Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Tedaviniz hayırlı olsun.. pozitifle sonuçlansın inşallah :)) bizleri habersiz bırakmayın lütfen :))

Kocamaaaaannn sevgiler

Canım arkadaşım, çok teşekkür ediyorum.

Senin durumun nedir bilmiyorum ama bu sitede olduğuna göre sende bizdensin. Umarım en yakın zamanda sende isteklerine kavuşursun... Mutlu ve huzurlu bir anne olursun...

Selam canım biz sperm donasyonu yaptırdk 3750 euro + konaklama ücreti. şuanda bi oğlum var teyzesi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. Şunu rahatlıkla söyleyeyim HİT harika bi doktor, içiniz rahat olsun :))

Çok teşekkür ederim canım.İnşallah biz de o günü görürüz.Tedavi aşamasında herhangi bir problemle karşılaştın mı?

Çok teşekkür ederim canım.İnşallah biz de o günü görürüz.Tedavi aşamasında herhangi bir problemle karşılaştın mı?

günaydın canım, tedavi sürecinde bir sorunla karşılaşmadım çok şükür. Her zaman güzel şekilde ilgilendiler her aradığımda sorularıma cevap aldım. bu konuda yani donasyon konusunda başarılı bi ekip bu nedenle için rahat olsun arkadaşım. Ne zaman düşünüyordun sen? donör hakkında bilgi verdin mi merkeze?

HAyırlı cumalar gülerim yarın büyük gün test günüm sabahtan kan vermeye gitcem. Aslında bugün evde test yapayım dedim ama eşim izin vermedi moralini bozma dedi ( çok stresliyim ya bebişler yoksa (((

canım benim yarın güzel haberlerini alacağız inşallah:)) her şeyin hayırlı olsun hepimiz için. dört gözle senden haber bekliyorum canım benim. ne diyoduk + pozitif, +pozitiffff:))))

canım benim yarın güzel haberlerini alacağız inşallah:)) her şeyin hayırlı olsun hepimiz için. dört gözle senden haber bekliyorum canım benim. ne diyoduk + pozitif, +pozitiffff:))))

Canım yaa harikasın :)) topiğimizin sloganı oldu valla pozitif + pozitif + pozitif :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin güzel arkadaşım benim

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyoonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv azlığı
[/TD]
[TD]3başarısız tüp bebek yumurta donasyonuyla
hamile

[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
BEN YOKKEN LİSTEMİZ GERİLERDE KALMIŞ VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN TEK YAPMAMNIZ GEREKN BİLGİLERİNİZİ YAZMAKTR
MELTEMMMMMM CANIM HADE GÜZEL HABERİNİ VERDE LİSTEYİ GÜZELLEŞTİRELİM HAYIRLISIYLAAA YARIN ALLAHIN İZNİYLE İKONMLARI KONULACAK

Son düzenleme:
mrb kızlar nasılsınız hamişlker hamiş adayları durumlarınız nasıl kaç g
ündr yoktum da yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
meltemciim yarın büğyük günün allah yüzünü güldürsünnnn
benimde tahlillerden triot değerden yüksek çıktı yarın tahl,illrimi fakslıycammm günlerim yaklaştı sanki ayolll çok heyecanlı

inşallah canım yaa çok heyecanlıyım ayrıca senide anlıyorum zaman yaklaştıkça stres artıyor. Hele transferden sonra hiç geçmiyor valla benden sana söylemesi :)) ee troit mi var sende şimdi? onun için ayrı ilaç verebilir doktor bey. inşallah tedavi süreni uzatmaz bu durum canım benim....

evet canım heyecan çok fazla kız varmıdır belirtilerin hiç yazmıyorsunuz şöyle belirtim var böyle oldu falan filan biir test tutsan çıkar nasıl dayanıyorsun öyle allahın izniyle yarın ağzın kullaklarında buraya haberini yazarsınnn inş.aminnnn
evet canım ilaç verir kesin daha önce guatr ameli,yatı olmuştum tiroitim yüksek biraz

Son düzenleme:

Yaa canım belim çok ağrıyor bide ateş basıyor sanki menapozlu kadınlar gibi :)) ama açıkçası çok dile getirip kendimi kaptırmak istemedim.. Test yapmayı çok istedim eşim yemin ettirdi o derece kızdı yani :)) eğer sonuç negatif çıkarsa çok üzülürsün diye biliyorsun testler her zaman doğru sonuç vermiyor çünkü. Guatr genetik bi hastalık galiba dimi

menapozda ateş basmasımı oluyor canım ya 7gündür öldüm resmen çok fena ayaklarım pişiyor sanki uyumuyorum geceleri
kız inş.bebğin tutunmuştr yarın son günün bak demeki hayra alamet güzel belirtilerin varmış aslında eşin haklı ama ne bileyim o merak varya insanda ondan dedim
caanım ya bilmiyorum genetik olup olmadığını inşallah etkilemez

BEN YOKKEN LİSTEMİZ GERİLERDE KALMIŞ VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN TEK YAPMAMNIZ GEREKN BİLGİLERİNİZİ YAZMAKTR
MELTEMMMMMM CANIM HADE GÜZEL HABERİNİ VERDE LİSTEYİ GÜZELLEŞTİRELİM HAYIRLISIYLAAA YARIN ALLAHIN İZNİYLE İKONMLARI KONULACAK[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]

Sevgili Arkadaşım beni de ekleyebilirsin. Aranızdaki en yaş almış biri olarak inşallah bende tabloda pozitifimi görmek istiyorum.

Canım ben 46 yaşındayım. Negatif 4 tüp denemem ve birde yumurta donasyonum var. Sorun yaştan kaynaklı kalıtesiz yumurta.

İnşallah bu son ve pozitif olacak.

Özlem hanımla bağlantı kurdum. Yarın E2 hormonuma bakılacak eğer yumurta üretmiyorsam yanı hormon düşükse inşallah ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım.

Temmuzda hit te olacak varmı acaba ? Ağustosları gördüm de.

Umarım hepimiz için hayırlı olur.

yarın güzel haberlerle gelmen dileğiyle.sabırsızlıkla bekliyorum açıkçası.bu hafta hep aklımdaydın.acaba neler yapıyosun zamanını nasıl geçiriyosun diye düşündüm durdum.ilk günler gün gelse diye bekledin eminim ama şimdi yarın olsun mu olmasınmı karar veremiyosundur..bu gece rahat uyuman ve güne güzel başlaman dileğiyle... gönlündekinin olması için senin için dua ediyorum

Son düzenleme:
[/FONT][/COLOR][/B]

Sevgili Arkadaşım beni de ekleyebilirsin. Aranızdaki en yaş almış biri olarak inşallah bende tabloda pozitifimi görmek istiyorum.

Canım ben 46 yaşındayım. Negatif 4 tüp denemem ve birde yumurta donasyonum var. Sorun yaştan kaynaklı kalıtesiz yumurta.

Özlem hanımla bağlantı kurdum. Yarın E2 hormonuma bakılacak eğer yumurta üretmiyorsam yanı hormon düşükse inşallah ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım.

Umarım hepimiz için hayırlı olur.[/QUOTE]

baş üstüne canım ya inşallah allahın izniyle pozitifi görürsün temmuzun ya son günleri yada ağustosun başı kıbrıstayım ben sen ne zaman gidiyorsun ayol yaban ellerde bari brbrimizle karşılaşsak destek versek moral versek

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyoonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv azlığı
[/TD]
[TD]3başarısız tüp bebek yumurta donasyonuyla
hamile

[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
HELUN

[/TD]
[TD]46[/TD]
[TD]yumurta donasyonu[/TD]
[TD]yaşla alakalı kalitesz yumurta[/TD]
[TD]4negatif tüp bebek 1 negatif donasyonu bu seferki allahın izniyle olacak inş[/TD]
[TD]temmuzda gidecek güzel haberleriyle dönecek İNŞALLAH[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MELTEMMMMMM CANIM HADE GÜZEL HABERİNİ VERDE LİSTEYİ GÜZELLEŞTİRELİM HAYIRLISIYLAAA YARIN ALLAHIN İZNİYLE İKONMLARI KONULACAK

Umarım hepimiz için hayırlı olur.[/QUOTE]
CANIM YA İLK DONASYONU NERDE YAPTIN ÇOK ZOR SÜREÇLERDEN GEÇMİŞSİN İNŞALLAH BU AYLARIN HÜRMETİNE RABBİM BU SEFER MUCİZENİ VERİR SANA FAZLA BEKLETMEZ HAYIRLISIYLAAA OL DER OLUR MUCİZEN

CANIM yarın nöbette olurum herhalde burada nöbet tutacam inş.güzel haberini verirsin uçarak ne bileyim ağzın kulaklarında olur bebeğinle hep öyle mutlu kalırsın rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…