- 15 Ekim 2015
- 86
- 235
- 93
Canım kardeşim kader arkadaşım Rabbim tez bir zamanda bebişlerimizi koklamaya nasip etsinArkadaşlar hepinize merhaba Zaza'nın bahsettiği arkadaşı benim. Bir tesadüf eseri tanıştığım Zazacığım kader arkadaşım çıktı. Bende hikayemi paylaşayım sizlerle. Neredeyse tedavimin en başından beri bu ve diğer donasyon forumlarını takip ediyorum. Hamilelik haberlerinizle sevindim, negatif yada kayıplarınızda sizinle üzüldüm. 42 yaşındayım 3 yıldır tedavi görüyorum. 8 negatif, 1 pozitif 3. ayda kaybettiğim tüp bebek denemelerim var. Doktorlarım yaşdan dolayı en başından beri donasyon dese de ben inat ettim kendi yumurtalarımda ama sonuç hep hüsran oldu. En sonunda 10 gün önce Kıbrıs'a gidip 3 merkezle görüştüm(ikisi iki doktorumun tavsiyesi, diğeri benim forumlardan takip ettiğim).
4. merkez HİT olacaktı ama bir hafta süren telefonlaşmalardan sonra hala randevu saati belirlemedikleri için vazgeçtim. Açıkçası ön görüşme için bile bu kadar oyalandıktan sonra tedavi aşamasını riske atmak istemedim. Ama lütfen bunu kötüleme gibi algılamayın. Sonuçta bütün merkezler para ve hasta peşinde. Benim sevdiğim bir yeri başkası sevmeyebilir, başkasının memnun kaldığını da ben. Neyse, Zazacığım benden bahsedince bende sizlere bir merhaba demek istedim. Allah kısmet ederse Nisan ayında Kıbrısdayım. Umarım hepimizin duaları kabul olur ve sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşabiliriz. Hepinize çok sevgiler...
5000 evro verdim 6 embriyo oldu onun 3 ilk tedavimde 3 şimdi transfer etiler ve bittiZaza donmusun kalmadi degil mi orda? Donasyon topiginde gecmis yillarda bazi arkadaslara indirim yapacagim diyip 500 euro indirdigini biliyorum. Yani cok fazla indirimi olmuyor. Hatta telde daha fazla diyip oraya gidince muhasebenin bunu kabul etmedigi ve hitle gorusulunce muhasebenin isine ben karisamiyorum dedigide olmustu.
Nerde yaptiricaksun canimArkadaşlar hepinize merhaba Zaza'nın bahsettiği arkadaşı benim. Bir tesadüf eseri tanıştığım Zazacığım kader arkadaşım çıktı. Bende hikayemi paylaşayım sizlerle. Neredeyse tedavimin en başından beri bu ve diğer donasyon forumlarını takip ediyorum. Hamilelik haberlerinizle sevindim, negatif yada kayıplarınızda sizinle üzüldüm. 42 yaşındayım 3 yıldır tedavi görüyorum. 8 negatif, 1 pozitif 3. ayda kaybettiğim tüp bebek denemelerim var. Doktorlarım yaşdan dolayı en başından beri donasyon dese de ben inat ettim kendi yumurtalarımda ama sonuç hep hüsran oldu. En sonunda 10 gün önce Kıbrıs'a gidip 3 merkezle görüştüm(ikisi iki doktorumun tavsiyesi, diğeri benim forumlardan takip ettiğim).
4. merkez HİT olacaktı ama bir hafta süren telefonlaşmalardan sonra hala randevu saati belirlemedikleri için vazgeçtim. Açıkçası ön görüşme için bile bu kadar oyalandıktan sonra tedavi aşamasını riske atmak istemedim. Ama lütfen bunu kötüleme gibi algılamayın. Sonuçta bütün merkezler para ve hasta peşinde. Benim sevdiğim bir yeri başkası sevmeyebilir, başkasının memnun kaldığını da ben. Neyse, Zazacığım benden bahsedince bende sizlere bir merhaba demek istedim. Allah kısmet ederse Nisan ayında Kıbrısdayım. Umarım hepimizin duaları kabul olur ve sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşabiliriz. Hepinize çok sevgiler...
Firdevs Uguz da yaptıracağım bir aksilik olmazsaNerde yaptiricaksun canim
Allahım bebeğine can versin kucağına almayı nasip etsin arkadaşımArkdaslar Hit in hastasiyim donasyon , şuan pozitif ama sonrasi ne olur bende bilmiyorum neyse bunu gecelim şuan , bundan önceki 5 denememde hep en popūler en şik IVF kurumlarinda bu işlemi yaptim , Dr larim muhtesem ilgiliydi inanilmaz derecede ve ben öylesi bir havaya giriyordum ki daha ilk görūşmede tamam ya bu sefer hamileyim diyordum , ne zaman arasam dr um tlfonun diger ucundaydi gece gūndūz hic farketmez ama hep negativ di ... Sonrasinda Hit le görūsebilmek icin istanbulda ki asistanindan randevu ayarlayabilmek icin 2 ay ugrastim sonunda aldik ve gittik ben şaşkindim son derece siradan bir yer di gördūğūm hele Halil bey inanamadim dr olduguna 10 dakika görūştūk ilaclar yazildi asistaniyla konustum gerisini hrpsi bu Kibrisa kadar sadece Asistaniyla görūstūm Whatsup dan ... Anladik ki esimle bu digerleri gibi degildi degisikti dedim ki digerleri lūks dū ne oldu çek şu beklentini aşaği buda böyle Kibrisa gittik bildiginiz bir devlet hastanesi kizlar geziyor vazifelerini yerine getiriyorlar inanin esime şöyle dedim eğer burda bu is tutarsa ben şoka girerim . 2 dakika muane , esim örnegini verdi en fazla 20 dakika kaldik . 5 gun icinde emriyolog 3 kez aradi bilgi verdi , transfer saati 09.00 du 10 dakika ksla gittik su icerek cokça 10.30 da aldilar boş oda yokmuş esimin yūzūnū unutmuyorum hic :) dedim sakin ol relax , olabilir oturuyoruz iste .. sonra aldilar transfere Filiz hemsire karsiladi cok sempatik ve cok tatliydi bence ordaki en pozitif beni rahalatan tek unsurdu :) Su ictiniz degilmi dedi evet dedim beni hazirladilar ve halil bey geldi merhabalastik .. transferi yapti hepsi bu kizlar benim Dr beyle tūm bu sūrec icinde görūşmem konuşmam en fazla 30 dakikadir . Esim dediki hatta hic bilgi vermedi konusamadik dedim boşver buda böyle oldu.. ilk kez pozitif ilk kez şansmi dersiniz dr tecrūbesimi donörden alinan yumurta kalitesimi benim rahimin sorunsuzlugumu hic bir fikrim yok devam eder yada etmez tek bildiğim anladim ki cok fazla anlam yūkleyip birkalamiyacaksiniz biseyleri ... Durum budur. Herkese sevgiler ..
Ayni seyleri yasamisiz hele bu gun cok kalabalik o yuzden sozi yarim saat yatirabiliriz demeleri ustelik oda deil 4 kisilik kogustu. Hemsireler gercekten cok cok iyilerdi bir ara hatta hitin icerde birilerine cok fena bagirdigini duydum. Yani devlet hstanesi demissinde ben oyle devlet hastaneside goemedim. Ama pozitifmi evet. Rabbim tamamine erdirsin hepimizin dilegini. Ben ostanbulda yaklasik 1 saat konustum sanirim vakti vardi fakat sonra hic muhatap olmadik. Cok ilgi isteyenlere berk beyi tavsiye ederim gercekten cok ilgiliydi. Hitin cok fazla yurt disi hastasida var asiri yogun.Arkdaslar Hit in hastasiyim donasyon , şuan pozitif ama sonrasi ne olur bende bilmiyorum neyse bunu gecelim şuan , bundan önceki 5 denememde hep en popūler en şik IVF kurumlarinda bu işlemi yaptim , Dr larim muhtesem ilgiliydi inanilmaz derecede ve ben öylesi bir havaya giriyordum ki daha ilk görūşmede tamam ya bu sefer hamileyim diyordum , ne zaman arasam dr um tlfonun diger ucundaydi gece gūndūz hic farketmez ama hep negativ di ... Sonrasinda Hit le görūsebilmek icin istanbulda ki asistanindan randevu ayarlayabilmek icin 2 ay ugrastim sonunda aldik ve gittik ben şaşkindim son derece siradan bir yer di gördūğūm hele Halil bey inanamadim dr olduguna 10 dakika görūştūk ilaclar yazildi asistaniyla konustum gerisini hrpsi bu Kibrisa kadar sadece Asistaniyla görūstūm Whatsup dan ... Anladik ki esimle bu digerleri gibi degildi degisikti dedim ki digerleri lūks dū ne oldu çek şu beklentini aşaği buda böyle Kibrisa gittik bildiginiz bir devlet hastanesi kizlar geziyor vazifelerini yerine getiriyorlar inanin esime şöyle dedim eğer burda bu is tutarsa ben şoka girerim . 2 dakika muane , esim örnegini verdi en fazla 20 dakika kaldik . 5 gun icinde emriyolog 3 kez aradi bilgi verdi , transfer saati 09.00 du 10 dakika ksla gittik su icerek cokça 10.30 da aldilar boş oda yokmuş esimin yūzūnū unutmuyorum hic :) dedim sakin ol relax , olabilir oturuyoruz iste .. sonra aldilar transfere Filiz hemsire karsiladi cok sempatik ve cok tatliydi bence ordaki en pozitif beni rahalatan tek unsurdu :) Su ictiniz degilmi dedi evet dedim beni hazirladilar ve halil bey geldi merhabalastik .. transferi yapti hepsi bu kizlar benim Dr beyle tūm bu sūrec icinde görūşmem konuşmam en fazla 30 dakikadir . Esim dediki hatta hic bilgi vermedi konusamadik dedim boşver buda böyle oldu.. ilk kez pozitif ilk kez şansmi dersiniz dr tecrūbesimi donörden alinan yumurta kalitesimi benim rahimin sorunsuzlugumu hic bir fikrim yok devam eder yada etmez tek bildiğim anladim ki cok fazla anlam yūkleyip birkalamiyacaksiniz biseyleri ... Durum budur. Herkese sevgiler ..
Bende firvdevs hocada yaptircagim nasip ederse inşallahFirdevs Uguz da yaptıracağım bir aksilik olmazsa
Ayırdığı vakit (yaklaşık 45 dk ) her sorumuzu detaylı cevaplaması ve buradaki forumlarda yazılanlardan dolayı Firdevs hanımı tercih ettim ben. Umarım herşey yolunda gider...Berk Bey ve Firdevs Hanimdan bahsediyorsunuz arkadaslar . Acaba onlari tercih etmenizdeki sebeb nedir .? Benim duyduklarimdan Hit e olan inancim sarsildi . Forumda bi arkadas bahsetmis gercekten neden bu kadar buyuk paralar verilip de kalitesiz embriyo transferi yapiliyor. Bu onlarin isi doktor ve ekibi bunu neden tekrar deneyip basariyi artirmak yerine sizlerebu dusuk kalite embriyolari nakil yapiyorlar . Firdevs hanim 10 kaliteli embriyo garantisi verebildigine gore Hit neden daha titiz lik gostermiyor . Ben baslamak istedikce gercekten bu acayip kafa karisikligi beni durduruyor. Protokol ve sozlesme imzalamak icin bende israrci olmali yoksa sonrasi nda kimseyi muhatap bulamayiz
Allah yardımcımız olsun. Çok sevgiler...Bende firvdevs hocada yaptircagim nasip ederse inşallah
Cnm cok sagol digerleri tūptū kdndi yumurtalarimla denenmiştiAllahım bebeğine can versin kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
Doğru diyorsu nasip kısmet işi bu
Canım 5 denemen hepsi donasyonmuydu?
Hangi merkezlerde denedin?
Lutfen anlatin arkadasim bircogumuz bundan sonra bari biraz daha anlasin donen olaylari . Ben ve benim gibi bircok arkadas su okuduklarimizdan sonra firdevs hanim ile hit arasinda kaldik .nisanda basliycam. Ama ben boyle hite para verip bastan savma bi ilgisizligi kaldiramam. Yani sizler bize anlatin ki biz heryonuyle bunu degerlendirelim tesekurler xxxMrh arkadaşlar benım hıkayem malesef cok uzun ve hala sonuc yok.once Hitin sımdıde fırdevs hanımın hastasıyım.10 embrıyo falan yok arkadaşlar onu soylıyım.herkesın bır bahanesı var.10 embrıyo dıye guvenıpte bosuna gıtmeyın.benım 5 embrıyom oldu.2 yuklendı 3 donduruldu.hıtte yaşadıklarımı ise hiç anlatmıyım.yumurta donasyonu benımkıde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?