Kan sulandirici olarak veriyorlar sanirimBirşey sormak istiyorum tekoban ne ilacı bilen var mı? Yada kullanan?
VAZODİLATOR İLAÇTI YANİ KILCAL DAMARLARDA GENİŞLEME YAPARAK KAN AKIŞINI ARTIRIYOR ORGANLARA RAHİME BEĞİNE VE SRBirşey sormak istiyorum tekoban ne ilacı bilen var mı? Yada kullanan?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah ilki kimdeydiIkinci denemem Hitte inşallah bu sefer olucak ayın 22sinde transferim var arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin
Dualarimiz seninle canim. Insallah guzel haberlerle bize umut olucaksin cok yakinda.Ikinci denemem Hitte inşallah bu sefer olucak ayın 22sinde transferim var arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin
Ilki Berk Angun ikinci Halil ibrahim Tekin bu üçuncu olucakHayırlı uğurlu olsun inşallah ilki kimdeydi
Tesekkurler canımDualarimiz seninle canim. Insallah guzel haberlerle bize umut olucaksin cok yakinda.
İNŞALLAH BUDEFA SON OLUR VE GÜZEL SONUÇLANIR ARKADAŞIM NE MUCADELER ÇEKTİĞİNİ BİLİYORUMTesekkurler canım
Kader arkadaşım benim seni en iyi sen biliyosun beni transferimiz bile aynı gun olmuştuİNŞALLAH BUDEFA SON OLUR VE GÜZEL SONUÇLANIR ARKADAŞIM NE MUCADELER ÇEKTİĞİNİ BİLİYORUM
Kibele buraları iyice oku ama şunu bilki bu cok kaygan bir zemin ve insanlari kandirmalari cok kolay hele de iyi arastirmsmislarsa. Parani alasiya kadar ki yaklaşık 5000 euro ilk transfer hersey güllük gülistanlık ve olursa da herkese güllük gülistanlık. Ama olmazsa işte orada senin mucadelen başlıyor eger istersen. Kolay gelsinarkadaşlar merhaba, bana yardımcı olabilir misiniz. Donasyon işlemi yaptıranlar, nasıl bir süreç geçirdi, tedavi ücreti ne kadar tuttu? ulaşım nasıl yaptınız? çok teşekkür ederim şimdiden...
Mhb masum80 ben yeniyim merak ettim seni yorumun okuyunca çünkü bende hit ile firdevs arasında kaldımIkinci denemem Hitte inşallah bu sefer olucak ayın 22sinde transferim var arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin
Allah analı babalı büyütsün kurban oldum yaratana cennet kokusu cnm siz hangi dr ve merkezd3n memnun kaldınız bana yardımcı olur musun ben hit ile fordevs ve bahçeci arasinda kaldım ne tavsiye bulunduruyorsunMerhaba teyzelerime bizi merak eden herkese teşekkürler artık büyüdüm ama daha hastanedeyim 37 haftalik oldum az kaldı kavuşmaya çok zorlukları atlattı prensesim dayandı ve bizi mutlu etmeye devam ediyor çok şükür Rabbime elhemdullilah bu gününde gördüm Eki Görüntüle 1956509
Hayirli ugurlu olsun arkadasim zaza soyledi benimde her daim yanimda halil beydeki transferimiz ayni gun olmustu simdi ikinciye gidicem bebislerim beni bekliyo ikinciye sil bastan yapti Allah ondan ve ekibinden razı olsun berk angun suratima bakmadi negative sonrasiMerhaba uzun zaman oldu yazmayali..ben tekrar denedim ve ikizlerime kavustum..İnanın ve asla mücadeleyi bırakmayın. Doğum yaptım ve kucağıma alınca bütün cektiklerime değdi. O mis kokuyu rabbim sizede yaşatır ınsallah. Zaza74 arkadaşım benim her daim yanımda oldu allah razı olsun ondan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?