Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Biz esimlemolumsuz hiç düşünmüyoruz açıkçası benim bedenim de büyüyecek 9 ay benden beslenecek ve benim sutumle beslenecek sonuç olarak benim bebeğim olacak evlatlık alsak ne benim ne eşimin çocuğu olacak ve hamilelik dönemini hiç tutmamış olacağım donosyon a bu yüzden sıcak bakıyoruz zaten bu hamile kalayım aklıma dahi gelmez donosyon olduğu siz demek ce ebediyen unuturuz aileden hiç kimsenin haberi olmayacak sadece eşim ve ben bileceğiz zaten bizim burda donosyon nedir onu bile bilen yok hatta biz normal yolla oldu diyeceğiz allah nasib ederse

Mrb arkadaslar bugun hite muayene oldum yumurta toplama islemine bu ay baslayalim transferi öbür aya yapalim dedi sperm donasyonu yaptiranlar ayni ay transferiniz yapilmis miydi bana nneden oyle dedi acaba

aynen öyle bizde kimseye söylemedik bir iki arkadaşim haricinde. hayırlısı olur inşallah.

Mrb arkadaslar bugun hite muayene oldum yumurta toplama islemine bu ay baslayalim transferi öbür aya yapalim dedi sperm donasyonu yaptiranlar ayni ay transferiniz yapilmis miydi bana nneden oyle dedi acaba
Bazen yumurta toplandıktan sonra kanama falan oluyor rahim istenilen kalınlıkta falan olmuyor o yüzden bir ay sonra transfer yapalım demiştir.

Bence de aynen oyle sadece bilmedigim icin soruyorum arkadasim . Sonucta bizim bedenimizde buyuyecek hic aklima bile gelmiycek . Ailem cok istiyor goz bebegi olucak herkezin inshallah biran evvel su donemi atlatalim hayirlisi ile kucagimiza alunca hic sorun yok. Ben sunu merak ediyorum. Hamilelik nasil oluyor hep yatmak mi gerekiyor doktor ne oneriyor . Ben cok evhamliyim. Simdiden esime diyorum ben calisamam yatarim . Doktor diyor mu suna dikkat wt sirt ustu yat gibi . Bi de bu 3 lu test filan var . Bunlari yapturmamiz gerekicek mi yasimizdan dolayi karnimizdan su alinarak yapilan ..

Bazen yumurta toplandıktan sonra kanama falan oluyor rahim istenilen kalınlıkta falan olmuyor o yüzden bir ay sonra transfer yapalım demiştir.
Ben ayni ay transfer yapiliyo diye biliyodum sasirdim bide benden aldigi yumurtalarin bi kismida baskasina transfer yapilir mi acaba diye tedirgin oldum acikcasi

Eğer düşük tehditiniz yoksa yatmanıza da gerek yok sadece ilk üç ay normal hamile kalanlarda bile düşük tehlikesi oluyor o dönemde dikkat edersiniz.Sonrasına sizi takip eden Dr karar verir .Ben testleri yaptırmadım kendimi strese sokmak istemedim çünkü ne olursa olsun Bebeğimi aldırmayı düşünmüyordum ama 13 haftada renkli ultrasyona girdim ense kalınligına organlarına falan bakıldı şükür bi sıkıntı çıkmadı.

Ben ayni ay transfer yapiliyo diye biliyodum sasirdim bide benden aldigi yumurtalarin bi kismida baskasina transfer yapilir mi acaba diye tedirgin oldum acikcasi
Bu şekilde düşünürseniz hep huzursuz olursunuz size işlem hakkında bilgi verecekler kaç yumurta toplandı kaçı döllendi diye sanmıyorum ki başkasına da ayırılacak kadar çok yumurtanız çıksın.Aklınıza takılacaksa gitmeden çatlatma iģnesini vurulmadan önce bir Dr a gidersiniz kaç yumurtanız var kaçı olgunlaşmış ögrenirsiniz içinizin rahat etmesi açısından.

Tüp bebek tedavisinde size bir sürü hormonlar veriliyor o ay transfer sırasında hormonların oynamasından bir eksilik çıka bilir onunçin bir siklüsden sonra transfer edilir böyle yöntemle başarı şansıda artıyor
Bu yönden hiti dinle oda başarı elde etmek istiyor sonuçta
Birde en fazla 10-12 yumurta toplanacak onunda 5-6 blastkist oluyor yani 5 güne kadar kalanlar
Sanmıyorum sizin yumurtanızı başkasına versinler

Peki başka nelr konstnz anltrmsnz donor seçimi yaptınız mı fiyat 3750eu. değil mi ilaçlarla nekdr tutrms gorustunuz mu

Bana yuksek dozda ilac verip 20 tane falan yumurta olgunlastirmayi planladigini soyledi ondan kafam karisti
Ne kadar ilaç kullanırsanız kullanın belki 20 yumurta çıkabilir ama bunun 20 sinin de olgunlaşması nerdeyse imkansız garantisini veremez tarla değil ki bu gir olgunlaşmış domatesleri topla kaç tane yumurta çıkacak 30 40 50 12 senedir hastanelerdeyim 20 tane olgunlaşmış yumurta duymadım.Şaşırtıcı

Neden böyle dediki hit oozlemm91
Bilemiyorum basarili
Peki başka nelr konstnz anltrmsnz donor seçimi yaptınız mı fiyat 3750eu. değil mi ilaçlarla nekdr tutrms gorustunuz mu
Saglik calisanlarina 3250 euroymus indirim varmis ilacalrida eczaneye hesaplattim 1800 falan dediler donor secimi icin onlar ulasacaklarmis bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…