Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Birşey sormak istiyorum tekoban ne ilacı bilen var mı? Yada kullanan?
VAZODİLATOR İLAÇTI YANİ KILCAL DAMARLARDA GENİŞLEME YAPARAK KAN AKIŞINI ARTIRIYOR ORGANLARA RAHİME BEĞİNE VE SR
KAN SULANDIRICILARLA AYNI ANDA KULANIRKEN DİKAT EDİN İÇ KANAMA TEHLİKESİ OLA BİLİR
ONA GÖRE DÜŞÜK DOZ KAN SULANDIRICI OLMASI GEREK
BİRDE BEĞİNDE TÖREME VE YA KİST VARSA TEBOKAN KULANMASI YASAK BÜĞÜTE BİLİR

arkadaşlar merhaba, bana yardımcı olabilir misiniz. Donasyon işlemi yaptıranlar, nasıl bir süreç geçirdi, tedavi ücreti ne kadar tuttu? ulaşım nasıl yaptınız? çok teşekkür ederim şimdiden...

arkadaşlar merhaba, bana yardımcı olabilir misiniz. Donasyon işlemi yaptıranlar, nasıl bir süreç geçirdi, tedavi ücreti ne kadar tuttu? ulaşım nasıl yaptınız? çok teşekkür ederim şimdiden...
Kibele buraları iyice oku ama şunu bilki bu cok kaygan bir zemin ve insanlari kandirmalari cok kolay hele de iyi arastirmsmislarsa. Parani alasiya kadar ki yaklaşık 5000 euro ilk transfer hersey güllük gülistanlık ve olursa da herkese güllük gülistanlık. Ama olmazsa işte orada senin mucadelen başlıyor eger istersen. Kolay gelsin

Allah analı babalı büyütsün kurban oldum yaratana cennet kokusu cnm siz hangi dr ve merkezd3n memnun kaldınız bana yardımcı olur musun ben hit ile fordevs ve bahçeci arasinda kaldım ne tavsiye bulunduruyorsun

Merhaba uzun zaman oldu yazmayali..ben tekrar denedim ve ikizlerime kavustum..İnanın ve asla mücadeleyi bırakmayın. Doğum yaptım ve kucağıma alınca bütün cektiklerime değdi. O mis kokuyu rabbim sizede yaşatır ınsallah. Zaza74 arkadaşım benim her daim yanımda oldu allah razı olsun ondan..

Hayirli ugurlu olsun arkadasim zaza soyledi benimde her daim yanimda halil beydeki transferimiz ayni gun olmustu simdi ikinciye gidicem bebislerim beni bekliyo ikinciye sil bastan yapti Allah ondan ve ekibinden razı olsun berk angun suratima bakmadi negative sonrasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…