- 7 Şubat 2017
- 11
- 9
- 1
- 53
Allahım çektiklerinin karşısını versin arkadaşımSelam bayanlar bende hit de tedavi olmayı düşünüyorum daha önce 5 aşılama ve 4 tüp b denedik olmadı çocuk işini tamamen kapattık dedik bir arkadaşın tavsiyesiyle bir dr gittik ama dr öyle bir konuşma yaptı ki 43 yaşındasın yumurtan bile kalmamıştır hadi yumurtan olsa bile %15 şans veri yorum o ada döllenirse ama üzülme zaten doğa bile 40 yaşından sonra kadınların hamile kalmasını istemiyor falan dedi ve biz oradan çıktık gittik oturduk bir cafeye önce ağladım sonra dedim bu adama inat doğurucam .Aklıma bana gelen bir bayanın Kıbrıs bu konuda iyi dediği geldi ve daha orada araştırmaya başladım eşim boşver diyor pahalıdır diyor ben inat ediyorum.Neyse şonuç da hit in en iyisi olduğunu öğrenip yazışmaya başladım dedikleri testleri yaptırdım ve rahim filmini çektirdim ertesi günü bir ağrıyla uyandım acile gittim hemen ameliyat dediler rahim filmindeki ilaç karın boşluğunda enfeksiyona neden olmuş onu temizlediler aradan 10 gün geçti rahim filmini hit e yolladım dedim ne zaman geleyim dediler ki bir ameliyat daha gerekli tüplerin alınması lazım
şimdi 5 gün önce onuda oldum iyileşme sürecindeyim.(Sonuç : Bir çocuk sahibi olmak bu kadar mı zor olur?) Ama kararlıyım yaza kıbrısa gidicem bakalım hayırlısı.
Doktorlarin boyle insanin psikolojisini dusunmeden pat diye soylemesi gercekten insani yikiyor ama guclu olmali istenirse hersey olur arkadasim yilma bu mucadelende cok yaklasmissin . Allah yardimcimiz olsun . Bebisimizi kucagimiza alinca degmis diycez hep bunu dusunSelam bayanlar bende hit de tedavi olmayı düşünüyorum daha önce 5 aşılama ve 4 tüp b denedik olmadı çocuk işini tamamen kapattık dedik bir arkadaşın tavsiyesiyle bir dr gittik ama dr öyle bir konuşma yaptı ki 43 yaşındasın yumurtan bile kalmamıştır hadi yumurtan olsa bile %15 şans veri yorum o ada döllenirse ama üzülme zaten doğa bile 40 yaşından sonra kadınların hamile kalmasını istemiyor falan dedi ve biz oradan çıktık gittik oturduk bir cafeye önce ağladım sonra dedim bu adama inat doğurucam .Aklıma bana gelen bir bayanın Kıbrıs bu konuda iyi dediği geldi ve daha orada araştırmaya başladım eşim boşver diyor pahalıdır diyor ben inat ediyorum.Neyse şonuç da hit in en iyisi olduğunu öğrenip yazışmaya başladım dedikleri testleri yaptırdım ve rahim filmini çektirdim ertesi günü bir ağrıyla uyandım acile gittim hemen ameliyat dediler rahim filmindeki ilaç karın boşluğunda enfeksiyona neden olmuş onu temizlediler aradan 10 gün geçti rahim filmini hit e yolladım dedim ne zaman geleyim dediler ki bir ameliyat daha gerekli tüplerin alınması lazım
şimdi 5 gün önce onuda oldum iyileşme sürecindeyim.(Sonuç : Bir çocuk sahibi olmak bu kadar mı zor olur?) Ama kararlıyım yaza kıbrısa gidicem bakalım hayırlısı.
Âmin cümlemize inşallah .Allahım çektiklerinin karşısını versin arkadaşım
hastaneye en yakın orası var canım birde en uygunu iki defa gittim ikisinde de orada kaldımkızlar evolve haricinde otel olarak nereyi önerirsiniz
hastaneye söyledin mi onlar ayarlıyor bence hastane ile konuşPazartesi ordayım insallah
Görüştüm çok şükür ayarladilarhastaneye söyledin mi onlar ayarlıyor bence hastane ile konuş
hem hastane daha uyguna ayarlıyor iki kişi kahvaltı dahil 180 lira verdik biz geceligine zam geldi mi bilmiyorum ama onların anlaşması var bulurlar.Görüştüm çok şükür ayarladilar
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİNBugūn cok şūkūr bebeğimin kalp atislarini gördūk arkadaşlar hersey şuan yolunda ve o an hepiniz icin dua ettim biz burda normal yasamda ailelerimizdende yakin olduk psylaştik dökūldūk birbirimize rabbim hepimizin muradini versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?