Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

HAYAL ÇOK ŞÜKÜR RABBİMİZE
MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN KORUSUN
ÖPÜYORUZ SİZİ -))

Meltemcm bende sana hit i öneririm benimkisi başarisız oldu bugun dondurulmus empriyoları koydurduk hayirlisiyla olsun insallahh. Kizlar hepinizden de dua bekliyorum. bende hit cok arastirdim ve en guvenilir burasini gordum. Içlerini bilemem ama ben memnunum. Ellerinden geleni yapiyorlar. Can verecwk olan Rabbim kismet ederse olacak. Ama ben inaniyorum guveniyorum hite. Allah ebeden ve daimen razı olsun ondan ve ekibinden. En azindan ümidimizi kesmiyoruz.

Kızlar yaza bende deneyeceğim, bahceci ve hit arasında bir türlü karar veremiyorum.
Hit in başarılı olduğunu düşünüyorum, tek endişem donor çeşitliliği. Bahceci en geniş havuzun kendisinde olduğunu söylüyor, hit nasıl acaba, onunda genişmidir, doktorlardan bu konuda ne kadar dogru bilgi alinir bilemiyorum..
Hayal uzun zamandır takip ediyorum, güçlü kızın en kısa sürede taburcu olur inşallah, Allah isteyen herkeze evlat nasip etsin ...

SEMANUR ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN BUDEFASINDA
HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞALLAH

hit te 2 defa transfer yaptırdım ikiside farklı donörlerdendi. ilkinde dondurulmuş kalmadığı için tekrar donör seçmek gerekti ve her defasında 5-6 seçenek sundular yani donör konusunda sıkıntıya düşeceğinizi sanmıyorum.

Teşekkürler papatya, hit in yurt dışında da çok hastası olduğunu düşününce mutlaka geniş bir havuzu olmalı diye düşünüyorum. Bu kadar hastaya hep ayni donorleri kullanmazlar sanirim...Birde Bahcecinin ist. da yeri olması hazırlık aşamasında daha güvenli olurmu, işleri kolaylaştırirmi bilemedim.. hit için tup bebek işlemlerini bilen bir kadın dogum uzmanı ile ilerlemek gerek, bu konuda zorluk yaşadınmi? Sende hamilesin hemde 30. Haftalar az kalmış, sağlıkla bebisini kucağına alırsın inşallah. Darısı basimiza

amin canım .Benim yaptırdığım zamanlarda hitin istanbulda da yeri vardı beni kendisi hazırladı şimdi sadece Kıbrıs'ta olduğu söyleniyor bilmiyorum. İkincisinde takipler için ekstra olarak devlet hastanesine gidiyordum testler rahım kalınlığı için felan. Bahçeci türkiyede ki takipler için benden bayağı yüklü bir ücret talep etmişti. YİNE de hazırlık aşamasında iyi bir tüp bebek uzmanının takip etmesi bence iyi olur bunu da sizin maddi durumunuz belirler.

Anladim canim..Henüz bahceci ile görüşmedim ama sadece rahim takibi için yüklü masraf çıkarmaları doğru gelmedi.. Donmuş transferi gibi olduğunu dusunuyorum da bir aksilik yoksa zaten 2 - 3 kere kontrol ediyorlar. Ozaman donasyonu anlayışla karşılayacak bir kadın doğum uzmani ile hazırlanmak mantıklı sanki, inşallah her şey yolunda gider, zor süreçler, sabretmekte zor, dayanmakta çok zor, hayırlısıyla olsun inşallah...

Amin canım.Ama genelde bütün kadın doģumcular donasyon fikrine açık şöyle ki devlet hastanesinde 2 kez tüp bebek yaptırdığimda da Dr tavsiye etmişti yine muayene için gittiğim devlet hast. Dr da bir klinik tavsiye etmişti ama Bakü deydi sanırım.Rahim kalınlıgını ölçtürmek için yine devlet hastanesine gidiyordum gayet anlayışla karşılıyorlardı hatta iki gün sonra yine gel diyorlardı bazı kesim anlayışsız ama Dr lar açık görüşlü olmalı .

Anlayışlı doktorlara denk gelmen seni cok rahatlaymistir papatya, darısı basimiza❤ insan çekiniyor ister istemez, hem durumu kabul edecek hemde iyi bir doktor arıyor. Bakalım süreç henüz başlamadı ama kısmetse haziran-temmuz gibi başlayacağım. Öncelikle burda takibi yapacak iyi bir doktor bulmaya çalışacağım, merkez konusunda hala kararsız gibi olsamda sanırım hit ağır basıyor, bayağı hamile kalan var..Heyecanla yazı bekliyorum❤

Kızlar transfer sonrası e2 p4 değerlerinin bir önemi var mı? Düşük çıktıysa gebelik olmadı mı diye düşünmek mi lazım

Arkadaslar Hit de donasyon islemi yaptirmis biri olarak belirtmek istiyorum, Nisantasindaki yerinde kontrol etti rahim durumunu , zaten rahim filmide istemisti ona bakti bir dahaki periyodunda basliyacagiz dedi onun disindaki kontrollerimin hepsini kendi dr um yapti e2 ve progesteron sonuclarini Hite bildirdim . 1 ay sonra donör secimi yapildi ve Kibrisa gittik Halil beyi 2. Kez orda gördūm . Bu yūzden sizin ayrica kadin dogumcunuz olmasi lazim ha derseniz 1 ay kibrisa giderim orda kalir Hitin kontrolunde olurum o baska . Cunku sizi kibrisa cagirdiklarinda 5 gun kaliyorsunuz umarim yardimci olmusumdur . Donör icinse fotografimi aldilar 1 ay icinde donus yaptilar kan grubu benim fiziksel özelliklerime uygun .

Savana ilgin için teşekkürler, bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim..1 ay kıbrısta kalmak pek mümkün değil o nedenle artık iyi bir kadın dogumcuyla senin izlediğin yöntemi izleyeceğiz..Insallah bizede tek seferde nasip olur canım, tesekkurler...

bilgilendirme için teşekkürler, ben de 1 ay kıbrısta kalamam ne yazık ki, bakalım o günler gelsin ne olacak.

Bir ay kalmanıza gerek yok hatta 5 gün bile kalmanıza gerek yok eşiniz yumurta toplama günü gider döner 5.gün siz gidersiniz bir gece kalıp dönersiniz. Bir ay 5.gün çok uzun zaten tüp bebek ve diğer masraflar çok fazla orası öyle ucuz bir yerde değil ha geliş gidiş uçak biletlerinin üzerine bir miktar daha katılıp 5.gün kalınabilir ama bir ay gereksiz ve insan orda olunca daha bir stres oluyor. Dr lar konusunda hiç kuşkunuz olmasın erkek kadın bir çok Dr gittim hem tedavi süresinde hem hamilelik sürecimde devlet ve özel inanın o kadar ilgili o kadar doğal karşılıyorlar ki hiç çekinmeye gerek bile yok hatta soruyorlar bazen kendisi için bile soran Dr oldu hastaları için falan bilgi alan arsızlık yapmıyoruz hırsızlık yapmıyoruz o yüzden tamam yakın çevrenin bilmesine gerek yok ama Dr lar dan çekinmeyin tek amacımız anne olmak kötü birşey yapmıyoruz. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah.

tamamen katılıyorum, yazdıkların çok rahatlattı

Merhaba güçlü kadınlar asla pes etmeyen masakketli yollarda yürüyen umudunuzu kayb etmeyin ben bu gün kızımı teliyle duvagiyla hastaneden taburcu ettim inşallah rabbim hepinize anne olmayı nasip etsin en kısa zamanda kucağınız dolsun beni desteklediniz sabır verdiniz uzun zamandan 100 gün sonra esma nuruma kavuştum rabbim sizleride evlatlarınıza kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…