Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

ZaZa allah tamamına erdirsin kalbini bozma bir kere aklından çıkar transferi hobilerin varsa onlarla uğraş tabi bir kaç gün yat agır iş yapma agır kaldırma bir kere çok dua et kendine ben transferden sonra Kıbrıs gezdik eşimle dikkatli bir şekilde uykum geldi bir camiye girdik ben uyudum akşam namazı kıldım İstanbula geldiğimiz in 3 günü dayımın oğlunu kaybettim sonra ansızın misafirler geldi peşpeşe kimseye diyemedim bir şey korkma zaza Nasibin varsa inşallah olur nasipten öte köy yok çok ama çok dua et sadaka ver bebeklerin için kimselere söyleme böyle işte inşallah Allah gönlüne göre versin kaç embriyo koydu hit

Doğru diyorsun kardeşim
Allahım hepimize yardımcı olsun
Çektiyimiz çabaların karşılığını versin

Hayırlı olsun transferin Can'ım. Boşuna stres yapma iyi düşün iyi olsun. Dualarım seninle. İnşallah güzel haberler vermeyi nasip eder rabbim.

Hayırlı olsun transferin kardeşim inşallah pozitif sonuç alırsın

Zaza hayırlı olsun yürekten diliyorum inşallah pozitif olur, emeklerin boşa gitmez sakın stres yapma dinlen, kaç embriyo koyuldu, nerede kaldınız cnm.

Zaza hayırlı olsun yürekten diliyorum inşallah pozitif olur, emeklerin boşa gitmez sakın stres yapma dinlen, kaç embriyo koyuldu, nerede kaldınız cnm.
AYLACIM EVOLVE OTELDE KALDIK BİR GECE 3 EMBRİYO KOYDULAR BENİM DONDURULMUŞ VARDI

AYLACIM EVOLVE OTELDE KALDIK BİR GECE 3 EMBRİYO KOYDULAR BENİM DONDURULMUŞ VARDI
Bişey sorcam rahim kalinliginiz kaçtı transfer günü ilki neden negatif olmuştu acaba merak ettim inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsınız rabbimin izni ile

Bişey sorcam rahim kalinliginiz kaçtı transfer günü ilki neden negatif olmuştu acaba merak ettim inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsınız rabbimin izni ile
TRANSFERDEN 5 GÜN ÖNCE 10 ML RAHİM KALINLIĞI
TRANSFER GÜNÜ ÖLÇÜLMEDİ
İLK DONASYONUM HAMİLELİK YAŞADIM AMA DÜŞTÜ
NEDEN DÜŞTÜ ARTIK ORASI ALLAHA MALÜM

Zaza cnm iyi haberlerini bekliyorum inşallah olacak bizede umut oluyor her pozitif sonuç, e2 ve p4 ne zaman baktıracaksın?

Zaza cnm iyi haberlerini bekliyorum inşallah olacak bizede umut oluyor her pozitif sonuç, e2 ve p4 ne zaman baktıracaksın?
Ayla ben e2 p4 baktırmıycam
Burda beni takip eden dr diyor o testlere gerek yok ben ilk donasyonda verdim bu testleri değerlerden sadece progesteron fitili artırıyorlar halil beyler bende crinon jel kullandığım için bir şey artırılmadığı için gereksizdi bu test
İnşAllah salı kanda betaya baktırıcam
Allaha tevekkül
Allah hayırlı evlat versin hepimize

Istanbulda doktor bey ile on gorusmeye gidince muayne ucreti aliyor mu ? Ben den sekreteri bayagi bi fszla ucret istedi bu on gorusme olucak anlamadim. Siz filmlerinizi orda mi cektirdiniz hsg yi yoksa ankarada cektirip mi kendim mi gituruyum arkadaslar . ..

Canım ön görüşmeye bizden 200 tl aldı
Hsg ve diğer testleri Ankarada yaptırıb onların mailine atık

Merhaba arkdaşlar , uzun başarisizlikla sonuçlanmiş 5 tūp bebek denemesinden sonra , Trdeki dr tavsiyesiyle donasyon yöntemiyle taniştik ve bu islekin Kibrisda olduğunu ögrenerek araştirmalarimiz sonucu HIT de karar kildik , yurtdisindan gittiğimiz icin direk Kibrisa uctuk öncesin de Istanbulda 1 kez görūştūk ilaclar yazildi onlari kullandim , donör bulundu ve sonrasinda bizi cagirdilar ve gittik . 2 adet 5. Gūn transferi yapildi 2 gūn otlede dinlendim ve yola cikip evimize geldik , Bugūn 11. Gūn hic birsey hissetmiyorum .. cmtesi pazar burda her yer kapali oldugu icin az önce kan vrrdim ögleden sonra sonuc belli olucak ... Kasiklarimda agridi , Göguslerimde hassasiyetde oldu , belimin agrisini söylemiyorum bile ama 2 gundur hepsi bitti .. Hersey nasip o kadar cok bu isin negativ haberini aldim ki olumlu dūşūnemiyorum umarim rabbim bu sefer izin verir . Dualarim tūm evlat kokusunu hissetmek icin çirpinan kadinlarla .... Allah yardimcimiz olsun . SEVGILER

Merhaba canım üzülme benimde hiç belirtim olmadı hatta diğer arkadaşlar yazdıkça üzülüyordüm bu sefer de olmadı diye Allah a şükür hamileyim. Bebek daha çok küçük olduğundan belirti olmaya biliyor bünyeye göre de değişiyor bu belirti işi dua et bekle bakalım .İnşallah hayırlı haberler verirsin bize .

Canım arkadaşım hislerin bize okadar yakınki
İnşAllah Rabbim yüzünü güldürür evlat konusunda
Güzel haberini bekliyoruz

Hayal canım aklım sende
Nasılsın?
Esma Nurımuz nasıl?
Nolursun sende güzel haber ver bize

Hayal canım aklım sende
Nasılsın?
Esma Nurımuz nasıl?
Nolursun sende güzel haber ver bize
Allah seni sevindirsin dua ediyorum sana esmanur iyiye doğru gidiyor çok şükür inşallah rabbim sanada nasip etsin bebeğini kollarına al bu gün kızım bana gülerek baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…