YaBen
Ya kafamda hep yatirayimmi diye düsunuyorumsizde bel.agrisi oluyomu
Benim gögüslerimde de bi ağrı falan yo k ki. Sen yarn beta da yaptrcak msn
Canim benim p4 6.50 larda e2 600 lerde idi sabah aksam igne yapildi.Ama böyle dusuk olup hamile olanlarda varmis hayirlisi yani insallah guzel sonuclar verirsin bizlereArkadaşlar sabah.akşam.igneye gecildi fitil.yetersiz.gelmis progestron.7.50 e2 295
Pek umudum.yok ama.inşallah arkadaşım.Seldaya göre gayet iyi ama zaten bu testleri.sadece Halil.bey istiyor hic bi doktor yaptırmiyoCanim benim p4 6.50 larda e2 600 lerde idi sabah aksam igne yapildi.Ama böyle dusuk olup hamile olanlarda varmis hayirlisi yani insallah guzel sonuclar verirsin bizlere
Canim benim p4 6.50 larda e2 600 lerde idi sabah aksam igne yapildi.Ama böyle dusuk olup hamile olanlarda varmis hayirlisi yani insallah guzel sonuclar verirsin bizlere
Arkadaşlar sabah.akşam.igneye gecildi fitil.yetersiz.gelmis progestron.7.50 e2 295
Canm benim önemli olan 1 hafta sonraki testin. Bu sonuç da kötü değil tabiki. Haftaya güzel sonuçlar vermen dileğiyleCanim benim p4 6.50 larda e2 600 lerde idi sabah aksam igne yapildi.Ama böyle dusuk olup hamile olanlarda varmis hayirlisi yani insallah guzel sonuclar verirsin bizlere
Canim benim p4 6.50 larda e2 600 lerde idi sabah aksam igne yapildi.Ama böyle dusuk olup hamile olanlarda varmis hayirlisi yani insallah guzel sonuclar verirsin bizlere
Arkadaşlar sabah.akşam.igneye gecildi fitil.yetersiz.gelmis progestron.7.50 e2 295
Canm benim önemli olan 1 hafta sonraki testin. Bu sonuç da kötü değil tabiki. Haftaya güzel sonuçlar vermen dileğiyleCanim benim p4 6.50 larda e2 600 lerde idi sabah aksam igne yapildi.Ama böyle dusuk olup hamile olanlarda varmis hayirlisi yani insallah guzel sonuclar verirsin bizlere
HER ŞEYİ BİLEN BİR ALLAHTI BİRDE YARIN VERDİYİN BETA HCG DEN BİZ TAHMİN EDE BİLİRİZ DURUMLAR NE OLDUĞUNU AMA YİNEDE TAHMİN KARAR DEĞİLPek umudum.yok ama.inşallah arkadaşım.Seldaya göre gayet iyi ama zaten bu testleri.sadece Halil.bey istiyor hic bi doktor yaptırmiyo
DOĞRU DİYORSUN ÖNEMLİ OLAN 10 GÜNÜ OLAN DEĞER AMA MALESEF BAZEN DAYANAMADAN ERKEN BAKTIRMAK ZORUNDA KALIYORUZCanm benim önemli olan 1 hafta sonraki testin. Bu sonuç da kötü değil tabiki. Haftaya güzel sonuçlar vermen dileğiyle
GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM EĞER BİR SORUNUN YOKSA SADE ULTRASONLA TAKİBE GİDE BİLİRSİN SADECE İLAÇLARIN RAHİM KALINLIĞINA VE YUMURTALIKLARINA VEREN SONUÇLAR İÇİNArkadaşlar merhaba; aşılama yaptırdım olumsuz oldu.Tüp bebek deneyeceğiz şimdi. Bulunduğuz şehirde hekimi seçerken (takip süreci için) nelere dikkat ediyorsunuz?Tüp bebek merkezi mi ?yoksa ultroson yapan kadım doğum doktoru mu?
GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM EĞER BİR SORUNUN YOKSA SADE ULTRASONLA TAKİBE GİDE BİLİRSİN SADECE İLAÇLARIN RAHİM KALINLIĞINA VE YUMURTALIKLARINA VEREN SONUÇLAR İÇİN
AMA BANA SORARSIN YİNEDE İYİ BİR TÜP BEBEK UZMANIYLA TAKİP ETİR KENDİNİ
teşekkür ederim .Hepimize geçmiş olsun. İnşallah hepimiz bebişlerimize tez zaman da kavuşuruzGEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM EĞER BİR SORUNUN YOKSA SADE ULTRASONLA TAKİBE GİDE BİLİRSİN SADECE İLAÇLARIN RAHİM KALINLIĞINA VE YUMURTALIKLARINA VEREN SONUÇLAR İÇİN
GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM EĞER BİR SORUNUN YOKSA SADE ULTRASONLA TAKİBE GİDE BİLİRSİN SADECE İLAÇLARIN RAHİM KALINLIĞINA VE YUMURTALIKLARINA VEREN SONUÇLAR İÇİN
Bende de aynı durum olmuştu. Igneler biraz sıkıntılı oluyor. Otururken yürürken..yarin beta baktırırsan bana kalırsa iyi olur canım. En azından iğnelerin zorluğunu yaşamazsın . Zaten 5.gunden itibaren gebelik varsa salgılanmaya başlıyor. Hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar sabah.akşam.igneye gecildi fitil.yetersiz.gelmis progestron.7.50 e2 295
Teşekkurler.arkadaşım.benim.bu ikinci ilkindede o iğneri oldumBende de aynı durum olmuştu. Igneler biraz sıkıntılı oluyor. Otururken yürürken..yarin beta baktırırsan bana kalırsa iyi olur canım. En azından iğnelerin zorluğunu yaşamazsın . Zaten 5.gunden itibaren gebelik varsa salgılanmaya başlıyor. Hayırlısı olsun inşallah
Canim idrar tahlili yapmismiydin evdeResmen test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Canim sen evde idrar tahlili yaptinmiArkadaşlar sabah.akşam.igneye gecildi fitil.yetersiz.gelmis progestron.7.50 e2 295
Belki test bozuktur hemen kotu dusunme betada cikmis zaten tekrar yaptır benceTransferin 5. Günü 5.62 idi beta. Şimdi evde idrar testi yaptm negatif ve bugün 9. Gün. Yıkıldım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?