Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

CANIM YA İLK DONASYONU NERDE YAPTIN ÇOK ZOR SÜREÇLERDEN GEÇMİŞSİN İNŞALLAH BU AYLARIN HÜRMETİNE RABBİM BU SEFER MUCİZENİ VERİR SANA FAZLA BEKLETMEZ HAYIRLISIYLAAA OL DER OLUR MUCİZEN[/QUOTE]

Canım beni eklemişin. Teşekkür ediyorum canım. İnşallah orda hamile yazacak.

Ben geçen sene Doğuşta dendim. Doktorum Firdevs hanımdı. 4 embriyo transferi yapıldı. Hamilelik olutu. Az bir değerle başladı biraz yükseldi ve düşüşe geçti.

Bu defada burdaki doktorum HİT i daha profesyoneller diye burayı önerdi. Umutluyum bakalım inşallah mutlu oluruz.

Canım ben adet oldum yarın E2 hormonuma bakılacak eğer uygunsa ilaçlarım hazır üçüncü gün hemen kullamaya başlıyacağım. Her şey yolunda giderse sanırım Temmuzun ortalarında orta olurum. Keşke aynı zamanda orda olsak bende sevinirim.

Canım arkadaşım sana da bu uğurda bizim gibi çaba hrcayan herkese bol şans diliyorum.

önemli değil canım inş.hamile olduğunu yazarım allahın izniyle evet canım hit çok başarılı inş.eli bizede uğurlu gelir
hayırlı olsun şimdiden iğnelerin inş.müjdeli haberinide verirsin allahın izniyle denk gelemiycez ben galiba ben orda yalnız kalacam sanırım

doneri biz kendimiz bulduk.Onlar ilk olarak biraz çekimser yaklaştı;ama sonra kabul ettiler.aralık-ocak gibi inşallah.Senin ilk denemede oldu mu.Gebelik sırasında nasıl bir dönem geçirdin?

Merhaba Arkadaşlar,
Bu akşam Kıbrıs yolcusuyuz. Yarın tedavim başlıyor. Kısmetse 6 Temmuzda da transferim olacak. Çok tuhaf duygular içindeyim. Sizden tek ricam benim için dua etmeniz. Bu sefer de olumsuz olursa ilkindeki kadar sağlam durabileceğimi sanmıyorum. Bu yoldaki herkesin sonucu pozitif olur inşallah. Hamile olan arkadaşlar özellikle sizden daha çok dua bekliyorum. Hamilelerin duası tutarmış derler :) Hoşçakalın arkadaşlar geldiğimde haberleşiriz. Hepinizi öpüyorum......

mrb canım
hayırlı yolculuklar canım ya dilerim allahın izniyle bu sefer mucizeni sana verir hayırlısıyla rabbim emeklerini boşa çıkartmasın yar ve yardımcın olsun
inş.hayırlısıyla güzel haberinide buraya yazarsın güle güle git güzellikle gel

Kızlar günaydın :)) test sonucum 308 çıktı çok şükür arkadaşlar :)) sizlere yazamadım çünkü hiç foruma giremedim hafta sonu yazlığa gittik apar topar hastaneden çıkınca kayınvalidemin yanına :)) hala inanamıyorum şoklardayım ama Rabbime şükürler olsun bende hamileyim...

Işık.cım ikinci kez yolun açık olsun ve bu kez son olsun inşallah :)) Hadi bakalım bebişleri al, gel biz bekliyoruz sizi :))

kız hadi bakalım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin dünden beri bu kızın olmadı ondan girmiyor diye düşündüm KÖTÜÜÜ MELTEMMM rabbim mucizeni sana bağışlasın darısı başımızaaaaaaaa
AMİNNNNNNN

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyoonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv azlığı
[/TD]
[TD]3başarısız tüp bebek yumurta donasyonuyla
hamile

[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
HELUN

[/TD]
[TD]46
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yaşla alakalı kalitesz yumurta
[/TD]
[TD]4negatif tüp bebek 1 negatif donasyonu bu seferki allahın izniyle olacak inş
[/TD]
[TD]temmuzda gidecek güzel haberleriyle dönecek İNŞALLAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
LİSTEMİZ GÜZELLEŞTİ BUGÜNDE
MELTEMCİM TEBRİKLER

çok sağol bbz, sanırım ikiz bebiş geliyor :)) çünkü 308 değer yüksek bakalım kaç kese görcez :)) darısı başına güzel arkadaşım seninde az kaldı bekliyoruz hadi bakalım inşallah

çok sağol bbz, sanırım ikiz bebiş geliyor :)) çünkü 308 değer yüksek bakalım kaç kese görcez :)) darısı başına güzel arkadaşım seninde az kaldı bekliyoruz hadi bakalım inşallah

sen ceza hakediyosun 2 gündr yoktun ama ceza bebişlerin için vermiycemmm
benim tiroit hormonum yüksek çıktı biraz çok korkuyorum ya olmazsa dyee dua et ne olur

ayy maşallah arkadaşım gözünaydın olsun ve ikiz bebişler geliyor Allahın izniyle çünkü bu değer yüksek :)) darısı diğer tüm arkadaşlarımın başına inşallah

Hayırlı olsun tebrikler canım sizden kac yumurta toplanmis dollenmisti 5. Gunemi gittiniz kac embriyonuz vardi

yolun açık olsun güzel arkadaşım kıyamam sana bu son olcak Allahın izniyle

Meltemmm bizi çok korkuttunnn, canımm çok sevindim darısı bizlerin başınaa. Hayırlısı ile bebişlerini kucağına al inşallah canım.
gerçekten çokk sevindimmm:))))

sen ceza hakediyosun 2 gündr yoktun ama ceza bebişlerin için vermiycemmm
benim tiroit hormonum yüksek çıktı biraz çok korkuyorum ya olmazsa dyee dua et ne olur

aynenn bbbz çok korkuttu bizi valla. dün kaç kere girip baktım yazmış mı diye:) ama olsun sonuç iyi çıktı ya:)

bbbz dualarım seninle, umarım hiç bir problem çıkmadan güzel haberlerini alacağız senin de:)

canım ya teşekkürler kız ya temmuzun son günleri yada ağutsn ilk günleri orda olacam bakalım belki denk geliriz birbirimize dimi kız
valla canım inşallah hepiiz hamile kalırız rabbim emeklermizi boşa çevirmesin inşallah

canım inşallah güzel haberlerini alacağız, dualarım seninle. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…