Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadaslar ben gece sene hıtte 4 defa tedavı gordum.ılkınde kımyasal gebelık oldu.donorden dır dendı.ıkıncısınde dondurulmus vardı.onlar yuklendı negatıf oldu.senle alaksı yok yenı donor yapalım dedıler.yenı donorle 3 uncuyu yaptık.yıne negatıf bızım medıumlarımız bozuk herkesten negatıf aldık dedıler.4 uncu tam bır rezıllıktı.tarnasfer masasında hıt bey bana 2 embrıyo kaldı ıkısıde cok kotu zaten tutmaz ıstersen sana baska embrıyo verelım dedı.ben yumurta donasyonu ıcın gıtmısım adam ıkı sanıye ıcınde embrıyo donasyonuna karar vermemı soyluyor.neymıs spermlerde sorun vardır dıyo bana.3 dafa tahlıl yapılmıs kendı yumurtalrımla 6 deneme yapmısım hıc bı sorun cıkmamıs.tabıkı ıstemıyorum dedım.2 yukledı ama tutmaz dedı kı tutmadı.cok uzgunum o son transferı unutamıyorum.madem yok embrıyo ben nıye geldım arkadas yok de getırtme.hem neyın kafası baska embrıyo.bunlardan sonra selda hanımla konustum sadece.zaten artık yapcak bısey yok tu.bana baskasının embrıyosunu transfer masasında teklıf edene artık bısey dıyemezdım.ellerınde oyuncak oldum arkadaslar.allah herkesı ınsaflı vıcdanlı durust dr larla karsılastırsın.ben hakkımı helal etmıyorum.sımdı fırdevs hanımdayım.fırdevs hnm da 5 yumurta kaldı 5 gune.tarnsferden once rahımde bır problem gordu 2 tane yukleyelım tutmazsa histerskopi yaptır dendı.negatif oldu.3 dondurulmusum var.rahım fılmı cektırıp hıstereskopı yaptırıcam.su ankı durumum bu.allah hepımızın yardımcısı olsun arkadaslar.evlerimizi bebek seslerıyle neselendırsın ıns.

Arkadaşım çok geçmiş olsun inşAllah bu çekdiyin sonunda Rabbim sağlıklı sihati evlat sahibi etsin seni
Canım halil sana yeni donöre nakadar aldı
İnan 3 gün oldu negativimi aldım adamın peşindeyim mesajlar yazıyorum aramadı beni
11 defa kendi yumurtalarımla denedim bu donasyonla hiç bir farkı yok vallah

Efenaz bir şey sorucam neden rahiminde problem varken transferi iptal etirmedin firdevse
Birde rahminde ne problemi çıktı?

Zaten yazmıcaktım acıkcası cok sınırlerım bozuluyo bunu konusunca senın yasılarını gorunce yazdım allah yukarda.sanırım 4000 verdık onada.ben cok cektım allah kımseye cektırmesın.hepımıze saglıklı hayırlı evlaylar nasıp etsın.

Efenaz bir şey sorucam neden rahiminde problem varken transferi iptal etirmedin firdevse
Birde rahminde ne problemi çıktı?
Sımdı arkadasım benım durummu karısık ne var bende anlamadım.hıtte rahımde problem yok dendı.fırdevste toplama gunu rahımın bır kısmı tam kalınlasmamıs.ama kalınlasamyaan bolge bıle 7 mm ustunde.yanı rahım cekırdek seklını alıyo ya benım bır yerı gocuk bıraz dedı fırdevs hanm.rahımın 3 te 2 sı guzelmıs tutma ıhtımalı var dedı.benım cıkolata kıstınden 3 amelıyatım var.tuplerımde alındı.esım tekarr hıstereskopı ıstemdı fırdevs hanımda bı deneyelım tutabılır dedı.bızde denedık ama olmadı.ıst da bı dr a gosterdım ıkı kucuk mıyom varmıs ama tam gebelıge engel degıl dedı.tahım fılmı cektırıcem ona gore karar vercekler.

Canım arkadaşım sende iyi çekmişin
Ama lütven acısıyla tatlısıyla her şeyi yazalım ve bizim duruma düşen olmasın biraz işlerini garantiye alsınlar
İnan köpek gibi peşlerindeyim beni arayan yok
Ama ilk günleri hatırlıyorum peşimdeydiler
Ana para 5000 euro verildi ve işleri biti
Bende salı rahim filmi çektirecem
Artık histeroskopi rahim filmi sayılarını bile kayb etim kaç kere yapıldı bana
Allahım bu son olsun

Allah yardımcınız olsun inşallah bu çabalarınız sonuçsuz kalmaz zor günler yaşamışsınız . Benim 12 haftalık ama sürekli kanamam var agrılarım var hit çok rahat düşebilir bebek diyor ne olacak diyor Selda deseniz ayrı bir hava bu kadar paralara bu kadar ilgisizlik beni deli ediyor

Sagol arkadasım.sen kendıne guzel bır dr bul.bu kadar zahmetle kavusmussun bebegıne.allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns.onlarla konusupta kendını uzme bence.

Yazdıkların inanılır gibi değil. Yazımda belirtmeye çalıştığım gibi biraz insana göre muamele de var. Biliyorlar ki insanlar ses çıkarmaz bu gizli iş diye ve istediğini yapıyor.
Seni kışkırtmak için değil Tüm samimiyetimle söylüyorum şu yazdıkların benim başıma gelse ben bunlara dava açardım. Medium bozuk da ne demek? Bu ne ciddiyetsizlik? İnsanlar size nasıl güvensin bir daha?
Masa başında embrio tavsiyesi de şaka gibi! Çok üzgünüm senin adına, kesinlikle sessiz kalma benim tavsiyem. Başımıza gelen haksizliklar haklarımıza çok sahip çıkmadığını içindir. Sevgiler

Haklısın arkadasım.bende cok kızıyorum kendıme neden sesız kaldım dıye.ama benım yapımda cok sakın bı ınsanım malesef ve uzgun oldugumda dahada sakınlesıyorum.zatn en kotusu masa basında embıryoydu.tamam kesın tutucak dıye bı sey zaten yok.ama herkes ısını yapsın gerısı allahtan bende bılıyorum.hakkımı savunmadım haklısın.ama ınan sadece cozum ıstıyorum.ınsanlarla ugrasvak gucum malesefkı yok.tsk ler

Özür dilerim seni kötü hissettirdim ise. Ama yazdıkların gözümde canlaninca seni bu denli çaresiz ve savunmasız bırakan DR a kırgınlığıma yazdım.
Çözüm istiyor isen lütfen çok bilinçli bir şekilde takip et süreci. Halil veya Firdevs olsun..Firdevsi hiç bilmem ama eminim onlar da sistemdeki bu açıklığı kullanıyordur.
Donorun kim? Kaç kez bagis yapmış? Hangi protokol kullanılmış yumurta elde etmek için?Doğum yapmış mi daha önce?
Sonra esin sperm örneği verince sonucun kopyasını al.
Bunlar gibi birçok detay..
Lütfen çok dikkatli takip et..Sevgiler

KEŞKE BENİM VE BENİR ÇOK ARKADAŞLARIMIN ÇEKTİKLERİNİ YAZSAYDINIZ ARKADAŞLAR DAHA TİTİZ DAVRANIRDIK KARARIMI HALİLE VERSEYDİM BİLE İŞİMİ GARANTİYE ALMAK İÇİN BİR ÇOK ŞEY YAPARDIM
OLUMLU SONUÇ ALANLARDA VAR HALİLİ SEVENLERDE VAR SİZLERİ KIRMAK İSTEMEYİZ
AMA BİR ANLIK BİZİM BAŞIMIZA GELENLERİ DÜŞÜNÜN
CANIM ÇOK YANIYOR BANA OLAN DAVRANIŞTAN
KIZLAR KAÇ GÜN PEŞLERİNDEYİM VE HALİL BENİ ARAMIYOR
HER SABAH GÖZ YAŞLARIYLA UYANIP VE GÖZ YAŞLARIYLA YATIYORUM
DONASYONU ZOR KABUL ETİM EVLAT SAHİBİ OLMAK HATIRI
SON ÇARE BU DEDİM ÇOK İNANDIM SAYTA YAZILANLARI OKUYUNCA HER KES İŞİN GÜZEL TARAFINI YAZDI
ÇİRKİN TARAFI OLAN SADECE SUSTU VE YA ÖZELDEN ÇEKTİKLERİNİ YAZDI
BİZİ GİZLİ TAKİP EDEN ARKADAŞLAR DONASYON İŞİDE KENDİ YUMURTAN GİBİ KADER KISMET İŞİ BUNU BİLİN...
BANA SORSANIZ KENDİ YUMURTANIMI DENİYİCEN
YOK ARTIK GÜCÜM KALMADI KENDİMİ HIRPALAMAYA YİNEDE GENÇ KIZLARIN YUMURTASI PEŞİNDEYİM
ALLAHIM BU ZOR GÜNLERİ GERİDE BURAKSIN
KIZLAR SİZİ ÇOK SEVİYORUM BENİM KADER ARKADAŞLARIM
BÜTÜN GELİŞMELERİ SİZE YAZICAM
BUNLARI YAZMAMLA ANCAK SİZE UYARI OLSUN BİZİM DURUMUMAZ DÜŞMEMENİZ İÇİN DAHA DİKATLİ OLUN

Canım ya ama Allah yar vee yardımcın olsun inşallah bebeğini kucağına alır ve unutursun çektiğin her şeyi

merhaba hanımlar uzun süredir burada yazılanları takip ediyorum bugün yazmak nasip oldu herkesi çok iyi anlıyorum bende bu yollardan gectim Allah herkese yardım etsin dışarda bu konuları kimseyle paylaşamıyoruz burası güzel bir yer en azından diğer insanlarla dertleşme yada yaşadıklarımızı paylaşma adına...

Özürdilicek bısey yok aarkadasım.hepimiz dertliyiz birbirirmize anlatıyoruz.sperm ornegını almak hıc aklıma gelmdı mesala.hos ben onlarınverdıklerı evraklarada guvenmıyorumda neyse.sen bu protokulu falan nasıl ogrendınkı.tebrık ederım senı.

Zaza çok sevindim canım bu sefer dikkatli ol inşallah olumlu olur Rabbim döktüğümüz gözyaşların mükafatını verir inşallah efenaz sanada çok üzüldüm canım insanın bu kadar uğraşıp para döktüketen bu kadar emekten sonra başka birinin embriyosunun teklif etmesi affedilir bir şey değil yine iyi sabırlısın dualarım hepinize kızlar...

Arkadaslar sabretmek dıyosunuzda ne yapıcam hıtın umurnda bıle degılım.ayrıca ne yapcakkı bana en fazla gel ucretsız transfer yapıyım dıcekk.pekı ben o saaten sonra onun ban benım embıryomu verdıgıne nasıl guvenıcem.onlarda iş ahlakı denen hıc bır sey yok.alısmışlar donasyona hıc bı sey umurlarında degıl.ben kactım evet dogru.cunku bıktım usandım ve ıstedımı yapayım hıc bır sey degısmıcektı orda.allah hepı ızın yardımcısı olsun.ıyıgeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…