- 19 Temmuz 2017
- 71
- 159
- 13
MERHABA CANIM TRANSFER OLDUĞUN GÜNÜN ÜZERİNE ARTI İKİ HAFTA İLAVE ET BUDA SENİN HAFTALARIN OLUCAK YANİ 7 HAFTAYA GİRDİN MAŞALLAHMerhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum 14 ağustosta yumurta donasyonu oldum 5. Gün embriyosuydu. Şükür pozitif çıktı. Kaç haftalk olduğunu hesap edemiyorum. Nasıl yapabilirim
MERHABA CANIM TRANSFER OLDUĞUN GÜNÜN ÜZERİNE ARTI İKİ HAFTA İLAVE ET BUDA SENİN HAFTALARIN OLUCAK YANİ 7 HAFTAYA GİRDİN MAŞALLAH
Sağolasn zazacm sayende herşeyi öğreniyoruz buradaMERHABA CANIM TRANSFER OLDUĞUN GÜNÜN ÜZERİNE ARTI İKİ HAFTA İLAVE ET BUDA SENİN HAFTALARIN OLUCAK YANİ 7 HAFTAYA GİRDİN MAŞALLAH
Şuan İstanbul muayene ediyor mu yineKızlar istanbulda Nisantaşindada bakıyo.kendisi bilginiz.olsun hafta sonlari burda halil.bey
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canımBence yaşın genç ve şansın var kendi yumlarınla hamile kalmaya dene derdim
İmkanın varsa 35 yaşa kadar kendi rezervinle dene
Bir arkadaşım 0.01 amh ile iki bebek doğurdu
Doktor şok olmuştu
Veren Allah her halinle verir
Türkiye'de endokrin jinekolog var mıİNAN O İLAÇLARIN DOZLARININ AYARLANMASI OKADAR ÖNEMLİKİ
BURDA BİR ARKADAŞIMIZ VAR UMUT14 DONASYONLARIN SAYISINI BİLE UNUTMUŞTU EN SON DENEMESİNDE PRAGDA BİR PROF ENDOKRİN JİNEKOLOĞA GİTTİ VE SONUÇ ŞİMDİ GEBE 10 HAFTALIK DARISI BAŞIMIZA
Ben anlamadım arkadaşım yasak olan neymiş ne testi aşılamamı yasakmışKızlar sizlerden bana yardım etmenizi istiyorum ben Ankara'da yaşıyorum 25 yaşındayım ve sperm aşılaması yaptıracağız ama Doktor Bey'in verdi testleri hiçbir kadın doğum uzmanlığı yapmayı kabul etmiyor yasak diyorlar sizin bana önerceniz bu testleri yapan ğünü birlik bir sonuç alabilcem bir yer varmı lütfen bana yardımcı olurmusunuz
Ne yaptınız yaptırdınız mı testlerinizi merak ettimYanlış olmuş
Mutlu haberler bekliyoruz senden kesinlikle dua ediyorumKizlar yarin transferim olucak . Nolur dualarinizi esirgemeyin. Bebislerimi insallah alir giderim.
Amin inşallah sanki ben gidiyormuşum gibi heyecan bastı haber et bize bekliyoruz sağlıcakla gelsin inşallahSagolun tum kader arkadaslarim Allah razi olsun. Hepimiz insallah bebislerimize kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?