Arkadaşım ne fitili kullanıyorsun ismi neySağol canm benim. Progesteronum 11 gibi bişy çıktı. Günde 9 fitil kullanıyodum şimdi 4 er tane yani 12 ye çıktı fitil. Haftaya bugün hamilelik testi var. Inşallah orda değerlerim daha da artar. Tabi cümlemizin gönlüne göre verir rabbim
UMUTLUYUM GÖZÜN AYDIN BEBİŞ TUTUNDUMerhaba kzlar bugün e2 ve progesteron testi yaptrdm fitili 12 ye cıkardılar 1 doz arttı. Pazartesi transfer oldum ama dayanamadm bi de beta testi yaptrdm sonuç 5. 67 çıktı doktor erken olduğu için düşük çıkmıştır ama yinede iyi dedi
CANIM SENİN BUGÜN 1 GÜNÜNArkadasim.hayirli olsun progestronun kac cikti bide belirtilerin nerlerdir benim.2.günun bugün
Progestan 100 mg kullanyorum canmArkadaşım ne fitili kullanıyorsun ismi ney
Inşallah zazam haftaya kadar dahada artar. Inanır mısınz sizinle tanısmayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam. Kendimi tek rahat hissettigim yer burası. Bu arada zazacığm cidden doktor gibi olmuşsun bi çok doktordan daha çok şey biliyosunUMUTLUYUM GÖZÜN AYDIN BEBİŞ TUTUNDU
ŞİMDİ KALDI SAĞLIKLI ARTMASI
İNŞALLAH HAFTAYA 100 ÜSTÜNE ÇIKAR
Canim e2 kac cikti.Haftaya guzel sonuclar insallahSağol canm benim. Progesteronum 11 gibi bişy çıktı. Günde 9 fitil kullanıyodum şimdi 4 er tane yani 12 ye çıktı fitil. Haftaya bugün hamilelik testi var. Inşallah orda değerlerim daha da artar. Tabi cümlemizin gönlüne göre verir rabbim
Üzme kendini arkadaşım inan anne olmana inşAllah olucaksandaArkadaslar benim donasyon sonucum negatif cikti.Şoktayiz agladik sizladik ama elden ne gelir cok paralar harcadik eşim hala inanamiyor.buradan guzel haberler alınca seviniyoruz Allahim hepimizide mujdeli haberler versin.Hitte denedik dondurulmuslarim var ama aciklama olarak sadece şanssızlık dendi her sey guzel olsada olmayinca olmuyor hayirlisi degilmis.Amacim sizleri uzmek degil ama paylasacagim kimsede yok kusura bakmayin.Anne olacagima hala inaniyorum yaş 43 olsada.
Canm geçmiş olsun inşallah dondurulmuşlarnla ikilerin üçüzlerin olur. Benim e2 130 larda çıktı canmCanim e2 kac cikti.Haftaya guzel sonuclar insallah
Aynı acıyı bizde yaşadık çok zor kendimize gelemedik antidebrasana başladım piskolojim altüst oldu bizimde herşey iyi dendi firdevs hanımda denedik bizimde dondurulmuşumuz var kısmet bütün umutlarım tükendiArkadaslar benim donasyon sonucum negatif cikti.Şoktayiz agladik sizladik ama elden ne gelir cok paralar harcadik eşim hala inanamiyor.buradan guzel haberler alınca seviniyoruz Allahim hepimizide mujdeli haberler versin.Hitte denedik dondurulmuslarim var ama aciklama olarak sadece şanssızlık dendi her sey guzel olsada olmayinca olmuyor hayirlisi degilmis.Amacim sizleri uzmek degil ama paylasacagim kimsede yok kusura bakmayin.Anne olacagima hala inaniyorum yaş 43 olsada.
Canim cok sevindim harika kutlarim seni :)Canm geçmiş olsun inşallah dondurulmuşlarnla ikilerin üçüzlerin olur. Benim e2 130 larda çıktı canm
Benimde maalesef ki negatif. Aynı buhranları bende yaşıyorum. Anlamsız bakıyorum etrafa, herşeyi herkesi sorgular hale geldim.nedenleri keşkeleri çok kullaniyorumAynı acıyı bizde yaşadık çok zor kendimize gelemedik antidebrasana başladım piskolojim altüst oldu bizimde herşey iyi dendi firdevs hanımda denedik bizimde dondurulmuşumuz var kısmet bütün umutlarım tükendi
Çok iyi anlıyorum çok zor allah bize merhamet etsin siz nerde yaptırmıştınız yumurta danasyınumuydu sizindeBenimde maalesef ki negatif. Aynı buhranları bende yaşıyorum. Anlamsız bakıyorum etrafa, herşeyi herkesi sorgular hale geldim.nedenleri keşkeleri çok kullaniyorum
Hitte yaptırdık cnm yum.don. değildi bizimki.amin cnm çok zorÇok iyi anlıyorum çok zor allah bize merhamet etsin siz nerde yaptırmıştınız yumurta danasyınumuydu sizinde
Canim sen e2 ve progestan tahlili yaptirdinmi sonucu yazarsan sevinirimArkadasim.hayirli olsun progestronun kac cikti bide belirtilerin nerlerdir benim.2.günun bugün
Yarın yaptırıcam arkadaşım burdan paylaşıcam yarin 5.günCanim sen e2 ve progestan tahlili yaptirdinmi sonucu yazarsan sevinirim
Hadi arkadaşım hayırlı haberler ver bize burdanYarın yaptırıcam arkadaşım burdan paylaşıcam yarin 5.gün
Insallah arkadaşim ama.belirti cok yok bende bel ağrısı ve ve cok.azda olsa kasık.agrisi disindaHadi arkadaşım hayırlı haberler ver bize burdan
Insallah arkadaşim ama.belirti cok yok bende bel ağrısı ve ve cok.azda olsa kasık.agrisi disinda
Benim gögüslerimde de bi ağrı falan yo k ki. Sen yarn beta da yaptrcak msnGogüslerde hic agrı yok.bilemedim ilkindede bu belirtiler vardı benim.yine negative galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?