Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kzlar bişey sorcaktm size. Cumartesi günü e2 ve progesteron testi yaptrmam lazm onları yaptrrken hamilelik testi yaptrsam mı 6 gün de çıkma ihtimali var mı

Evet bu benim halil beydeki ikinci transferim :) halil bey istiyo bunu diger doktorlar istemiyo zaten

Evet bu benim halil beydeki ikinci transferim :) halil bey istiyo bunu diger doktorlar istemiyo zaten
Arkadaşım neden e2 ve progestsn testi istiyor halil bey neden istediğine dair bilgi verdimi bende bilgilenmelk isterim bende firdevs hanımda yaptırdım yumurta danosyonu negatif oldu çok üzüldüm dünyam başıma yıkıldı 5. Gün blas emriyoydu benden hiç e2 progestan testi istemedi

Arkadasim kullandiğimiz estrofem ve progestronun dozunu ayarlamak.icin istiyo

Ben ilk donosyonumu 3 sene once berk angunde yaptirmistim oda istemiyodu
Arkadaşım fazla verilince ilaçç tutunmamı olmuyo acaba ben günde 9 tablet esrofem ve günde iki kezde vaşinal jel test gününe kadar da iki kere pruloton debot vurundum çok ilaç tutunmayı engelliyımu acaba

Arkadasim kullandiğimiz estrofem ve progestronun dozunu ayarlamak.icin istiyo
Benim rahim geç kalınlaştı günde üç sefer estrofemle başladık sonra 9 a çıkardı birden e2 progestana bakmadan test gününe kadarda öle devam etti hergünde göbekten bant vardı

Ben bugun transferde estroemi.5e cikarttilar ptogestronuda fitil olarak veriyolar receteyi atarim sana.arkadasim

Merhaba kzlar bugün e2 ve progesteron testi yaptrdm fitili 12 ye cıkardılar 1 doz arttı. Pazartesi transfer oldum ama dayanamadm bi de beta testi yaptrdm sonuç 5. 67 çıktı doktor erken olduğu için düşük çıkmıştır ama yinede iyi dedi

Arkadasim.hayirli olsun progestronun kac cikti bide belirtilerin nerlerdir benim.2.günun bugün

Arkadasim.hayirli olsun progestronun kac cikti bide belirtilerin nerlerdir benim.2.günun bugün
Sağol canm benim. Progesteronum 11 gibi bişy çıktı. Günde 9 fitil kullanıyodum şimdi 4 er tane yani 12 ye çıktı fitil. Haftaya bugün hamilelik testi var. Inşallah orda değerlerim daha da artar. Tabi cümlemizin gönlüne göre verir rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…