- 19 Temmuz 2017
- 71
- 159
- 13
Bak gordunmu cikti işte kat be kat artar insallahÇok silik pembe çizgi çıktı şimdi baktm teste
İnşallah artar arkadaşım ya zaten sevincimi de üzüntü mü de sizle paylaşıyorum hepiniz hakkınıza helal edinBak gordunmu cikti işte kat be kat artar insallah
Canım çok tebrik ederim allah kucağma almayıda nasip etsin inşallah çok mutlu oldum bu haberle darısı yarın benim başımaArkadaşlarım mutlu haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.dun 7.günde evde yaptığım.idrar testinde çok.net ikinci.çizgiyi gördüm Allahım.bu duyguyu herkese.yaşatsın
Canım arkadaşım çok şükürArkadaşlarım mutlu haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.dun 7.günde evde yaptığım.idrar testinde çok.net ikinci.çizgiyi gördüm Allahım.bu duyguyu herkese.yaşatsın
Canim benim hayirli.olsun saglikla kucagin bebislerle dolsun cooooooook sevindimmmArkadaşlarım mutlu haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.dun 7.günde evde yaptığım.idrar testinde çok.net ikinci.çizgiyi gördüm Allahım.bu duyguyu herkese.yaşatsın
Ben demistim zaten tekrar tebrikler canim darısı bizlere insallahKzlar degerim 93. Beta
Canım tedavini nerede yaptırdın okuyamadım mesajları kusura bakma haftaya salı saat2de halil ibrahim tekinde nişantaşında randevum var yaşım 25Tesekkurler arkadaşım.Allah.herkese yaşatsın hepimiz birbirimize umut oluyoruz :)
Bende halil beyin hastasiyım muhtemelen bende ogun ordayım kontoroluk var hayirli olsun simdidenCanım tedavini nerede yaptırdın okuyamadım mesajları kusura bakma haftaya salı saat2de halil ibrahim tekinde nişantaşında randevum var yaşım 25
İnşallah tanışma şansımız olur cinsiyet seçimi hakkında bilgin var mı?Bende halil beyin hastasiyım muhtemelen bende ogun ordayım kontoroluk var hayirli olsun simdiden
Donosyon değil benim eşimin sperm kalitesi düşük sadece tüp bebek yaptıracaz ama cinsiyette secmek istiyoruzSizin donosyonmu sadece
Aynen canm allah herkese yaşatsn bu duyguyu. Şimdi tekrar test yaptrdm 14. Günüm 273 çıktıBen demistim zaten tekrar tebrikler canim darısı bizlere insallah
Sizin demi doktorunuz hit? Sorun neydi?Aynen canm allah herkese yaşatsn bu duyguyu. Şimdi tekrar test yaptrdm 14. Günüm 273 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?