Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kizlar ben dun estrofeme basladim e2 yaptirdim sonucum 54 cikti . . Hemen etkiler mi estrofem 6 gun once e2 sonucum 11 idi. Tedaviye basladim dun. Bugun bi daha baktirdim e2 54 cikti. Doktor devam ilac yukseltmistir diyor sizce

Amin arkadaşım sakın pes etme ikincide farklı oluyo inanki bak progestron 7.49 cikmisti o an tedaviyi birakiyodum nerdeyse sonra bir arkadaşım kendime getirdi beni ve pesetmedim seninde olucak butun dualarım sizinle

Keseyi gorduk.canım hayırlısiyla igneyi kesti Halil bey fitile geçildi iki hafta sonra kalp atışını duyucaz kısmetse bakalım üstten goremedi alttan baktı

KIZLAR YURTDIŞINDAYDIM YENİ DÖNDÜM MASUMCUM GÖZÜN AYDIN KUZUM DARISI BİZİM BAŞIMIZA
UMUTAN BİR HABER YOK İNŞALLAH ONDADA HER ŞEY YOLUNDA

KIZLAR YURTDIŞINDAYDIM YENİ DÖNDÜM MASUMCUM GÖZÜN AYDIN KUZUM DARISI BİZİM BAŞIMIZA
UMUTAN BİR HABER YOK İNŞALLAH ONDADA HER ŞEY YOLUNDA
Zazacım hoşgeldin. Ben iyi olmaya çalışıyorum çok şükür ama dün gece hafif kahverengi gibi lekelenmem oldu. Sen nasılsın napıyosun

KUZUM KESENİ GÖRDÜNMÜ
BEN İYİ ADET OLAMADIM 35 GÜN OLDU
40 GÜNÜ BEKLİYCEM OLMASA TARLUSAL İÇİCEM
Dün felaket şekilde kasıklarım ağrıdı korktum doktora gittim keseyi gördük doktor içinde bebeği de görüyorum dedi eve geldim gece kahverengi leke geldi öyle bi korktum ki sorma zaza. Ama doktorada gitmedim tekrar

Sıkma canını canım bebişin sana sım sıkı tutunuyor onunçin ağrıyorsun
İnşallah yakın zaman kalp atışlarınıda duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…