Canm çok teşekkür ederim darısı sen ve burdaki diğer arkadaşlarn başna inşallah.Kızlar umut ve masum adınıza okada sevindim
Darısı bizim başımıza inşAllah
Evet doktorum hit. Yumurta donasyonu bizim işlemimizSizin demi doktorunuz hit? Sorun neydi?
Allah kucaginada almak nasip etsin. canim bende ikincide pozitifi gorurum insallah Allah emeklerimizi bosa cikarmasinSalı günü kesemizi.görücez Allahın izniyle Halil beyden Allah razı.olsun ikincide.pozitifi gördük.darısı sızlere arkadaşlarım :)
Bende salı saat 2de ordayım Ön görüşme için çok heyecanlıyımAmin arkadaşım sakın pes etme ikincide farklı oluyo inanki bak progestron 7.49 cikmisti o an tedaviyi birakiyodum nerdeyse sonra bir arkadaşım kendime getirdi beni ve pesetmedim seninde olucak butun dualarım sizinle
Bende 1de ordayım :) kesemizi.görücezBende salı saat 2de ordayım Ön görüşme için çok heyecanlıyım
Canim benim nasil gidiyor bebis keseyi gordunuzmu ignelere ilaclara devammiBende 1de ordayım :) kesemizi.görücez
Zazacım hoşgeldin. Ben iyi olmaya çalışıyorum çok şükür ama dün gece hafif kahverengi gibi lekelenmem oldu. Sen nasılsın napıyosunKIZLAR YURTDIŞINDAYDIM YENİ DÖNDÜM MASUMCUM GÖZÜN AYDIN KUZUM DARISI BİZİM BAŞIMIZA
UMUTAN BİR HABER YOK İNŞALLAH ONDADA HER ŞEY YOLUNDA
KUZUM KESENİ GÖRDÜNMÜZazacım hoşgeldin. Ben iyi olmaya çalışıyorum çok şükür ama dün gece hafif kahverengi gibi lekelenmem oldu. Sen nasılsın napıyosun
Dün felaket şekilde kasıklarım ağrıdı korktum doktora gittim keseyi gördük doktor içinde bebeği de görüyorum dedi eve geldim gece kahverengi leke geldi öyle bi korktum ki sorma zaza. Ama doktorada gitmedim tekrarKUZUM KESENİ GÖRDÜNMÜ
BEN İYİ ADET OLAMADIM 35 GÜN OLDU
40 GÜNÜ BEKLİYCEM OLMASA TARLUSAL İÇİCEM
Bugün kalp atışlarını duyduk zazacm ama bebek sanki niraz aşağıda dedi doktor ama sorun yok dediSıkma canını canım bebişin sana sım sıkı tutunuyor onunçin ağrıyorsun
İnşallah yakın zaman kalp atışlarınıda duyarsın
OHH ÇOK ŞÜKÜR DEMEK HER ŞEY YOLUNDABugün kalp atışlarını duyduk zazacm ama bebek sanki niraz aşağıda dedi doktor ama sorun yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?