Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

peymanca merhaba, hikayemiz çok benzıyor. yazdığını görünce dayanamadım. bende 26 yaşındayım erken menopoz ve hiç yumurtam yok. istanbul bahçeci tüp merkezinde erbil beye gidiyordum. senın gıbı hastalarımdan 25 tane bebegım var dedi benı ümitlendirdi sürekli yumurta takıbı yaptı ama yok yok yıne oluşmadı. doktoruma kalsa tedavıye devam edecek ama ben artık ıstemıyorum cok yoruldum cunku boşa kürek çekmekten. eşime gelince biz daha 7 aylık evlıyız. benım eşimde asla kabul etmıyor. nasıl kabul ettireceğimi de bilmiyorum doğrusu.aynı senin eşin gibi düşünüyor. hiç olmasın daha iyi dıyor. ama bende cok ıstyorum cocukları cok sevıyorum. allah hepımıze yardım etsin.

Selam Mislina, uzuldum, yasin cok genc henuz 26 yasindasin, benim ileri yastan dolayi yumurtalarim dogal olarak az ve kalitesiz yasimdan dolayi. sen henuz 26 yasindasin 35 yasina kadar vaktin var. sana tavsiyem, kendi yumurtaliklarindan alinan kok hucresiyle, sana ait yumurta elde edilebiliyor, bu teknik su an son ileri duzey denemelerini yapiyor, etik olarak ve hangi ulkeler bu teknigi kabul edecek henuz belli degil ama cok kisa zamanda kullanilmaya baslayacak. bir kac sene hic stres yapmadan bu haberleri takip et, guzel zaman gecir esinle. tavsiye olarak. esine kabul ettirmek zor, mutlaka cok sevecektir baskasinin yumurtasindan da olsa, ama dedigim gibi yasin cok genc hic acele etme bence.

Merhaba benim sorunum da mislina16 ile aynı o kok hucre tedavisini biliyorum yakından da takib ediyoruz eşimle eşimin doktor arkadaşı geçen haber verdi yurt dışında denenmiş 40yaşında bir kadına olumlu olmuş ama daha bizim ülkemize gelmesine 3.4 yıl varmış belki de daha uzun belli değil yani ne zaman uygulanacağı ben okadar beklemek istemiyorum donosyon yaptircam ilerde kok hucre çıkarsa ozamn da onu yaptırırım gene de herkesin görüşü farklı olabilir hakkımızda hayırlısı olsun

la bella merhaba, ben kök hücreyi hiç duymadım. bana bıraz bahsedebilir misin. bende çok fazla beklemek ıstemıyorum senin gibi. eger beklersem sankı herşey daha kötu olacakmış gıbı gelıyor. cunku zaten yaşım biraz da olsa avantaj doktorun dediğine göre. ama beklersem yaşımın avantajını kullanamıycam. donasyon dusunuyorum ama eşim kabul etmıyor. gerçekten cıkmaz bir yol. bir sürü duyduğum kürler var onları yapıcam yılbasından sonra. erken menopoz olup kendılığınden hamıle kalan ınsanlar da varmış. bu tabiki bir mucize ama neticede Allah ol derse oluyor.

peymanca merhaba. ah ah neler cektiğimi bir ben bilirim bir de allah. evlendım bu haberı aldım evlendıgım aydan beri doktorlardayım ne evliliğimi yaşayabildim ne bişey. erken menopoz çok kötü hele ki bu yaşta. cinsel isteksizlik başta olmak üzere butun sorunları ard arda getiriyor zaten adet olmuyorum 1 senedir onun sıkıntısı . bunlar yetmiyormuş gibi insanların çocuk ne zaman düşünüyorsun dıye sormaları insanı psıkolojık olarak cok yıpratıyor. tedavıye başladık doktorum E2 istedi acıbademde tahlılımı yanlış yaptı tahlılım guzel dıye yumurtam oluştu dıye sevındık iğneler ilaçlar bi kontrole gidiyorum meğerse tahlıl yanlışmış o iğneleri boşuna yemişim. zaten o son oldu bır daha doktora gıtmıycegıme daır kendı kendıme karar aldım. hayırlısı olsun herkesın hakkında.

AMH testi de istemistir saniyorum. yumurtalamani saglayacak igneler yaptirmis heralde, estrogenin normal seviyede mi cikmisti? tam detayli arastirma yapacak biryerle gorusmen aslinda en iyisi, tup bebek merkezlerine hic gitme bence, onlarin alani sadece tup bebek yapmaya uygun hasta profilleri, bunun disindakilere oturup arastirma yapmak uzere uzmanlasmamislardir genelinde. Senin erken menepoz, gelismemis, yani premature yumurtalik rezervi mi? yoksa dogustan hic yumurta rezervin mi yok?
tavsiyem sana tup bebek, kisirlik doktorlari degilde, hacettepe gibi tip fakultelerinde endokrinoloji ve kadin hastaliklari, menopoz alanlarinda uzmanlasmis docent veya profesore git.

Evet, dedigin gibi Turkiye'ye gelmesi bir yana, bir de etik olarak devletten onay almasi gerekir ki sanmiyorum yine kibris'da uygulanir bu tedavi uygulanir hale gelmis olsa dahi. tabii yasiniz cok gencse 26 gibi iki uc sene beklenebilir belki ama donasyon en garanti yolu bu isin.

Rabbim yardimcim olsun ben senden daha kucugum 3 senelik evliyim ilk önce ben kabul etmedim eşim olumlu bakıyordu 3. Senede kendi kendime araştırmaya başladım bu sürede eşim hiç bu konuyu konuşmadı ben açtım konuyu yani eşinize zaman verin bizde e vlendigimiz ilk ay öğrendik yumurtanın gelismedigini ve doktor kibris dedi bizim 3.senemis mayıs haziran gibi düşünüyoruz ve halen devam ediyorum bitkisel kürleri rabbim den ümit kesilmez

10 gün iğne yedim kanamadan ve 8 saatte bir pprogestan alıyorum, pprogestan mide bağırsak kaslarını çalıştırmıyor birde gaz ve hazım sorunu, yani kendi adıma zor gunler, Allah zorda olanlara yardim etsin,

HAYAL CANIM NASILSINIZ
BEBİŞ SEN?
İNŞALLAH YENİ YILI BEBİŞİNLE EVDE GEÇİRDİN
Merhaba canım yeni yılınız kutlu olsun nice güzel mutlu bebişli seneler dilerim biz daha hastanedeyiz ama çok şükür ıyiz kızım bazı sıkıntıları atlattı mücadele ediyor çok şükür ama taburcu olma hakında bilgim yok şimdilik iyi oluruz allahın izniyle

CANLARIM ÇOK ŞÜKÜR
HAYAL TABURCU OLUNCA MUTLAKA YAZ O GÜZEL GÜNÜ KUTLUYALIM DUALARIMIZLA-)

Maşallah Allah daha iyi etsin canım.

Merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum fakat sürekli takip ediyorum bende sizin kader ortağınızım aynı şeyleri bende yaşadım hemde daha acısını, 2 aşılama, 1 tüp bebek kendi yumurtalarımla denedim negatif şimdi son kez yumurta donasyonu düşünüyorum ama okuduğum negatif sonuçlar kokutuyor bi hayal kırıklığı daha yaşarsam toparlanamam sizin fikirleriniz önemli benim için...hayal umarım çocuğun iyileşir evlat acısı çok zor ben yaşadım...

HOŞGELDİN AYLACIM ALLAHIM SENİDE BEBİŞLERİNE KAVUŞMANI NASİP ETSİN TEZ BİR ZAMAN VE YAŞADIĞIN GEÇMİŞİ UNUTURSUN
KORKMA DUA ET VE İNAN
RABBİM HAYIRLI EVLAT VERSİN HEPİMİZE
KAÇ YAŞINDASIN CNM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…