Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadaslar sabretmek dıyosunuzda ne yapıcam hıtın umurnda bıle degılım.ayrıca ne yapcakkı bana en fazla gel ucretsız transfer yapıyım dıcekk.pekı ben o saaten sonra onun ban benım embıryomu verdıgıne nasıl guvenıcem.onlarda iş ahlakı denen hıc bır sey yok.alısmışlar donasyona hıc bı sey umurlarında degıl.ben kactım evet dogru.cunku bıktım usandım ve ıstedımı yapayım hıc bır sey degısmıcektı orda.allah hepı ızın yardımcısı olsun.ıyıgeceler

Arkadaslar sabretmek dıyosunuzda ne yapıcam hıtın umurnda bıle degılım.ayrıca ne yapcakkı bana en fazla gel ucretsız transfer yapıyım dıcekk.pekı ben o saaten sonra onun ban benım embıryomu verdıgıne nasıl guvenıcem.onlarda iş ahlakı denen hıc bır sey yok.alısmışlar donasyona hıc bı sey umurlarında degıl.ben kactım evet dogru.cunku bıktım usandım ve ıstedımı yapayım hıc bır sey degısmıcektı orda.allah hepı ızın yardımcısı olsun.ıyıgeceler

Şimdi şüphe tohumları ekildi yüreğime yumurta donasyonu benimki ya eşimin spermini kullanmadıysa biz hiç rapor almadık benim resmimi çekeceklerdi di çekmediler kafalarına göre takıldılar Valla

Şimdi şüphe tohumları ekildi yüreğime yumurta donasyonu benimki ya eşimin spermini kullanmadıysa biz hiç rapor almadık benim resmimi çekeceklerdi di çekmediler kafalarına göre takıldılar Valla
Arkadasım bana dedı ya yuklıyım dıye zaten.benım durumum karısıktı.sen kafana takma lutfen.uzulmenı asla ıstemem.

KAFANA TAKMA ONU KUZUM İÇİNDE SENİN KANINLA BESLENEN SENİN BEBİŞİN VAR ÇOK ŞÜKÜR
SEV ONU SAĞLIKLI SİHATLİ SALİH BİR EVLAT OLSUN SANA
AKLINI KARIŞTIRMA
HALİL EFENAZA SORMUŞ SONUNDA İSTERSİN SANA EMBRİYO NAKL EDİYİM
KEŞKE BEN HAMİLE KALAYDIM VE HİÇ UMURUMDA OLMAZDI HİÇ BİR ŞEY
YETERKİ BENİM İÇİMDE BÜĞÜYEN KUZUM OLSUN

Zazacigim yaşadığın tüm duyguları hissedebiliyorum . hit in hastasıyım bende.yaz döneminde opum yapılmıştı . yazdan beri transfer için bekliyorum.her seferinde bir engel çıkıyor transfer için. bu kadar umut bağlarken bir anda yerle bir olmak , sonra yeniden toparlanmaya çalışmak çok zor.bizi biz anlarız sadece.ama yılmak yok, bizim de sınavımız bu

Hit ve ekibiyle 1 yıldan beri iletişim halindeyim.şu bir yıldan çıkardığım tek sonuç herşeyi kendin tek tek takip edeceksin.bulunduğun şehirdeki güvendiğin tüp bebek merkezinde kontrollerini yaptiracaksin ve Hiti sadece transfer yapan bir doktor olarak goreceksin başka da hiçbirsey beklemeyeceksin merkezden.

ben de ulaştım ama çok geç ulaştım neyse hayırlısı bakalım tekrardan herkese merhaba nasılsınız kızlarr aranızda yeni tedaviye başlayanlarınız var mı

kızlar selamün aleyküm bende hit e 2015 te gittim ve negatif. şimdi giruştum ve tekrar gidecem ama benim dondurulmuş empriyolar 4bc idi..4bc ile hamile kalan arkadaşlar varsa yazabilirlermi acaba.

birde bu bebecikler dondurulduktan ve çözuldukten sonrada kalitelerinde düşme oluyormuş. dondurulmuş emriyo ile hamile kalanlar derecesi neydi. rahim kalınlıgını artırmak için sizin kendiniz ne yediniz içtiniz acaba. ilaçların dışında yani

Gönderen:http://www.oregonreproductivemedicine.com/about/laboratory/embryo-grading/

Çılgın IVF forumundaki genel fikir birliğiyle, genellikle implantasyon ve gebelik için ne kadar düşük bir prognoz sağladığından C kademeli herhangi bir şeyin genellikle donmaya değmeyeceği düşünülmektedir.

Onu parçalayalım: 4BC

4: blastosistin tamamen genişlediği, ancak henüz kuluçka başlamadığı anlamına gelir

B: bebeğe dönüşen iç hücre kütlesi anlamına gelir - bu iyi bir derece

C: plasentaya dönüşen hücreler olan trofoektodermi ifade eder - bu kötü bir derecedir ve temelde yeterince hücre olmaması ve olması gerektiği gibi organize edilmemeleri anlamına gelir

SEMACIM ÇOK TEŞEKÜR EDERİM ÇOK GÜZEL BİR BİLGİ GEÇEN AY DONMUŞLARIMI TRANSFERİNİ YAPTILAR
4BC VE 3BB KOCAMAN NEGATİVİMİ ALDIM MALESEF
BUNDAN ÖNCE FREŞ 4AB VE 4BB HAMİLE KALDIM DÜŞÜKLE SONUÇLANDI
HALİL BEYE DEDİM BU DEFA FREŞ YAPALIM AMA İSRARLA EMBRİYOLARA GÜVEN DEDİ AMA SONUÇ MALESEF NEGATİV OLDU

SEMACIM AMA BUNUDA DEMEM LAZIM BURADA BİR KAÇ ARKADAŞ VAR 4BC İLE HAMİLE KALMIŞLAR
HATA BİR YAKIN ARKADAŞIM 5AA İKİ EN KALİTELİ EMBRİYOLARDAN NEGATİV ALDI SONRA DONMUŞ BİR 4BC DEN HAMİLE KALDI

SEMACIM AMA BUNUDA DEMEM LAZIM BURADA BİR KAÇ ARKADAŞ VAR 4BC İLE HAMİLE KALMIŞLAR
HATA BİR YAKIN ARKADAŞIM 5AA İKİ EN KALİTELİ EMBRİYOLARDAN NEGATİV ALDI SONRA DONMUŞ BİR 4BC DEN HAMİLE KALDI
4bc kötü kalite mi oluyor? bnm dondurulmuşum 3ac 3cc 4bc??? bilginiz var mı

Vallahi hayranim size kizlar bu yazdiğiniz terimleri simdi sizden duyuyorum :) Sizmi sorup öğrendiniz onlar mi söyledi ? Benim 4 tane dondurulmuşum var ama ne olduğunu bilmuyorum sadece 5.gūn embriyosu olduklarini biliyorum hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…