Hayırlı olsun canım inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun.Kızlar nihayet 2 ay sonra adet oldum ve tedaviye başladım
Rabbim tüm isteyen kadınlara bebek versin içindede bizlere
Amin
Amin cümlemizin varimizi yogumuzu sirf bu is icin harcayacaz insallh ilk islemde kavusurum bebegime herkesin allh yardimcisi olsunaşağı yukarı 20 milyar a mâl oldu .Ama euro nun kuruna bağlı şu zamanda malum euro kuru çok yüksek. Aslında Dr beyin bunu düşünmesi lazım çok zor indirim yapması lazım herkese bence .Allah yardımcınız olsun.
Hayırlı olsun tedaviniz sizinki tup bebek mi donosyon muKızlar nihayet 2 ay sonra adet oldum ve tedaviye başladım
Amin
Yumurta donasyonuHayırlı olsun tedaviniz sizinki tup bebek mi donosyon mu
Çok şükür güzel haberlerin duyduk. Rabbim daha çok şifa versin daha da iyi haberlerini bekliyoruz. Allah'a emanet olun.Merhaba canlar ıyim biraz toparlanmaya çalışıyorum bebeğim de iyi olmaya çalışıyor çok şükür 25 gündür küvezde yavrum
Tedavin hayırlı olsun. Rabbim inşallah bu sefer güzel sonuçlar nasip etsin.Kızlar nihayet 2 ay sonra adet oldum ve tedaviye başladım
Amin
Hayal arkadaşım sabret kucağına alacaksın inşallah.Merhaba canlar ıyim biraz toparlanmaya çalışıyorum bebeğim de iyi olmaya çalışıyor çok şükür 25 gündür küvezde yavrum
Zaza gözün aydın canım rabbim kolaylık esenlik versin sürecinde, bebeğini alıp gelirsin inşallah.Kızlar nihayet 2 ay sonra adet oldum ve tedaviye başladım
Amin
SAĞOL CİCEK SENDE HER ŞEY YOLUNDA İNŞALLAHZaza gözün aydın canım rabbim kolaylık esenlik versin sürecinde, bebeğini alıp gelirsin inşallah.
Zaza hayırlı olsun inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın benimde kalp atışı aldık çok şükür ilaçlar kesildi fakat lekenmeler başladı buda bizi tedirgin etti buraya giremedim bu ara misafir yoğunluğu vardı acaba yorgunluktanmı oldu bilemedimSAĞOL CİCEK SENDE HER ŞEY YOLUNDA İNŞALLAH
PELİN NASIL?KALP ATIŞLARINI DUYDUMU?
ÇOK SAĞOL PELİNCİM ÇOK ŞÜKÜR KALP ATIŞLARINIDA DUYDU TEDİRGİN OLMA BU LEKELENMELER NORMAL KALP ATIŞLARDAN SONRA RAHAT OLUN KIZLARZaza hayırlı olsun inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın benimde kalp atışı aldık çok şükür ilaçlar kesildi fakat lekenmeler başladı buda bizi tedirgin etti buraya giremedim bu ara misafir yoğunluğu vardı acaba yorgunluktanmı oldu bilemedim
TEDAVİN HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM FEMARAYI 5 GÜN KULLANIYORSUN ONU DAHA ÇOK YUMURTA TOPLANMASI İÇİN BAZI DR VERİYOR AMA İNAN Kİ 2 TANE DENEMEMDE FEMARAYI İÇTİM BİR İŞE YARAMADImrb arkadaşlar ben tedaviye başladım merionalla femara yazmıştı hit ama bi yanlış anlaşılma yüzünden femarayı kullanmadım sizce bi problem yaşar mıyım yumurta kalitesi açısından tedaviyi bi dahaki aya ertelemeli miyim sizce
Tsk ederim ins bi problem olmaz yarin ultrason günüm zaten yarin belli olur heraldeTEDAVİN HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM FEMARAYI 5 GÜN KULLANIYORSUN ONU DAHA ÇOK YUMURTA TOPLANMASI İÇİN BAZI DR VERİYOR AMA İNAN Kİ 2 TANE DENEMEMDE FEMARAYI İÇTİM BİR İŞE YARAMADI
ÖNEMLİ İLAÇ MERİONELDİ TEDAVİNE DEVAM ET
ARANILDIĞINIZDA BELLİ OLUYOR ONUNÇİN UÇAK MODUNA ALIN VE Wİ-Fİ KULLANINKibris da türkiye deki ailelerle iletişim nasıl oluyor onlar yada biz aradığımızda kibrisda olduğumuz belli oluyor mu şimdi ki akıllı telefonlarda nereden telefon edildiği yazıyor kısacası siz naptinz bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?