Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkin palm beach otelde kaldık canım ama biraz pahalı diğerlerine göre. Ama daha rahat ve şık bi otel ben tavsiye ederim internetten falan bak istersen

Canım biz Merit Park Otelde kaldık iyi ve rahattı. Ayrıca tedirginliğini anlıyorum Nevin hanım konusunda. Ben bişey sormak için dün kliniği aradım ve durumu o şekilde öğrendim. özlem hanım çok güzel yardımcı oldu bana açıkçası. Ordaki işleyişte bi sıkıntı olacağını sanmıyorum için rahat olsun arkadaşım. bide bunu düşünüp stres yapma lütfen. Stres en büyük düşmanımız unutma (

Bizim de Merit otel olacak sanırım ayarlamaya çalışıyorlar. Tamam canım relax olmaya çalışıcağım :). Bir de bişey soracağım bana ilave ilaç olarak bant verdiler. Vücuduma 2 tane yapıştırıyorum ve 48 saatte bir de yeniliyorum. Siz hiç kullandınınız mı bu banttan. Şeffaf birşey ya ne faydası olur diye düşünüyorum.... Bir de fizyoterapi nasıl oluyor? Onu merak ediyorum. Allahım nolur yardımcım olsun.....

Merhaba Arkadaşlar,
Bu hafta içinde klinik ile görüşen oldu mu? Nevin Hemşire ayrılmış. Biraz önce aradım. Gökhan Bey de ayrılmış. Sorun mu var acaba? Bilgisi olan var mı?

ARKADAŞLAR MERHABA; sizin sayfanızı zaman zaman ben de takip ediyorum. Ben de HİT te yumurta donasyonu yaptırmaya karar vermiştim. Hatta Nevin hanımla görüştük. Anlaştık protokol gönderdi. Ama benim yumurtam çıkınca bir ay erteledim. Bu ay denemeye karar verdık . Nevin hanımı tekrar aradım. Ama ayrıldığını söylediler. Ulaşamadım. Büyük olasılıkla bu günlerde hasta olucam. Biraz moralım bozuldu.

Nazmiye hanım diye biri çıktı telefona. Bilemedim. Acaba en çok ilgilenen kim. Kimi arasam bilemiyorum. Hatta Doğuşa mi gitsem(geçen sene orta yaptırmıştım.) bilemedim.

Lütfen bana bilgi...

Herkese bol şans diliyorum.

Merhaba,
Ben de dün öğrendim Nevin hn.ın ayrıldığını. Aynı moral bozukluğunu ben de yaşadım. Ancak Hastanedeki herkes çok ilgilendi. Ben dün Satı hn. ve Canan hn. ile görüştüm. Ancak Özlem hn. da çok tatlı bir bayan. Hastane olarak çok ilgililer. Bence Özlem hn.la konuşun derim. Tabi yine de karar sizin. Bol şans dilerim.

Nilaycım mrb.Kıbrıs ziyaretiniz nasıl sonuçlandı.Bu konuda senden bilgi alabilirsem sevinirim.Biz de düşünüyoruz.

Merhaba canım günaydın :))

Kıbrıs ziyaretim hamilelikle sonuçlandı :)) ben yumurta donasyonu yaptırdım canım ve çok şükür şuanda hamileyim haftaya doktora kese görmeye gitcez inşallah.. Ben merkezden ve doktor Halil ibrahim beyden çok memnun kaldım canım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Zaten topikte baya hamişler var :) Sende durum nedir canım?

Helun merhaba canım,

Evet Nevin hanım merkezden ayrılmış sebebi nedir bilemiyoruz tabi ( Ama bu durum aklına kötü şeyler getirmesin lütfen. Ben Sinem hemşire ve genelde Özlem Hanımla görüşüyorum çok güzel ilgileniyolar sağolsunlar. Bence sende Özlem hanımla irtibata geç. Ben halil ibrahim beyden çok memnunum kesinlikle orada devam et derim ama tabi tercih sizin :)) Bize de yaz lütfen takipteyim :))

Merhaba canım, benim bilgilerimi kaydeden bana bilgi veren kişi Özlem hanım. çok tatlı bi bayan bence Özlem hanımla görüşün

Nilaycım mrb.Kıbrıs ziyaretiniz nasıl sonuçlandı.Bu konuda senden bilgi alabilirsem sevinirim.Biz de düşünüyoruz.

merhaba canım hoşgeldin :)) anladığım kadarıyla sperm donasyonu düşünüyorsunuz. Şuanda zhall arkadaşımız Kıbrısta ve o da sperm donasyonu yaptıracak inşallah :)) Bende yumurta donasyonu yaptırdım ve şuanda hamileyim. Sana Halil ibrahim tekini kesinlikle tavsiye ederim arkadaşım. Eğer imkanın varsa önce günübirlik görüşme ve muayene için git derim sonra karar yine senin tabi. Umarım HİT sana da şans getirir. Kocaman sevgiler

Canım ben sperm donasyonu için gitmeyi düşünüyorum.Eylül gibi.Maaliyeti ne oldu işleminin.

arkadaşlar merhaba... mesajların tamamını okudum. sorularım var:görüşmeye gitmeden anlaşma sağlanabiliyor mu? gidip gelmek zor olacak. bizim tüm tahliller tamam çünkü. yumurta donasyonuna karar verirsek gerekli yazışmalar yapılınca sorun çıkar mı ki?
bir de çekirdek nakli varmış bu merkezde. kendi yumurtanı güçlendiriyorlarmış, duyan deneyen var mı ki??
donasyona ne kadar ödediniz? 5000 euro civarıdır herhalde. fiyat yüksek hani tutmazsa bir ikinci denemede indirim uyguluyorlar mı 10 milyarın üzerinde ciddi bir para.. olmadığını da düşünmek gerek...
bol şans herkese...

Selam benimde ablam yapacak yumurta donasyonu acaba süreç nedir otel vs gerek yok işlemler kaçgün sürüyor kıbrısta en fazla 1 ay kalabiliyorsun gelince ev var ön görüşme tedavi falan tedavi için gelindiginde cook kalabişirmi acaba

Merhaba umudunsesi günaydın,

Evet canım görüşmeye gitmeden anlaşma sağlanabiliyor. Senden rahim filmi ve bikaç test istiyorlar sen yaptırıp mail olarak gönderirsin. Sonra mail yada telefon yoluyla irtibat kurabilirsiniz. Ama genelde günübirlik görüşmeye çağırıyorlar sabah gidip akşam dönmek gibi. Hem Halil ibrahim beyde muayene ediyor bu şekilde. Donör bilgilerinizide telefonda halledebilirsiniz ama dediğim gibi aslında günübirlik gidip bunları yüzyüze halletmek bence daha sağlıklı bizler hep öyle yaptık canım. evet çekirdek nakli yapılıyor klinikte ama bu topikte deneyen yok sanırım.. kliniği arayınca sor detaylı bilgi al canım bence.

Yumurta donasyonun fiyatı 5000 euro canım. bunun dışında tabi konaklama ücreti var. merkezin anlaşmalı olduğu oteller var onlar sizi yerleştiriyorlar.eğer ilk denemede tutmazsa ikinci denemede indirim var canım. sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun tedaviye ?

merhaba canım. ilk etapta günübirlik Kıbrısa görüşmeye çağırıyorlar ön görüşmeye doktor Halil ibrahim Bey muayene ediyor ve donör bilgilerini alıyorlar senden. Biz sabah gidip akşam döndük mesela. Ondan sonraki süreç telefonda yada mail yoluyla devam ediyor. Donörün adet durumuna göre sana haber veriliyor.Tabi bu sırada senin rahimi transfere hazırlıyorlar kullanman için ilaç veriyorlar onları düzenli kullanmak gerek. Sonra Opu günü donörden yumurta toplanacağı günü gitmek gerek çünkü eş sperm veriyor. opudan 3 yada 5 gün sonra transfer yapılıyor. Transferden sonra 1 gün kalsan yeterli oluyor dinlenmek için zaten uçakla yolculuk fazla yormuyor insanı. 6-7 gün kalmak yeterli oluyor. Bence bir merkezi arayın detaylı bilgiyi ordan alın canım

merhaba canım. Doktor Halil İbrahim bey ön görüşme için çağırıyor hem tedavi sürecini konuşmak hem donörle ilgili bilgi almak hemde sen muayene etmek için. Aslında en sağlıklı olanı bu arkadaşım. bizler genelde günübirlik gidip geldik. Ama elindeki tahlilleri ve varsa rahim filmini çünkü onu mutlaka istiyorlar kliniğe gönder. Ona göre bi konuşun canım belki gitmene gerek kalmaz. ilk deneme Allah korusun negatif olursa ikincide indirim yapılıyor canım. Ama Halil ibrahim beyi ve merkezi kesinlikle tavsiye ederim. Onların sayesinde şuanda hamileyim çok şükür.. Darısı sizlerin başına inşallah arkadaşlarım

Canım ben sperm donasyonu için gitmeyi düşünüyorum.Eylül gibi.Maaliyeti ne oldu işleminin.

Canım bildiğim kadarıyla 3750 euro gibi bişeydi işlem fiyatı. Bunun dışında otel konaklama ücreti falan var tabi. O da kalacağın yere göre değişiyor. Kliniğin anlaşmalı olduğu oteller var sizi onlar yerleştirir zaten. Kaç yaşındasın canım ?

Sevgili arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.

Sizin vermiş olduğunuz bilgiler bıraz da benim araştırmam karar vermemi sağladı. HİT te yaptırmaya karar verdim. Burdaki doktorumda orayı önermişti.

Özlem Hanımla görüştüm. Nevin Hanımın işten ayrılması, rutin her iş yerinde olabilecek bir işten ayrılma olduğunu her hangi bir sorunun olmadığını şöyledi.

Nevin Hanıma daha önce gönderdiğim bilgilerin artık kendinde olduğunu ve her şeyin benim istediğim doğrultuda ilerleyeceğini söyledi.

Şimdi artık adet olmayı bekliyorum iki üç gün içinde. Sonra E2 me baktırıp başlayacağım. Bu arada bir önceki ay kendi yumurtam oluştuğu için başlayamamıştım. Kendi yumurtamdan da hala umudumu kesmedim. Belli mi olur belki de bana sürpriz yapar.

Yani beklemedeyim.

Arkadaşlar hepiniz sevgiyle kalın.....

Umarım hepimizin istekleri gerçekleşir.

Selam canım biz sperm donasyonu yaptırdk 3750 euro + konaklama ücreti. şuanda bi oğlum var teyzesi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. Şunu rahatlıkla söyleyeyim HİT harika bi doktor, içiniz rahat olsun :))

Tedaviniz hayırlı olsun.. pozitifle sonuçlansın inşallah :)) bizleri habersiz bırakmayın lütfen :))

Kocamaaaaannn sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…