Heyy Maşallah güçlü minik kuzuya, ailesiyle sağlıklı ve uzun bir ömrü olsun inşallah.. Sizede çok çok geçmiş olsun..Gunun en güzeli haberini verdin Hayal...Merhaba güçlü kadınlar asla pes etmeyen masakketli yollarda yürüyen umudunuzu kayb etmeyin ben bu gün kızımı teliyle duvagiyla hastaneden taburcu ettim inşallah rabbim hepinize anne olmayı nasip etsin en kısa zamanda kucağınız dolsun beni desteklediniz sabır verdiniz uzun zamandan 100 gün sonra esma nuruma kavuştum rabbim sizleride evlatlarınıza kavuştursun Eki Görüntüle 1963439
KURBAN OLURUM BU GÜZELİYİ VERENEMerhaba güçlü kadınlar asla pes etmeyen masakketli yollarda yürüyen umudunuzu kayb etmeyin ben bu gün kızımı teliyle duvagiyla hastaneden taburcu ettim inşallah rabbim hepinize anne olmayı nasip etsin en kısa zamanda kucağınız dolsun beni desteklediniz sabır verdiniz uzun zamandan 100 gün sonra esma nuruma kavuştum rabbim sizleride evlatlarınıza kavuştursun Eki Görüntüle 1963439
maşallah maşallah allahım sana ve babasına bağışlasın bu minik prensesiMerhaba güçlü kadınlar asla pes etmeyen masakketli yollarda yürüyen umudunuzu kayb etmeyin ben bu gün kızımı teliyle duvagiyla hastaneden taburcu ettim inşallah rabbim hepinize anne olmayı nasip etsin en kısa zamanda kucağınız dolsun beni desteklediniz sabır verdiniz uzun zamandan 100 gün sonra esma nuruma kavuştum rabbim sizleride evlatlarınıza kavuştursun Eki Görüntüle 1963439
Maşallah annesi bu ne güzellik ne güç annesi gibi çok güçlü esma nurumuz da artık önünüzde hiç bir engel duramaz .Rabbim evladınla kocaman sağlıklı mutlu bol bereketli bir ömür nasip etsin canım arkadaşım sen bunu çok hakettin. Allah ım evladını sana seni de evladına bağışlasın. İkinizide kocaman öpüyorum.Merhaba güçlü kadınlar asla pes etmeyen masakketli yollarda yürüyen umudunuzu kayb etmeyin ben bu gün kızımı teliyle duvagiyla hastaneden taburcu ettim inşallah rabbim hepinize anne olmayı nasip etsin en kısa zamanda kucağınız dolsun beni desteklediniz sabır verdiniz uzun zamandan 100 gün sonra esma nuruma kavuştum rabbim sizleride evlatlarınıza kavuştursun Eki Görüntüle 1963439
Akadaşlar bende kıbrıs düşünüyorum ama kendi yumurtamla beni türkiyedeki dr um hazırlıcal transfer kınrıs düşünüyoruz nasıl biyer labaratuarları madıl dr bilgilimi kenfi yumurtamla olucak ama çok tedirginim türkiye kadar başarolımı labaratuarlarıSEMANUR ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN BUDEFASINDA
HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞALLAH
echomar var fulyada ben orada çektirmiştim ücretini mutlaka sor ama gitmedenKizlar hit benden rahim filmi istedi fakat ben yabanci oldugum.icin nerede cektireceyimi bilmiyorum ama tr de olmasini istuyorum yardimci olurmusunuz hangi hastaneler cekiyor ve fiyati bilen varsa sevinirim
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın o kadar umut bağlayıp negatifi görmek çok zor Allah yardımcın olsun tabi ki ilk transferde hamile kalan var ama bir kaç deneme sonrasında da hamile kalan var ben mesela ikinci transferde hamile kaldım.kendinizi toparlayın denemekten vazgeçmeyin. Allah yar ve yardımcınız olsun.mrb arkadaşlar bu ayın başında hitte transferim olmustu malesef negatif sonuçlandı rahim kalınlığım ebriyolarım hormonlarım normal olmasına rağmen negatif oldu tedaviye olan inancımı kaybetmek üzereyim sizler ilk denemede gebe kalmış mıydınız ikinci transfer için şansın daha yüksek olduğunu söylüyolar ama içim rahatlamıyo bi türlü
Allah razı olsun...ikinci transferde şansın %90 lara çıktığını söylediler ama transfer sürecinde ekstra bişey yapılmayacakmış o zaman şans nasıl yükseliyo vücut buna alışıyo mu nasıl oluyo anlamadım embriyo kaliteside düşüyo mesela en kalitelilerden başlıyolar ilkinde ikinci daha vasat olanlar olacakdırÇok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın o kadar umut bağlayıp negatifi görmek çok zor Allah yardımcın olsun tabi ki ilk transferde hamile kalan var ama bir kaç deneme sonrasında da hamile kalan var ben mesela ikinci transferde hamile kaldım.kendinizi toparlayın denemekten vazgeçmeyin. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Merhaba donasyonmuydu negatif oldu bende kıbrıs düşünüyprum oyüZden bilgilenmelk istiyorum geçmiş olsun rabbim en kısa zaamanda hepimize evlat kokusunu nasip etsinAllah razı olsun...ikinci transferde şansın %90 lara çıktığını söylediler ama transfer sürecinde ekstra bişey yapılmayacakmış o zaman şans nasıl yükseliyo vücut buna alışıyo mu nasıl oluyo anlamadım embriyo kaliteside düşüyo mesela en kalitelilerden başlıyolar ilkinde ikinci daha vasat olanlar olacakdır
Merhaba hoş geldiniz sizin sorunuza söyle cvb yazım öncelikle donasyon için hazırlanan embriyo sayısına ve kalitesine göre transfer planlanıyor çok kaliteli 1 embriyo ve ya orta kalite 2 embriyo yahutta kalitesiz 3 embriyo transferi olması mümkün tabi bunu doktorlar embriologlar kararlaştırıyor endişe etme kafanı sorularla doldurma rahat ol herşey allahın elinde halil beye güvenin transfer edilen embriyo sayısı ek ücrete tabi değilYumurta donasyonuyla hit de çocuk sahibi Olmayı düşünüyorum acaba bilgisi olan var mı transfer de bir embriyo mu yoksa iki embriyo mu transfer ediyorlar?Çünkü ben aradığımda oradakiler donasyonla 2 embriyo transfer ediyoruz demişti .Peki bu ekstra ücrete tabi mi dedim hayır dedi.Bilgisi olan var mı?
Mergava acaba donerlerimi kalitesiz olgun bayandanmı alıyolar bana 20 li yaşdaki sağlıklı kişilerden alıyoruz dedidiler ama insan güvenemiyor bende kıbrıs düşünüyorum çok korkuyorum çaresizimSlm 39 yaşındayım bende kıbrıs ta halil ibrahim in hastasıyım. 2 kez donasyon yaptırdım sonuç negatif. Dr
sende bir sıkıntı yok diyor ne yapacağım bilemiyorum . benim gibi olan var mı bu konuda çok çaresizim. Dr pes etme diyor tekrar deniyelim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?