Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

42 yaşındayım cnm geç evlendim fakat 3 ay sonra hemen hamile kaldım herşey o kadar güzeldiki herkes çok rahat hamilelik geçiriyorsun diye hayret ederdi takii son aya kadar birden sıcaklardan tansiyonum yükselmesi ve doğumuma 1 hafta kala kızım plasentadan ayrılıp annesini terk ediyor tabi doktor hatasıda cabası sezeryan yapacağı halde beni 1 hafta daha bekletti bu arada çocuğum öldü...yaşadğım sıkıntı hormonlarımı yüksetti yumurtalarımı etkiledi ve bu durumlara geldim, şükür yaşıyorum mucize eseri, allah sevdiğimden ayırmadı ama kızımdan ayırdı. Ben halil ibrahim beye tedavi olmak istiyorum nedense ondan başka orada kimseye güvenmiyorum tanımadığım halde güveniyorum gerçi sizleride tanımıyorum ama hep dua ettim okudukça yazdıklarınızı...

Canim benim ya okurken gozlerim doldu allah sabir versin kucagini doldursun yavrularinla. Hit e kararliysan donasyona yani istanbulda ilk gorusmeyi yapiyor. Eminim nasil biri oldugunu forumda okumussundur hastasiyla yapacaklari disinda konusmaz detay vermez yani cok ilgi ariyorsan hayallirikligi yasarsin. Zaten isini yapsin da onla konusmasakta olur bizde bayilmiyoruz. Ama kibristaki ekibi cok iyi her zaman yanit alabilirsin cok yardimcilar.

Me
Merhaba canım öncelikle hoş geldin çok üzüldüm yazılarını okudum insan biran geçmişte yaşadıklarını hatırlıyor rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğine kavuşursun halil bey iyi bir doktor tüp bebek şans işi işte 7.denme de kızım geldi oda rahim ağzı yetmemezligi nedeniyle erken dogdu tabi yaşım 43 şeker tiroid var dayanamadı vicut fazla hormonlara bunada cok sukur kızım iyidir şimdi büyüyor küvezde 40 gündür ama elhemdullilah çok şükür bu halimize de

Allah cumlemize sağ selametle bebislerinizi kucağınıza almayı nasip etsin canlarım çok teşekkür ederim destekleriniz ve güzel dilekleriniz için mübarek cuma günü hurmetine allahım hepimizi sevindirsin inşallah

merhaba arkadaşlar bizde hite gitmeye karar verdik ilk gidişde hangi tahlilleri yapıyo muayene ediyormu her aşamasını kendi mi takip ediyor

ARKADAŞLAR 14 OCAK TRANSFERİM OLUCAK
DUA EDİN LÜTVEN
ALLAHIM BU SON OLSUN
BEBİŞİM GELSİN İNŞALLAH
Çok sevindim canım. Hayırlısı olsun inşallah. Dediğin gibi bu son olsun. Dualarım seninle allahım yardım etsin bebişlerinle dönmeyi nasip etsin inşallah.

İnşallah hayırlısıyla bu sefer olur, allah yardımcın olsun canım ben daha başlamadım mayısta inşallah başlayacam eğer sakıncası yoksa o süreçte tecrübelerinizden yararlanmak isterim. Bizi haberdar et gelişmelerden, hayal senide çok merak ettim bebek nasıl özelden yazdım sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…