hayırlı cumalar canım kız nasılsın bebeğin nasıl çektiriyormu kuzun sana aran nasıl bebişle anlaşıyormusunuzzzHayırlı cumalar kızlar, nerdesiniz :))
CANIM YA İLK DONASYONU NERDE YAPTIN ÇOK ZOR SÜREÇLERDEN GEÇMİŞSİN İNŞALLAH BU AYLARIN HÜRMETİNE RABBİM BU SEFER MUCİZENİ VERİR SANA FAZLA BEKLETMEZ HAYIRLISIYLAAA OL DER OLUR MUCİZEN[/QUOTE]Sevgili Arkadaşım beni de ekleyebilirsin. Aranızdaki en yaş almış biri olarak inşallah bende tabloda pozitifimi görmek istiyorum.
Canım ben 46 yaşındayım. Negatif 4 tüp denemem ve birde yumurta donasyonum var. Sorun yaştan kaynaklı kalıtesiz yumurta.
İnşallah bu son ve pozitif olacak.
Özlem hanımla bağlantı kurdum. Yarın E2 hormonuma bakılacak eğer yumurta üretmiyorsam yanı hormon düşükse inşallah ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım.
Temmuzda hit te olacak varmı acaba ? Ağustosları gördüm de.
Umarım hepimiz için hayırlı olur.
önemli değil canım inş.hamile olduğunu yazarım allahın izniyle evet canım hit çok başarılı inş.eli bizede uğurlu gelirCanım beni eklemişin. Teşekkür ediyorum canım. İnşallah orda hamile yazacak.
Ben geçen sene Doğuşta dendim. Doktorum Firdevs hanımdı. 4 embriyo transferi yapıldı. Hamilelik olutu. Az bir değerle başladı biraz yükseldi ve düşüşe geçti.
Bu defada burdaki doktorum HİT i daha profesyoneller diye burayı önerdi. Umutluyum bakalım inşallah mutlu oluruz.
Canım ben adet oldum yarın E2 hormonuma bakılacak eğer uygunsa ilaçlarım hazır üçüncü gün hemen kullamaya başlıyacağım. Her şey yolunda giderse sanırım Temmuzun ortalarında orta olurum. Keşke aynı zamanda orda olsak bende sevinirim.
Canım arkadaşım sana da bu uğurda bizim gibi çaba hrcayan herkese bol şans diliyorum.
günaydın canım, tedavi sürecinde bir sorunla karşılaşmadım çok şükür. Her zaman güzel şekilde ilgilendiler her aradığımda sorularıma cevap aldım. bu konuda yani donasyon konusunda başarılı bi ekip bu nedenle için rahat olsun arkadaşım. Ne zaman düşünüyordun sen? donör hakkında bilgi verdin mi merkeze?
Merhaba Arkadaşlar,
Bu akşam Kıbrıs yolcusuyuz. Yarın tedavim başlıyor. Kısmetse 6 Temmuzda da transferim olacak. Çok tuhaf duygular içindeyim. Sizden tek ricam benim için dua etmeniz. Bu sefer de olumsuz olursa ilkindeki kadar sağlam durabileceğimi sanmıyorum. Bu yoldaki herkesin sonucu pozitif olur inşallah. Hamile olan arkadaşlar özellikle sizden daha çok dua bekliyorum. Hamilelerin duası tutarmış derler :) Hoşçakalın arkadaşlar geldiğimde haberleşiriz. Hepinizi öpüyorum......
Merhaba Arkadaşlar,
Bu akşam Kıbrıs yolcusuyuz. Yarın tedavim başlıyor. Kısmetse 6 Temmuzda da transferim olacak. Çok tuhaf duygular içindeyim. Sizden tek ricam benim için dua etmeniz. Bu sefer de olumsuz olursa ilkindeki kadar sağlam durabileceğimi sanmıyorum. Bu yoldaki herkesin sonucu pozitif olur inşallah. Hamile olan arkadaşlar özellikle sizden daha çok dua bekliyorum. Hamilelerin duası tutarmış derler :) Hoşçakalın arkadaşlar geldiğimde haberleşiriz. Hepinizi öpüyorum......
Kızlar günaydın :)) test sonucum 308 çıktı çok şükür arkadaşlar :)) sizlere yazamadım çünkü hiç foruma giremedim hafta sonu yazlığa gittik apar topar hastaneden çıkınca kayınvalidemin yanına :)) hala inanamıyorum şoklardayım ama Rabbime şükürler olsun bende hamileyim...
çok sağol bbz, sanırım ikiz bebiş geliyor :)) çünkü 308 değer yüksek bakalım kaç kese görcez :)) darısı başına güzel arkadaşım seninde az kaldı bekliyoruz hadi bakalım inşallah
Kızlar günaydın :)) test sonucum 308 çıktı çok şükür arkadaşlar :)) sizlere yazamadım çünkü hiç foruma giremedim hafta sonu yazlığa gittik apar topar hastaneden çıkınca kayınvalidemin yanına :)) hala inanamıyorum şoklardayım ama Rabbime şükürler olsun bende hamileyim...
çok sağol bbz, sanırım ikiz bebiş geliyor :)) çünkü 308 değer yüksek bakalım kaç kese görcez :)) darısı başına güzel arkadaşım seninde az kaldı bekliyoruz hadi bakalım inşallah
Merhaba Arkadaşlar,
sen ceza hakediyosun 2 gündr yoktun ama ceza bebişlerin için vermiycemmm
benim tiroit hormonum yüksek çıktı biraz çok korkuyorum ya olmazsa dyee dua et ne olur
canım ya teşekkürler kız ya temmuzun son günleri yada ağutsn ilk günleri orda olacam bakalım belki denk geliriz birbirimize dimi kızaynenn bbbz çok korkuttu bizi valla. dün kaç kere girip baktım yazmış mı diye:) ama olsun sonuç iyi çıktı ya:)
bbbz dualarım seninle, umarım hiç bir problem çıkmadan güzel haberlerini alacağız senin de:)
Merhaba Arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?