Kizlarrr sonucum pozitif 596 cikmis.darisi isteyen herkesin basinaa
Kızlar nasılsınız? bu beklemek ne kadar zormuş yaaa. resmen gün sayıyorum yaa offf. bide böyle gizli saklı iş yapınca daha bir stres oluyorum ama napiim elimden gelen başka bişey de yok(
Arkadaşlar Günaydın,
bildiğiniz gibi Ağustos'ta transfer için gideceğim, onun için Haziranda doğum kontrol hapı kullanmaya başladım (Ginera), Cuma günü ilaç bitti ve hala adet olmadım. ve dolayısıyla gerildim, içinizde tedavi sürecinde doğum kontrol hapı kullanan oldu mu?, en geç ne zaman adet olunuyor? ufff olmazsam ne olacak, tedavinin uzamasını da istemiyorum.(
Arkadaşlar Günaydın,
bildiğiniz gibi Ağustos'ta transfer için gideceğim, onun için Haziranda doğum kontrol hapı kullanmaya başladım (Ginera), Cuma günü ilaç bitti ve hala adet olmadım. ve dolayısıyla gerildim, içinizde tedavi sürecinde doğum kontrol hapı kullanan oldu mu?, en geç ne zaman adet olunuyor? ufff olmazsam ne olacak, tedavinin uzamasını da istemiyorum.(
Günaydın canım. Bende yumurta olmadığı için doğum kontrol hapı verilmedi zaten bi işe yaramayacaktı. Ama bildiğim kadarıyla hap bitince adet olunuyor. Acaba ilacına göre değişir mi dicem ama 3 gün geçmiş istersen doktoru ara canım yanlış bişey demeyelim biz şimdi
canım aslında bende de yumurta yok ama sanırım rahimi hazırlamak için verdiler. Bir de biliyosun ön görüşme için gittiğimde rahim duvarın ince demişti belki de ondan verdiler. Neyse biraz önce aradım merak etmeyin 1 hafta süresi var dediler, çok az da olabilir kanama dediler. 1 hafta bekleyeceğim ona göre tekrar arayacağım. tabi canım en ufak şey hemen morali alt üst ediyor( ama ne diyoruzz +pozitif + pozitif :))))
psikolojim iyice gel git oldu valla, saatim saatimi tutmuyor:)
sende durumlar nedir arkadaşım bahseder misin :))
Merhaba Arkadaşlar,
Bu hafta içinde klinik ile görüşen oldu mu? Nevin Hemşire ayrılmış. Biraz önce aradım. Gökhan Bey de ayrılmış. Sorun mu var acaba? Bilgisi olan var mı?
Merhaba canım ben 40 yaşındayım ve toplam 4 defa tüp bebek denemem oldu ama sonuç maalesef negatif. Yumurta rezervimde sorun var az bide kalitesiz. Artık bende yumurta donasyonuna karar verdim. Karar vermek kolay olmadı tabi ama bu yolda ne kadar mücadele ettiğimizi maddi manevi nasıl yıprandığımızı çevremizdeki herkes biliyordu ve bu hakkımız olandı. Ben Ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum. Klinikten Özlem hanımla konuştum her soruma cevap verdi sağolsun. Hakkımda hayırlısı deyip bekliyorum işte :))
Aaaaa ayrılmışlar mı? Onlar evliydi canım zaten demekki birlikte ayrılmışlardır yani doğal olarak karı-koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?