HAYDİ UMUTCUĞUM RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNÇok teşekkür ederim pirincim. İnşallah tutunmuştur 9 gun sonra test günüm. Hemşire kasık ağrısı olabilir demişti ama psikolojik mi bilmiyorum bu ağrı
Arkadasim bende bugun transfer oldum hala hastanedeyim kasik agrisi olur dediler Allah yüzumuze gülsünÇok teşekkür ederim pirincim. İnşallah tutunmuştur 9 gun sonra test günüm. Hemşire kasık ağrısı olabilir demişti ama psikolojik mi bilmiyorum bu ağrı
Canm benim inşallah hayırlı haberlerimizide buraya yazarız hepimizHAYDİ UMUTCUĞUM RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
Çok geçmiş olsun arkadaşım benim inşallah pozitif yönde bi ağrıdr bu.Arkadasim bende bugun transfer oldum hala hastanedeyim kasik agrisi olur dediler Allah yüzumuze gülsün
Seninde 6 gün sonra dimi e2 ve progesteron testi canmBende bugun onu dusunuyodum.sen yazdin arkadaşım cıkarmı acaba :)
Arkadaşım neden e2 ve progestsn testi istiyor halil bey neden istediğine dair bilgi verdimi bende bilgilenmelk isterim bende firdevs hanımda yaptırdım yumurta danosyonu negatif oldu çok üzüldüm dünyam başıma yıkıldı 5. Gün blas emriyoydu benden hiç e2 progestan testi istemediEvet bu benim halil beydeki ikinci transferim :) halil bey istiyo bunu diger doktorlar istemiyo zaten
Arkadasim kullandiğimiz estrofem ve progestronun dozunu ayarlamak.icin istiyoArkadaşım neden e2 ve progestsn testi istiyor halil bey neden istediğine dair bilgi verdimi bende bilgilenmelk isterim bende firdevs hanımda yaptırdım yumurta danosyonu negatif oldu çok üzüldüm dünyam başıma yıkıldı 5. Gün blas emriyoydu benden hiç e2 progestan testi istemedi
Arkadaşım fazla verilince ilaçç tutunmamı olmuyo acaba ben günde 9 tablet esrofem ve günde iki kezde vaşinal jel test gününe kadar da iki kere pruloton debot vurundum çok ilaç tutunmayı engelliyımu acabaBen ilk donosyonumu 3 sene once berk angunde yaptirmistim oda istemiyodu
Benim rahim geç kalınlaştı günde üç sefer estrofemle başladık sonra 9 a çıkardı birden e2 progestana bakmadan test gününe kadarda öle devam etti hergünde göbekten bant vardıArkadasim kullandiğimiz estrofem ve progestronun dozunu ayarlamak.icin istiyo
Canım transferin hayırlı olsunBen bugun transferde estroemi.5e cikarttilar ptogestronuda fitil olarak veriyolar receteyi atarim sana.arkadasim
Sağol canm benim. Progesteronum 11 gibi bişy çıktı. Günde 9 fitil kullanıyodum şimdi 4 er tane yani 12 ye çıktı fitil. Haftaya bugün hamilelik testi var. Inşallah orda değerlerim daha da artar. Tabi cümlemizin gönlüne göre verir rabbimArkadasim.hayirli olsun progestronun kac cikti bide belirtilerin nerlerdir benim.2.günun bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?