Canim benim ya okurken gozlerim doldu allah sabir versin kucagini doldursun yavrularinla. Hit e kararliysan donasyona yani istanbulda ilk gorusmeyi yapiyor. Eminim nasil biri oldugunu forumda okumussundur hastasiyla yapacaklari disinda konusmaz detay vermez yani cok ilgi ariyorsan hayallirikligi yasarsin. Zaten isini yapsin da onla konusmasakta olur bizde bayilmiyoruz. Ama kibristaki ekibi cok iyi her zaman yanit alabilirsin cok yardimcilar.42 yaşındayım cnm geç evlendim fakat 3 ay sonra hemen hamile kaldım herşey o kadar güzeldiki herkes çok rahat hamilelik geçiriyorsun diye hayret ederdi takii son aya kadar birden sıcaklardan tansiyonum yükselmesi ve doğumuma 1 hafta kala kızım plasentadan ayrılıp annesini terk ediyor tabi doktor hatasıda cabası sezeryan yapacağı halde beni 1 hafta daha bekletti bu arada çocuğum öldü...yaşadğım sıkıntı hormonlarımı yüksetti yumurtalarımı etkiledi ve bu durumlara geldim, şükür yaşıyorum mucize eseri, allah sevdiğimden ayırmadı ama kızımdan ayırdı. Ben halil ibrahim beye tedavi olmak istiyorum nedense ondan başka orada kimseye güvenmiyorum tanımadığım halde güveniyorum gerçi sizleride tanımıyorum ama hep dua ettim okudukça yazdıklarınızı...
Hayir canim almiyorMrb arkadaslar hit transferden sonra embriyo dondurmak icin ayrica ücret talep ediyo mu
Tsk ederim 500 euro aliyo diye okumustum bi yerdede o yüzden sordumHayir canim almiyor
Merhaba canım öncelikle hoş geldin çok üzüldüm yazılarını okudum insan biran geçmişte yaşadıklarını hatırlıyor rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğine kavuşursun halil bey iyi bir doktor tüp bebek şans işi işte 7.denme de kızım geldi oda rahim ağzı yetmemezligi nedeniyle erken dogdu tabi yaşım 43 şeker tiroid var dayanamadı vicut fazla hormonlara bunada cok sukur kızım iyidir şimdi büyüyor küvezde 40 gündür ama elhemdullilah çok şükür bu halimize deMerhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum fakat sürekli takip ediyorum bende sizin kader ortağınızım aynı şeyleri bende yaşadım hemde daha acısını, 2 aşılama, 1 tüp bebek kendi yumurtalarımla denedim negatif şimdi son kez yumurta donasyonu düşünüyorum ama okuduğum negatif sonuçlar kokutuyor bi hayal kırıklığı daha yaşarsam toparlanamam sizin fikirleriniz önemli benim için...hayal umarım çocuğun iyileşir evlat acısı çok zor ben yaşadım...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin Eki Görüntüle 1934730 [/QUOTE ayy kurban olurum onu veren allaha. Gözlerim doldu bebişe bakarken. Her zaman dualarımızda ve aklımızdasın daha da güzel olucak herşey. Rabbim bebeğine ve sana güç versin şifa versin inşallah.
KuRabbim isteyen herkese nasip etsin Eki Görüntüle 1934730
ayy kurban olurum onu veren Allah'a ben. Gözlerim doldu. Rabbim ikinizede güç ve şifa versin her zaman aklımızdasın. Herşey daha da güzel olucak inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin Eki Görüntüle 1934730
Oy kurban olurum verene şifa ver rabbimRabbim isteyen herkese nasip etsin Eki Görüntüle 1934730
Maşallah Subhanallah kuzuma Rabbim canına can ömrüne ömür katsın inşallah.Ölürüm onu verene daha iyi olacak annesi öpüyorum ikinizide Allah ıma emanetsiniz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin Eki Görüntüle 1934730
HAYAL İŞTEYİM GÖZ YAŞLARIMA BOĞULDUMRabbim isteyen herkese nasip etsin Eki Görüntüle 1934730
Oyyyy masallah nasilda tatli rabbim size bagislasin sayili gunler cabuk gecr en kisa zamanda evladinizi alip evinize koskoca bi mutlulikla gidersiniz insallahRabbim isteyen herkese nasip etsin Eki Görüntüle 1934730
Çok sevindim canım. Hayırlısı olsun inşallah. Dediğin gibi bu son olsun. Dualarım seninle allahım yardım etsin bebişlerinle dönmeyi nasip etsin inşallah.ARKADAŞLAR 14 OCAK TRANSFERİM OLUCAK
DUA EDİN LÜTVEN
ALLAHIM BU SON OLSUN
BEBİŞİM GELSİN İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?