Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadaşım ne fitili kullanıyorsun ismi ney

UMUTLUYUM GÖZÜN AYDIN BEBİŞ TUTUNDU
ŞİMDİ KALDI SAĞLIKLI ARTMASI
İNŞALLAH HAFTAYA 100 ÜSTÜNE ÇIKAR

UMUTLUYUM GÖZÜN AYDIN BEBİŞ TUTUNDU
ŞİMDİ KALDI SAĞLIKLI ARTMASI
İNŞALLAH HAFTAYA 100 ÜSTÜNE ÇIKAR
Inşallah zazam haftaya kadar dahada artar. Inanır mısınz sizinle tanısmayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam. Kendimi tek rahat hissettigim yer burası. Bu arada zazacığm cidden doktor gibi olmuşsun bi çok doktordan daha çok şey biliyosun

Arkadaslar benim donasyon sonucum negatif cikti.Şoktayiz agladik sizladik ama elden ne gelir cok paralar harcadik eşim hala inanamiyor.buradan guzel haberler alınca seviniyoruz Allahim hepimizide mujdeli haberler versin.Hitte denedik dondurulmuslarim var ama aciklama olarak sadece şanssızlık dendi her sey guzel olsada olmayinca olmuyor hayirlisi degilmis.Amacim sizleri uzmek degil ama paylasacagim kimsede yok kusura bakmayin.Anne olacagima hala inaniyorum yaş 43 olsada.

Üzme kendini arkadaşım inan anne olmana inşAllah olucaksanda
Bende 43 yaşındayım halilde 3 negativim oldu ama hala umutla yola devam
İnşAllah bizde güzel haberlerimizi paylaşırız burda

Aynı acıyı bizde yaşadık çok zor kendimize gelemedik antidebrasana başladım piskolojim altüst oldu bizimde herşey iyi dendi firdevs hanımda denedik bizimde dondurulmuşumuz var kısmet bütün umutlarım tükendi

Benimde maalesef ki negatif. Aynı buhranları bende yaşıyorum. Anlamsız bakıyorum etrafa, herşeyi herkesi sorgular hale geldim.nedenleri keşkeleri çok kullaniyorum

Gogüslerde hic agrı yok.bilemedim ilkindede bu belirtiler vardı benim.yine negative galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…