Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Ya bazıları koly diyor bazıları zor gittiğim merkezde yeni sistem mi eski sistem mi kullanlyr ne bilcm sorsam yeni derler herşeye
Özür dileyerek söylüyorum eğer ki köpek pozisyonunda yüz üstü çekiyorlarsa rahım germe şekli rahimi dışarı çekip 4 tarafından gerip öyle çekiyorlar eski makine yani .Eğer ki sırt üstü vajinal muayene olur gibi röntgen masasına yatırıyorlarsa yeni sistem robot röntgen oluyor bunda da rahime makas dedigimiz aleti yerleştirip ilacı salıyorlar bacakları büküp iyice karnımıza doğru çekiyoruz röntgen cihazı üstten 6 adet çekiyor benim çektirdigim de böyleydi ağrı falan yaşamadım.

C
Rahim filmi anestezi li yapilabiliniyormus bildiğim kadarı ile ben öyle yaptırmayı düşünüyorum
canım öncelikle şunu söyleyeyim bildiğin gibi çok ağrılı bir işlem değil. Ben özel hastanede anestezil i yaptırdım kesinlikle hiçbirşey hissetmiyorsun. Sadece uyandıktan sonra 5 dk baş dönmesi oluyor oda geçiyor zaten sonra normal Hatay'ına dönüyorsun. Anestezili yapmanı tavsiye ederim. Diğer türlü dayanması zor olur. Bir de ben tek başıma gitmiştim hasteneye düşün yanında kimseyi bile götürme gereğinde bulunmadım. İnşallah seninkiside rahat geçer canım. Şimdiden geçmiş olsun.

ARKADAŞLAR BU GRUPTA HEPİMİZ BİR BİRİMİZE DESTEK İÇİNİZ ONUNÇİNDE FİYATIDA YAZIN DR KONUŞTUĞUNUZU
HİTİN AĞZINDAN MUTLAKA AL AŞILAMA OLMASA TÜP BEBEĞE NAKADAR YARDIM EDİCEK OLDUĞUNU
ÇÜNKÜ BU SEKTÖR MALESEF BİZLERİ DEĞİL PARALAR PEŞİNDE
AŞILAMA ŞANSI DAHA DÜŞÜK HABERİN OLSUN EN SAĞLIKLI KADIN BİLE DOĞAL YOLDAN HANGİ AY HAMİLE KALACAĞI BELLİ DEĞİL
AŞILAMADA ZATEN DOĞAL YOLLA HAMİLE KALMAK GİBİDİR
BENCE İYİ DÜŞÜN
TÜP BEBEKTEN DAHA ÇOK EMBRİYO ELDE EDİLİYOR VE ŞANSIN ARTIYOR
AMA AŞILAMADANDA DOĞAL YOLDAN BİR EMBRİYO YAKALAYA BİLİRSİN ALLAHIN İZNİYLE
VALLAHİ BU İŞ UCUZ OLSAYDI RAHAT DERDİM HEP AŞILAMAYI DENE VE İLAÇLARLA KENDİNİ HIRPALAMA
AMA MALESEF ÇOK PARA İSTİYORLAR VE TÜRK PARASIYLA BİLE KONUŞMUYORLAR ANCAK EURO VE DOLLAR

BEN 5 DEFA RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMİŞİM HEPSİDE ANESTEZİYLE
4 UYANDIĞIMDA HİÇ BİR AĞRIM SIZIM OLMADI AMA SON 5 UYANDIĞIMDA BİLE 20 DAKİKA SANCIDAN KIVRANDIM

Kizlar donasyon icin ilaclar ne kadar tutuyo acaba
EĞER YUMURTA DONASYONUYSA İLAÇLAR 500-800 TL TUTAR
SPERM DONASYONUNDA SİZİ TÜP BEBEK TEDAVİSİNE ALSALAR YUMURTA STİMULASYONUNA GİDE İLAÇLAR 2500 TL -3500TL ARASI TUTAR
AŞILAMADA SİZE PEK ÇOK YÜKLÜ İLAÇ VERİLMİYOR

Çok sağol Bizde önümüzdeki ay yaptrcaz hit istediği testleri benim canim çok tatlı hiç dayanamam öyle şeylere anestezi li en iyisi birşey soracağım turkiye deki doktorun hitle anlaşması olması gerekiyor mu ben özel hastaneye gidiyorum ve yeni tanışacak doktorla acaba kıbrıs sürecinde beni takib eder misiniz desem kabul ederim ki kafamda bir sürü sorular var

Çok haklisiniz ben fiyat konusunu burda belrtm mi diye grup kurallarını pek bilmyrm oyuzden dedm yaa acikcasi biz tüp bebek olsn istyrz çünkü gunahlarina girmek istemem ama asilamayla olma ihtimalinin çok dusuk oldgnu bilyrlr ve de önce aşılama deneylm dyrlr 1500euro aşılamaya alyrlar olmdi biz tüp bebek denicez diyince de 5000euro dedi bana tüp bebeğe güya indirim yapıyor ikinci denemede bize 250euro flan indirim yapar tahminimce onun fazlasını zaten ilk denemede asilamda çıkarıyorlar benm ve eşimin düşüncesi bu yönde ben asilamayla hle ki sperm donsynunda gebe kalan duymadım norml bir ilişkide dahi dediginiz gibi gebe kalamama ihtimali var dondurulmuş sperm nekdr hızlı olck da gidip yumurtayı dollucek bilemyrm

Can'ım yardımcı olmayı isterdim fakat bu konuda hiç bilgim yok. Bilgisi olanlar mutlaka cvp verecektir.

sorun yapmıyor Dr lar ben hit e 1 defa gittim rahim kalınlıginı ölçtürmek için içime sinmedi 2 günde bir devlet hastanesine gittim rahim kalınlığını ölçsün diye hatta testlerin çoğunu da devlette yaptırdım dedim Dr a tüp bebek için hiç sıkıntı çıkarmadılar. Kaldı ki özel Dr hiç bir sıkıntı çıkarmaz.

Anladim çok sağolun benim en son rahim kalınlığı 7.8 çıkmıştı nar suyunu duydum şimdide tam mevsimi bir kac ay önceden nar suyuna başlasam faydasi olurmu ki siz kullandinizmi ama su an kalinlik nasıl bilmiyorum

kullandım nar suyu ama etkisini gördüm desem yalan olur ama bende durum farklıydı 9 a kadar çıkıyordu sonra bi karın ağrısı hop 7 ye düşüyordü araştırmadılar neden diye bende 7mm de transfer oldum 3 emriyo transfer ettiler 1 tuttu çok şükür.

Himm.. Allah bağışlasın sağ salim alırsın kucağına inşallah bende günde bi bardak içiyorum faydasi olur diye ocak da randevum var o zaman olcturcem ınş kalinlik sürekli değişiyormu herseferinde ? Diyelim 8.9 gibi oldu bi ay sonra 7 ye düşme ihtimali oluyor mu her kadinda

iç zararı olmaz meyve sonuçta .Degişebilirde değişmeyebilirde o her kadında farklı oluyor .Benim iki günde de değisiyordu. Önemli olan transfer günü kaç mm oldugu.

iç zararı olmaz meyve sonuçta .Degişebilirde değişmeyebilirde o her kadında farklı oluyor .Benim iki günde de değisiyordu. Önemli olan transfer günü kaç mm oldugu.
Peki trasfer günü kalinlasmadiysa iptal ediyorlar mi işlemi bide sunu sormak istiyorum donoru nasıl seçtiniz sizin gorsel ozelliklerinize goremi seçiyorlar

Peki trasfer günü kalinlasmadiysa iptal ediyorlar mi işlemi bide sunu sormak istiyorum donoru nasıl seçtiniz sizin gorsel ozelliklerinize goremi seçiyorlar
Kalınlaşması için zaten ilaç veriliyor genellikle de kalınlaşıyor ama çok ince ise siz dondurulmasını talep edebilirsiniz.donör konusunda da sizin ve Eşinizin fiziksel yapısını göz önüne alıyorlar resim falan istiyorlar size benzer birkaç tane donör sunuyorlar oradan seçip yapıyorsunuz.

Donor secimi yaparken nelere dikkat etmeliyiz Bana doner ile ilgili sorulrima soyle mail geldi alinti : .Ayrıca masrafı alıcı tarafından karşılanmak üzere ekstra genetik testler de yapılabilir .(Recombine testi gibi) ..... Bu testi sizler istediniz mi arkadaslar ? Yoksa ektra para mi sizce , yani biz oyke hasas bi donemdeyiz ki ne gerekli ne para icin bilemiyorum. Lutfen bilgpiniz varsa cevaplayin .

Doner hakkinda ne kadar bilgi veriliyor resim gosteriliyor mu egitim durumu gibi ? Bi de kan grubu demisler acaba bebek dogunca bizim kan grubumuz ve esimizinki ni mi tasiycak

Doner hakkinda ne kadar bilgi veriliyor resim gosteriliyor mu egitim durumu gibi ? Bi de kan grubu demisler acaba bebek dogunca bizim kan grubumuz ve esimizinki ni mi tasiycak
yaşı saç rengi göz rengi ten rengi boyu eğitim durumu medeni durumu uyruğu kan grubu başka da bir bilgi verilmiyor.Resim gösterilmiyor.

Bana bahsetmediler bu testten sadece bazı sağlık testlerinin yapıldığı söylendi.Sizi sunulan seçeneklerden içinize sinen bir tanesi elbet olacaktır seçin gitsin daha sonra da bu donör konusunu ebediyen unutun sizi üzmekten başka bir işi yaramaz .İlkinde ben seçtim ikincisinde seçimi eşim yaptı şimdi aklımın ucundan bile geçirmiyorum donör kullandığımızı size de tavsiyem bu yönde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…