Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Yaşınız kaç sizi.gorusmede neler konuşuldu tüp bebek mi aşılama mı olck kibrista konaklamanz gerekecekmyms
25 yasindayim merak ettigim herseyi sordum tahlillerle gittigim icin tedeviye hemen baslayabilirz dedi tüp bebek onerdi asilamanin basari sansi düşük olduğu icin yumurta verdikten bir ay sonra transfer yapilacagi icin konaklamaya gerek yok adetin ikinci günü e2 baktircam su an icin baska yapilacak bisey yok adet olmayi bekliyorum

Ben de 25yasindaym ama bana aşılama önerdi neden ki yaa

Bana onerseydi ben kabul etmeyecektim tüp bebekte israrci olacaktim ama tüp bebek önerdi zaman kaybi olur diye düşünüyorum sizde karar verdiyseniz böyle bi isleme tüp bebekle baslayin derim
Evet karar verdik dediginiz gibi tüp bebek yapalım dicem daha ön gorusme yapmdk rahim filmi için adet günümü beklyrm

Canim birşey sorcam sen demiştin bana 3 embriyo transfer oldu biri tuttu dedin herkes isteyebikiyormu 3 tane embriyo biz 3 tane koyduralim istiyoruz

En fazla kac embriyo transfer ediliyor ? Ikiz bebek sansi nedir acaba ? Ikiz istersek embriyo transferi kac tane oluyor

Canim birşey sorcam sen demiştin bana 3 embriyo transfer oldu biri tuttu dedin herkes isteyebikiyormu 3 tane embriyo biz 3 tane koyduralim istiyoruz
Dr genellikle 2 den yana evet isteyince 3 tane transfer yapılabiliyor ama kalitesi düşük olan 1 tane yani tutsun diye değil diğerlerine yardımcı olsun diye bana bu şekilde açıklama yapıldı.

Dr genellikle 2 den yana evet isteyince 3 tane transfer yapılabiliyor ama kalitesi düşük olan 1 tane yani tutsun diye değil diğerlerine yardımcı olsun diye bana bu şekilde açıklama yapıldı.
Anladm peki ist on gorusmeden sonra ne kadar bi surede kibrisa gidiliyor trasfer icin

Adet bittikden sonra transfer oluyor galiba bide odeme ne zamn oluyor ist buldami kibrisdami transferden sonra mi oncemi
yani adet gören bir bayansanız adet le birlikte 2 gün testler istiyor ona göre ilaçlarınız ayarlanıyor. Kıbrıs'ta yapılıyor ödeme işlem öncesi

bende de öyleydi ilacım bitmesine 5 gün kala mesaj yazdım 10 gün içinde adet olurum diye ona ğore de donöre adet söktürücü verdiler galiba.
Himm anladım adetliyken de ilaçları kullanmaya devam ettiniz mi rahim için kusura bakmayın çok soru soruyorum ama transfer yapılırken nasıl yapıyorlar ben hiç tup bebek felan yaptırmadım bilmiyorum anestezi felan uyguluyorlar mi birşey hissediyormusunz

ilaç kullanmadan adet olamıyorum dedin ya bende öyleydim adete yakın haber verdim ben yumurta donasyonu yaptırdım aşağı yukarı donörle aynı zamana denk gelmeliydi. Adetin 2.günü ilaçlara başladım. Anesteziye gerek yok acı veren bir işlem değil hem transferi izlerken hiç acı falan düşünmüyorsunuz.

Anladim dogru o an ki heyecanla hic bisi hissedemz peki toplam size ne kdara mâl oldu Türkiye parasi ile biz butceyi 20 milyar gibi ayarlamaya çalışacaz nisana kadar sizce yetermi

Anladim dogru o an ki heyecanla hic bisi hissedemz peki toplam size ne kdara mâl oldu Türkiye parasi ile biz butceyi 20 milyar gibi ayarlamaya çalışacaz nisana kadar sizce yetermi
aşağı yukarı 20 milyar a mâl oldu .Ama euro nun kuruna bağlı şu zamanda malum euro kuru çok yüksek. Aslında Dr beyin bunu düşünmesi lazım çok zor indirim yapması lazım herkese bence .Allah yardımcınız olsun.

Merhaba canlar ıyim biraz toparlanmaya çalışıyorum bebeğim de iyi olmaya çalışıyor çok şükür 25 gündür küvezde yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…