Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Canım kardeşim Allah evlatlarını hayırlı müslüm ve Allahın seçilmiş kullarından etsin
meleklerin okadar güzellerki aynı senin gibi nur yüzlüler maşAllah

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin inşallah.Tebrik ederim.Buraya yazmayı unuttum bende 22 nisan da oğluma kavuştum. Rabbim kimsenin kucağını boş yuvasını evlatsız bırakmasın inşallah.

Benim güzel kardeşlerim rabbim sizi evlatlarınızdan ayırmasın
Sizi çok seviyorum

Ben 43 yaşındayım hiç hamilelik yaşamadım hormon testlerim kötü çıktı menapoz dönemine hızla gidiyorum hamilelik şansımın çok düşük olduğunu söylüyorlar. Hiç tüp bebek denemeden kıbrısa mı gideyim diye düşünüyorum. Kafam çok karışık benim durumumu yaşan arkadaş var ise yardımcı olabilirmi.

Canım amh testıne ve ultarsona gore hareket et.dr lar ne dıyor.ıstersen bır kere dene ıcınde kalcaksa.ama bence mantıklı davrnamak lazım.tabı allah bılır ne olcagınıda.kararı esınle bırlıkte sız verceksınız.

MERHABA DUFİ VE PAPATYA HANIM GÖZÜNÜZ AYDIN GÜLE GÜLE SAĞLIKLA BÜYÜTÜN. SİZ NEREDE TEDAVİ OLDUNUZ VE BEBİŞLERİNİZ OLDU. YENİ ÜYE OLDUM SAYILIR VE FORUM ÇOK UZUN OLDUĞU İÇİN BAŞLARDAN BERİ SİZİ TAKİP EDEMEDİM .

BİDE ŞUNU MERAK EDİYORUM YUMURTA DONASYONU YAPAN ARKADAŞLAR , KAÇ KERE KIBRISA GİTTİNİZ SADECE TRANSFER İÇİNMİ GİTTİNİZ YOKSA DAHA ÖNCESİNDE TEDAVİYE BAŞLARKENDE GİDİLİYOR MU. KAÇ GÜN KALMAK GEREKİYOR. BENİM TÜRKİYEDE 3 DENEMEM OLDU VE HER SEFERİNDE 6-7 YUMURTA TOPLANMASINA RAĞMEN İÇİNDE SAĞLIKLISI YOKTU EMBRİYO OLUŞMADI. DOKTORLAR PEK ÜMİT VERMİYORLAR DONASYONDAN BAHSETTİ Bİ TANESİ.HATTA KIBRIS DÜNYA TÜP BEBEK MERKEZİNİN NUMARASINI VERMİŞLERDİ . ŞİMDİ OKUYORUM DA ORDAKİ DOKTOR BERK ANGÜN DEN MEMNUN KALMADIĞINI YAZMIŞ BİR ARKADAŞIMIZ.

Arkadasim Halil hocaya git Berk Angun beni mahvetti 2o milyarim gitti negative sonrasi kimse aramadi.beni asla
MERHABA .İNŞALLAH TRANSFERİNİZ BAŞARILI GEÇMİŞTİR. GÜZEL HABERLERİNİZİ ALIRIZ HAYIRLISI İLE SAĞLIKLI BEBİŞLERİNİZ OLSUN İNŞALLAH.. SİZ BERK ANGUN DİYE İSMİNİ YAZINCA ARAŞTIRDIM DA BANADA GEÇEN SENE ESKİŞEHİRDE Bİ DOKTOR DÜNYA TÜP BEBEK İN NUMARASINI VERMİŞTİ BENİ APAR TOPAR KIBRISA GÖNDERECEKTİ. SAĞLIKLI YUMURTAM ÇIKMAYINCA DONASYONA YÖNLENDİRDİ.BİZDE HEM MADDİ OLARAK O KADAR BİRİKİMİMİZ YOKTU HEMDE TÜRKİYEDE DEVLETİN VERDİĞİ 3 HAKKIMIZI KULLANALIM DİYE BEKLİYORUZ .SİZİN SORUNUNUZ NEYDİ TEKRAR HATIRLATMAK İSTEMEM O GÜNLERİ AMA MAHVETTİ DERKEN GEREKSİZ TEDAVİLER UYGULAYIP SİZİ OYALADILARMI

ARKADAŞLARIMI TANIDIĞIM İÇİN YERLERİNE SÖYLÜYORUM HALİL BEYDE YAPTIRMIŞLAR İKİSİDE

KIBRISA EŞİNİZ 5 GÜN ÖNCEDEN GİDİCEK SPERM VERMEĞE VE 5 GÜN SONRADA SİZ TRANSFERE GİDİCEKSİNİZ
YANİ 2 DEFA 5 GÜN ARAYLA BİR EŞİNİZ VE BİRDE SİZ GİTMENİZ GEREKİYOR
AMA MADİ SIKINTI YOKSA 1 HAFTA ÖNCEDEN HEM TATİL HEMDE TEDAVİ YAPTIRA BİLİRSİNİZ

teşekkür ederim cevaplarınız için. ilk deneme şu anda ne kadardır ücretleri . birde kaç embriyo transferi yapıyorlar genelde.

Gecmış olsun halil bey de transfer oldum 2 defa 1 .negatif oldu 2.transferde hamile kaldım her ikisinde de 3 emriyo transfer edildi tek gebelik oldu .ilk transferde 5 gün kaldım eşimle ikinci transferde önce eşim gitti 5 gün sonra ben gittim 1 gece kalıp döndüm.

İLK TEDAVİDE 5000 EURO 2 EMBRİYO TRANSFER EDİYORLAR
İSTEYE BAĞLI 3 EMBRİYODA TRANSFER EDE BİLİRLER
Mhb öncelikle tebrikler allah babalı analı büyütsün bir şey soracam sizce paket mi yapmak daha iyi yokse kendimiź araştiririz konaklama için bide hit in ekibi nasıldırlar ilgileniyorlar mi? Bide son sorukusuruma bakma ilk muayaniz hit te başarı oranı söyledi mi yokse sonra mi söyluyor

İLK TEDAVİDE 5000 EURO 2 EMBRİYO TRANSFER EDİYORLAR
İSTEYE BAĞLI 3 EMBRİYODA TRANSFER EDE BİLİRLER
sizlerde mi yumurta donasyonu yaptırdınız değil mi. sorununuz neydi türkiyedeki denemelerde ?. benim ilaçlarla yumurta büyüyor ultrasonda 6-7 yumurta görünüyor sonra toplama yapılırken sağlıklı yumurta çıkmıyor ya dağılıyor ya içi boş falan geliyormuş.tam sağlıklı yumurtam çıkmadı yani hiç. şimdide tsh ım normalin üstünde çıkıyormuş 3- 4 oluyor bazen şimdide levotıron diye troit ilacı verdiler onu kullanıyorum.

teşekkürler..sizlerde mi yumurta donasyonu yaptırdınız değil mi. sorununuz neydi türkiyedeki denemelerde ?. benim ilaçlarla yumurta büyüyor ultrasonda 6-7 yumurta görünüyor sonra toplama yapılırken sağlıklı yumurta çıkmıyor ya dağılıyor ya içi boş falan geliyormuş.tam sağlıklı yumurtam çıkmadı yani hiç. şimdide tsh ım normalin üstünde çıkıyormuş 3- 4 oluyor bazen şimdide levotıron diye troit ilacı verdiler onu kullanıyorum.

İNŞALLAH HAMİLE KALIRIM DEDİĞİN GİBİ OLUR ))
BEN İLK MÜANEMİ İSTANBULDA HALİL BEĞE YAPTIRDIM SONRA DONASYONA BAŞLADIK İLK TEDAVİM HAMİLE KALDIM DÜŞÜK OLDU 2 VE 3 DENEMEM NEGATİV OLDU AMA BENİM DURUM FARKLI RAHİM ZARI ÇOK ZARAR GÖRMÜŞ VE ŞUAN ANCAK RAHİM ZARI TEDAVİSİ İÇİN HİSTEROSKOPİLER MATEREJEN JELER YANİ TEDAVİDEYİM İNŞALLAH İYİ OLUNCA YİNE DENEĞİCEM AMA BIKMADIM DEĞEMEM
YAŞ 43 VE ARTIK BIKTIM
20 YAŞINDAN UĞRAŞIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…