Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyoonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv azlığı
[/TD]
[TD]3başarısız tüp bebek yumurta donasyonuyla
hamile

[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canlarrr listede yer almak isteyenler bilgilerinizi yazsınlar ekleyeyim
ŞİMDİLİK 3 HAMİŞİMİZ VAR Bİ KAÇ GÜNE İNŞ.DAHADA ÇOĞALIR DARISI BİZLERİN BAŞINA HAYIRLISIYLA

Kızlar nasılsınız? bu beklemek ne kadar zormuş yaaa. resmen gün sayıyorum yaa offf. bide böyle gizli saklı iş yapınca daha bir stres oluyorum ama napiim elimden gelen başka bişey de yok (

Kızlar nasılsınız? bu beklemek ne kadar zormuş yaaa. resmen gün sayıyorum yaa offf. bide böyle gizli saklı iş yapınca daha bir stres oluyorum ama napiim elimden gelen başka bişey de yok (

selam canım aynen beklemek zordur bilirim yani. Ama için rahat olsun HİT çok iyi sanada şifa olcak inşallah. Bu nedenle rahat olabilirsin. Ben kızıma onun sayesinde kavuştum şimdi dondurulmuş bebiklerim beni bekliyor :)) Allah izin verirse bu kezde oğlum olsun istiyorum cinsiyet seçimiyle. Ama tam tarih belli değil hayırlısı olsun inşallah. Sen bi git gel bakalım sonra sende oğlunla bize ışık ol inşallah.

Arkadaşlar Günaydın,

bildiğiniz gibi Ağustos'ta transfer için gideceğim, onun için Haziranda doğum kontrol hapı kullanmaya başladım (Ginera), Cuma günü ilaç bitti ve hala adet olmadım. ve dolayısıyla gerildim, içinizde tedavi sürecinde doğum kontrol hapı kullanan oldu mu?, en geç ne zaman adet olunuyor? ufff olmazsam ne olacak, tedavinin uzamasını da istemiyorum.(

günaydın canım. normalde doğum kontrol hapı bitince ertesi gün olman gerek acaba sende bbbz gibi geçici menapoza mı sokuldun? Yani ne amaçla verildi bilmiyorum istersen bi merkezi ara yada mail at

Günaydın canım. Bende yumurta olmadığı için doğum kontrol hapı verilmedi zaten bi işe yaramayacaktı. Ama bildiğim kadarıyla hap bitince adet olunuyor. Acaba ilacına göre değişir mi dicem ama 3 gün geçmiş istersen doktoru ara canım yanlış bişey demeyelim biz şimdi

canım aslında bende de yumurta yok ama sanırım rahimi hazırlamak için verdiler. Bir de biliyosun ön görüşme için gittiğimde rahim duvarın ince demişti belki de ondan verdiler. Neyse biraz önce aradım merak etmeyin 1 hafta süresi var dediler, çok az da olabilir kanama dediler. 1 hafta bekleyeceğim ona göre tekrar arayacağım. tabi canım en ufak şey hemen morali alt üst ediyor( ama ne diyoruzz +pozitif + pozitif :))))
psikolojim iyice gel git oldu valla, saatim saatimi tutmuyor:)

valla çok iyi anlıyorum canım seni. dediğin gibi insanın anı anını tutmuyor bende transferden önce sürekli ağlar olmuştum sebep yok ama hee :)) öyle durduk yere. Sanırım bunlar depresyon belirtisi bişeyi sürekli kafaya tak tak tak ne olur aha bu olur

sende durumlar nedir arkadaşım bahseder misin :))

Merhaba canım ben 40 yaşındayım ve toplam 4 defa tüp bebek denemem oldu ama sonuç maalesef negatif. Yumurta rezervimde sorun var az bide kalitesiz. Artık bende yumurta donasyonuna karar verdim. Karar vermek kolay olmadı tabi ama bu yolda ne kadar mücadele ettiğimizi maddi manevi nasıl yıprandığımızı çevremizdeki herkes biliyordu ve bu hakkımız olandı. Ben Ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum. Klinikten Özlem hanımla konuştum her soruma cevap verdi sağolsun. Hakkımda hayırlısı deyip bekliyorum işte :))

Merhaba Arkadaşlar,
Bu hafta içinde klinik ile görüşen oldu mu? Nevin Hemşire ayrılmış. Biraz önce aradım. Gökhan Bey de ayrılmış. Sorun mu var acaba? Bilgisi olan var mı?

Merhaba Arkadaşlar,
Bu hafta içinde klinik ile görüşen oldu mu? Nevin Hemşire ayrılmış. Biraz önce aradım. Gökhan Bey de ayrılmış. Sorun mu var acaba? Bilgisi olan var mı?

Aaaaa ayrılmışlar mı? Onlar evliydi canım zaten demekki birlikte ayrılmışlardır yani doğal olarak karı-koca

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bizlere yaz habersiz bırakma ok :))

Aaaaa ayrılmışlar mı? Onlar evliydi canım zaten demekki birlikte ayrılmışlardır yani doğal olarak karı-koca

evet ya ama 5 yıldır ordalardı. Niye ayrıldılar ki? Kimse de birşey demiyor. Satı hn. diye biri var. Organizasyonu o yapıyor. Ama çok demorolize oldum. Daha Cuma günü konuştum. İlaçlarımı falan söyledi. Çok şaşırdım. İnşallah sorun yaşamayız. Siz gittiğinizde hangi otelde kalmıştınız. Bana Merit oteli önerdiler? Ne dersiniz? 7 gün kalacağımız için otel önemli. Bana fikir verirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…