Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

mrb arkadaslar ben bulgaristandan yaziyorum malesef benimde bebek sorunum var cok dushundum bende halil ibrahim tekinde durdum.bana yardimci olurmusunuz memleketin yabancisiyim bazi seyleri anlamiyorum. doktoru aradimda 2 tane hastane cikiyo yakin dogu unuversite ve magosa tip merkezi doktor hangisinde calisiyo anlamadim ki lutfen yardim edin gidenler varsa bereye gitmislerdir acaba

Magosa tıp merkezi birde face sayfası var halil ibrahim Tekin diye kendi kullanıyor.

Magosa da hava alanı varmı hit sürekli orda mi yapıyor işlemleri
Ercan havaalanında iniyorsunuz ya taksi ile yada havaalanının çıkışında otobüsler var tam yanında indiriyor hastanenin adı magusa tıp merkezî ben temmuzda bir de agustosta gittim o zaman ordaydı ama hastanenin hemen yanında kendi hastanesini yaptırıyordu taşındı mı bilmiyorum.

Kasimda hala eski yerdeydi bir hastanenin ust katinda o islem yapiyordu. Yeni yerlerine tasinmadilar.

Canim hit on gorusme istiyor ya istanbulda ya kibrista. Forumun eskilerinii okursan hitin asistaninin telefonu vardi ben burda yazsam yasak sanirim

Anladim ya peki trasfr gunune kadar kibrsda kalmak mi daha iyi yoksa esimn isi bitince günü birlik gidip gelip transfer günü tekrr gtmek mi iyi ona karar veremedik daha mayis gibi ramazan dan önce gitmeyi dusunuyoruz

Anladim ya peki trasfr gunune kadar kibrsda kalmak mi daha iyi yoksa esimn isi bitince günü birlik gidip gelip transfer günü tekrr gtmek mi iyi ona karar veremedik daha mayis gibi ramazan dan önce gitmeyi dusunuyoruz
bence eşiniz gitsin gelsin transfer günü de birlikte gidip bir gece kalıp dönün ben ilkinde 5 gün kaldım ikincisinde günü birlik gidip geldik 5 gün stresi büyük oluyor birde orası çok pahalı gerçekten Otel odasında beklemek insanı strese sokuyor.

Bayanlar ilk istanbulda ongorusme de donasyon yapicak kisi de seciliyor mu ? Ben yurtdisindan gelicem zamanim cok kisitli . Istanbuldaki gorusmede tum tahlilleri yaptirip vermek gerekiyor mu ? Yada ben yapsam ve gotursem.islemler hizlanir mi ? Sonra da transfer gunu kibrisa gitmek yetiyor mu ?

Bizde ole yapmayi dusunuyoruz ucret odeme hangi asamada oluyo bide trasfer günleri hep ayni mi oluyo 5. Gun mu yapiyorlar herkese donor secimi hangi asamada oluuo ist on gorusmede secebiliyormuyuz

Hit in sayfasina girdim orda ulasim la ilgili birseyler var dogruluk orani nedir ucak biletini hoteli ve havaalannda karsilama hizmeti onlar ayarliyormus gercektede oylemi lutfen bilgisi olan bilgilendirsin

son bir iki yıl içerisinde yaptırdığınız tahlilleri götürün rahim filmi mutlaka istiyor diğer tahlilleri yaptırıp whatzapp üzerinden gönderirsiniz o gün seçilmiyor sizin ve eşinizin fiziksel özelliklerini dosya ya yazıyor daha sonra donörlerle ilgili olan kişi sizden resim atmanızı istiyor fiziksel özelliklerinize uygun olan birkaç donör ayarlayıp bilgilerini size atıyor siz arasından seçim yapıyorsunuz.

Bizde ole yapmayi dusunuyoruz ucret odeme hangi asamada oluyo bide trasfer günleri hep ayni mi oluyo 5. Gun mu yapiyorlar herkese donor secimi hangi asamada oluuo ist on gorusmede secebiliyormuyuz
donasyon günü yapıyorsunuz ödemeyi oteli hastaneden ayarlarsanız daha uygun transferler için de her gitmeye 250 tl alıyorlar ben otobüsle geçtim taksiden farkı yok 13 tl otobüs hastane ile Otel 10 dk yürüme mesafesinde hastaneden otele 15 tl taksi Otel den havaalanı genelde 100 lira ona göre kararınızı verin .5 gün emriyosunun tutma ihtimali genelde daha fazla ama bazı durumlarda 3veya 4 günde yapıyorlar.

Arkadaşlar dün transferim oldu ilkinden biraz zor oldu kateter yerleştirirken hit zorlandı ve rahim içine yerleştirirkende ağrım oldu ilk transferimde olmamıştı
Bir azcıkta kahve renk silinirken oldu inşAllah embriyolara zarar görmez
Şimdide bu girdi kafama
Arkadaşlar zor transferi olup hamile kalan varmı?

Hayırlı olsun inşallah güzel hayırlı haberler verirsin bize öyle şeyleri kafaya takma veren allah hertürlü koşulda verir kucağına bebeğini canım benim güzel şeyler düşün istirahat ve bol proteinli beslen dualarım seninle rabbim seni sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…