Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Amin cümlemizin varimizi yogumuzu sirf bu is icin harcayacaz insallh ilk islemde kavusurum bebegime herkesin allh yardimcisi olsun

Sperm konusunu merak eden arkadaşlar, spermler sertifikalı testleri yapılmış kuzey Avrupa menseili sizin istediğiniz seçeneklerde yani bankanin sitesine girip donoru siz seçebilir ya da istediğiniz özellikleri kliniğe söylersiniz onlar seçer, donorlerin şimdiki fotolari gosterilmiyor fakat bebeklik fotolari var, birde şimdiki halleri ünlü birini andiriyorsa onu yazıyor, donorun eğitim durumu geçmişi ses kaydı var sitede, yani sperm donorleri daha şeffaf yumurta donorlerinden.

Kızlar birşey soracağım çekirdek nakli diye bir işlem var bilgisi olan varmı bu konuda nasıl bir işlem

SAĞOL CİCEK SENDE HER ŞEY YOLUNDA İNŞALLAH
PELİN NASIL?KALP ATIŞLARINI DUYDUMU?
Zaza hayırlı olsun inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın benimde kalp atışı aldık çok şükür ilaçlar kesildi fakat lekenmeler başladı buda bizi tedirgin etti buraya giremedim bu ara misafir yoğunluğu vardı acaba yorgunluktanmı oldu bilemedim

ÇOK SAĞOL PELİNCİM ÇOK ŞÜKÜR KALP ATIŞLARINIDA DUYDU TEDİRGİN OLMA BU LEKELENMELER NORMAL KALP ATIŞLARDAN SONRA RAHAT OLUN KIZLAR
BU LEKELENMELER GENELLİKLE PROGESTERON YETMEMEZLİYİNDEN
BOL BOL DİNLENİN VE PROGESTAN İLAÇ VE YA İĞNE YAPIN DR TAVSİYESİYLE TABİİ

mrb arkadaşlar ben tedaviye başladım merionalla femara yazmıştı hit ama bi yanlış anlaşılma yüzünden femarayı kullanmadım sizce bi problem yaşar mıyım yumurta kalitesi açısından tedaviyi bi dahaki aya ertelemeli miyim sizce

TEDAVİN HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM FEMARAYI 5 GÜN KULLANIYORSUN ONU DAHA ÇOK YUMURTA TOPLANMASI İÇİN BAZI DR VERİYOR AMA İNAN Kİ 2 TANE DENEMEMDE FEMARAYI İÇTİM BİR İŞE YARAMADI
ÖNEMLİ İLAÇ MERİONELDİ TEDAVİNE DEVAM ET

Tsk ederim ins bi problem olmaz yarin ultrason günüm zaten yarin belli olur heralde

Kibris da türkiye deki ailelerle iletişim nasıl oluyor onlar yada biz aradığımızda kibrisda olduğumuz belli oluyor mu şimdi ki akıllı telefonlarda nereden telefon edildiği yazıyor kısacası siz naptinz bu durumda

ARANILDIĞINIZDA BELLİ OLUYOR ONUNÇİN UÇAK MODUNA ALIN VE Wİ-Fİ KULLANIN
KIBRISTA YUMURTA TOPLANDIKTAN SONRA EMBRİYOLOGLAR ÖYLEN SAATLERDE ARIYIP HABER VERİYORLAR O SAATE TELİ AÇIK TUTUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…