Kendi bulundugunuz yerde bir Dr a kontrol olabilirsiniz zaten bir defa rahim kalınlığı ölçtürüyor birde zaman zaman kan tahlilleri istiyor.Yumurta toplama günü eşiniz gidip Sperm verip dönebilir 5 gün sonra da siz transfer olup dönersiniz.Veya yumurta toplama günü eşinizle birlikte gidip 5 gün otelde kalabilirsiniz. Hastanenin anlaşmalı olduğu Otel var fiyatı uygun ve temiz bir otel.
ÇOK ŞÜKÜR HAYALCİMDonasyon yapan arkadaşlar bebek kime benziyor sorunuza cvb verim benim kızım babasının kopyası ☺sadece burnu bana benziyor
Icim rahatladi canim cunku benim vize problemim var. Yurtdisina cikis gunum fazla yok. Embriyo kalitesini biz ne zaman ogreniyoruz. Yani olumsuz birsey varsa doktor onceden soyler mi gitmeden. Cunku en onemli sey buymus. Embriyo sayisi en cok kac tane transfer yapiliyor ikiz bebek olmasini istesek 2 den fazla yapar mi doktor cnim.Kendi bulundugunuz yerde bir Dr a kontrol olabilirsiniz zaten bir defa rahim kalınlığı ölçtürüyor birde zaman zaman kan tahlilleri istiyor.Yumurta toplama günü eşiniz gidip Sperm verip dönebilir 5 gün sonra da siz transfer olup dönersiniz.Veya yumurta toplama günü eşinizle birlikte gidip 5 gün otelde kalabilirsiniz. Hastanenin anlaşmalı olduğu Otel var fiyatı uygun ve temiz bir otel.
Herkes arkadaş olmuş burda bende yeniyim herkes birbirine yazıyor yenilerre yardci olan yok galibaMerhaba kızlar ben uzun zamandır takip ediyorum burayı yeni evli sayılırım 3 senelik evliyim 24 yaşındayım adet sorunu yüzünden gittim doktora oda yumurtaların çok küçük olduğunu ve uretmedigini söyledi igne felan kullandım ama fayda etmedi en sonunda kıbrıs dedi doktor hiç kabullenmenin ilk bir sene sonraarastirmaya başladım internette eşim çok olum mu bakıyor zaten sonunda bende ikna oldum hit e gitmeyi düşünüyoruz ama kafada bi milyon sorular var tabi burda sohbet etmek konuşmak bana iyi geleceğine inanıyorum hiç kimse ile konuşamıyorum bu durumu
transfer günü emriyolog gelip kaç tane emriyo transfer edilecegini ve kalitelerini söylüyor Sperm alınıp yumurtalar döllendikten sonraki transfere kadar olan 5 günlük sürede sizi birkaç kez arayıp kaç yumurta döllenmiş o güne kadar ne kadar gelişim göstermiş bilgilendiriyor.En fazla 3 tane transfer ediyor bildiğim kadarıyla bana ikisinde de 3 emriyo konulmuştu tabi benim istegimle yoksa Dr her zaman 2 den yana .Icim rahatladi canim cunku benim vize problemim var. Yurtdisina cikis gunum fazla yok. Embriyo kalitesini biz ne zaman ogreniyoruz. Yani olumsuz birsey varsa doktor onceden soyler mi gitmeden. Cunku en onemli sey buymus. Embriyo sayisi en cok kac tane transfer yapiliyor ikiz bebek olmasini istesek 2 den fazla yapar mi doktor cnim.
kaç gündür burada sorulan sorulara formlara girdikçe cevap yazıyoruz.Ben hayal Zaza ve diğerleri bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz.Siz Sperm donasyonu hakkında soru sormuşsunuz genellikle buradaki arkadaşlar yumurta donasyonu yaptırdığı için yanlış bilgi vermemek adına cevap yazmamıştır.fiyatlar standart genelde ilkinde pek bişey yapmıyor ama ikincide yardımcı oluyor.donörlerin testleri yapılıyor ama herhangi bir belge göstermiyorlar.Herkes arkadaş olmuş burda bende yeniyim herkes birbirine yazıyor yenilerre yardci olan yok galiba
Merhaba benm esm azosperm sperm donasyonu yaptiricaz insallh arastryrz şuan bilgi sahibi olmaya calsyrm ama hite iyi diyorlar bakalmEvet fazla giren de yok sanirsam sizin sorununuz neydi vetsizz hanim
ÖNCELİKLE HOŞGELDİN CANIM BEN HASTANE DE OLDUĞUM İÇİN HIZLI GIRIŞ ÇIKIŞ YAPIP BAKIYIRUM KUSURA BAKMA YARDIMCI OLMAYA CALISTIM ALTTA YAZDIMAnlıyorum yardımcı olmaya calsyrm dednz ama ben iki gün oldu yazdm buraya aranizda yeniyim insallh yavrularmza kavsrz diye skinti nedir sizin diye soran bile olmadı bildirim gelse grp bakyrm herkes birbirine yazyr daha önceden tansnlr yani snra yine yazdm sperm donsynu yaptrcz dlbu durumda olan varmı dye yine yazn yok en azından ne ne değildir fiyat nedr nasl merkezler Surec nasl ilrlyr abltlblr hiç deglse aranza yeni katıldım dedm bi hoşgeldin kimsin nesin skinti ne diye sorulblr burda daha önce evlat edinme ve azosperm formuna yazdm burası gibi biyerle karsilasmadm hepmz kader arkadsyz bence elimzdn geldgnce yardımcı olmaya clsmlyz burda amac bu zaten diye dusunuyorum
25yasindaym eşim 27 4yillik evliyizAnladim vetsizz kac senelik evlisiniz yaş kac isterseniz facebook dan hit n sayfasını var ordan hi kac defa yazmıştım ben cevap veriyor kendisi geç de olsa ordan konusabilrsnz
Çok teşekkürler okudum yazınızı bu bahsettgn kadarını öğrendim ama k nekdr güvenilir ve başarı oranı nedir kibrista kalmak gerekiyormus sperm donsynu olanlar bu konularla ilgili yazsa ne iyi olr sizinkide yumurtami sperm miÖNCELİKLE HOŞGELDİN CANIM BEN HASTANE DE OLDUĞUM İÇİN HIZLI GIRIŞ ÇIKIŞ YAPIP BAKIYIRUM KUSURA BAKMA YARDIMCI OLMAYA CALISTIM ALTTA YAZDIM
Öncelikle Rabbim pişman etmesin hicbirimizi kararlarimizda bizki de sperm donasyonu Hiti dusunuyoruz ama kesin degl siz gorusmeden sonra bilgilemdirirmisiniz nasl geçtiğini nelr yapilacaginiMrb arkadaslar bizde sperm donosyonu icin merkez arastiriyoduk hitde karar verdik nihayetinde persembe günü istanbula ön gorusmeye gidiyoruz istanbula
Aynen yeni giden on görüşme yapan arkadaşlarbizleri bilgilendirrseniz S evinirmÖncelikle Rabbim pişman etmesin hicbirimizi kararlarimizda bizki de sperm donasyonu Hiti dusunuyoruz ama kesin degl siz gorusmeden sonra bilgilemdirirmisiniz nasl geçtiğini nelr yapilacagini
hakkinizda hayirlisi olsun kardesim bi sey sorcam On görüşmeye giderken tahlilelrinizi istedi mi hit istnbulda muayene yapiyormuymusMrb arkadaslar bizde sperm donosyonu icin merkez arastiriyoduk hitde karar verdik nihayetinde persembe günü istanbula ön gorusmeye gidiyoruz istanbula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?