Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Selam arkadaşlar. Sizlerin yorumlarınızı takip edebildiğim kadar ediyorum. İşlerimin yoğunluğundan sizlere yazamıyorum. Fakat ümitsizce yazdığınızda benimde ümitlerim gidiyor. Güzel haberlerinizi okursam çok mutlu olacağım. Umarım Umutluyum ve Masum'un bebişleri tutunurda bana da umut olurlar. Yumurtamız yetersiz oldu yumurta buluyoruz yinede olmuyor Rahimmi problem oluyorki acaba. Ya da transfer ettikleri yumurtamı sorunlu ki? Ne olur tutsun hepimizinki. Eylül sonlarında bende yaptıracağım çünkü. Herşeyin hayırlısı inşallah arkadaşlar. Yaşında problemi oluyormuki acaba kızlar. Hepinize mutlu günler diliyorum.

Arkadaşlarım mutlu haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.dun 7.günde evde yaptığım.idrar testinde çok.net ikinci.çizgiyi gördüm Allahım.bu duyguyu herkese.yaşatsın
Canım çok tebrik ederim allah kucağma almayıda nasip etsin inşallah çok mutlu oldum bu haberle darısı yarın benim başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…