ZaZa doğru söylüyorsun ama eşim hite çok güveniyor o derse o diyor ama bende diyorum adam bir şey demiyor ki bir şey soruyorsun alık alık yüzüme bakıyor olabilir kaybedebilirsiniz de diyor hayır para basmıyoruz ki yaş desen gidiyor öyle iştePelin yaşadığın yerde iyi bir dr bul ve takipte ol
Halilin işi transfere kadardı
Onu hiç arama
Yumurta donasyonu tek bebek var rıza madazlı 'ya gittim bende. O kadar zor yollardan geçip gebelik oluşunca böyle cevapsız kalmak çok sinir bozucu ben de senin gibi hissetmiştim ama gördüm ki tıp ta bir yere kadar ben de ilk bebeğimi kaybettim rıza bey binlerce doktor yetiştirmiş bir sürü vaka görmüş bir hoca yapacağım bir şey yok dedi ben de rahatladım yani rahatladım derken ömrü varsa gelecek bana dedim yememe içmeme dinlenmeme dikkat ettim olumsuzları kovdum gitsinTeşekkür ederim seninde mi donasyon bebeklerin tekmi çiftmi Amira. benide yatırdılar 2 gün tuvalet dahi kaldırmadılar tuhaf parçalar bendende geldi ceviz büyüklüğünde ama malesef hit bununla ilgili hiç bilgi vermedi bana devlet hastanesi ne gitsem daha iyi girdiğimle çıktığım bir oluyor üstüne birde muayene parası veriyorsun cidden sinirlerim bozuldu benim riskli gebelikte ilgili kime gittin isim verebilirmisin. Bize rıza madazlı yı önerdiler ne yapacağım şaşırdım gerçekten
Korkma kardeşim yerleşme kanamasıdıTutana kadar bir dertti şimdi bin dert vallahi lavobada yatsam iyidir , ay birsey mi geldi ne oldu diye vallahi hicbir şeye konsantre olamiyorum .. Kanama olucak diye ödūm kopuyor kahve rengi lekelenmeler yaşiyorum , Eşim ūzūlmesin diye birsey demiyorum birde yurtdisindayim öyle riskli gebelik icin dr seç falan filan burda yok bir tane ev dr oluyor birde kadin doğumcun o kadar burdakiler gibide olmalari imkansiz . Yine sizler şanslisiniz .
Amira kanamadan sonra ne kadar yattınız hastaneden sonra rıza madazlı ya mı devam ettin yoksa hite mi dogumu hit le mi yapacaksın biraz peşpeşe sorular oldu kusura bakma ama merak o kadar büyük kiYumurta donasyonu tek bebek var rıza madazlı 'ya gittim bende. O kadar zor yollardan geçip gebelik oluşunca böyle cevapsız kalmak çok sinir bozucu ben de senin gibi hissetmiştim ama gördüm ki tıp ta bir yere kadar ben de ilk bebeğimi kaybettim rıza bey binlerce doktor yetiştirmiş bir sürü vaka görmüş bir hoca yapacağım bir şey yok dedi ben de rahatladım yani rahatladım derken ömrü varsa gelecek bana dedim yememe içmeme dinlenmeme dikkat ettim olumsuzları kovdum gitsin
Benim oldu 6.haftalıktı 15 gün falan iki gün arayla çok yoğun kanamalar geçirdim birde avuç içi büyüklüğünde kan pıhtıları düştü ilk başta rahimde kanama yoktu daha sonra kesenin arkasında kanama noktası oluştu hiç ayağa kalkmadım sadece wc için yemeği bile yatakta yedim bir ay hergün iğne vuruldum artı günde 3 defa 300 mg progestan içtim hala da içiyorum iğneleri kestiler aspirin i kestiler progestanı ağızdan alıyorum fitil olarak kanamayı arttırıyor diye.Donasyon Dr nun işi pozitif sonucu alınca bitiyor malesef kendine güzel bir Dr bul takiplerini testlerini yapsınlar.Geçmiş olsun.Donasyonu olup yoğun kanama yaşayan arkadaşlar varmı yada hamileliğin ileri evrelerinde bebek kayıpları oluyormu ben 12 hafta dayım ciddi bir kanama geçirdim çok şükür devam ediyor hamileliğim ama yatıyorum kalkamıyorum ciddi bir kasık ağrım var birde göbek çevremde hiçten net cevap alamadım olabilir dedi kanama olmasın dedi ama ben tatmin olmadım ilk ilgiyi bulamıyorum her şey donasyona kadar galiba nasıl olacak bilmiyorum ağrılardan bezmiş durumdayım daha 28 hafta var nasıl olacak bunları geçirmiş arkadaşlar bir yorum yapsanız çok sevinirim
Canim sen on gorusmeye esinle mi gittin ? Kibrisa mi istanbula mi gittiniz ?Canım ön görüşmeye bizden 200 tl aldı
Hsg ve diğer testleri Ankarada yaptırıb onların mailine atık
Canım ben her yere eşimle gittimCanim sen on gorusmeye esinle mi gittin ? Kibrisa mi istanbula mi gittiniz ?
Zaza cim hayirli olsun rabbim kucagina almani nasip etsin.Canım ben her yere eşimle gittim
Ön görüşme istanbula
Rabbim yardimcim olsun ben senden daha kucugum 3 senelik evliyim ilk önce ben kabul etmedim eşim olumlu bakıyordu 3. Senede kendi kendime araştırmaya başladım bu sürede eşim hiç bu konuyu konuşmadı ben açtım konuyu yani eşinize zaman verin bizde e vlendigimiz ilk ay öğrendik yumurtanın gelismedigini ve doktor kibris dedi bizim 3.senemis mayıs haziran gibi düşünüyoruz ve halen devam ediyorum bitkisel kürleri rabbim den ümit kesilmez
ÇİÇEK MALESEF SONUCUM OLUMSUZZaza cim hayirli olsun rabbim kucagina almani nasip etsin.
Can'ım mesajını okuyunca üzüldüm adına. Ama bu sonucu kafaya takıp kendine stres yapma desemde insan sonuçtan etkileniyor yaşayan bilir. Yine de kendini üzme rabbim en kısa zamanda en güzelini nasip etsin inşallah. Hep dualarımdasın diğer tedavide olan arkadaşlarda Allah yardımcınız olsun. Rabbim en kısa zamanda en hayırlısını nasip etsin.ÇİÇEK MALESEF SONUCUM OLUMSUZ
BUGÜN NEGATİV SONUCUMU ALDIM
Sağol kardeşim zaten negativi alıcağımı biliyordum transferim zor geçti ve kanatı beni 2 kateter değişti şimdide diyorlar ki halil bey sizi histeroskopi yapmak istiyor transfer zor olduğu için.Zaten histeroskopini ankarada 2 ay önce yaptırdım prof Aydan BiriyeCan'ım mesajını okuyunca üzüldüm adına. Ama bu sonucu kafaya takıp kendine stres yapma desemde insan sonuçtan etkileniyor yaşayan bilir. Yine de kendini üzme rabbim en kısa zamanda en güzelini nasip etsin inşallah. Hep dualarımdasın diğer tedavide olan arkadaşlarda Allah yardımcınız olsun. Rabbim en kısa zamanda en hayırlısını nasip etsin.
Zazam uzuldum canim ama iste elimizde degil cok sey malesef. Rabbim ilerisi icin cesaret versin. Hit sikisikligi cok gerekli gorse su verirdi diye dudunuyorumSağol kardeşim zaten negativi alıcağımı biliyordum transferim zor geçti ve kanatı beni 2 kateter değişti şimdide diyorlar ki halil bey sizi histeroskopi yapmak istiyor transfer zor olduğu için.Zaten histeroskopini ankarada 2 ay önce yaptırdım prof Aydan Biriye
Gitim Aydan hm yanına rahimin çok iyi sadece anotomik yapısı yay gibi yukarıya doğru iyi sıkışık olman lazım transfer öncesi
Bu transferi hiç sıkışık değildim
Aydan hm dedi ya embriyo kalitesizdi yada transfer başarısız rahimde sorun yok
Kalmışım dr ellerinde
Allahım beni ve hepimizi arzumuza erdirsin bu dr kurtulalım inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?