ne güzel haber çok sevindim Rabbim ağlamak sadece mutluluktan olsun insallahArkadaşlar nihayet sonuç pozitif , ağlamaktan ve şoktan ancak çiktiğim için şuan yaziyorum 11.gūn ve bhcg 233 hala inanamiyoruz , hic umudum yoktu hic , rabbime şūkūrler olsun umarim devam eder beni birakmaz bebeğim .. Insan hiç tanimadigi insanlara dua edermi yūce allahim hepimizin yardimcisi olsun .. pztrsi tekrar test yaptiracagim sonra kontrol dedi drum ..
İşte bu gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bak şimdi daha dikkat et 3 ay ağır kaldırma bir yere uzanma vc de çok oturma iş yapma olurmu. Tebrik ederim bak sabah ne dedim belirti olmayabiliyor.Arkadaşlar nihayet sonuç pozitif , ağlamaktan ve şoktan ancak çiktiğim için şuan yaziyorum 11.gūn ve bhcg 233 hala inanamiyoruz , hic umudum yoktu hic , rabbime şūkūrler olsun umarim devam eder beni birakmaz bebeğim .. Insan hiç tanimadigi insanlara dua edermi yūce allahim hepimizin yardimcisi olsun .. pztrsi tekrar test yaptiracagim sonra kontrol dedi drum ..
Kurban olurum kuzuma daha iyi olacak annesi teyzeleri dua ediyor ona gülüşünü severim onun maşallah .Allah seni sevindirsin dua ediyorum sana esmanur iyiye doğru gidiyor çok şükür inşallah rabbim sanada nasip etsin bebeğini kollarına al bu gün kızım bana gülerek baktı
Allah bağışlasın canım inşallah ömrünce güler sağlıklı uzun ömürler versin rabbimAllah seni sevindirsin dua ediyorum sana esmanur iyiye doğru gidiyor çok şükür inşallah rabbim sanada nasip etsin bebeğini kollarına al bu gün kızım bana gülerek baktı
Papatya ela bir yere uzanma derken neyi kastettin anlamadim ?Cok tskler papatya ela senin bebeğin kaç aylik yada hafta heyecandan sana soramadim , ben göbekten progesteron uyguluyorum gūnde 2 kez ayrica elevit , Imom , kullaniyorum .
23+4 haftalik canım benim bebeğim. Yani böyle mutfak dolabının üst rafları gibi boyunu aşan yerlere uzanma uzanman gerekiyorsa küçük bir Tabure koy dikkat et ama perde falan asma büyüklerimiz öyle der ya benim Dr da öyle demişti uzanma bir yerlere diyePapatya ela bir yere uzanma derken neyi kastettin anlamadim ?
ÇOK ŞÜKÜR HAYALAllah seni sevindirsin dua ediyorum sana esmanur iyiye doğru gidiyor çok şükür inşallah rabbim sanada nasip etsin bebeğini kollarına al bu gün kızım bana gülerek baktı
GÖZÜN AYDIN OLSUN CANIMArkadaşlar nihayet sonuç pozitif , ağlamaktan ve şoktan ancak çiktiğim için şuan yaziyorum 11.gūn ve bhcg 233 hala inanamiyoruz , hic umudum yoktu hic , rabbime şūkūrler olsun umarim devam eder beni birakmaz bebeğim .. Insan hiç tanimadigi insanlara dua edermi yūce allahim hepimizin yardimcisi olsun .. pztrsi tekrar test yaptiracagim sonra kontrol dedi drum ..
canım bende o durum farklı gelişti nerdeyse 15 gün yogun kanama ve parça düşürdüm Allah a şükür bebeğim sağlıkla atlattı o günleri korkma inan yaşayacağı varsa yaşıyor .Allah size bağışlasın.Anladim cnm çok tskler , birde birsey sorucam beni en cok korkutan damla şeklinde olan kahverengi lekeler sende de olmuşmuydu 1-2damla kahverengi leke oluyor bazen. Normal mi ?
Pelincim Allah güç ve kolaylık versin canımDonasyonu olup yoğun kanama yaşayan arkadaşlar varmı yada hamileliğin ileri evrelerinde bebek kayıpları oluyormu ben 12 hafta dayım ciddi bir kanama geçirdim çok şükür devam ediyor hamileliğim ama yatıyorum kalkamıyorum ciddi bir kasık ağrım var birde göbek çevremde hiçten net cevap alamadım olabilir dedi kanama olmasın dedi ama ben tatmin olmadım ilk ilgiyi bulamıyorum her şey donasyona kadar galiba nasıl olacak bilmiyorum ağrılardan bezmiş durumdayım daha 28 hafta var nasıl olacak bunları geçirmiş arkadaşlar bir yorum yapsanız çok sevinirim
Benim onuncu haftamda parçalı ve çok yoğun kanamam oldu düşük yapıyorum diye gittim doktora ama düşmemiş üç gün hastanede yattım muayene eden doktor bile kanama için bir sebep söyleyemedi tedavi olarak ta progestan iğne ve istirahat uyguladı .sonrasında riskli gebelik uzmanı bir prof'a gittim bebek sağlamsa gebelik devam eder yoksa yapacağımız bir şey yok dedi. Şimdi 35. Haftamı bitirdim. Umarım senin de sağlıkla devam eder.Donasyonu olup yoğun kanama yaşayan arkadaşlar varmı yada hamileliğin ileri evrelerinde bebek kayıpları oluyormu ben 12 hafta dayım ciddi bir kanama geçirdim çok şükür devam ediyor hamileliğim ama yatıyorum kalkamıyorum ciddi bir kasık ağrım var birde göbek çevremde hiçten net cevap alamadım olabilir dedi kanama olmasın dedi ama ben tatmin olmadım ilk ilgiyi bulamıyorum her şey donasyona kadar galiba nasıl olacak bilmiyorum ağrılardan bezmiş durumdayım daha 28 hafta var nasıl olacak bunları geçirmiş arkadaşlar bir yorum yapsanız çok sevinirim
Teşekkür ederim seninde mi donasyon bebeklerin tekmi çiftmi Amira. benide yatırdılar 2 gün tuvalet dahi kaldırmadılar tuhaf parçalar bendende geldi ceviz büyüklüğünde ama malesef hit bununla ilgili hiç bilgi vermedi bana devlet hastanesi ne gitsem daha iyi girdiğimle çıktığım bir oluyor üstüne birde muayene parası veriyorsun cidden sinirlerim bozuldu benim riskli gebelikte ilgili kime gittin isim verebilirmisin. Bize rıza madazlı yı önerdiler ne yapacağım şaşırdım gerçektenBenim onuncu haftamda parçalı ve çok yoğun kanamam oldu düşük yapıyorum diye gittim doktora ama düşmemiş üç gün hastanede yattım muayene eden doktor bile kanama için bir sebep söyleyemedi tedavi olarak ta progestan iğne ve istirahat uyguladı .sonrasında riskli gebelik uzmanı bir prof'a gittim bebek sağlamsa gebelik devam eder yoksa yapacağımız bir şey yok dedi. Şimdi 35. Haftamı bitirdim. Umarım senin de sağlıkla devam eder.
Pelin yaşadığın yerde iyi bir dr bul ve takipte olZaZa teşekkür ederim sakın kasma kendini hamileliği öğrendiğim 5 hafta oldu sürekli problem yaşıyorum iki kere kanama geçirdim hit olabilir diyor kaybedebilirsiniz de diyor adamın umrunda degil inan çok yıprandım bir tas çorba yapmaktan aciz hale geldim yalnızım yakınlarımın hepsinin işi var kimse yok ortada eşimden allah ebeden razı olsun 16 gündür koltuga gömüldüm resmen doktorun yorum yapmaması beni çok kızdırıyor hayır başka doktora gidemiyorum acil gittiğimde doktorlar yaşımı söylüyor donasyonu diyemiyorum ne yapıcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?