Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum 14 ağustosta yumurta donasyonu oldum 5. Gün embriyosuydu. Şükür pozitif çıktı. Kaç haftalk olduğunu hesap edemiyorum. Nasıl yapabilirim

Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum 14 ağustosta yumurta donasyonu oldum 5. Gün embriyosuydu. Şükür pozitif çıktı. Kaç haftalk olduğunu hesap edemiyorum. Nasıl yapabilirim
MERHABA CANIM TRANSFER OLDUĞUN GÜNÜN ÜZERİNE ARTI İKİ HAFTA İLAVE ET BUDA SENİN HAFTALARIN OLUCAK YANİ 7 HAFTAYA GİRDİN MAŞALLAH

MERHABA CANIM TRANSFER OLDUĞUN GÜNÜN ÜZERİNE ARTI İKİ HAFTA İLAVE ET BUDA SENİN HAFTALARIN OLUCAK YANİ 7 HAFTAYA GİRDİN MAŞALLAH
Sağolasn zazacm sayende herşeyi öğreniyoruz burada

kim bu nevin hemşire? her yerde onun adı geçiyor ? komşum da ondan bahsetti ama ben durumum belli olmasın diye soramıyorum.

Kızlar bana akıl verin Ne olur ? Biz şimdiye kadar hep korunduk istemedik aileler çok baskı yaptı şimdide yumurtalıklarımın az çalıştığını ögrendim şuan Doğum kontrol hapı kullanıyorum fsh 22 amh 0,34 adetimin ilk günü doktora gideceğim sizce tüp bebek mi yoksa direk donasyon mu vakit kaybetmek istemiyorum yaşım 33 şuanda

Bence yaşın genç ve şansın var kendi yumlarınla hamile kalmaya dene derdim
İmkanın varsa 35 yaşa kadar kendi rezervinle dene
Bir arkadaşım 0.01 amh ile iki bebek doğurdu
Doktor şok olmuştu
Veren Allah her halinle verir

Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım

Türkiye'de endokrin jinekolog var mı

Kızlar sizlerden bana yardım etmenizi istiyorum ben Ankara'da yaşıyorum 25 yaşındayım ve sperm aşılaması yaptıracağız ama Doktor Bey'in verdi testleri hiçbir kadın doğum uzmanlığı yapmayı kabul etmiyor yasak diyorlar sizin bana önerceniz bu testleri yapan ğünü birlik bir sonuç alabilcem bir yer varmı lütfen bana yardımcı olurmusunuz

Ben anlamadım arkadaşım yasak olan neymiş ne testi aşılamamı yasakmış

Aşılama değil yasak olan Kıbrıs'ta doktorun verdi testleri yapmaları yasakmış ben sperm aşılaması yaptırıcam ve ona ğöre bana yaptırmak için testler verildi heranği bir kadın doğumcuda yaparlar denildi ama hiçbiri kabul etmiyor bu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…