Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Canim benim p4 6.50 larda e2 600 lerde idi sabah aksam igne yapildi.Ama böyle dusuk olup hamile olanlarda varmis hayirlisi yani insallah guzel sonuclar verirsin bizlere
Pek umudum.yok ama.inşallah arkadaşım.Seldaya göre gayet iyi ama zaten bu testleri.sadece Halil.bey istiyor hic bi doktor yaptırmiyo

Canim benim p4 6.50 larda e2 600 lerde idi sabah aksam igne yapildi.Ama böyle dusuk olup hamile olanlarda varmis hayirlisi yani insallah guzel sonuclar verirsin bizlere
Arkadaşlar sabah.akşam.igneye gecildi fitil.yetersiz.gelmis progestron.7.50 e2 295
Canm benim önemli olan 1 hafta sonraki testin. Bu sonuç da kötü değil tabiki. Haftaya güzel sonuçlar vermen dileğiyle

Arkadaşlar sabah.akşam.igneye gecildi fitil.yetersiz.gelmis progestron.7.50 e2 295
Canm benim önemli olan 1 hafta sonraki testin. Bu sonuç da kötü değil tabiki. Haftaya güzel sonuçlar vermen dileğiyle

Arkadaşlar merhaba; aşılama yaptırdım olumsuz oldu.Tüp bebek deneyeceğiz şimdi. Bulunduğuz şehirde hekimi seçerken (takip süreci için) nelere dikkat ediyorsunuz?Tüp bebek merkezi mi ?yoksa ultroson yapan kadım doğum doktoru mu?

Pek umudum.yok ama.inşallah arkadaşım.Seldaya göre gayet iyi ama zaten bu testleri.sadece Halil.bey istiyor hic bi doktor yaptırmiyo
HER ŞEYİ BİLEN BİR ALLAHTI BİRDE YARIN VERDİYİN BETA HCG DEN BİZ TAHMİN EDE BİLİRİZ DURUMLAR NE OLDUĞUNU AMA YİNEDE TAHMİN KARAR DEĞİL
KIZLAR BU E2 P4 BİZİM KULLANDIĞIMIZ HORMONLARIN KANDA DEĞER KONTROLÜDÜ SADECE
YANİ HİÇ GEBELİK BELİRTİSİ FALAN DEĞİL
BU SAYFADA BAŞLARDA BİR ARKADAŞ P4 DEĞERİ 4,5 VE İKİZLERE GEBEYDİ
EMBRİYO TUTUNDUYSA BETA DEYERİ ARTIKCA PROGESTERONDA ARTIYOR
MASUM80 YARIN KANDA GEBELİYE BAKTIR AZDA OLSA VARSA İĞNELERİNİ VURDUR İÇİNDE BİR ŞÜBHE KALMASIN EĞERKİ DEĞEE 0 OZAMAN TRANSFERİN 10 GÜNÜ YİNE VER BETA HCG VE ONA KADARDA AYNI ŞEKİLDE DEVAM ET FİTİLİNİ

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM EĞER BİR SORUNUN YOKSA SADE ULTRASONLA TAKİBE GİDE BİLİRSİN SADECE İLAÇLARIN RAHİM KALINLIĞINA VE YUMURTALIKLARINA VEREN SONUÇLAR İÇİN
AMA BANA SORARSIN YİNEDE İYİ BİR TÜP BEBEK UZMANIYLA TAKİP ETİR KENDİNİ

bulunduğum ilde bir tane tüp bebek doktoru var. Oda sadece takip için 2000tl istiyor. ve sabah 9 akşam 5 çalışıyor. Ve deneyimi çok yeni.Ben çalıştığım için uymuyor saatleri akşam 7 kdr çalısıyorum. Ve izin alamıyorum.İş yerim bu süreci çok dert ediyor. 1 tane tüp ve 1 aşılama denemem oldu.HİT te gidiceğiz.Olduğum şehirde takip eden doktorları yokmuş. Takip süreci hemşirelerle ilerliyor bu da beni korkutuyor.ve düzenli gittiğim güvenebileceğim kadın doğum doktoru yok. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

teşekkür ederim .Hepimize geçmiş olsun. İnşallah hepimiz bebişlerimize tez zaman da kavuşuruz

bu arada bende sorun yok sadece tup bebek sürecinde ohss oldum .Eşimde problem donasyon yaptıracağız.

Bende de aynı durum olmuştu. Igneler biraz sıkıntılı oluyor. Otururken yürürken..yarin beta baktırırsan bana kalırsa iyi olur canım. En azından iğnelerin zorluğunu yaşamazsın . Zaten 5.gunden itibaren gebelik varsa salgılanmaya başlıyor. Hayırlısı olsun inşallah

Teşekkurler.arkadaşım.benim.bu ikinci ilkindede o iğneri oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…