Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Aylacm verende O alanda O. Bu can bizim deil unutma. Artı o istemezse bi yaprak bile kıpirdamaz. Istemeyi vermisse vermek istedigindendir. Sen duanı eksik etme. Inan hepimiz aynı durumdayız. Dua et tevekkul et verdiklerine ve vermediklerine şükredelim. Rabbim eşlerimizi basımızdan eksik etmesin. Saygını sevgini eksik etme. Senin ne kadar üzgun oldugunu görunce ikna olacaktir.

Teşekkür ederim arkadaşlar beni teselli ettiğiniz için, benim eşimde bugüne kadar hep destek oldu bana hakkını yiyemem hamileliğimde dokuz ay boyunca, bebeģimi kaybettiğimde hep teselli verdi, ben görüp üzülmeyim diye gizli ağlardı, hatta bebeğim doğuma 5 gün kala karnımda öldüğünde beni yetiştirmese hastaneye bende ölecektim onun çektikleri de az değil, daha sonra tüp bebek tedavisindede hep yanımdaydı iğnelerime kadar o vurdu. Benim kızdığım sözünde durmaması, yine ikna etmeye çalışacağım ama doktorlara hiç güveni yok yine hayal kırıklığı yaşamamdan çok korkuyor...

Selam kizlar , biz onumuzdeki ay baslamaya karar verdik Allahin izniyle.Ben yurtdisinda yasiyorum. Transfer oncesi rahim hazirlmadan bahsediliyor . Bu nasil bi surec. Kac gun oncesi baslamak gerekiyor ? Nasil bi tedavi ve ilac kullaniliyor ?yurtdisinda bu cok zor . Turkiyede bu rahim hazirligi icin kac gun kalmam gerekicek.? Cok zor durumdayim isyerinden izin almam zor olucak uzun bi sure ise. BanaHalil 5gun demisti kibrista transfer icin kalmam gereken sureye .. xxxxx

Selam bayanlar bende hit de tedavi olmayı düşünüyorum daha önce 5 aşılama ve 4 tüp b denedik olmadı çocuk işini tamamen kapattık dedik bir arkadaşın tavsiyesiyle bir dr gittik ama dr öyle bir konuşma yaptı ki 43 yaşındasın yumurtan bile kalmamıştır hadi yumurtan olsa bile %15 şans veri yorum o ada döllenirse ama üzülme zaten doğa bile 40 yaşından sonra kadınların hamile kalmasını istemiyor falan dedi ve biz oradan çıktık gittik oturduk bir cafeye önce ağladım sonra dedim bu adama inat doğurucam .Aklıma bana gelen bir bayanın Kıbrıs bu konuda iyi dediği geldi ve daha orada araştırmaya başladım eşim boşver diyor pahalıdır diyor ben inat ediyorum.Neyse şonuç da hit in en iyisi olduğunu öğrenip yazışmaya başladım dedikleri testleri yaptırdım ve rahim filmini çektirdim ertesi günü bir ağrıyla uyandım acile gittim hemen ameliyat dediler rahim filmindeki ilaç karın boşluğunda enfeksiyona neden olmuş onu temizlediler aradan 10 gün geçti rahim filmini hit e yolladım dedim ne zaman geleyim dediler ki bir ameliyat daha gerekli tüplerin alınması lazım
şimdi 5 gün önce onuda oldum iyileşme sürecindeyim.(Sonuç : Bir çocuk sahibi olmak bu kadar mı zor olur?) Ama kararlıyım yaza kıbrısa gidicem bakalım hayırlısı.

Allahım çektiklerinin karşısını versin arkadaşım

Doktorlarin boyle insanin psikolojisini dusunmeden pat diye soylemesi gercekten insani yikiyor ama guclu olmali istenirse hersey olur arkadasim yilma bu mucadelende cok yaklasmissin . Allah yardimcimiz olsun . Bebisimizi kucagimiza alinca degmis diycez hep bunu dusun

Biz ArkinPalm beach de kaldik taksiyle 3 -4dakika hastaneye , Bizde Evolve hotele rez yaptirmistik , Hotelde 2 kisi vardi Ocak ayi olabilir tabi , ertesi gun ciktik Arkina gectik Cokda iyi yapmisiz , yinede seçim sizin canim , O stresde birde boş otel hareket yok eşim patlardi herhalde sıkıntidan :)

HAYAL ARKADAŞIMIZ SENDEN EPEY OLDU HABER ALMIYORUZ NASILSIN?
PRENSESİMİZ NASIL?
İNŞALLAH PARENSES EVDE VE ANNESİNİN KUCAĞINDA UYUYOR
DÜŞÜNMEKİ UNUTMUŞUZ
HEP AKLIMIZDA VE DUALARIMIZDASIN

PELİN VE ÇİÇEK SİZDENDE HABER YOK
İNŞALLAH BEBİŞLER VE GÖBÜŞLER BÜYÜYOR-))

GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN
DARISI BAŞIMIZA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…