Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

embriologlar transfer sonrası form veriyorlar orda yazıyor bnm son transferden sonra kalan kısmını doldurmayı unutmuşlar ben 3 tane kaldığını biliyordum telefonla sordum bilgi verdiler

whatapp dan hemşirelere sorarsan embriologlara yönlendiriyorlar onlar arıyor sizi

GREYT DEĞERLERİ DENİYOR BLASTKİSTLERİN KALİTESİNE
EN İYİ 5AA EMBRİYOLARDIR
AMA HALİL BEYİN EMBRİYOLOGLARI BİZ AŞAĞIDAN ÖLÇÜYORUZ DİYORLAR BİLDİYİM BU KADAR
NEDEN AŞAĞIDAN ÖLÇÜM YAPTIKLARINIDA BİLEMİYORUM
YANİ BUNLARIN 4AB EMBRİYOLAR 5AA BERABER

ben o yüksek kalitelerle hamile kalamadım ama düşük kalite denilenlerle kaldım

ben o yüksek kalitelerle hamile kalamadım ama düşük kalite denilenlerle kaldım
DOĞRU DİYORSUN ARKADAŞIM ÖYLEDE OLUYOR
ARTIK EN DÜZÜNÜ ALLAH BİLİYOR
ASLINDA 5 GÜNE GELEN EMBRİYOLARIN TUTUINMA ŞANSI YÜKSEK
BİRDE DÜŞÜK KALİTELİ BLASTLAR KENDİLERİNİ RAHİM İÇİ KOMPENSE EDİYORMUŞ
YANİ TOPARLIYORMUŞ

arkadaşlar emriyo. görüştüm. benimkiler 4cc ve 3 bc imiş. bu değerlere güzel dedi. kaliteli deilse tekrarlayalım dedim ama siz bana güvenin dedi emriyolog anlamadım. geri arayacaz dediler ama aramadılarda. korkuyorum gene negatif sonuç almaktan ve yoruldum.

beni insanlar daha çok yoruyor. hayırlısı bakalım. inşallahhh Rabbim isteyen herkese coçuk nasip etsin. hamile kalanların kucagına almayı nasip etsin. herkesin sınavı kendine zordur ama her cocuk gördügümde seviyorum içime ağlıyorum. kıskanmıyorum onları. sadece benimde olsa diyorum. böle iste. hepinize hayırlı geceler.

4cc hiç iyi değil 3bc bir şey çıka bilir

Sıkma canını arkadaşım halile konuş freş yapsınlar
Embriyo kalitesini beyenmediyini söyle

Kizlar ben hit.te bulgaristandan gidicem.dun telefonla gorushtum.birkac test yap wachaptan boze atiniz dediler.node on gorushme istiyormush doktor.bu on gorushmede ne yapiliyo ve doktor neden istiyor bilen varmi.sonraki ashama nedir?hepsino sorucaktom heycandan unuttum yardimci olurmusunuz tum ishlem nasil oluyor

sen ve eşin için gerekli olan kan tahlil sonuçlarını yanında götürüyorsun onlar önceden şunları istiyortuz diye sana mail atıyorlar ya da whatssapp dan gönderiyorlar dr rahim filmi istiyor ön görüşmede rahmi kontroıl ediyor görüşme sırasında aklınızda ne varsa sorun sonradan hit e ulaşmak çok zor oluyor

zaza74 hayırlısı artık. başladık bakalım. inşallahhh hepsi iyidir bebecikler beni bekliyordur.) elimizden geleni yapıyoruz. Hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim onu versin inşallahh.

zaza74 hayırlısı artık. başladık bakalım. inşallahhh hepsi iyidir bebecikler beni bekliyordur.) elimizden geleni yapıyoruz. Hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim onu versin inşallahh.
CANIM ARKADAŞIM İNŞALLAH GÜZEL SONUCUNU ALASIN
BİZEDE HABER VER
STATİSTİK BİLGİLERİMİZ OLSU EMBRİYO TUTUNMASINDAN -))

Kizlar aranizda femoston kulanan varmi ben menopozdayim hit bana cikloproginova yazdi kulan transfera kadar dedi ama bulgaristanda yok.femostondaki icerikler aynimidir kulanan var mi

Kızlar merhaba moralim çok bozuk eşim kıbrısa gitmekten vazgeçti sözünde durmadı tek umudumu da söndürdü günlerdir ağlıyorum bugün tekrar konuştuk ama asla ikna olmuyor 40 yaşından sonra çocuklamı uğraşacağiz ya tutmazsa hayal kırıklığına uğrayacaksın yine, bosverelim diyor çocuk istemiyorum diyor. İçimde tarif edilemeyen bi boşluk oluştu, elim kolum kalkmıyor bi yanım ölmek istiyor, bi yanım tayinimi aldırıp çok uzaklara gitmek istiyor ama eşimide çok seviyorum, çaresizim kızım yaşasaydı şuan 2.5 yaşında olacaktı. Çocuğumun ölmesine sebep olan o doktor benim döktüğüm gözyaşlarının bin katını döksün inşallah...Ne yapacağımı bilemiyorum eşim kendiliğinden olursa kabulüm ama uğraşmam artık diyor ne yapacağımı şaşırdım çok mutsuzum...

Allah sabir versin cnm.topla kendini moralininyuksek tut 2 3 gun atadan sonra yine ikna etmeye calish derim.anne olmanin yaşı yoktur.ozel deilse kizinizi niye kaynetinoz hangi doktor seveb oldu buna

Allah sabır versın kardesım.bıraz zamanla kabul eder belkı.bu ısler cok zor.belkı tekrar yıkılmaktan korkuyodur cesaret edemıyodur.kızın ıcın uzuldum.olmek falan ne demek cok ayıp.hepımız acı cekıyoruz.bız ozel annelerız.sabırlı umutlu vazgcemeyen anneler bunu unutma.umarım her sey zamanla duzelır.bence kavga etme sakın kalmaya calıs.esının ıstememesınde muhakkak altında yatan bır korku bır vardır.sabırla asarsınız bu durumu umarım.

Erkekleri anlamak imkansiz ne demek vazgecmek ve bir kadini bir esi bu denli ūzmek , 5 dakika sūren bir sperm veriyorlar hepsi bu būtūn islemler o stresli sūreci kadin yaşiyor , benim eşim hep dediki ben sana nasil yardimci olabilirim hic birsey yapamiyorum destek ol yeter dedim , Cok sūkūr negativde olsa pozitifde sonuclanicak olsa hep yanimda oldu . Gūzel arkadaşim sakince 2-3gūn gectikten sonra ağlamadan kendisine tekrar duygularini anlat biz burdayiz birbirimize destrk icin .Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…