Tedaviniz hayırlı olsun.. pozitifle sonuçlansın inşallah :)) bizleri habersiz bırakmayın lütfen :))
Kocamaaaaannn sevgiler
Canım bildiğim kadarıyla 3750 euro gibi bişeydi işlem fiyatı. Bunun dışında otel konaklama ücreti falan var tabi. O da kalacağın yere göre değişiyor. Kliniğin anlaşmalı olduğu oteller var sizi onlar yerleştirir zaten. Kaç yaşındasın canım ?
Selam canım biz sperm donasyonu yaptırdk 3750 euro + konaklama ücreti. şuanda bi oğlum var teyzesi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. Şunu rahatlıkla söyleyeyim HİT harika bi doktor, içiniz rahat olsun :))
Çok teşekkür ederim canım.İnşallah biz de o günü görürüz.Tedavi aşamasında herhangi bir problemle karşılaştın mı?
Hayırlı cumalar kızlar, nerdesiniz :))
HAyırlı cumalar gülerim yarın büyük gün test günüm sabahtan kan vermeye gitcem. Aslında bugün evde test yapayım dedim ama eşim izin vermedi moralini bozma dedi( çok stresliyim ya bebişler yoksa (((
canım benim yarın güzel haberlerini alacağız inşallah:)) her şeyin hayırlı olsun hepimiz için. dört gözle senden haber bekliyorum canım benim. ne diyoduk + pozitif, +pozitiffff:))))
mrb kızlar nasılsınız hamişlker hamiş adayları durumlarınız nasıl kaç g
ündr yoktum da yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
meltemciim yarın büğyük günün allah yüzünü güldürsünnnn
benimde tahlillerden triot değerden yüksek çıktı yarın tahl,illrimi fakslıycammm günlerim yaklaştı sanki ayolll çok heyecanlı
inşallah canım yaa çok heyecanlıyım ayrıca senide anlıyorum zaman yaklaştıkça stres artıyor. Hele transferden sonra hiç geçmiyor valla benden sana söylemesi :)) ee troit mi var sende şimdi? onun için ayrı ilaç verebilir doktor bey. inşallah tedavi süreni uzatmaz bu durum canım benim....
evet canım heyecan çok fazla kız varmıdır belirtilerin hiç yazmıyorsunuz şöyle belirtim var böyle oldu falan filan biir test tutsan çıkar nasıl dayanıyorsun öyle allahın izniyle yarın ağzın kullaklarında buraya haberini yazarsınnn inş.aminnnn
evet canım ilaç verir kesin daha önce guatr ameli,yatı olmuştum tiroitim yüksek biraz
menapozda ateş basmasımı oluyor canım ya 7gündür öldüm resmen çok fena ayaklarım pişiyor sanki uyumuyorum geceleriYaa canım belim çok ağrıyor bide ateş basıyor sanki menapozlu kadınlar gibi :)) ama açıkçası çok dile getirip kendimi kaptırmak istemedim.. Test yapmayı çok istedim eşim yemin ettirdi o derece kızdı yani :)) eğer sonuç negatif çıkarsa çok üzülürsün diye biliyorsun testler her zaman doğru sonuç vermiyor çünkü. Guatr genetik bi hastalık galiba dimi
Yaa canım belim çok ağrıyor bide ateş basıyor sanki menapozlu kadınlar gibi :)) ama açıkçası çok dile getirip kendimi kaptırmak istemedim.. Test yapmayı çok istedim eşim yemin ettirdi o derece kızdı yani :)) eğer sonuç negatif çıkarsa çok üzülürsün diye biliyorsun testler her zaman doğru sonuç vermiyor çünkü. Guatr genetik bi hastalık galiba dimi
[/FONT][/COLOR][/B]
BEN YOKKEN LİSTEMİZ GERİLERDE KALMIŞVARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN TEK YAPMAMNIZ GEREKN BİLGİLERİNİZİ YAZMAKTR
MELTEMMMMMM CANIM HADE GÜZEL HABERİNİ VERDE LİSTEYİ GÜZELLEŞTİRELİM HAYIRLISIYLAAA YARIN ALLAHIN İZNİYLEİKONMLARI KONULACAK[/FONT][/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?