlaçlarımın bazıları değiştirdi. DHEA ve bir de bant ekledi. 1 Temmuzda Kıbrısta olacağım gün aşırı fizyoterapi olacak. 6 Temmuzda da transferim olacak. İçimde bir his var inşallah bu sefer olacak. Önceki sayfalarda bir rüyamı paylaşmıştım. Eşim bana altın bir kolye hediye etmişti. Ucunda da makas vardı. Makas ikiz kız demekmiş. Düşünüyorum Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış diye düşünüyorum. Belki bu beni biraz güçlü kılıyor. Allah isteyen herkesi sevindirsin inşallah...
kız yarın eda2626.nın test günü benim değil :)) benim daha 1 hafta var :))
senin nasıl gidiyor canım ilaç kullanıyorsun değil mi?
kız bende parmak hesabına girmiştim zaten anlamıyorum 5.gün embriyosudr çıkar hemen diye hesaplıyorum yaa valla bende diyorumki transferim yapıldıktan 4gün sonra test tutacam çıkar diye zaten biraz biraz anladım bu olyı sen öyle deuince hepten kafam kartışmıştı eda arkadaşımız listede yok sanırım yazsında bilgilerini eklesem
Kıyamam sana çok güzel yazmışsın inan gözlerim doldu okurken.. Evet Rabbim nasip etmeyeceği şeylerin hayalini kurdurmazmış buna çok inanıyorum ben.. Yazdığım gibi erken menopoz olduğumu öğrendiğimde ne kendiliğinden nede tüp bebekle asla çocuğum olmayacağını öğrendiğimde yıkılmış, çooookk uzun süre kimseyle görüşmemiştim. Hatta eşime boşanalım baba olmak en doğal hakkın dedim.. Ama o cümleyi kurmak ölüm gelmişti bana.. Allah razı olsun eşim o zaman ikimiz yaşlanırız dedi varsın çocuğumuzda olmasın dedi. Gel zaman git zaman donasyonu öğrendik ve eşim benden daha çok istedi. Sorular soruları kovaladı nasıl olcak, ya olmazsa, olursa bu çocuk kime benzeyecek falan... Şuan hamileyim haftaya inşallah kese görmeye gitcez. Yani diyeceğim bol bol dua et ben inanıyorum Rabbim sanada nasip etcek yüreği güzel arkadaşım...
meltemcim hiç bilmniyorum ki valla zaten sen yazdın diye bildiklerimi bile karıştırdımmyok canım öyle 4-5 gün içinde çıkmaz sonuç. Eda her zaman yazmıyo bilmiyorum canım. Sen napıyosun ne zaman gidiyodun bi ilaç kullanıyordun diye hatırlıyorum ama aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?