maşallah canım, ilk denemede mi hamile kaldın, yumurta donasyonu mu? kaç embriyon olmuştu? kusura bakma çok soru sordum....Merhaba arkadaşlar .Ben 2016 nisan ayında Halil ibrahim tekin hoca sayesinde hamile kaldım.Allah evlat isteyen herkese en kısa sürede evlat nasip etsin çünkü çok yorucu bir süreç
Bende Ankara'da 4 kez denedim tutmadı şimdi hit de deniycem Y donasyonu düşünüyorum.Son ümidim.yaşım 43.ama burada tutmayanları okudukça moralim bozuldu ama sizin yazdıklarınızı okuyunca moralim geldi.teşekkürlerEvet Halil beyle son denemem donasyondu .Tuttu çok şükür.
Ben çok araştırdım , Kıbrıs bizim için bir bilinmezlikti ve maddi manevi çok yıpranmıştık . Ben 25 yaşında Halil beye gittim .istanbuldaki muaynanesinde ilk görüşmemizi yaptık . Burdaki arkadaşlara tavsiyem önce yüzyüze görüşsünler eğer içlerine sinerse başlasınlar . Bana iyi gelen başkasına gelmeyebilir .Bende Ankara'da 4 kez denedim tutmadı şimdi hit de deniycem Y donasyonu düşünüyorum.Son ümidim.yaşım 43.ama burada tutmayanları okudukça moralim bozuldu ama sizin yazdıklarınızı okuyunca moralim geldi.teşekkürler
Geçmiş olsun moralini yüksek tut hit halil İbrahim Tekin in kısaltılmışı ismi ile arayınca çıkıyor zaten Magusa tıp merkezinde kendisi Allah yar ve yardımcınız olsunmerhaba arkadaşlar. ben yeni üye oldum 31 yaşındayım eskişehirdeyim burada 3 denemem oldu üçündede sağlıklı yumurtam toplanamadı. yumurtaların içi boş yada dağılarak geliyormuş.gittiğim doktorların bazıları bunun devamlı böyle olacağından ve yumurta donasyonunda bahsediyorlar. kıbrıs ta düşünüyoruz araştırmaya başladım ama maddi olarak biraz birikim yapmamız gerekiyor Hit dediğiniz hastanenin adımı , halil ibrahim tekinide sizleri okudukça gördüm.hangi hastanede kendisi şuanda bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. dünya ıvf klinikin numarasını verdiler sizce hangi merkez iyidir.
çok teşekkür ederim sağolunGeçmiş olsun moralini yüksek tut hit halil İbrahim Tekin in kısaltılmışı ismi ile arayınca çıkıyor zaten Magusa tıp merkezinde kendisi Allah yar ve yardımcınız olsun
SİZİN SONUÇ NEDİR ACABA.Ayrıca şunu da paylaşmak istiyorum , ankarada gittiğim bütün doktorlar aşırı güzel hayal sattılar beni ve eşimi Güleryüz tatlı dil ile kandırdılar.her tedavi sonrası daha çok yıkıldık .Halil beye gidecekler asla özel ilgi ve uzun uzun sohbetler beklemesinler . Halil beyin Kıbrıs'ta çalışma şeklini görünce bir kez daha hayran kaldık eşimle. sabah 5 te transferimi yaptı ve dünyanın her yerinden hastası vardı.
ortalama 20 22 gün falan tabi sizin rahim kalinlıgınızın durumuna göre de degisiklik gösterebilirArkadaslar adetten transfere kadar kac gun gecti yazarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?