evet ya ama 5 yıldır ordalardı. Niye ayrıldılar ki? Kimse de birşey demiyor. Satı hn. diye biri var. Organizasyonu o yapıyor. Ama çok demorolize oldum. Daha Cuma günü konuştum. İlaçlarımı falan söyledi. Çok şaşırdım. İnşallah sorun yaşamayız. Siz gittiğinizde hangi otelde kalmıştınız. Bana Merit oteli önerdiler? Ne dersiniz? 7 gün kalacağımız için otel önemli. Bana fikir verirmisin?
evet ya ama 5 yıldır ordalardı. Niye ayrıldılar ki? Kimse de birşey demiyor. Satı hn. diye biri var. Organizasyonu o yapıyor. Ama çok demorolize oldum. Daha Cuma günü konuştum. İlaçlarımı falan söyledi. Çok şaşırdım. İnşallah sorun yaşamayız. Siz gittiğinizde hangi otelde kalmıştınız. Bana Merit oteli önerdiler? Ne dersiniz? 7 gün kalacağımız için otel önemli. Bana fikir verirmisin?
Canım biz Merit Park Otelde kaldık iyi ve rahattı. Ayrıca tedirginliğini anlıyorum Nevin hanım konusunda. Ben bişey sormak için dün kliniği aradım ve durumu o şekilde öğrendim. özlem hanım çok güzel yardımcı oldu bana açıkçası. Ordaki işleyişte bi sıkıntı olacağını sanmıyorum için rahat olsun arkadaşım. bide bunu düşünüp stres yapma lütfen. Stres en büyük düşmanımız unutma(
Merhaba Arkadaşlar,
Bu hafta içinde klinik ile görüşen oldu mu? Nevin Hemşire ayrılmış. Biraz önce aradım. Gökhan Bey de ayrılmış. Sorun mu var acaba? Bilgisi olan var mı?
Merhaba,ARKADAŞLAR MERHABA; sizin sayfanızı zaman zaman ben de takip ediyorum. Ben de HİT te yumurta donasyonu yaptırmaya karar vermiştim. Hatta Nevin hanımla görüştük. Anlaştık protokol gönderdi. Ama benim yumurtam çıkınca bir ay erteledim. Bu ay denemeye karar verdık . Nevin hanımı tekrar aradım. Ama ayrıldığını söylediler. Ulaşamadım. Büyük olasılıkla bu günlerde hasta olucam. Biraz moralım bozuldu.
Nazmiye hanım diye biri çıktı telefona. Bilemedim. Acaba en çok ilgilenen kim. Kimi arasam bilemiyorum. Hatta Doğuşa mi gitsem(geçen sene orta yaptırmıştım.) bilemedim.
Lütfen bana bilgi...
Herkese bol şans diliyorum.
Nilaycım mrb.Kıbrıs ziyaretiniz nasıl sonuçlandı.Bu konuda senden bilgi alabilirsem sevinirim.Biz de düşünüyoruz.
ARKADAŞLAR MERHABA; sizin sayfanızı zaman zaman ben de takip ediyorum. Ben de HİT te yumurta donasyonu yaptırmaya karar vermiştim. Hatta Nevin hanımla görüştük. Anlaştık protokol gönderdi. Ama benim yumurtam çıkınca bir ay erteledim. Bu ay denemeye karar verdık . Nevin hanımı tekrar aradım. Ama ayrıldığını söylediler. Ulaşamadım. Büyük olasılıkla bu günlerde hasta olucam. Biraz moralım bozuldu.
Nazmiye hanım diye biri çıktı telefona. Bilemedim. Acaba en çok ilgilenen kim. Kimi arasam bilemiyorum. Hatta Doğuşa mi gitsem(geçen sene orta yaptırmıştım.) bilemedim.
Lütfen bana bilgi...
ARKADAŞLAR MERHABA; sizin sayfanızı zaman zaman ben de takip ediyorum. Ben de HİT te yumurta donasyonu yaptırmaya karar vermiştim. Hatta Nevin hanımla görüştük. Anlaştık protokol gönderdi. Ama benim yumurtam çıkınca bir ay erteledim. Bu ay denemeye karar verdık . Nevin hanımı tekrar aradım. Ama ayrıldığını söylediler. Ulaşamadım. Büyük olasılıkla bu günlerde hasta olucam. Biraz moralım bozuldu.
Lütfen bana bilgi...
Nilaycım mrb.Kıbrıs ziyaretiniz nasıl sonuçlandı.Bu konuda senden bilgi alabilirsem sevinirim.Biz de düşünüyoruz.
Merhaba canım günaydın :))
Kıbrıs ziyaretim hamilelikle sonuçlandı :)) ben yumurta donasyonu yaptırdım canım ve çok şükür şuanda hamileyim haftaya doktora kese görmeye gitcez inşallah.. Ben merkezden ve doktor Halil ibrahim beyden çok memnun kaldım canım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Zaten topikte baya hamişler var :) Sende durum nedir canım?
arkadaşlar merhaba... mesajların tamamını okudum. sorularım var:görüşmeye gitmeden anlaşma sağlanabiliyor mu? gidip gelmek zor olacak. bizim tüm tahliller tamam çünkü. yumurta donasyonuna karar verirsek gerekli yazışmalar yapılınca sorun çıkar mı ki?
bir de çekirdek nakli varmış bu merkezde. kendi yumurtanı güçlendiriyorlarmış, duyan deneyen var mı ki??
donasyona ne kadar ödediniz? 5000 euro civarıdır herhalde. fiyat yüksek hani tutmazsa bir ikinci denemede indirim uyguluyorlar mı 10 milyarın üzerinde ciddi bir para.. olmadığını da düşünmek gerek...
bol şans herkese...
Selam benimde ablam yapacak yumurta donasyonu acaba süreç nedir otel vs gerek yok işlemler kaçgün sürüyor kıbrısta en fazla 1 ay kalabiliyorsun gelince ev var ön görüşme tedavi falan tedavi için gelindiginde cook kalabişirmi acaba
arkadaşlar merhaba... mesajların tamamını okudum. sorularım var:görüşmeye gitmeden anlaşma sağlanabiliyor mu? gidip gelmek zor olacak. bizim tüm tahliller tamam çünkü. yumurta donasyonuna karar verirsek gerekli yazışmalar yapılınca sorun çıkar mı ki?
bir de çekirdek nakli varmış bu merkezde. kendi yumurtanı güçlendiriyorlarmış, duyan deneyen var mı ki??
donasyona ne kadar ödediniz? 5000 euro civarıdır herhalde. fiyat yüksek hani tutmazsa bir ikinci denemede indirim uyguluyorlar mı 10 milyarın üzerinde ciddi bir para.. olmadığını da düşünmek gerek...
bol şans herkese...
Canım ben sperm donasyonu için gitmeyi düşünüyorum.Eylül gibi.Maaliyeti ne oldu işleminin.
Helun merhaba canım,
Evet Nevin hanım merkezden ayrılmış sebebi nedir bilemiyoruz tabi( Ama bu durum aklına kötü şeyler getirmesin lütfen. Ben Sinem hemşire ve genelde Özlem Hanımla görüşüyorum çok güzel ilgileniyolar sağolsunlar. Bence sende Özlem hanımla irtibata geç. Ben halil ibrahim beyden çok memnunum kesinlikle orada devam et derim ama tabi tercih sizin :)) Bize de yaz lütfen takipteyim :))
Canım ben sperm donasyonu için gitmeyi düşünüyorum.Eylül gibi.Maaliyeti ne oldu işleminin.
Sevgili arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.
Sizin vermiş olduğunuz bilgiler bıraz da benim araştırmam karar vermemi sağladı. HİT te yaptırmaya karar verdim. Burdaki doktorumda orayı önermişti.
Özlem Hanımla görüştüm. Nevin Hanımın işten ayrılması, rutin her iş yerinde olabilecek bir işten ayrılma olduğunu her hangi bir sorunun olmadığını şöyledi.
Nevin Hanıma daha önce gönderdiğim bilgilerin artık kendinde olduğunu ve her şeyin benim istediğim doğrultuda ilerleyeceğini söyledi.
Şimdi artık adet olmayı bekliyorum iki üç gün içinde. Sonra E2 me baktırıp başlayacağım. Bu arada bir önceki ay kendi yumurtam oluştuğu için başlayamamıştım. Kendi yumurtamdan da hala umudumu kesmedim. Belli mi olur belki de bana sürpriz yapar.
Yani beklemedeyim.
Arkadaşlar hepiniz sevgiyle kalın.....
Umarım hepimizin istekleri gerçekleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?