Arkadasım bana dedı ya yuklıyım dıye zaten.benım durumum karısıktı.sen kafana takma lutfen.uzulmenı asla ıstemem.Şimdi şüphe tohumları ekildi yüreğime yumurta donasyonu benimki ya eşimin spermini kullanmadıysa biz hiç rapor almadık benim resmimi çekeceklerdi di çekmediler kafalarına göre takıldılar Valla
KAFANA TAKMA ONU KUZUM İÇİNDE SENİN KANINLA BESLENEN SENİN BEBİŞİN VAR ÇOK ŞÜKÜRŞimdi şüphe tohumları ekildi yüreğime yumurta donasyonu benimki ya eşimin spermini kullanmadıysa biz hiç rapor almadık benim resmimi çekeceklerdi di çekmediler kafalarına göre takıldılar Valla
Gönderen:http://www.oregonreproductivemedicine.com/about/laboratory/embryo-grading/
Çılgın IVF forumundaki genel fikir birliğiyle, genellikle implantasyon ve gebelik için ne kadar düşük bir prognoz sağladığından C kademeli herhangi bir şeyin genellikle donmaya değmeyeceği düşünülmektedir.
Onu parçalayalım: 4BC
4: blastosistin tamamen genişlediği, ancak henüz kuluçka başlamadığı anlamına gelir
B: bebeğe dönüşen iç hücre kütlesi anlamına gelir - bu iyi bir derece
C: plasentaya dönüşen hücreler olan trofoektodermi ifade eder - bu kötü bir derecedir ve temelde yeterince hücre olmaması ve olması gerektiği gibi organize edilmemeleri anlamına gelir
4bc kötü kalite mi oluyor? bnm dondurulmuşum 3ac 3cc 4bc??? bilginiz var mıSEMACIM AMA BUNUDA DEMEM LAZIM BURADA BİR KAÇ ARKADAŞ VAR 4BC İLE HAMİLE KALMIŞLAR
HATA BİR YAKIN ARKADAŞIM 5AA İKİ EN KALİTELİ EMBRİYOLARDAN NEGATİV ALDI SONRA DONMUŞ BİR 4BC DEN HAMİLE KALDI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?