Sevgili zaza kanamalarım var sürekli hastaneye yatıyorum 3 gün 4 gün risk altından deyip başka bir şey demiyorlar yatıyorum anlayacağın bu yaşta niçin bebek yapıyorsun korkmuyormusun cevapta zorlanıyorum arkadaşlar siz Hit in dışında doktora gidiyorsanız tüp bebek olarak Hitit adını mı veriyorsunuz napıyorsunuz bana sürekli bu soru soruluyor Nerede kim yaptı tüp bebeği diyePELİN VE ÇİÇEK SİZDENDE HABER YOK
İNŞALLAH BEBİŞLER VE GÖBÜŞLER BÜYÜYOR-))
Allah yardımcın olsun sag salım kucagına almayı nasıp etsın arkadasımSevgili zaza kanamalarım var sürekli hastaneye yatıyorum 3 gün 4 gün risk altından deyip başka bir şey demiyorlar yatıyorum anlayacağın bu yaşta niçin bebek yapıyorsun korkmuyormusun cevapta zorlanıyorum arkadaşlar siz Hit in dışında doktora gidiyorsanız tüp bebek olarak Hitit adını mı veriyorsunuz napıyorsunuz bana sürekli bu soru soruluyor Nerede kim yaptı tüp bebeği diye
Pelin Allahım sanada bebeyinede güc ve kuvvet versin kaç hafta oldu?Sevgili zaza kanamalarım var sürekli hastaneye yatıyorum 3 gün 4 gün risk altından deyip başka bir şey demiyorlar yatıyorum anlayacağın bu yaşta niçin bebek yapıyorsun korkmuyormusun cevapta zorlanıyorum arkadaşlar siz Hit in dışında doktora gidiyorsanız tüp bebek olarak Hitit adını mı veriyorsunuz napıyorsunuz bana sürekli bu soru soruluyor Nerede kim yaptı tüp bebeği diye
Geçmiş olsun canım ben devlet hastanesine de ve 2 ayrı özel Dr a da gidiyorum açık açık söylüyorum donasyon benim bebeğim diye ben bu kadar şeyi göze almışken zahmet olmazsa onlarda gereken özeni göstersin hem kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.Sevgili zaza kanamalarım var sürekli hastaneye yatıyorum 3 gün 4 gün risk altından deyip başka bir şey demiyorlar yatıyorum anlayacağın bu yaşta niçin bebek yapıyorsun korkmuyormusun cevapta zorlanıyorum arkadaşlar siz Hit in dışında doktora gidiyorsanız tüp bebek olarak Hitit adını mı veriyorsunuz napıyorsunuz bana sürekli bu soru soruluyor Nerede kim yaptı tüp bebeği diye
Ben de söylemek istiyorum ama doktorlarımız sagolsun birde kadınlarınmız aslında yaşımıda göstermiyorum ama abla niye yaptın dediği an bütün sinirlerim zıplıyor kaldıki donör desem ne yaparlar ben biraz önemsiyorum galiba dış insanları zaza cım 16 hafta olduk hayırlısı ile ama plesanta aşagıda oldugu için sürekli bir kanama mevcut 3 kanama geçirdim hit sevmiyor ama depo pruloton vuruyorlar hite ulaşabilene aşkolsun ulaşıp ta soru sorabilene aşk olsun artık aramıyorlar bile iyide oldu aslında evim uzak tı nişantaşınaGeçmiş olsun canım ben devlet hastanesine de ve 2 ayrı özel Dr a da gidiyorum açık açık söylüyorum donasyon benim bebeğim diye ben bu kadar şeyi göze almışken zahmet olmazsa onlarda gereken özeni göstersin hem kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Hit in nişantaşı nda özel yeri var ön görüşmeler orada oluyor kıbrısa transfere gidiyorsun biz öyle yaptıkPelinyuva ben anlayamafim bende hite gidicem.hitin nisantanda ne isi var sadece kibrista calishmuyor mu.hamile kaldiktan sonra o nu bmyoruduyo tum hamileleiyi donasuondan sonra onun ishi bitmiyor mu yani
Canım üzme kendimi Allah kadını yaratanda içine annelik hissinide koymuş ama birilerine çabuk ulaştırır bu isteye birikerine imtihan edip verir bizde bu imtihanda olanlardanızKizlar cok tesekkūrler , gecen hafta ilk kontrolume gittigimde burda ki (yurtdisindayim bu arada) idrar aldilar ben rutin birsey dedim kadin 10 dakika sonra gelip yasi dogrumu dedi 2-3kez esim evet tabiki dedi gebelik icin riskli dedi ... Esimi zor sakinlestirdim ben gunlerdir kalp atisi varmi diye stres icindeyken kadin neyin derdinde diyeceğim o ki insanlar dunyanin her noktasinda acimasiz bana bakişini unutamadim neyse hepiniz iyiki varsiniz icimi döktūğūm arkadaslarimsiniz ...
Senin gebeliğin biraz seni uğraştıran gebelik yani hep uzanman gerekBen de söylemek istiyorum ama doktorlarımız sagolsun birde kadınlarınmız aslında yaşımıda göstermiyorum ama abla niye yaptın dediği an bütün sinirlerim zıplıyor kaldıki donör desem ne yaparlar ben biraz önemsiyorum galiba dış insanları zaza cım 16 hafta olduk hayırlısı ile ama plesanta aşagıda oldugu için sürekli bir kanama mevcut 3 kanama geçirdim hit sevmiyor ama depo pruloton vuruyorlar hite ulaşabilene aşkolsun ulaşıp ta soru sorabilene aşk olsun artık aramıyorlar bile iyide oldu aslında evim uzak tı nişantaşına
Takma kimseyi keyfini çıkar canım evet hit proloton vurdurmuyor bana prognex iğne vermişti 1 ay boyunca vurundum şükür bu zamana bir daha kanama yaşamadım rahim büyüdükçe bebeğin plasentası da yukarı cıkıyormuş 4 hafta daha dayan özelden bana istanbul un neresinde oturduğunu yazarsan Dr tavsiyesinde bulunabilirim bu konuda gerçekten hem çok hassaslar hemde çok ilgililer yargılamıyorlar aksine sevgi ile yaklaşıyorlar istersen mesaj at canım yardımcı olurum.Ben de söylemek istiyorum ama doktorlarımız sagolsun birde kadınlarınmız aslında yaşımıda göstermiyorum ama abla niye yaptın dediği an bütün sinirlerim zıplıyor kaldıki donör desem ne yaparlar ben biraz önemsiyorum galiba dış insanları zaza cım 16 hafta olduk hayırlısı ile ama plesanta aşagıda oldugu için sürekli bir kanama mevcut 3 kanama geçirdim hit sevmiyor ama depo pruloton vuruyorlar hite ulaşabilene aşkolsun ulaşıp ta soru sorabilene aşk olsun artık aramıyorlar bile iyide oldu aslında evim uzak tı nişantaşına
Maşallah meleğim maşallah .Hayalcim çok tatlı çok güzel olmuş bu kuzu çok sevindim iyi olduğunuza Rabbim daha iyi günlerini göstersin inşallah.Merhaba teyzelerime bizi merak eden herkese teşekkürler artık büyüdüm ama daha hastanedeyim 37 haftalik oldum az kaldı kavuşmaya çok zorlukları atlattı prensesim dayandı ve bizi mutlu etmeye devam ediyor çok şükür Rabbime elhemdullilah bu gününde gördüm Eki Görüntüle 1956509
Allah razı olsun canım benim Rabbim kötü gün yasatmasin isteyen herkese nasip etsin evlat kucaklamayıMaşallah meleğim maşallah .Hayalcim çok tatlı çok güzel olmuş bu kuzu çok sevindim iyi olduğunuza Rabbim daha iyi günlerini göstersin inşallah.
Maşallah çok tatlı olmuş esma Nur büyümüş. İnşallah daha da iyi olucak. Rabbim en kısa zamanda hastaneden çıkmayı nasip eder inşallah.Merhaba teyzelerime bizi merak eden herkese teşekkürler artık büyüdüm ama daha hastanedeyim 37 haftalik oldum az kaldı kavuşmaya çok zorlukları atlattı prensesim dayandı ve bizi mutlu etmeye devam ediyor çok şükür Rabbime elhemdullilah bu gününde gördüm Eki Görüntüle 1956509
Hayalcim maşallah kızına ve sana.Rabbim bir an önce evinize gitmeyi nasip etsin.Merhaba teyzelerime bizi merak eden herkese teşekkürler artık büyüdüm ama daha hastanedeyim 37 haftalik oldum az kaldı kavuşmaya çok zorlukları atlattı prensesim dayandı ve bizi mutlu etmeye devam ediyor çok şükür Rabbime elhemdullilah bu gününde gördüm Eki Görüntüle 1956509
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?