Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Pelin yaşadığın yerde iyi bir dr bul ve takipte ol
Halilin işi transfere kadardı
Onu hiç arama
ZaZa doğru söylüyorsun ama eşim hite çok güveniyor o derse o diyor ama bende diyorum adam bir şey demiyor ki bir şey soruyorsun alık alık yüzüme bakıyor olabilir kaybedebilirsiniz de diyor hayır para basmıyoruz ki yaş desen gidiyor öyle işte

Yumurta donasyonu tek bebek var rıza madazlı 'ya gittim bende. O kadar zor yollardan geçip gebelik oluşunca böyle cevapsız kalmak çok sinir bozucu ben de senin gibi hissetmiştim ama gördüm ki tıp ta bir yere kadar ben de ilk bebeğimi kaybettim rıza bey binlerce doktor yetiştirmiş bir sürü vaka görmüş bir hoca yapacağım bir şey yok dedi ben de rahatladım yani rahatladım derken ömrü varsa gelecek bana dedim yememe içmeme dinlenmeme dikkat ettim olumsuzları kovdum gitsin

Tutana kadar bir dertti şimdi bin dert vallahi lavobada yatsam iyidir , ay birsey mi geldi ne oldu diye vallahi hicbir şeye konsantre olamiyorum .. Kanama olucak diye ödūm kopuyor kahve rengi lekelenmeler yaşiyorum , Eşim ūzūlmesin diye birsey demiyorum birde yurtdisindayim öyle riskli gebelik icin dr seç falan filan burda yok bir tane ev dr oluyor birde kadin doğumcun o kadar burdakiler gibide olmalari imkansiz . Yine sizler şanslisiniz .

Korkma kardeşim yerleşme kanamasıdı
Ama yinede bir dr bul takipte ol

Ah Zaza ah akli olan 20 li yaslarda evlensin kariyer mariyer diye 30 lardan sonralara kalirsan sonuç bu olur işte , öyle alìk alik kim ne derse yūzlerine bakiyorum , hadi birincilikle bitirdigin okullari okudunda ne oldu kaldik drlarin eline sinirli degilim gūlūyorum artik , Esim diyor ki HIT bana sadece hoşgeldiniz dedi :) Dedim cay kahve sohbetimi bekliyordun ben alik o benden de beter :)

Katılıyorum gerçekten erken yaşlarda evlenmek en dogrusu ama ne bileyim tıp bu alanda ilerleyemiyor erken menopoz benimde derdim savana yat dinlen çok oturma ağır kaldırma fazla merdiven çıkma ben bunları yapmadım hayatıma normal devam ettim sonuç ciddi kanamalar ama bir de şu var nasipse gelir dünyaya rızkı varsa ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek

Aynen öyle Nasip yapacak birsey yok , yatiyorum canim esim etrafimda dönūyor kimsemiz yok burda ikimiziz allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaşim.

Amira kanamadan sonra ne kadar yattınız hastaneden sonra rıza madazlı ya mı devam ettin yoksa hite mi dogumu hit le mi yapacaksın biraz peşpeşe sorular oldu kusura bakma ama merak o kadar büyük ki

Benim oldu 6.haftalıktı 15 gün falan iki gün arayla çok yoğun kanamalar geçirdim birde avuç içi büyüklüğünde kan pıhtıları düştü ilk başta rahimde kanama yoktu daha sonra kesenin arkasında kanama noktası oluştu hiç ayağa kalkmadım sadece wc için yemeği bile yatakta yedim bir ay hergün iğne vuruldum artı günde 3 defa 300 mg progestan içtim hala da içiyorum iğneleri kestiler aspirin i kestiler progestanı ağızdan alıyorum fitil olarak kanamayı arttırıyor diye.Donasyon Dr nun işi pozitif sonucu alınca bitiyor malesef kendine güzel bir Dr bul takiplerini testlerini yapsınlar.Geçmiş olsun.

Pelin çok geçmiş olsun canım Allah bebegini sana bağışlasın tekmi ikizmi Sen bulunduğun yerde bi doktor bul tüp bebek doktorlari sonrasına pek bakmaz çünkü çok yoğunlar Ankaradaysan Hacettepede Sinan Hocaya git ablamın çocuğu düşüyordu o kurtardı riskli gebelik doktoru hatta hastaneye yatırsın seni varsın öğrensin donasyon olduğunu konuşursun gizli tutar önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı

AMİN CNM SENİNDE RABBİM YARDIMCIN OLSUN. SEN DAHA DA KÜÇÜKMÜŞSÜN COK ZOR BİR DURUM YASAMAYAN BILEMEZ. PEKİ SEN TEDAVİ GÖRMEYİ SEÇMEDİN Mİ DOKTORLAR HEP Mİ OLUMSUZ SOYLEDI? KÜR FLN YAPSAYDIN BELKİ İŞE YARARDI. BENIM GITTIGIM DOKTOR YASINDAN DOLAYI AVANTAJLISIN DEDI. YUMURTA YAPTIRMAYA CALISIYOR SUREKLI TAKIP EDIYOR. SENIN YASIN DAHA DA KÜÇÜKMÜŞ BELKI BENDEN DE AVANTAJLI OLABILIRSIN. GERÇİ NE OLURSA OLSUN KISMET HERSEY RABBİM OL DERSE HER TÜRLÜ OLUR. NE MUCIZELER DUYUYORUZ ERKEN MENOPOZA GIRIP KENDILIGINDEN DE HAMILE KALAN COK VAR. HAYIRLISI OLSUN CNM BENDE CARE BULAMAZSAM DONASYON DÜŞÜNÜCEM ARTIK.

ÇİÇEK MALESEF SONUCUM OLUMSUZ
BUGÜN NEGATİV SONUCUMU ALDIM
Can'ım mesajını okuyunca üzüldüm adına. Ama bu sonucu kafaya takıp kendine stres yapma desemde insan sonuçtan etkileniyor yaşayan bilir. Yine de kendini üzme rabbim en kısa zamanda en güzelini nasip etsin inşallah. Hep dualarımdasın diğer tedavide olan arkadaşlarda Allah yardımcınız olsun. Rabbim en kısa zamanda en hayırlısını nasip etsin.

Sağol kardeşim zaten negativi alıcağımı biliyordum transferim zor geçti ve kanatı beni 2 kateter değişti şimdide diyorlar ki halil bey sizi histeroskopi yapmak istiyor transfer zor olduğu için.Zaten histeroskopini ankarada 2 ay önce yaptırdım prof Aydan Biriye
Gitim Aydan hm yanına rahimin çok iyi sadece anotomik yapısı yay gibi yukarıya doğru iyi sıkışık olman lazım transfer öncesi
Bu transferi hiç sıkışık değildim
Aydan hm dedi ya embriyo kalitesizdi yada transfer başarısız rahimde sorun yok
Kalmışım dr ellerinde
Allahım beni ve hepimizi arzumuza erdirsin bu dr kurtulalım inşAllah

ZaZa merakla bekledim bugün haberini çok üzüldüm hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim sanırım ikinci donasyondu üzülme diyem ama bunu yaşayan bilir ancak ne düşünüyorsun tekrar deneyecekmisin

Evet kizlar bhcg degerim 14 gūnde 701 cikmiş nasil bir şoksa hala inanamiyorum haftaya Sali ilk kontrol insallah sorunsuz sekilde keseyi görūrūz :) Artik anladim kendi yumurtamla olmayacakmiş 5 kez denenip 2 yumyrtayla pozitif sonuc almak cok zor bir ihtimalmiş yaş 39 buarada ... iyiki Hit le gòrūstūm ve donasyonu denedik ..

Zazam uzuldum canim ama iste elimizde degil cok sey malesef. Rabbim ilerisi icin cesaret versin. Hit sikisikligi cok gerekli gorse su verirdi diye dudunuyorum
Ne kadar kil ve cins olsada bu transfer isini iyi yapiyor. Mesela ben berkte ilk transferimde cok sikisiktim ve korkunc aci cektim inan 2 saat kilitlendim cis yapamadim mesanem patlayacskyi ve sonuc negatifti. Hitteki trsnsferimde 2 bardak su ictim hic cisim uoktu hemsireye dedim gerekirse doktor rahmin durumuna gore su verir dedi. Sen kendin icin en iyi karari vereceksin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…