Benim yumurta donasyonu ama sperm donasyonu olan arkadaşımda var kıbrısta kalma mecburiyet yok kendi olduğun yerde tüp bebek merkezi bulunan ve iyice tedavi olman orada yumurta geliştirme için takibe alınarak ultrason ve kan vermen ilaç kullanma yeterli yumurtan olusursa toplamaya 2 gün kala kıbrısa gelip halil beye de muayine olman ve toplama işlemine gitmen gerek o esnada sana sunulan donör spermi hazır olacak merak ettiğin husus varsa yaz başarı oranı ve garanti verilmez herşey şansa ve senin yumurta kalitene rahım endometryum yapın bagli bazen hiç ummadığı anda insan herşeyle karşılaşıyor sana bol şans diliyorumÇok teşekkürler okudum yazınızı bu bahsettgn kadarını öğrendim ama k nekdr güvenilir ve başarı oranı nedir kibrista kalmak gerekiyormus sperm donsynu olanlar bu konularla ilgili yazsa ne iyi olr sizinkide yumurtami sperm mi
bugün hitle gorustum ben 25yasindaym daha önce herhangi bir amelyt operasyon hastalık geçirdim mi diye sordu hayir geçirmedim dedm aşılama yapalım dedi rahim filmi istedi asilamada başarı şansı daha dusukmus sizin bildiğiniz biri varmı asilamayla gebe kalanBe
Benim yumurta donasyonu ama sperm donasyonu olan arkadaşımda var kıbrısta kalma mecburiyet yok kendi olduğun yerde tüp bebek merkezi bulunan ve iyice tedavi olman orada yumurta geliştirme için takibe alınarak ultrason ve kan vermen ilaç kullanma yeterli yumurtan olusursa toplamaya 2 gün kala kıbrısa gelip halil beye de muayine olman ve toplama işlemine gitmen gerek o esnada sana sunulan donör spermi hazır olacak merak ettiğin husus varsa yaz başarı oranı ve garanti verilmez herşey şansa ve senin yumurta kalitene rahım endometryum yapın bagli bazen hiç ummadığı anda insan herşeyle karşılaşıyor sana bol şans diliybugun h
Iyi günler bende yumurta donasyonunu düşünüyorum nisan mayıs gibi on görüşme yapmak için ıst hit n yanına gitmeyi düşünüyoruz ama burdaki doktor dan yaptırmak gereken tahliller varmı gitmisligi tahlillerde göstermek istiyorum tahliller nelerdir rahim filmi gerekiyor muBe
Benim yumurta donasyonu ama sperm donasyonu olan arkadaşımda var kıbrısta kalma mecburiyet yok kendi olduğun yerde tüp bebek merkezi bulunan ve iyice tedavi olman orada yumurta geliştirme için takibe alınarak ultrason ve kan vermen ilaç kullanma yeterli yumurtan olusursa toplamaya 2 gün kala kıbrısa gelip halil beye de muayine olman ve toplama işlemine gitmen gerek o esnada sana sunulan donör spermi hazır olacak merak ettiğin husus varsa yaz başarı oranı ve garanti verilmez herşey şansa ve senin yumurta kalitene rahım endometryum yapın bagli bazen hiç ummadığı anda insan herşeyle karşılaşıyor sana bol şans diliyorum
Öncelikle Rabbim pişman etmesin hicbirimizi kararlarimizda bizki de sperm donasyonu Hiti dusunuyoruz ama kesin degl siz gorusmeden sonra bilgilemdirirmisiniz nasl geçtiğini nelr yapilacagini
Aşılama mı tüp bebek mi olacak biz bugün telefonda gorustuk hitle aşılama yapalım diyor bazı testler istedi rahim filmi kan tahlili falan siz yaptırdınız mı rahim filmine zor diyorlar oylemiIyi dilekleriniz icin herkese tsk ederim rabbim kimseyi pisman etmesin ins evet ön görüşme icin tahlil istedi onlari yaptirdim yarin randevum var muayene icin
Evet testleri yaptirdim rahim filmide cektirdim rahim filmi cok zor gercektenAşılama mı tüp bebek mi olacak biz bugün telefonda gorustuk hitle aşılama yapalım diyor bazı testler istedi rahim filmi kan tahlili falan siz yaptırdınız mı rahim filmine zor diyorlar oylemi
Yarin istanbuldaHit istanbuldamı bugun ve yarın bilgisi olan varmı
Tesekkur ederimYarin istanbulda
Kizlar donasyon icin ilaclar ne kadar tutuyo acaba
Rahim filminden bu kadar korkmayın sandıgınız gibi acı veren bir işlem değil .Neler neler okudum internette o gece hiç uyumamıştım görüntüleme merkezine giderken ağlamaktan panikten helak oldum ama hiç korktuğum gibi olmadı normal vajinal muayene gibi ilaç verdiler ve çektiler sonrası eşimle gezmeye gittim ağrı kesici falan da kullanmadım.Ama şu varki devlet hastanelerinde eski yöntem makinalar kullanılıyormuş rahim germe falan yapılarak çekiliyormuş.İstanbulda olanlar için ben Radyotom görüntüleme merkezinde yaptırmıştım temiz ve ilgililer uzun süren bir işlem değil internette şube ve tel bilgilerini bulabilirsiniz ben 250 tl yaptırmıştım 2 sene önce şimdi fiyat ne bilmiyorum.Rahim filmi anestezi li yapilabiliniyormus bildiğim kadarı ile ben öyle yaptırmayı düşünüyorum
Yeni arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum
Aşılamaya kaç oara istediki?
Eğer fiyat yüksekse tüp bebek yaptır şansı daha yüksek
İzmirden bir arkadaşımız sperm donasyonu yaptırdı aşılamayla başarısız oldu şimdide tüp bebeğe para topluyor
Kızlar biliyorum hepimize çok zor hem maddi ve manevi
Hitle konuşurken işinizi garantiye alın
Aşılama tutmasa ileride ne düşündüğünü sorun ve kaça mall olucak
Çünkü konuştuğunuz her detaylar evraklarınıza not alınıfiyat verebiliyormuyuz grupta bilmyrm ama aşılama 1500euro tüp bebek 5000euro dedi hit aslında asilamayi pek istemyrz eşim de bende bilmyrm naparz aşılama yapalım tutmazsa ikincide yardımcı olrm dedi ama asilamayla tutan varmı acaba hiç rastlamadm
fiyat verebiliyormuyuz grupta bilmyrm ama aşılama 1500euro tüp bebek 5000euro dedi hit aslında asilamayi pek istemyrz eşim de bende bilmyrm naparz aşılama yapalım tutmazsa ikincide yardımcı olrm dedi ama asilamayla tutan varmı acaba hiç rastlamadmYeni arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum
Aşılamaya kaç oara istediki?
Eğer fiyat yüksekse tüp bebek yaptır şansı daha yüksek
İzmirden bir arkadaşımız sperm donasyonu yaptırdı aşılamayla başarısız oldu şimdide tüp bebeğe para topluyor
Kızlar biliyorum hepimize çok zor hem maddi ve manevi
Hitle konuşurken işinizi garantiye alın
Aşılama tutmasa ileride ne düşündüğünü sorun ve kaça mall olucak
Çünkü konuştuğunuz her detaylar evraklarınıza not alınıyor
Devlette bazı hastanelerde yapılıyor ama randevu almak zor.Özelde yaptırdım ben anestezi yada ağrı kesici almadım çok kolaydı ağrı sızı da olmadı bende .Rahim filminden de çok korkuyorum bazı arkadaşlar zor değil diyor bazıları fecii diyor kime inanacgm bilmyrm rahmi dışına çıkarıyorlar diyorlar ağrısız diyen arkadslr anestezi altında mı yaptrdnz vede devlette de yaplyr mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?