- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
Soru sormanız sıkıntı değil canım neticede burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.Ama Dr nuza çok şasırdim tabiki yumurta kalitesi sayısı yaşa göre farklılık gösteriyor ama bunu yüzünüze bakarak yada sadece yaşınıza bakarak bilemez bazı testler yapması lazım ve bu testlerin başında amh testi mutlaka yapılmalı ikincisi hiç tüp bebek denemedik diyorsunuz ilaçlarla kaç tane yumurta elde ediliyor ve kaç tanesi dölleniyor bunu da bilmek lazım yani bir Dr un elinde kalmışsınız ne derse o bence önce rezervinizi öğrenmek için testlerinizi yaptırın sonuca göre kendi yumurtanızla deneyin yaşınız imkansız değil .Beni sormuşsun ben 21 yaşında menopoza girdim buna rağmen birkaç defa aşılama 2 defa da kendi yumurtamla tüp bebek denedim ama yumurtam çıkmadı ilaçlara iğnelere rağmen bu benim 3 donasyonla tüp bebek denemem birincisi başka bir merkezde.halil bey de de ikinci denememde hamile kaldım çok şükür benim Allah tan başka çarem yoktu yumurtam kalmamıştı yani yaşla çokta alakalı değil yumurta rezervi yada kalitesi.Rabbim benim evlat sahibi olmamı bu yolla bana yazmış ama iyiki de yapmışım çok mutluyum ve içim çok rahat herşeye değiyor yani karnımdaki evladım. Rabbim tüm evlat isteyen herkese tattırsın bu duyguyu amin.Allah bebisini hayırlısıyla kucagina almani nasip etsin cnim cok sevindim. Amh hic yapmadi doktor. Istedigim halde ankarada belli zaten zayıftır yumurtan yasina gore dedi . Iste ben de bilmiyorum bekliyoruz yeni yilda kibrisa gitcez. Donasyonunu nasil sectin canim . Basari orani ne veriyor doktor acaba ? Sorularım hic bitmiyo di mi kusura bakma lutfen sagol
ARKADAŞIM BENİM DURUMUM FARKLI YAŞIM ARTIK 43 YAKLAŞIYOR VE EŞİMDEDE SPERM SAYISI DÜŞÜK 11 DEFA KENDİ YUMURTAMLA DENEDİM YUMURTAM TEDAVİDE 5-6 ÇIKIYOR AMA KALİTESİZ YUMURTA VE SPERMDEN İYİ EMBRİYO ELDE EDİLMİYORBenim de durumum sizinle benziyor canim. Yumurtam var ama kalitesizmis bi kez norml.hamile kaldim 2.5 aylik öldü simdi doktor yumurta donasyonu onerdi .yasim 40 bilmiyorum acaba denesem mi yoksa tup bebek mi denesem aklim cok karisik sen nasil karar verdin canim
DARISI BAŞIMIZA ELAAAACIIIM ))Soru sormanız sıkıntı değil canım neticede burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.Ama Dr nuza çok şasırdim tabiki yumurta kalitesi sayısı yaşa göre farklılık gösteriyor ama bunu yüzünüze bakarak yada sadece yaşınıza bakarak bilemez bazı testler yapması lazım ve bu testlerin başında amh testi mutlaka yapılmalı ikincisi hiç tüp bebek denemedik diyorsunuz ilaçlarla kaç tane yumurta elde ediliyor ve kaç tanesi dölleniyor bunu da bilmek lazım yani bir Dr un elinde kalmışsınız ne derse o bence önce rezervinizi öğrenmek için testlerinizi yaptırın sonuca göre kendi yumurtanızla deneyin yaşınız imkansız değil .Beni sormuşsun ben 21 yaşında menopoza girdim buna rağmen birkaç defa aşılama 2 defa da kendi yumurtamla tüp bebek denedim ama yumurtam çıkmadı ilaçlara iğnelere rağmen bu benim 3 donasyonla tüp bebek denemem birincisi başka bir merkezde.halil bey de de ikinci denememde hamile kaldım çok şükür benim Allah tan başka çarem yoktu yumurtam kalmamıştı yani yaşla çokta alakalı değil yumurta rezervi yada kalitesi.Rabbim benim evlat sahibi olmamı bu yolla bana yazmış ama iyiki de yapmışım çok mutluyum ve içim çok rahat herşeye değiyor yani karnımdaki evladım. Rabbim tüm evlat isteyen herkese tattırsın bu duyguyu amin.
amin inşallah canımmDARISI BAŞIMIZA ELAAAACIIIM ))
Canim ben Ankarada en iyi denen bi Prof gittim inan donen olaylar midemizi bulandirdi. Biz sunu anladik tup bebek ile bizi oyalayip yine donasyon yapicaklar hep bi sektorSoru sormanız sıkıntı değil canım neticede burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.Ama Dr nuza çok şasırdim tabiki yumurta kalitesi sayısı yaşa göre farklılık gösteriyor ama bunu yüzünüze bakarak yada sadece yaşınıza bakarak bilemez bazı testler yapması lazım ve bu testlerin başında amh testi mutlaka yapılmalı ikincisi hiç tüp bebek denemedik diyorsunuz ilaçlarla kaç tane yumurta elde ediliyor ve kaç tanesi dölleniyor bunu da bilmek lazım yani bir Dr un elinde kalmışsınız ne derse o bence önce rezervinizi öğrenmek için testlerinizi yaptırın sonuca göre kendi yumurtanızla deneyin yaşınız imkansız değil .Beni sormuşsun ben 21 yaşında menopoza girdim buna rağmen birkaç defa aşılama 2 defa da kendi yumurtamla tüp bebek denedim ama yumurtam çıkmadı ilaçlara iğnelere rağmen bu benim 3 donasyonla tüp bebek denemem birincisi başka bir merkezde.halil bey de de ikinci denememde hamile kaldım çok şükür benim Allah tan başka çarem yoktu yumurtam kalmamıştı yani yaşla çokta alakalı değil yumurta rezervi yada kalitesi.Rabbim benim evlat sahibi olmamı bu yolla bana yazmış ama iyiki de yapmışım çok mutluyum ve içim çok rahat herşeye değiyor yani karnımdaki evladım. Rabbim tüm evlat isteyen herkese tattırsın bu duyguyu amin.
HAYAL ARKADAŞIM İNAN HER SENDEN HABER DUYANDA YÜREYİM SIZLIYORHerkese merhabalar biz daha yenidoğan yogunbakimdayız 22 gün oldu entubeliyiz küvezde nöbet geçirdi kızım beyinde bir genişleme olmuş dediler dualarınızı eksik etmeyin hayata tutunmaya çalışıyor bebeğim
Allah bebisine saglik versin canim hayirli haberler alirsin inşallah dualarimiz sizinleHerkese merhabalar biz daha yenidoğan yogunbakimdayız 22 gün oldu entubeliyiz küvezde nöbet geçirdi kızım beyinde bir genişleme olmuş dediler dualarınızı eksik etmeyin hayata tutunmaya çalışıyor bebeğim
Rabbim meleğine acil şifalar versin. Hep aklımızdasın Allah dualarımızı kabul etsin. Bu kötü günler geçsin inşallah.Herkese merhabalar biz daha yenidoğan yogunbakimdayız 22 gün oldu entubeliyiz küvezde nöbet geçirdi kızım beyinde bir genişleme olmuş dediler dualarınızı eksik etmeyin hayata tutunmaya çalışıyor bebeğim
Yumurta donasyonu yaptım ona kabul edip etmeme gibi bir tercih de sunmadım bu beni ilgilendiren bir konu neticede onun Sperm i kullanılıyor.Benim içime siniyorsa ben kabul ediyorsam onunda etmesi lazımdı .Birde şu benzerlik konusuna takılmayın Allah aşkına bakın etrafınıza kaç kişinin çocuğu kendine benziyor.Bakıyorum annesi babası ile hiç bir benzerliği olmayan o kadar çok çocuk var ki.Bizzat kendi arkadaşım eşi ve kendisi kumral kahverengi gözlü oğulları da öyle ama kızı şarışın ve yeşil gözlü yani kendi çocuğunuz da olsa benzeyecek diye %100 garantisi yok.Merhaba sevgili kizlar, benimde yumurtam yok gibi erken menepoz, doktorlar hic tup bebegi denemek bile istemediler bosa olur diye o yuzden hic denemedik tup bebek. direk donasyon denildi kibrisi onerdiler, yalniz siz hic esinizle sorun yasamadiniz galiba, esim donasyonla cocuk yapmaya karsi, neden? baskasinin cocugu olacakmis, bana benzemeyecekmis, kimbilir kime, donasyonun halasina, dayisina benzer, kapali kutu ne huylari vardir vs diye kafami yeyip durdu, soguttu beni. nasil ikna ettiniz siz? bebegi olanlar cocugunuz babasina benziyor mu ? cok bunalimdayim ne yapacagimi bilemiyorum hic.
Canım onu sana verip evlat hasretini dindiren Yüce Rabbim tez vakitte şifasını da verip kucağınıza alıp evinize götürmeyide nasip etsin inşallah.Allah yar ve yardımcınız olsun.Herkese merhabalar biz daha yenidoğan yogunbakimdayız 22 gün oldu entubeliyiz küvezde nöbet geçirdi kızım beyinde bir genişleme olmuş dediler dualarınızı eksik etmeyin hayata tutunmaya çalışıyor bebeğim
Ne yalan söyleyim şu prof lara hiç güvenmiyorum. İstanbul da Ankara da o kadar çok Prof a gittim ki hepsi başından savdı gibi geldi bana uzun tedavi görmesi gereken hastalarla uğraşmak istemiyorlar.Birde prestijleri için de zor vakaları tedavi etmek istemiyorlar çünkü olumsuz sonuç olursa başarı oranları düşüyor.Birde bu donasyon merkezleri hemen hemen bütün Dr la anlaşmış ve gerçekten güzel paralar veriyorlar galiba çünkü hemen hemen her Dr un iş birliği yaptığı bir donasyon kliniği var.Canim ben Ankarada en iyi denen bi Prof gittim inan donen olaylar midemizi bulandirdi. Biz sunu anladik tup bebek ile bizi oyalayip yine donasyon yapicaklar hep bi sektor
Super ozetlemissin tam da buydu biz konduramasak da bi doktora akli olan herkez bunu anliyor beni oyalayip kendi anlasmali olduğu yere gondermek istedi. Ben ne cekmisim psikolojim ne durumda umrunda degil . Esim anladi hepsini . Simdi son care donasyona karar verdik. Burda da yine bi suru dikkat edilcek sey var mis . Nasil bi dunyada yasiyoruz inanamiyorum. Bu nedenle doktorla basta negatif olursa ne olucak acikca konuscaz .Ne yalan söyleyim şu prof lara hiç güvenmiyorum. İstanbul da Ankara da o kadar çok Prof a gittim ki hepsi başından savdı gibi geldi bana uzun tedavi görmesi gereken hastalarla uğraşmak istemiyorlar.Birde prestijleri için de zor vakaları tedavi etmek istemiyorlar çünkü olumsuz sonuç olursa başarı oranları düşüyor.Birde bu donasyon merkezleri hemen hemen bütün Dr la anlaşmış ve gerçekten güzel paralar veriyorlar galiba çünkü hemen hemen her Dr un iş birliği yaptığı bir donasyon kliniği var.
Kurban olurum o bal boncuğu veren Rabbime onun düğme kadar olan burnunu yesin teyzesi. Allah ım size bağışlasın inşallah.Donasyon yapan arkadaşlar bebek kime benziyor sorunuza cvb verim benim kızım babasının kopyası ☺sadece burnu bana benziyor
Kendi bulundugunuz yerde bir Dr a kontrol olabilirsiniz zaten bir defa rahim kalınlığı ölçtürüyor birde zaman zaman kan tahlilleri istiyor.Yumurta toplama günü eşiniz gidip Sperm verip dönebilir 5 gün sonra da siz transfer olup dönersiniz.Veya yumurta toplama günü eşinizle birlikte gidip 5 gün otelde kalabilirsiniz. Hastanenin anlaşmalı olduğu Otel var fiyatı uygun ve temiz bir otel.Transfer icin gitmek sadece Kıbrıs'a yeter li mi ve kac gun kalmak gerekiyor tum kader arkadaslarima tez bebislerine kavusmalarini diliyorum gonulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?